Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2015 (yhdistetty)


nedis

Recommended Posts

Ruuissa semmoinen sopiva suhde siitä mitä haluatte ja mikä on hinta =) Lisäksi kannattaa googletella ja kysellä tutuilta ja tutuntutuilta mielipiteitä, onko ruuat ollut hyviä, millaista palvelu on ollut jne. Itse maksaisin hiukka enemmän jos tietää että ruuat on hyviä ja palvelu pelaa. Tai onhan niitä halpoja ja hyviäkin ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mulla aika sama tilanne kuin esssiellä :D toki ei haittaa vaikka tukka sais pari lisäsenttiä kampausmateriaaliksi ja päätin nyt syksyn aikana, että olen häiden aikaan elämäni kunnossa. Siis painoa ei ole tiputettavana, tarviin vaan tähän oman elämäni urheiluun tavoitteita, enkä tiedä ehdinkö kesällä treenata maratonille... Käy se näinkin =)

Olen jo vitsaillut kosmetologisiskolleni että hän saa häitä edeltävänä päivänä tehdä minulle kokovartalosokeroinnin, iho on niin ihanan pehmeä sen jälkeen !

Link to comment
Share on other sites

Täällä kans epätoivosesti kasvatetaan tukkaa... Mä oon aina viihtynyt lyhyessä tukassa (siis oikeasti lyhyessä, eikä mitään polkkaa) mutta nyt mulla on ollu pitkään lyhyt toiselta sivulta ja pitempi toiselta. Tätä onkin aivan hirrrveen kiva yrittää kasvattaa tasoihin! Mulla menee jo nyt hermo :D Aattelin käydä kampaajalla ja kysyä, voisko se leikata tän johonkin järkevään malliin ettei näyttäis niin typerältä kun kasvaa lisää...

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on ihon kanssa projekti... suuri paheeni on juustot ja sehän sitten näkyy naamassa. Nyt ajattelin kokeeksi olla jonkin aikaa syömättä juustoja ja katsoa vaikuttaako se ihooni. Ihoni on muutenkin hankala pitää kunnossa, joten toivottavasti saan häihin mennessä kuntoon :girl_sigh: Hiukset kasva ihan hullua vauhtia, joten niiden kanssa ei ole mitään hätää eikä laihduttaakaan tarvitse... eli iho vain kuntoon! Tuo Marikukan kertoma sokerointi kuulostaa ihanalta... hääyön lahja miehelle, kun vaimo on pehmeä ja sokeroitu :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Joo, sokerointi houkuttelisi. Varmasti tuoreelle aviomiehelle kiva yllätys. Ja varsinkin sitten häämatkaa ajatellen, ei tarvitsisi murehtia karvoista :D

Link to comment
Share on other sites

Tasan 5kk jäljellä. Tuska iskee jo..

Mä saatan tietää millaisen puvun haluan ja vihkisormus suunnitelmat on ihan pian valmiita niin että aletaan tekemään jotain konkreettista :)

Paikka puuttuu ja kaikki muukin sen ympäriltä. Mutta katsotaan.. Jos tänään olisi onni myötä?

Link to comment
Share on other sites

Mie alan menettää hermot näihin paikallisiin piropalveluihin. Tarjouksia aloin pyydellä ensimmäisen kerran jo heinä-elokuun taitteessa. Nyt eletään jo syyskuuta ja moniin paikkoihin oon jo laittanu toisen tarjouspyynnön ja vastauksen oon saanu vaan parista pitopalvelusta (pyyntöjä laitettu lähes kymmene). Siis miten voi tehä mitään päätöksiä ku ei mistään saa vastauksia ja varmaan nekin mistä on saanu nii on kohta buukattu täyteen ku ootan joskos ne muutamat mistä ei oo vielä mitään kuulunu vastais miulle. Ärsyttää.....

Link to comment
Share on other sites

Toisaalta sen tarjouspyynnön puuttumisen voi ottaa vinkkinä siitä, että noinkohan muutkaan hommat sujuu jos jo tässä vaiheessa ei onnistu.

Link to comment
Share on other sites

^ Kuin myös minusta sen, että ylipäänsä yrittäjät eivät tunne sähköpostin voimaa.

Minä miellän sen suureksi miinukseksi että niitä posteja ei lueta tai niihin vastata tai edes ajatella että sitä kautta voisi löytää monen monta potentiaalista asiakasta.

 

Ja että saa yleensä kerralla kaiken infon ja vielä kirjallisena kerrasta! Kuinka helppoa olisi siitä sitten suunnitella ja laskea menun hintaa ihan rauhassa, eikä panikoida puhelimessa ja mökeltää vääriä hintoja jne. Molemmat voi tarkistaa yhteydenottonsa "oikeellisuuden" jne. ihan koska vaan :)

Link to comment
Share on other sites

Täälä sama ongelma pitopalveluiden kanssa!! moneen laitoin viestiä, mutta ainoastaan kaksi vastasi.... Onneksi toinen niistä oli hyvä ja se otettiin. Ajattelin vaan mielessäni että kun ei kertaa viitsi nähdä sitä vaivaa että vastaa sähköpostiin niin menettää sitten hyvän maksavan asiakkaan:) 

Minä myös hoidan asiat mielellään s.postitse että saa rauhassa miettiä ja kysellä muiden mielipiteitä.

Link to comment
Share on other sites

Aah! Meillä ei edelleenkään millään varmuudella ole juhlapaikkaa, mutta hyvin todennäköinen majoitus ja seuraavan päivän luksus olisi ainakin! :)

Nyt vaan laskemaan ja pohtimaan sekä miettimään miten onnistuisi tuo juhlaosuus seuraavaksi, olen aika skeptinen että tuo paikka pystyisi meidän juhlissa toimimaan. Pari plussaa siinä kuitenkin olisi :)

Link to comment
Share on other sites

Hih, hääyötähän mä ensisijaisesti ajattelin ;) sulho aina kehuu kun on sääret käynyt sokeroimassa, että onpa ihanan pehmeät...  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Tänään hommasin hääpuvun!!! :))) ihanaaa oon niin onnellinen että se on pois alta:)

 

Millaisen mekon ostit ja mistä? Itselläni pää on ihan pyörällä mekkojen suhteen, odottelen että uudet mallistot tulevat liikkeisiin :)

Link to comment
Share on other sites

Tuohon sähköpostilla tarjouksen saamiseen kolikon toinen puoli huomioitavaksi: jos pitopalvelu saa sähköpostitse vaikka 10 kyselyä viikossa ja näkee vaivaa kasatakseen toiveita vastaavan menun ja laskee sille hinnat kaikkineen, siihen menee aikaa varsinaiselta työltä eli kokkaamiselta ja menujen suunnittelulta ja valmistelulta varsinaisille asiakkaille, joita kesällä on varmasti paljon, ja sitten 1 kyselijä oikeasti tilaa, niin voihan se vähän kismittää. Eli kannattaa soittaa perään, se kertoo, että on oikeasti kiinnostunut, eikä ole vain massasähköpostitusta huvikseen tehnyt. Samalla saa vähän osviittaa, että millainen tyyppi pitopalvelu on. Jos senkään jälkeen ei tule sähköpostiin mitään, niin paikan voi unohtaa. Tietysti olisi helppoa vastata kyselyihin muutamalla valmiilla esimerkkimenulla, eipä sillä. En siis puolustelee kaikkia pitopalveluita, joita "ei raha kiinnosta", vaan yritin tuoda toista näkökulmaa.

Link to comment
Share on other sites

Tipzillalta kyllä hyvä huomio, täytyy myöntää. Pitopalvelun kannalta osan ihan turhista kyselyistä voisi kyllä karsia se, että sivuilla olisi kunnolliset esimerkkimenut hintojen kera. Osallahan on, ja se on minusta hyvä, koska vaikka en haluaisi juuri sitä menua, niin niistä usein pystyy vähän arvioimaan onko kyseinen paikka kalliimmasta vai edullisemmasta päästä. Ja tietysti jos sattuu niin, että menussa on jo edes jotain saman tyylistä kuin haluamassani, niin siitä voi kanssa tehdä johtopäätöksiä, joilla voi jo alustavasti hylätä tai hyväksyä potentiaaliseksi paikaksi. Ei tarvitsisi massasähköpostittaa kaikkia kaupungin pitopalveluita läpi kun voi jo tehdä esikarsintaa olemassaolevan tiedon perusteella.

Link to comment
Share on other sites

Pitopalvelun kanssa on täälläkin pientä jännäämistä, tarjouspyyntöön vastattiin että ovat vapaita ja  että lähettävät tarjouksen seuraavan päivän aikana. Tarjousta ei ole kuulunut, pari viikkoa kohta odoteltu, joten laitan varmaan huomenna uuden viestin tai sitten soitan perään. Harmi sinänsä jos homma ei heidän puolelta kiinnosta sillä itse haluaisin kovasti kyseisen pitopalvelun. 

 

Onhan tässä toki aikaa odotella mutta kun mä olen sellainen kaikki-heti-mulle-nyt- tyyppi. Kun päätös jostain tietystä jutusta on lyöty lukkoon niin se pitää hoitaa heti sitten alta pois. Tässäpä sitten säilyttelen vaatehuoneessa yli vuoden viittä pakettia peilejä, ikeakassillista tuikkukuppeja ja pöytäliinoja , peikonpähkinäoksia, maljakoita, karkkibuffa-astioita yms.. Rompetta on nyt jo ihan älyttömästi ja koko ajan oon haalimassa lisää, häähulluus, sekö  on iskenyt..?Täytyy seuraavaksi karsia vaatteiden määrää, ahdasta rupeaa olemaan  :grin:

Muokattu: , käyttäjä: Kylmä_Tuuli_Lokakuun
Link to comment
Share on other sites

Mä tein pitopalveluiden kanssa niin että soitin sinne ensin. Jokainen sanoi että laita vielä mailia. Sitten ei enää puolestakaan kuulunut mitään, potentiaalisimmille laitoin pommituksena parin viikon välein uutta mailia. Lopputulos oli se että etsin ihan täysin toisen pitopalvelun jonka kanssa tähän mennessä on kaikki ok (myös hinta ja se mitä siihen kuuluu). Nyt vaan pitää saada juhlapaikka varattua että osaa tarkemmin suunnitella pitopalvelun kanssa asioita.

 

Käytiin perjantaina kattomassa yhtä ravintolaa johon olisi kuulunut ihan kaikki. Tyylikäs paikka mutta hintahan oli aivan mieletön, oli alueen paras kokki joten buffetin hinta oli tuplaten mitä muissa ravintoloissa.. Joten jäi siihen. Myöskin ärsytti omistajan häähömpötysvastaisuus. Mukava mies muuten, mutta ei tainnut ymmärtää että tosiaan nyt suunnitellaan meidän tärkeintä päivää.. Myös se otti päähän, että kun kysyin onko mahdollista saada kaikki gluteenittomana (vieraista ei ole kuin osa keliaakikkoja, mutta olen huomannut miten vähän muut vieraat osaa ottaa ruokaa niin ettei "saastuta" myös gluteenittomia ruokia). Hän totesi että "miksi pakottaa 90% vieraista syömään pahaa vaan sen takia että pari ihmistä saa syödä turvallisesti". Ymmärrän pointin muuten, mutta hän ei ole tainnut syödä oikeasti gluteenittomia ruokia muita kuin valmispaketista. Esim. hääkakun voi tehdä perunajauhosta, jolloin se on samaa taikinaa mitä esim. kääretortut on. Ja onko hänen mielestään kääretorttutaikina nyt pahaa? En alkanut tappelemaan sen kanssa, totesin vain jossain vaiheessa että aikaisemmin juhliin on myös tehty gluteeniton kakku ja se on tehty perunajauhosta. Tämä vähän tuli yllätyksenä hänelle, mutta ei hän senkään jälkeen pyörtänyt sanojaan.

 

Täytyy vielä sinne nuorisoseuralle pyörähtää joka on ollut ykkösvaihtoehto netin perusteella jo vähän aikaa. Siellä on onneksi vahtimestarina nainen, joten voi olla että kaikkiin mun kysymyksiin ei tule vastausta "ei sitä kannata" "ei sitä tarvi".

Link to comment
Share on other sites

Itse tykkään hoitaa mahd. paljon asioita s-postilla, kun siinä on sitten tavallaan "mustaa valkoisella" siitä mitä on sovittu ja mitä ei. Ja epäsäänöllistä vuorotyötä tekevänä ei miulla oo aikaa soitella joka päivä joka paikkaan ja sopia milloin mitäkin, kun töissä ollessa en voi ees puhelinta mukana pitää. S-posti on vain jotenkin paljon helpompi tapa hoitaa asioita, kaikissa asioissa. :)

Täytyneen noista parista, mistä tarjouksen sai niin joku valita.

Link to comment
Share on other sites

Uusi morsian ilmottautuu! Mulla häät 11.7.2015 ja valmistelu tohinalla menossa! Oon saanut puvun hankittua mutta kengät puuttuu! Kauhee stressi, jos jollain on vinkki mistä niitä kannatais hankkia niin sanokaa! Paikka ja pitopalvelu on, mutta kirkkoa ei! Täällä voi varata kirkon kesäksi vasta marraskuusta eteenpäin, eli siihen asti joutuu jännittään saako haluamansa kirkon ja kelloajan! Kiva päästä mukaan kirjoittamaan!

Muokattu: , käyttäjä: Sofiappi
Link to comment
Share on other sites

Oh my! Mulla tulee paniikki, kun luen teidän tekstejä! Me suunnitellaan menevämme naimisiin vuoden päästä. Siis syksyllä 2015, ja mitään, EI mitään ole varattuna eikä päätettynä! Noinkohan joudun vaihtelee vielä hääpäivää, kun selviää ettei enää mitään ole vapaana :girl_impossible:

..ja mä kun ajattelin, että onpa tyhmää näin aikaisiin lähtee mitään suunnittelee. Tuntuu tyhmältä, kun sinne on vielä vuosi. Ehtii teemat ja mielipiteet vaihtua sataan kertaan ;) ..nyt kun muita seuraa, niin tuntuu, etten ole liian ajoissa, vain liian myöhässä!

 

Eli te siis jo nyt askartelette kaikenlaista valmiiks vuoden päähän ja toivotte, että ne säilyy hyvänä eikä mieli muutu teeman tai värien tai minkään suhteen??

Link to comment
Share on other sites

Eli te siis jo nyt askartelette kaikenlaista valmiiks vuoden päähän ja toivotte, että ne säilyy hyvänä eikä mieli muutu teeman tai värien tai minkään suhteen??

 

Minulla oli juurikin niin, että kun värejä ja teeoja oli tarpeeksi kauan pyöritelty, tulin siihen tulokseen, että nyt löydään esim. värit lukkoon ja askartelemaan! Koska kun on jo laittanut rahaa ja aikaa toteutuksen, EI yksinkertaisesti enää VOI (ainakaan kannata) vaihtaa mitään. SIllä selvä =)

 

Säilyttämisen suhteen olen tarkkana, ettei mikään mene huonoksi: kutsukortit pahvilaatikossa kauniissa pinoissa, joissain pinkkojen väleissä silkkipaperimaista paprua.

Kutsujen tekstejä en ole vielä tulostanut, JOS jotain vaikka sattuu päivän, paikan tai klo-ajan suhteen.

Muokattu: , käyttäjä: Rouvaksi_2015
Link to comment
Share on other sites

Jes! Oma vala valmis viimein. Onneksi on aikaa vielä hioa sitä tarpeen tullen, mutta olen jo nyt tyytyväinen siihen. Vieraiden määrää onnistuttiin karsimaan aika reippaastikin, mutta kauhulla odotan kun äitini saa kuulla ketkä jäivät ulkopuolelle.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...