Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2015 (yhdistetty)


nedis

Recommended Posts

Kiitti paikkakehuista, siskot :)

 

Mulla on tosiaan puku ostettuna mutta pitäis 10kg tiputtaa painoa että mahdun siihen, kun on tässä vähän saanu turvotusta matkan varrella :D Näin viime yönä unta et meillä oli tosi ihanat häät ja ruoka oli tosi hienoa pitopalvelun ruokaa, mut vieraat oli kamoissa kun niille oli tarjottu valiumia päänsärkyyn mutta se olikin lsd:tä; eilen tuli yks leffa missä näin kävi hautajaisissa joten tää tuli suoraan telkkarista uniin.

 

Tekis mieli ostaa pitsiä eri muodoissa ja laittaa sitä joka paikkaan, mutta en osaa päättää et mihin en sitä laittais ettei tuu yliannostusta. Maalaisromanttisella tunnelmalla on tarkotus koristella ja tehdä kutsut. Kihlauksesta on 1,5 vuotta ja siitä asti on tätäkin foorumia lueskeltu, että vaikka juhliin on vielä vuosi aikaa niin mä olen jo aika yksityiskohtasella tasolla ajatusteni kanssa.

 

Eräs sormus-asia mietityttää. Haluaisin teetättää sormuksen koska ajatus yksilöllisestä on kiva. Mitään tiettyä mallia mulla ei ole vielä mielessä. Mulla on äidiltä saatua koruja ja pari timanttisormusta jotka on mulle liian isoja ja mietin että että jos käyttäiskin niiden sormusten materiaalia vihkisormuksen tekemiseen. Mutta onko se eettisesti oikein, alkaakohan mua harmittaa myöhemmin jos laitan ne sormukset "pois"-vaikkakin teen niistä yhden mulle tärkeän. Yhden sormuksen taustalla on tavallaan tunnearvoa, äiti anto iskälle rahaa joskus 90-luvulla, että ostaa sille sormuksen ja iskä osti. Kyseessä ei kuitenkaan ollu vihki tai kihlasormus. Noh nille tuli ero 21 vuotta sitten. Jos käyttäsin sitä iskän ostamaa sormusta iskän nähden (jos se olis edes sopiva mun sormeen) nii mulle tulis ehkä vähän epämukava olo (vaikka iskä ei ehkä edes muista ostaneensa mitää sormusta), mutta jos laitan sormukset uuteen muotoon (tai jopa vaihdan pienet kivet kultasepällä yhteen isoon) nii mä mietin että harmistuuko äiti kun sormukset ei enää oo entisenlaiset. Ja edelleenkin ne on liian isot mulle, kai niitä vois pienentää mutta en mä nykyään muita kun kihlaa käytä joten jäiskö silti kaappiin seisomaan. Mutta jos teettäisin niistä mulle vihkisormuksen niin on siinäkin sitten erikoistunnetta mukana kun on tehty omista materiaaleista.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mehän teetettiin omat kihlasormukset sepällä ja niistä tuli todella hyvät. Jopa niin hyvät että sovimme ettei me oteta enää vihkisormuksia erikseen. Miehen sormukseen käytiimme ylimääräsen kullan ja kultaseppä laittoi siihen vielä vähän kultaa lisää (meidän sormukset on aika paksut). Olen muutenkin niin huono pitämään mitään koruja :). Mun alkuperänen kihlasormus varastettiin :( joten mies keksi että teetetään meille sormukset. Nyt kun katon täältä kihlasormuksien kuvia niin oon jo monesti huomannut sen sormuksen jollainen mulla oli. Nyt oon ihan onnelinen koska tiedän sormukseni olevan uniikki :) ja tämä sormus on minulle yhtä (vai vähän?) enemmänkn rakas mitä edellinen oli. :)

Mun mielestäni sun pitäis kysyy että mitä sun vanhemmat on mieltä sun ideasta. Jos sormuksilla on vielä sun vanhemmille tunnearvoa. Ja tosiaan sormuksia voi aina pienentää :) itse on pitänyt pienentää jo kauan omaa sormusta mut en oo vieläkään kerenny.

Link to comment
Share on other sites

Repa on oikeassa, kysy vanhemmiltasi, Miljamaaria! :)

Tuosta sormuksen teettämisestä.. On siis kaksi eri asiaa: oman kullan vieminen materiaaliksi ja omien sormusten vieminen pohjaksi. Eli siis todella harva kultaseppä sulattaa sen asiakkaan tuoman kullan uuden sormuksen materiaaliksi, vaan useimmin ostaa ne vanhat romukultana (ja ne lähtee testattavaksi&kiertoon) ja tekee uudet muusta kierrätyskullasta. Eli sinänsä se tunnearvo häviää siinä. Tai sitten niitä vanhoja sormuksia pienennetään/suurennetaan, liitetään yhteen tai istutetaan uusia kiviä tms. -tätä ei kaikki sepät tee, koska eivät halua "ottaa omiin nimiin" muiden leimaamia sormuksia.

 

Minulle tulee teetetty vihki, koska Suomessa ei ole myynnissä rubiinilla/safiirilla paljon ollenkaan sormuksia.

Link to comment
Share on other sites

Mä kysyin kanssa kultasepältä josko teetettäs mulle vihkisormus isomummon sormuksesta. Meillä tämä kultaseppä olisi tehnyt siis niin, että vanhaa sormusta "venytettäisiin" ja "muovailtaisiin" niin että siitä tulisi sellainen kuin haluaisin, mutta sitä ei sulatettaisi. Hintaa tuolle operaatiolle tulisi kaksi tai kolme kertaa enemmän kuin mitä valmis samanlainen sormus maksaisi.. Joten kannattaa miettiä ja kysyä kaikkien osallisten mielipide :)

 

Meillä mies ilmoitti että vain minulle hankitaan vihkisormus (koska hän ei moisia helyjä tarvi joten turhaan rahaa siihen iskeä). Mietin että olisiko tyhmä tai asiaton huomenlahja jos hommaisin sille jonkun simppelin sormuksen? Vai meneekö tungetteluksi, kun hän jo kerran on sanonnut ettei sellaista halua..?

Link to comment
Share on other sites

Heippa kaikki v. 2015 naimisiin menijät!

 

Olen 3. vuoden AMK matkailualan opiskelija ja teen opinnäytetyötä häämatkailun tulevaisuudesta. Osana tutkimustani olen laatinut kyselylomakkeen nettiin. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos mahdollisimman moni ehtisi käydä vastaamassa kyselyyni, se auttaisi tutkimustani valtavasti.

 

Super iso kiitos etukäteen ja ihanaa kesää!

 

Toivottaen,

 

Emma

 

kysely: https://www.webropolsurveys.com/S/766F9828CBB42149.par

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös kesän 2015 morsian :girl_smile: Juhlapaikka ja kirkko on varattu ja kutsukortteja suunniteltu. Mukavaa lukea, miten muilla 2015 naimisiin menevillä on järjestelyt edennyt :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Huh, me päästään vihdoin viimein neuvottelemaan yhden juhlapaikan tarjouksesta! Eipä tätä olekaan väännetty kuin juhannukselta.. Mikäli tulevat parissa kohtaa vastaan, otetaan tuo ravintola/kokouskeskus/hotelli/mökkikylä-hässäkkä.

 

Onko teistä ihan perustelematonta olettaa, että jos vuokrataan tuollaisen paikan koko majoituskapasiteetti la-su (ja osa vieraista varmasti tulee jo pe) ja niiltä pakko ottaa kaikki ruuat ja juomat, että halutaan pakettialennusta? Esim. eivät ottaisi ravintolan tilavuokraa (300e) tai ruuat halvemmat tai majoituksista alennusta?

Link to comment
Share on other sites

http://www.tillander.fi/product/js010/

 

Tällainen =) Omasta sormuksesta en laita kuvaa kun sulho komensi ettei sitä sitten näytetä kellekään muulle enne häitä. Mutta täähän ei nyt ole aivan sama asia, eihän?  :girl_haha: Kuinkahan vaan maltan olla näyttämättä !

 

mintchoco, saatteko ekaa kertaa kilometrikorvauksia? Ajattelin vaan että tiesittekö sitä, että ne ei tuu koskaan täysimääräisenä..... ei kuulemma kenellekään, koskaan. Ukko sitä taivastelee joka vuosi kun täyttää kilometrikorvauksia, että se on kumma juttu että jossain lukee että saa takaisin näin ja näin paljon per kilometri, mutta sitten ei oikeasti saakaan !? Naapurin mies kuulemma joskus kans sanonut että joka vuosi laskee että pitäisi tulla pari tonnia takaisin mutta ei tuu koskaan niin paljon... Vai onko jollakulla parempaa tietoa asiasta ?? Enkä sitten tiiä tarkasti paljoko ne jää vajaaksi, muutamia satasia ?

 

Ja kyllä Tipzilla PITÄÄ saada alennusta, niin isot rahat tuotte siihen tupaan teidän häillä ! Voit vaikka vihjailla sitten hyvästä asiakaspalvelusta ja että heitä olisi sitten kiva suositella tutuillekin :D

Link to comment
Share on other sites

Sen noista km-korvauksista tiedän, että siinä on se 600e (?) omavastuu, joka lasketaan ensin pois, oisko tästä kyse?

Link to comment
Share on other sites

Marikukka, aivan ihana sormus!! :) ja ei oo sama asia jos täällä vähän näyttää...  ;)

Mun serkku on kultaseppä, ja se on luvannut tehdä meille molemmille sormukset, häälahjaks lupas että tekee ne vapaa-ajallaan eikä ota maksua itse työstä!!  :girl_dance: Tässäkin siis saa säästettyä jo kivasti:)
Ite oon miettiny jotain tällästä: http://www.palettikorut.fi/binary/file/-/fid/683 aika perushan toi on, mutta miellyttää mun silmää! :)

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikka on nyt käyty kattomassa ja varattu :girl_smile:

 

Tällä hetkellä valmiina on siis jo ainakin:

 

-Molempien vaatteet + kengät

-Juhlapaikka

-Kutsukorttien materiaalit + kuoret

-Kaitaliinat

 

Esteettömyystodistukset + maistraatti aika varattu 8.8.2014 :girl_wink:  (Apua, tasan kuukaus enää siihen, että ollaan virallisesti (salaa) naimisissa!!!! :blink: )

Kirkon varaus siunausta varten pitää vielä selvittää, että varmasti saa sen silloin 8.8.2015 (Innolla odotan niitä reaktioita, kun ihmiset kuulee, että vuosi ollaan oltu jo naimisissa :grin: ) Ruuat tehdään itse, mutta niitäkään ei vielä voi tarkkaan suunnitella kun vieraslistan teko on "vähän" kesken... :girl_impossible:

 

Hukassa välistä itsekin mitä on jo tehty ja mitä tekemättä... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Magicwombat, yksinkertainen on kaunista  :tender:

Mulla ei siis ole omakohtaista kokemusta noista kilometrikorvauksista, kuuntelin vaan vierestä :D luulis että ukko nyt on tuon omavastuun tajunnu kattoa... Mutta mistä sitä tietää !

 

....... ja sulhosta kun tuli puhetta, hän sai tänään töitä !! JUHUU JIPPII  :lol: oli viikon koeajalla yhdessä firmassa, tänään loppui koeaika ja pomo oli vaan tuumannut että eikö sun kannata tänne meille jäädä =)

Link to comment
Share on other sites

Ollaan haettu useampana vuonna näitä kilometrikorvauksia, ja joo se on se 600e mikä lähtee päältä pois omavastuuna ja loput sitten jää:)  Tarkistin vielä sieltä nettisivuilta, ja siellä näkyy se yhteenlaskettu summa joka saadaan kilometreistä ja siitä sitten vielä tuo omavastuu poies. Muuuuutta oon laskenu budjetin yläkanttiin ja säästöt alakanttiin, ni eiköhän me pärjätä, jos ne vähän tosta napsaseekin pois:D  

Link to comment
Share on other sites

:girl_dance: Ihka ensimmäinen sovituskuva :) (Myymälässä ei saanut ottaa kuvia) - tämä on yksityisen myymä. Mielestäni nätti mekko, mutta tekeekö tuo yläosan alaosan leikkaus pömppömahan?

 

gallery_38950_960_98792.jpg

Link to comment
Share on other sites

Marikukka, jes! kyllä ne asiat varmaan siis täälläkin päässä järjestyy! :)

 

ja Tipzilla, mä en nää kyllä mitään pömppömahaa missään :D

Link to comment
Share on other sites

Oho, onpa tänne tullut paljon tekstiä ja uusia morsiamia. Tervetuloa kaikille. Itse olen pitänyt hiljaisuutta, enkä ole löytänyt aikaa käydä edes kirjoittelemassa. Häiden osalta on kuitenki tapahtunut paljon, ja homma on paremmin kuin hanskassa. Kunhan saadaan vielä säästöt sille tasolle, jota olemme laskeskelleet miekkosen kanssa. Onneksi J sai palkankorotuksen, joka tulee taas helpottamaan meidän säästöjä. :)
 

Olin tässä kaksi viikkoa lomalla, ja sain ihan suunnattomasti aikaan häiden osalta. Sanottaisiinko, olen aikataulua edellä. Minulle jotain aivan uutta, koska olen yleensä myöhässä kaikessa. Oikeastaan koko kaksi viikkoa lomasta meni häiden järjestelemiseen, mutta nautin jokaisesta hetkestä. Kiitos ihanan morsiusneitoni, joka on ollut avulias.

Jo ennen lomaa saimme varattua miehen kanssa papin, joka vaikutti aivan mahtavalta. Ihaninta vielä sekin, että pappi on suorittanut J:n kasteen sekä konfirmaation. Lisäksi saimme vahvistuksen kirkosta, joka on nyt Helsingin vanha kirkko. Lisäksi varasimme kuljetuksen, DJ-palvelun (Wedding crashers) ja tietenkin hääyö tulee olemaan KlausK:ssa.  :tender:  Kaikista tärkeimmät ennen vuotta on siis suoritettu kokonaisuudessaan, ja nyt saadaan taas hieman hengittää. 

 

Kiitos lomarahojen pääsin tuhlaamaan. Sain ostettu itselleni kaikki asusteet, kutsukortti tarvikkeet, viltit tupakoitsijoille, vihkisormuksen ja alusvaatteet löysin alennuksesta. Ääh, nyt vain mietin minne laitan kaikki tavarat ennen häitä. Kutsukortitkin ovat täysin valmiit, ja niistä tuli juuri meidän näköiset. Niistä puuttuu ainoastaan infotekstit, jotka taittelen erillisinä kutsukorttien väliin.

 

Eksyin tietysti myös laivalle tuossa toisella lomaviikolla, ja sieltä tarttui käteen tarjouksessa olleet kuusi pullo kuohuviiniä Freixenet Roseta (yht. 30 €). Niitä nyt sitten yritän kerätä kotopuolesta muutaman pullon kuukaudessa, ja joulukuussa on tarkoituksena suunnata Viroon. Mitäköhän kaikkea tullimiehille pitäis olla esillä, jotta saadaan tuoda juomat maihin? Onko teistä kukaan laskeskellut, kuin paljon juomia ylipäätään pitäisi tuoda henkilöä kohden? En itse osaa yhtään arvioida ja pelkään että ruokaviinit loppuvat mun laskupään takia kesken. Suurin osa kutsuvieraista täysi-ikäisiä, ja vieraita 79 aikuista. Hirveesti en haluaisi tuoda ylimääräistä, kun ei tuota ylimääräistä tilaa kauheasti ole. :girl_sigh:

 

Häähöperyys on saanut totaalisen vallan minusta, enkä millään jaksaisi odottaa h-hetkeä. Tänään taitaakin olla noin 7kuukautta häihin, muistan vielä kuinka hetki sitten siihen oli vuosi ja 7 kuukautta. Mihin se vuosi katosi? :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: Ms-Jonna
Link to comment
Share on other sites

Vielä sängystä piti käydä naikkaroimassa :D

Ensin kiitokset kehuista magicwombat (saapi muuten kutsua ihan Tipsikseksi, täällä saatu lempinimi :) ) Jonna on kyllä saanut tosi hyvin pakettia kasaan! Ja sitten noista juomista. Täältä oon lukenu, että toisilta ei oo kysytty mitään ja toiset on näyttäny esim. kutsua tai kysytty papin nimeä. Riippuu varmaan pitkälti siitä, miten tulli sattuu laivan ja ihmisen valkkaamaan päivänä x. Tuolla ruokapuolella on minusta hyvä ketju (puhelimella en jaksa alkaa linkittää, kun se on päällimmäisenä) siitä, paljonko ihmiset tuoneet vierasmäärää varten, mutta se pitää tietenkin soveltaa omien vieraiden "tyyppiin", aikatauluun/ohjelmaan ja siihen, missä kunnossa vieraiden haluaa olevan. Alkon sivuilla taisi olla joku laskurikin.. Voihan sitä miettiä niinkin, että miten itsellä sujuu, jos "saa" esim. yhden alk.annoksen per tunti ruuan (viinin) jälkeen?

Link to comment
Share on other sites

Onko muilla muuten silleen, että ei oo budjettia vielä säästetty?  :blush:

Jotenkin tuntuu että raha-asiat vie hirveesti iloa tästä häiden suunnittelusta, meilläkin kun tuli yllättäviä menoja auton hajotessa...

Ahdistaa, eikä oikein uskalla suunnitella mitään kun takaraivossa jyskyttää koko ajan että "mitä jos ei olekaan rahaa" yms. :girl_cray2:​  Oli pakko tulla valittamaan tänne kun kanssamorsiamet on yleensä niin symppiksiä ja ymmärtää mistä puhun!  ^_^

 

Ilmottaudun! Meillä tosin budjetti on ihan minimi, mutta pienelläkin budjetilla saa rahaa uppoamaan ihan riittävästi yhteen päivään... itse vielä opiskelen, niin eipä paljoa ole mistä säästää :D Välillä kyllä stressaa, kun esim. juhlapaikan vuokra ja valokuvaaja ovat kerralla maksettaviksi aika isoja summia, että miten rahat riittää kun häitä varten ei erillistä säästötiliä ole. Onneksi joulukuussa tulee veronpalautukset, ja niistä saa maksettua jo monta menoerää. Häitä juhlitaan tammikuussa, joten veronpalautukset tulee kyllä kreivin aikaan  :girl_haha: Muuten ostellaan pikkuhiljaa, ja somisteet, kutsut yms. pikkusälä on jo hommattu ja maksettu, joten jäljellä on enää tilavuokra, valokuvaaja sekä ruuat ja juomat. Vanhemmatkin onneksi avustavat jonkin verran :)

Link to comment
Share on other sites

Noniin!

Mä oon ihan ihmeissäni kuinka paljon kuukaudessa voi yks morsian saada aikaseksi!

Enemmän rukseja listaan! Nyt on kaikkinensa

 

- Häämekko (korjaukset hoidan sitten joskus...)

- Hääveska  ( Tarviiko morsian sellaista edes? Kokemuksia?)
- Hääkampaus mulle ja kaasolle varattu
- Juhlatila

- Menu
- Valokuvaaja (tosi edullista Turussa ja musta ainakin portfoliossa oli ihania kuvia. Hieman erilainen tatsi, just meidän näköistä. Nuorekasta= :)
- Miehen puvun paita löytyny
- Kutsukorttien ilme suunniteltu
- Bestmanit ja kaaso valittu
- VIHKISORMUS OSTETTU JA KAIVERRETTU <3

- Häämatka varattu

- Wedding favorsit suunniteltu
- Morsiusdieetti... aloitettu ja repsahdettu ja lihottu 2kg

 

:D

 

Häihin aikaa 7kk ja 6pv :P

 

Vinkkejä, mitä muuta tässä kohtaa kannattais ruveta tekemään? :)

Link to comment
Share on other sites

Varmaan vähän hahmotella päivän kulkua? Ehtii sitten miettiä haluaako sinne jotain esitystä ja näin ollen esittäjät kerkee harjoitella tai keksiä jotain.

 

Vaikka mikä mä olen mitään sanomaan. Meillä ei oo muuta kun miehen puku olemassa :P Kaikki muu puuttuu. Sormuket on suunniteilla sepällä ja niin BM sekä kaaso on olemassa. Siinäpä se kaikki selvinnyt sitten melkein onkin. Allekirjoituksestahan tuon näkee kauanko meilläkin on aikaa enää :D

 

Juhlapaikka on kaikkein vaikein, koska ei järjestetä niitä omissa ympyröissä. Seuraavana tulee se, että kuka suostuu meidän menulla mitään toteuttamaankaan ja tai että löytyykö paikka mihin sais omin päin mennä kokkailee.. Sen lisäksi tietysti se kaikkein yksinkertaisin, eli raha on suurin kysymysmerkki kaikessa. Kaikki hankitaan tärkeysjärjestyksessä, mikä sitten taas piinaa vielä enemmän koska nyt ois niin kätevä esim. koristeitakin hankkia hissun kissun.

Mutta kun ei tiedä juhlapaikkaa, eikä sen sääntöjä, eikä myöskään sitä että tarvitseeko se mitään koristetta tai että pitäiskö panostaa ennemmin valaistukseen mikäli se onkin joku pimeä luola.. niin ei sitten niitäkään oikein voi vielä hankkia vaan täytyy tyytyä siirtää rahaa sivuun vaan joka kuukausi että saa edes puvun, vihkijän, juhlapaikan ja tarjoilut ja tietysti meikit, kampaukset, kengät ja sen sellaiset. Itsellä kun ei ole mitään taitoja eikä mitään valmista vanhaa olemassa.

Link to comment
Share on other sites

^^ morsian-tittelin anominen ja viestien kirjoittelu, että pääset tuonne toisellekin puolelle ;):P

 

Sitten tulee mieleen istuma/pöytäjärjestys, koristelu, avustajien muistamiset, loppu-look (meikki, korut, sukkanauhat yms), kukat, kuljetukset (&koristelu), hääyö, heitetäänkö vihkimisen jälkeen jotain, ohjelma/leikit/seremoniamestari/juontaja, musiikki (marssit, virret, tanssi)  - näille tietysti on vielä hyvin aikaa :)

Link to comment
Share on other sites

Syksy 2015! Katsotaan vähän miten paikan ja päivän kanssa käy.

Sitä odotellessa on...
- lista vieraista
- hahmotelma siitä millainen hääviikonloppu on kokonaisuudessaan: perjantain vihkiminen, lauantain juhlat ja sunnuntain hääaamu
- listat asioista mitä halutaan, mitä todellakaan ei haluta ja mitä voidaan tehdä jos jää rahaa/löytyy jotain edullista

- raamit budjetille

 

Kunhan juhlapaikka varmistuu, varmaan seuraava homma olisi alustavasti pyöritellä menu ja jotain sellaista.

Haluaisin jo päästä kauheasti sovittelemaan pukuja että saisin hahmoteltua mitä haluan, mutta olen laiskan kevään jäljiltä vähän sellaisessa kunnossa että parin kk kuntokuuri olisi ensin enemmän kuin paikallaan :lol:

Link to comment
Share on other sites

--

Onko teistä ihan perustelematonta olettaa, että jos vuokrataan tuollaisen paikan koko majoituskapasiteetti la-su (ja osa vieraista varmasti tulee jo pe) ja niiltä pakko ottaa kaikki ruuat ja juomat, että halutaan pakettialennusta? Esim. eivät ottaisi ravintolan tilavuokraa (300e) tai ruuat halvemmat tai majoituksista alennusta?

No ilmeisesti juhlapaikan mielestä on. Saimme uuden "tarjouksen". Eivät tarjoa mitään alennusta salin vuokrasta tai ruuasta/juomasta. Lisäksi paikan käsitys majoituksen ryhmäalennuksesta (mainostavat sitä nettisivuillaan) on 5 % majoituksen kokonaissummasta. Se tarkoittaa alennusta ihan 2,50 € / hlö/ yö (la-su) :o Ja muutamalle hengelle pe-la majoitukseen antaisivat alennusta ihan 4 €/hlö -voi pojat! Ensimmäisenä mietin, että olisiko tullut kirjoitusvirhe, mutta ei. Olivat vielä nostaneet hintoja nyt nettisivuilla näkyviin -selitti, että se on ensi vuoden arvio, kun "remontoivat" huoneita. Käsittääkseni useat paikat lupaavat varaushetken hinnat, vaikka vuosi vaihtuisi? Tai ilmoittavat veloittavansa ensi vuoden hinnaston mukaan sitten kun se päivä koittaa ei siis arviohinnan perusteella. (entä jos hinnat ei nousekaan niin paljon kuin arvioivat?)

 

Olemme siis jättämässä paikkaan vähintään 6 000-6 500 € (ruuat, juomat ja majoitus) :girl_impossible:  + mitä vieraat ostavat itse juomia. Itselläni on "hieman" eri käsitys termeistä tarjous ja ryhmäalennus....!

 

Muutenkin alkaa paikka epäilyttää, emäntä päästeli semmoisia sammakoita suustaan, että.. Esim. piti itsestäänselvänä sitä, että kaaso on lauantai-aamuna koristelemassa tilaa (vaikka salin vuokraan piti kuulua kattaus ja pöytäkoristeiden, paikkalappujen ym. laitto ohjeen mukaan). Sanoi myös vihkiajan kuullessaan (klo 15), että "ai NIIN MYÖHÄÄN!! jaa, nämä onkin iltajuhlat" (?? käsittääkseni klo 14 ja 15 on suosituimmat vihkiajat olleet jo pitkäääään?). Ja menusta puhuessa sanoi, että PITÄÄ sitten valita menuun anopin ja anopin lempiruuat. Siis HÄH?

 

Harmittaa nyt kyllä aika paljon, tuo olisi kivassa miljöössä, saisi vieraat (ja vieraiden monet koirat) majoittaa eikä tarvisi erikseen huolehtia astia-, liina- ja pitopalveluvuokrista.. Huoh.

Link to comment
Share on other sites

^ Kyllä muakin hieman pistäisi epäilyttämään nuo emännän kommentit. Hieman erikoiselta kuulostaa :wacko: Toivottavasti hän tuosta rauhoittuu ettei liikaa ala sekaantumaan teidän päätöksiin. Mäki oon ymmärtänyt, että noi just on ne suosituimmat vihkiajat :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

kaunhan joutuu odottamaan sitä morsian-titteliä... :girl_mad:  Olisi jo kauhea hinku päästä lukemaan niitä muitakin ketjuja yms! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...