Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2015 (yhdistetty)


nedis

Recommended Posts

^ Minullakin tekisi mieli tilata jo kengät ja ehkä birdcage-huntukin. Toisaalta haluan odottaa kunnes puku on päätetty, että tulee varmasti valittua siihen sopiva huntu.

 

Meillä muuten mies hössöttää yhtä paljon kuin minä, ellei jopa enemmän. :D Onneksi meillä menee ajatukset ja suunnitelmat aika hyvin yksiin, niin ei mitään isompia kriisejä tarvitse tästä kehitellä. Loppukiireessä on luvannut joustaa niin paljon kuin tarvitsee, etten ala kiukutella. En kyllä muutenkaan ajatellut ryhtyä bridezillaksi, ihan rennosti otetaan!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mua kans jännittää pukujen kattominen :D oon aina haaveillut pitsipuvusta, ja mun kaaso joka meni viime kesänä naimisiin, kertoi (kauhu)tarinan omasta sovituksestaan... Oli kuulemma kans aina haaveillut pitsipuvusta ja kun laittoi sellaisen päälleen niin se näytti kuulemma aivan kaamealta. Nyt pelottaa että mulle käy samalla tavalla !! Oon nyt tuudittautunut siihen että meidän vartalomallit on aivan erilaiset, hän pitkä ja rintava, minä lyhyempi ja aivan lauta  :girl_haha:

Että toivottavasti se pitsipuku sopii !

Etkö Tipzilla pääse sovittamaan sitä ensirakkautta ? Toi alennus on kyllä huima, kuvittele 700e säästö !

Link to comment
Share on other sites

^ Eikös mallitkin ole laihoja ja pienirintaisia - ja niillehän käy kaikki mallit ;) Ihan hyvin voit tuudittautua :)

 

Mun ensikuvarakkaus on Maggie Sotteron Adorae Louise, joka on jo vanhempi malli. Eikä taida muutenkaan Sotteroita Suomessa paljoa olla.. Eikä kyllä oikeasti olisi varaakaan mihinkään 1500e pukuun... Minä taas olen tuudittautunut puvun mallin sopivuuteen etsimällä real brides -kuvia puvuista, ja tiirailemalla itseni mallisia morsiamia :D Ja juhlamekoissa ainakin sellainen malli sopii, tosin en omista yhtään pitkää juhlapukua, joka olisi merenneito/fit&flare (vain yhden a-linjaisen) - joten pelkään, että näytän vyötäröstä alaspäin ihan lantulta sellaisessa puvussa..

lanttukuva.jpg

(iso persus & reidet & "juurena" pikkuruiset kintut)

Link to comment
Share on other sites

tää hössötys on kyl hurjaa :D onneksi mulla serkku josta tulee mulle kaaso niin aina voin soittaa sille uutiset jos jotain informoitavaa :D varasin meille tänään kirkon :) ja sit semmonen et mun yhen ystävän kanssa soittelin niin se sanoi et voi tehdä meille häihin ruuat(!) tai sen osuuden mitä olis tullu pitopalvelulta (karjalanpaisti, keitetyt perunat, pari salaattia) ja ja lupas hommata pari kaveria tarjoilee :) toki ruuat maksetaan mut valmistus tulis meille häälahjaksi :) ei olis tulle edes mieleen pyytää mutta itse tarjoutui hommaan :) tällaista tänää....

Link to comment
Share on other sites

En näköjään osaa kirjoittaa yhteen viestiin kaikkia asioitani.. :D Eli nyt on sitten varattu järjestyksessään toinen pukusovitusaika! Tuli pikavisiitti Helsinkiin ja siihen mahtuu yhdessä liikkeessä käynti, lokaatiosta johtuen varasin ajan sitten Stockmannille. Jee! :girl_dance:  Vielä kun malttaisi odottaa viikon.. Seuraksi lähtee yksi sinkkukaveri, joka ei kovin hyvin kyllä (vielä) tunne minua/makuani, joten hirveästi ei varmaan makutuomaroi, mutta onhan se taatusti kivempaa kaksin ja sen jälkeen mennään jonnekin jälkkäribaariin (nam). Toivottavasti siellä on valmistajien sivuilta bongailemista puvuista edes yksi (White1:n Janelle/Janessa/Janet ja Lillyn Passions -mallistosta 08-3236-CR).

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin samoin että ostan kengät ja hunnun vasta kun hääpuku on ostettu. Mutta sitten törmäsin aivan ihanin kenkiin ja se oli menoa. Eli nytten katon hääpuvun joka sopii myös kenkieni kanssa. Toisaalta otan varmaan sen verran pitkän mekon ettei kengät hirveästi näy sieltä.

Tuo oli jo aika yllättävää että miehesi on kovempi hössöttänään häistänne kuin sinä :) meillä vain kommentoidaan parilla sanalla.

Kuullostaa ihanalta häälahjalta :) ja eipä tartte ruveta pitopalvelua hankkimaan :) saatteko hääkakun myös tuon ystävän kautta?

Link to comment
Share on other sites

Hihihihihiii teit päivästäni justiin paremman tuolla lanttukuvalla  :girl_haha:

Muttahei: minkä tahansa vartalotyypin saa näyttämään hohdokkaalta oikeanlaisessa puvussa. Pitkissä mekoissa yleensäkin on juuri se niin ihanaa että se peittää jalat ! ja sitten tarvii vaan huolehtia ylävartalosta :D

Nyt vasta kerkesin lukea kaikki nuo Annas Kun mekkopohdinnat. Onneksi 2015 on vielä aikaa, älä ota stressiä, silloin sitä mekkoa ei ainakaan löydy =) usein tälläset asiat tupsahtaa eteen kun niitä vähiten odottaa...! Ja silloin, kun kohtalo ojentaa kättä, siihen pitää rohkeasti tarttua =)

Link to comment
Share on other sites

Nyt vasta kerkesin lukea kaikki nuo Annas Kun mekkopohdinnat. Onneksi 2015 on vielä aikaa, älä ota stressiä, silloin sitä mekkoa ei ainakaan löydy =) usein tälläset asiat tupsahtaa eteen kun niitä vähiten odottaa...! Ja silloin, kun kohtalo ojentaa kättä, siihen pitää rohkeasti tarttua =)

 

Niin. Noh, meidän häihin on vaan 6,5kk enää. Että pakko vähän stressatakin. Kuitenkin periaatteessa 4-6kk on jo pelkkä tilausaika! Jos ostaa siis tavallisesta hääpukuliikkeestä puvun.

Link to comment
Share on other sites

Ahdistus! Kaasoni muuttaa muutaman sadan kilometrin päähän opiskelujen perässä elokuussa, samoin ystäväni joka tekee meille hääkakun. Tiedän kyllä ettei välimatka ole este millekään, mutta kun olen tottunut siihen että molemmat asuu melkein naapurissa, niin tämä on lievä shokki :D Onneksi en ole kaasoille nakittanut hirveästi hommia, varsinkaan nyt enää kun kutsukortit on postimerkkejä vaille valmiit (onneksi kirjekuoria jäi yli, kun nyt meneekin pari osoitetta vaihtoon  :girl_sigh:). Ehkä mun täytyy nyt vaan rauhottua ja uskoa ettei tämä uusi välimatka kaada kaikkea!

Link to comment
Share on other sites

Hurjasti kaikki edennyt omissa suunnitelmissaan =)
Me käytiin sulhasen kanssa tarkistamassa heidän maatilansa takalaidalta, piilossa useamman talven maanneita sopivan harmaita lautoja, että voidaan sitten käyttää somistuksessa ! Tätä ennen sulhanen meilläkin ollut vähän nihkeänä kun aikansa oli ensin kuunnellut mun hössötyksiä :D mutta ilmeisesti sitten kiinnostaa kun aletaan puhua niistä asioista mitä hän voi oikeasti tehdä, eli nikkaroida tienvarsikylttejä, kukkalaatikoita yms ;)

 

Kysymys kengistä: kuinka paljon korkoa ? Ite olin aatellut ihan valkoisia ballerinoja, hyvä kävellä (ja tanssia!) niillä koko päivä, mutta yksi tuttava juuri naimisiin mennyt sanoi, että pieni korko kannattaa ottaa, kuulemma parempi ryhti... mielipiteitä ??

Link to comment
Share on other sites

Itse oon sen verran korkojen perään että vaikka painaa niin korot jalkaan! :D Olenkin tähän miettinyt varasuunnitelman: ostan parit erimalliset kengät joita voi sitten päivän mittaan vaihdella :) Ei jalkoihin ota niin paljoa kun saa vaihtaa asentoa. Minähän en koroistani luovu! :D Ja naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä joten.. ;) Mutta siis kyllä jopa minä ajattelin että voisi yhdet ballerinat lisäksi hankkia, sellaiseksi viimeiseksi vaihtoehdoksi kun kaikki muut kengät on jo käyty läpi ja jalat on rakkoja täynnä :D

 

Niin ja siis mekon ostin facebookin hääkirppiksen kautta (yksi niistä monista hääkirppiksistä siellä). Oli tosiaan ollut vain sovitus- ja näytöskappaleena joten laput kiinni ja täysmittainen yms :) Hyvä tuuri kävi vaikka maksoinkin siitä satasen enemmän mitä olin alunperin budjetoinut.. Mutta halvalla sain sen silti, maksoin 450e siitä :)

Muokattu: , käyttäjä: lsthle
Link to comment
Share on other sites

Ehdottomasti korot! Koroissa itsellä ryhti on parempi ja peppulinja parempi ja muutenkin paaaaljon naisellisempi olo! :girl_in_love: Jo pelkkä korkojen kopsutus tuo sitä tiettyä "jotain" ja mielestäni korolliset kengät nyt vaan on paljon kauniimmat ja sirommat. (Tietysti, jos ei osaa kävellä koroilla, niin sitten se ryhtikin muuttuu kummalliseksi ja kävely se vasta vaikealta näyttääkin.) Mulla tulee jalat (kantapäät) kipeäksi sellaisista ihan totaalisen lättänöistä tennareista/tossuista/ballerinoista, joten varakenkien varakengissäkin (ballerinat) on himppu korkoa. Ja lättänöissä tulee lampsittua ja tanssiminenkin usein on sellaista himmailua lättänöissä, mutta tämä on tietysti tottumuskysymys ja vain minun mielipiteeni :) Varsinaisissa omissa kengissä on muistaakseni 8 cm korko, ja niillä on jaksettu bailata aamuyöhön (en siis osta uusia kenkiä).

Link to comment
Share on other sites

...ja tanssimisella tarkoitan lähinnä kaikkea lavatanssityyppistä musiikkia - lavatanssit kun on vähän meidän "harrastus" :D ehkäpä sekin hoituu matalilla koroilla ja kunnolla tukevilla kengillä  :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä Tipzillan kanssa! Ehdottomasti korot. Tilasin netistä vähän aikaa sitten ihanat hääkengät, joiden korko on 11cm. Normaalisti en käytä korkokenkiä, mutta nämä oli aivan ihanat! Ja onhan mulla tasan vuosi (jippii!) aikaa opetella kävelemään koroilla. Ryhti mulla on ollut aina hyvä koska nuorena urheilin paljon. Mutta kuten Tipzilla kirjoitti, riippuu ihan kävelijästä.

Link to comment
Share on other sites

Tulipas nyt mieleen semmoinen juttu että... =) näettekö te (ja näkeekö sulhanen teidän) puvun ennen kirkkoa ? Kun mulle on ollut koko ajan aivan selvää että sulho ei näe minua, mutta nyt rupesin miettimään että haluanko itsekään nähdä sulhasta :D Tuli siis sillä nyt ajankohtaiseksi, kun se sulhasen puvun vuokra on jo varattu mutta pukua pitäisi mennä sovittamaan nyt syksyllä... JA kun sulhanen ei laita mitään "peruspukua" vaan sen EP:n kansallispuvun... jäiiiiiiiks !

Link to comment
Share on other sites

Tämän hetken suunnitelman mukaan sulho ei näe minua puvussa ennen hääpäivää, mutta ennen vihkimistä kylläkin. Meillä kun on vihkiminen klo 15 (NIIN myöhään -muistakaa se! :D), niin kuvat otetaan ennen sitä. Haluan first look -kuvat termin nimenomaisessa muodossa eli kuvat siitä, kun nähdään ekan kerran (ei sellaisia "pidetään kädestä oven takaa", vaan ihan vain se kohtaaminen). Mutta enpäs olekaan miettinyt, että jos en näkisikään sulhoa puvussa! Jännä, miten itsestäänselvyytenä sitä pitää, että minua ei näe, mutta minä olen mukana valkkaamassa hänen asua! Tosin en edes tiedä, hankitaan sulholle uusi puku vai vuokrataanko saketti (tykästyi sellaiseen nähdessään kaverillaan).. Varmaan heinäkuun viimeisenä iltana ollaan dressmannilla panikoimassa, jos sulhon perustyylillä mennään  :girl_haha:

 

Et siis Marikukka ole koskaan nähnyt sulhoa kansallispuvussa? Voishan se olla tosi jännää, jos et näkisikään! Toisaalta, ekassa sovituksessa ei ehkä ole "täydessä komeudessaan", jos mallataan jollain liian isolla/pienellä puvulla?

Link to comment
Share on other sites

Moikkelis!

 

Me käytii tänää kattoos meidän juhlapaikka ja kyllä me sen otamme, siitä tulee ihana <3 mietittiin  myös et jos serkkujen joilla lapsia kutsuihin tulis et tilanpuutteen vuoksi kutsu koskee vain aikuisia tms. sisarusten lapset ja ne perheet joissa meidän kummilapsia voisi tulla lapsineen, näin saatiin vieraslistalta n.15 lasta pois ja ei niin sillit suolassa fiilis :)

 

miä en paljon viitti vielä vaatteita ja kenkiä ostella kun meille on tulossa joulukuussa vauva niin voi vielä muodot muuttua paljonkin :D

 

mutta varmaan pienet korot minäkin kenkiini tahdon :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä ei nähä ennen vihkimistä ollenkaan. Ehdotin kyllä et oltais kuvat otettu ennen sitä, kun meilläkin on "vasta" klo 15 kirkko :D mutta sulhanen sano että ei missään nimessä, koska kirkossa pitää vasta nähdä! :D 

Sulhon pukua oon kyllä menossa ite valkkaamaan, en tullu ees ajatelleeks tollasta että ei näkis sitä ennen h-hetkeä... aika jännä, kaikkea me naiset vaaditaan :D

Link to comment
Share on other sites

Nyt on paikka varattu kirkko varattu, hääauto päätetty, kaasot ja bestmanit pyydetty....ja mun puku ja kengät ostettu.... Mies on pikkuhiljaa lämmennyt tälle hössötykselle ja osallistuu suunnitteluun yllättävänkin pontevasti, haluaa mm. Hoitaa kukat juhlapaikkaan ja valita ne yhdessä mun kanssa... Kukat onkin ainoat koristeet jotka on vielä hankkimatta ja niillä ei kauhea kiire olekkaan... Kalliita asioita on enää bändi ja kuvaaja joista ei tunnuta pääsevän päätökseen...lisäksi kun bändit on niin arvokkaita niin halutaan joku oikeasti hyvä esiintymää, mutta mistä sellainen löytyy? Mä en malttaisi enää odottaa yhtään vaan haluasin päästä jo juhlimaan...

Link to comment
Share on other sites

^ Bändipohdintoja täälläkin. Sain juuri vastauksen ensimmäiseen tarjouspyyntööni. Hinta oli 1200 euroa, joten jää kyllä meiltä tämä bändi väliin. Harmi, koska heidän laulajallaan on mielestäni tosi kaunis ääni. Ymmärrän kyllä, että he tekevät tätä työkseen eivätkä huvikseen, joten jotain pitää ansaitakin. En vaan mitenkään pysty ajattelemaan, että maksettaisiin bändistä noin paljon...  :(

Link to comment
Share on other sites

En ole nähnyt, ja aloin vaan miettiä että miksi eväisin itseltäni sen "wau kuinka komea mies mulla onkaan" -tunteen  :girl_haha:  Varsinkin jos haluan välttämättä tarjota sen tunteen sulholle kun hän näkee minut ensimmäistä kertaa kirkon ovella, niin olishan se itelläkin hienoa kokea ;) Kun siellä sovituksessa on varmasti asiantunteva henkilö katsomassa että kaikki on niinkuin pitää, kansallispuvussa ei ole vaihtoehtoja (värien tai liivien tai paitojen tai kenkien tai minkä tahansa suhteen) niin mihin minua siellä edes tarvitaan :D

 

Ainiin ja meilläkin on vihkiminen VASTA klo 15. Hiukka kyllä huvitti, kun häät pidetään pienellä paikkakunnalla, ja varatessani kirkkoa soitin sinne jollekin sihteerille-tai-kuka-nyt-olikaan ja esitin asiani jotenkin näin, että eikös ensimmäiset vihkiajat ole yleensä joskus klo 14... Ja hän vastasi että me täällä ollaan yleensä pidetty ensimmäinen vihkiminen klo 15 kun aamusta on yleensä noita hautajaisia. Muualla kesällä häät teettää ruuhkaa, meidän paikkakunnalla hautajaiset. Kertoo asukkaiden ikäjakaumasta?

Link to comment
Share on other sites

Mulla myös ongelma ton bändin kanssa. Mietin jo jossain vaiheessa että okei, amerikanmallia ja dj paikalle. Mutta kun vieraitten keski-ikä pyörii siinä 40+ niin ihan mitään disko jytää ei kukaan jaksa tanssia ja sitten tuntuu tyhmältä jotain paulaa soittaa levyltä.. Joten takaisin tähän bändisuunnittelmaan. Ite kun oon ollut ravintolassa töissä jossa kesäsin soitti bändi, heille maksettiin 300e/keikka. Budjetoin sitten tämän 300e mutta eihän sillä saa ketään! Ilmeisesti bändi oli ravintoloitsijan joku tuttu ja ne sai alennusta koska esiintyi tyyliin 4-5 kertaa viikossa. Mutta.. Vielä ei voi oikein facebookissa kysellä tutuilta kun kenellekään oikein puhuttu, joten pitää odotella että lähempänä sitten.. Tosin nyt vois saada halvemmalla kun tekee hyvissä ajoin varauksen.

 

Mekkoa sovitettu! Ja kyllä se on upea! Kaventamaan joutuu, koska joko minä olen mitannut itseni väärin tai sitten valmistajan mitat on ollut niin että mekko on nyöritetty pienimmilleen. Mutta ei hätää, kavennetaan vaan niin sitten se istuu joka puolelta kuin hanska! Sisko oli ihan haltioissaan, mekossa on kaikki niin täydellistä. Tilasin nyt vannehameenkin käytettynä ja sitten vielä metsästän katedraalihuntua joka mätsää niin enää sitten puuttuu kengät ja laukku. Nyt on vaan keksittävä kaappeihin tilaa että saan piiloon sulholta.. :D

Link to comment
Share on other sites

^ :D

No jos teillä on hautajaispaikkakunta, niin meillä mummohää-juhlapaikka.. Jos heistä tuo 15 on myöhäinen vihkiaika, niin ovat varmaan sitten tottuneet joihin 12-18 pidettäviin häihin? Juhlapaikasta pitäisi olla ulkona klo 00:30 kuitenkin, että ihan en nyt tajua. Olen sitäkin tässä (tuhmasti) miettinyt, että jos sanotaan heille, että juhlat päättyy esim. klo 21:00 ja henkilökunta lähtee silloin pois > hyvällä säällä voitaisiin olla paikan grillikatoksessa/muuten ulkona ja tarjota omia juomia.. Mutta jos ne ei lähdekään ennen kuin kaikki vieraat huoneissaan tms. tai sataa. Edelleenkin siis junnataan saman paikan kanssa, justiinsa lähetin heille meidän vastatarjouksen, ehdotetaan 500 euron alennusta heidän n. 7000 euron "tarjouksesta". Pitäkää peukkuja!

Link to comment
Share on other sites

Minä ajattelin tulevaisuudessa piilottaa mekon omien vanhempien luo tai anoppilaan :D ettei vahingossakaan väärät silmät pääse sitä ihailemaan...

Link to comment
Share on other sites

Meillä olisi morisamen lookki alusvaatteita vaille hankittu, kenkiä ja koruja odotellessa saapuvaksi Suomeen. Mulla on myös puku vanhempien luona jemmassa, käyn aina vieraillessa katsomassa, että hänellä on kaikki hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...