Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2015 (yhdistetty)


nedis

Recommended Posts

 

No niin, pikkuhiljaa edistyy :)

 

meillä nyt siis suunnitelma seuraava:

 

vihkiminen 1.8.2015 aamupäivällä (jos suinkin saadaan pappi aamupäivällä :girl_haha:  )

vihkipaikka varattu

kaaso pyydetty

häämeikki varattu

hääpukuja tiirailtu netissä ja todettu että menee vaan sekasin pää :P eli päätin, että menen sinne morsiusgalleriaan sitten kun siellä kai kevään alet, eli maaliskuussa?

 

päädytty häälounaaseen lähiperheen kanssa (noin 20-25 henkeä) - tämä toki saattaa muuttua :P ;D

häälounaspaikkoja etsitty ja kahdessa alustava varaus, jotta voidaan mennä katsomaan paikanpäälle

 

lähdemme siis häämatkalle joko heti 1.8.2015 illalla jonnekin lämpimään, tai sitten yöksi hotelliin ja seuraavana aamuna aamulennolla sama juttu :)

 

kaason kanssa ei ole juuri suuremmin aiheesta höpötetty, eli olen onnellinen ja innoissani vain yksinäni ja sulholle :P

kaason lisäksi toinen läheinen ystävä tietää, mutta käytännössä aina kun selitän häistä edes vähän jotain, niin hän ei kommentoi lainkaan.... o.O :-X olkoot.

 

Nyt myös hääkampaus varattu :) <3 !

Ja ruokapaikka varmistuu kellonaikoineen ensi viikolla.

 

Mä olen hetkittäin ihan hääkuumeissani :P

 

 

Ja nyt on häämatka varattu <3 Oikeastaan enää siis näistä "varaa aika/paikka/ihminen" jutuista on enää tekemättä papin varaaminen. Mutta hänenkin kanssaa on alustavasti sovittu. Papit vaan saa kesän aikataulunsa vasta keväällä niin on pakko odotella sinne :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hui kauhistus, katselin kalenteria ja tajusin että meidän pitäisi parin-kolmen viikon päästä alkaa lähettämään kutsuja  :girl_impossible: Mihin tää aika on mennyt? Ihan äsken aikaa oli vielä 10 kuukautta... Tuo kutsujen lähettäminen tuntuu samaan aikaan ihanalta, kun tietää että "kohta" on juhlat käsillä, mutta toisaalta taas pelottaa se lopullisuus - ei siis siksi ettenkö haluaisi naimisiin, vaan siksi että tekemistä on vielä paljon ja monta asiaa auki, entä jos rahat tai aika loppuu... Pitäisi varmaan vähän rauhottua ja luottaa siihen että asiat järjestyy ja kaikki omalla painollaan, mutta nyt pyörii vaan kaikki kauhuskenaariot päässä  :ph34r:

 

Lisäys:// Viikon päästä saadaan jo tilattua esteettömyystodistukset, jippii!

Muokattu: , käyttäjä: esssie
Link to comment
Share on other sites

Hihii, hommat etenee. Kampaaja-meikkaaja on varattu ja tänään ostin puvun! Löysin just semmosen mitä oon ettinykin, ja vielä kohtuuhintaan. Simppeli a-linjainen pitsipuku johon ei tarvi vannetta alle. Helmaa pitää vähän lyhentää ja ehkä teetää olkaimet ja kun laihdun 5kg niin sit se istuu täydellisesti :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 18.7.2015. Kihloissa ollaan nyt oltu 3 vuotta. Päätimme hääpäivän jo melkein vuosi sitten ja silloin häihin tuntui olevan ikuisuus. Nyt tuntuu ihan älyttömän hassulta, että aikaa on enää se 10 kk. En tiedä miten toiset saavat häät järjestettyä hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Itsellä on mieli muuttunut moneen kertaan ja vähitellen häistä on muovautumassa meidän näköisemme. Koen, että tämä suunnitteluaika on itselleni oikein passeli. Meillä tulee olemaan osittain maalaisromanttiset häät, missä hyösteenä paljon luontoa. Kaarnalaivoja, kaisloja, hiekkaa. Teemaväreinä hiekka, valkoinen ja vihreä.Vieraita tulee n. 150 hlöä, tai siis kutsutaan =0). Tässä on tehty jo ihan ääretön rajaus, sillä meillä molemmilla isot suvut ja paljon ystäviä. Paikka vaan on rajallinen...

 

Meillä on asiat tällä hetkellä seuraavassa tilanteessa:

 

Katsottuna/varattuna:

Kirkko/pappi/kanttori

Juhlapaikka

Valokuvaus

Hääyöpaikka

Vieraslista laadittu (elää varmaan vielä)

Bändi

Pitopalvelu

Kaasot/bestmanit (kaasoja 3, best maneja 2)

Morsiamen puku tilattu

Morsiamen sormus ostettu

Hääkutsupohjat tilattu, painatus askartelu tulossa

Häälahjarasiat/nimikyltit askarreltu

Servetit painatuksilla tilattu

Hääauto varattu

Kyyhkyset häihin varattu

Kampaus, kynsien laitto yms. varattu

 

Kesällä ollaan kokeiltu erilaisia kukkaistutuksia. Äitini työskennellyt kukkakaupassa, joten asetelmat tulevat olemaan hänen käsialaansa. Laitetaan koivuhalkoihin valkoisia ruusuja, murattia, vihreätä neilikkaa, kaislaa ja valkoisia helmiä. Voin liittää tähän kuvan, joka nyt tässä versiossa on tehty haapaan, todellisuudessa tehdään koivuihin. Tässä veriossa ei vielä ole helmiä eikä varmaan loppullinen tule ihan tällainen olemaan... saa kuitenkin kuvasta jotain suuntaa ja jos voi antaa ideoita toisillekin niin mielelläni niitä jaan. Tässä kuvassa ehkä vielä vähän "surumielinen" ilman niitä helmikevennyksiä.

 

Ai niin ja pilttipurkkeja on otettu talteen aika paljon, niistä askarellaan jokaiselle vieraalle karkkipurkki ns. karkkibuffet tyylillä. Nämä siis tulee erikseen tarjolle jälkiruokana. Silkkipaperi tms. kanneksi ja sisalnauhalla kansi kiinni. Sisalnauhaa käytetään myös vieraiden nimikyltti/häälahjarasiassa. Eli meillä paikkakylttinä toimii itse askarrellut aaltopahviset lahjarasiat, joissa jokaisen nimi. Tässä taas koevedos kuvana, lopullinen teksti tulee olemaan kauniilla galligraphia kirjoituksella ei siis näin kuulakärkikynällä kun kuvassa =0). Lahjarasiassa on avaimen mallinen pullonavaaja. Yritän tähän liittää kuvat jos vaan onnistun.

 

 

post-47495-0-53708800-1410887880_thumb.j

post-47495-0-79170900-1410887893_thumb.j

post-47495-0-90062000-1410887942_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Täällä kans morsian 2015, Häät yllättäen 15.5.15 :blush:  Mutta puolustuksena sanoen (vissiin toisella palstalla jo kertonutkin), että isäntä päätti tän päivämäärän,kun minua tasan 2v ennen hääpäivää kosi uudestaan (Kihloissa oltu jo 2010) :give_heart:

Ja Tuppura84, Ihana tuo pullonavaaja, mistä moiset? :-X

Ja en ollu ajatellu pilttipurkkeja tuohon tarkoitukseen, miten työ olette, kiva idea! hmm...pitää itsekin miettiä, "ryöstänkö idean", koska on itsellä vielä auki nuo, miten teen ja millaiset paikkakortit :)

Link to comment
Share on other sites

15.5.15 on hyvä päivä, ainakin varmasti hääpäivän pitäisi muistua mieleen =0). Olen tilannut pullonavaajat lightinthebox.comista. Siellä on jos vaikka mitä pientä erilaista lahjajuttua ja "hääkrääsää". Hinnat vaihtelee tosi paljon, siellä yleensä aika huimia aleja. Itse tilasin -70 % alella nuo pullonavaajat. Ideoita saapi laittaa kiertoon, täysin vapaasti! Hyvä jos voi jakaa ideoita toisten kanssa =0)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään muulla samaa ongelmaa kuin mulla?!

Mulla on ihan liikaa ajatuksia päässäni liittyen teemaan, väreihin ja mitä pitäs juhlapaikalle hankkia!

Jotenkin ois kiva, kun sais kokoajan käydä siellä juhlapaikalla mallailemassa liinoja ja kynttilöitä ja pöytä ja tuoleja ja...

yleensä kun visioin jotain päässä, ajatus on helkutin hyvä! ..mut sit totuus onkin aina toinen ;)

Tekis mieli ostaa kaikkee mut sit kuitenkin mietityttää viitsinkö ja tarvitaanko tätä ja jotenkin tuntuu et pitäs saada eka tooosi hyvä kokonaiskuva siitä mitä meinaa ja sit alkaa vasta hankkimaan. Siis teema ja värit on kyl päätetty, mutta silti on vähän sellainen että jos hankinkin nyt sit liikaa kaikkee! :girl_pinkglassesf:

 

Käytiin sitäpaitsi just kattoo juhlatilaa. Laskettiin, että pöytiä ja tuoleja riittää mut en sit vaan tajunnut mallailla jo niitä mitenkään. Eli nyt on vähän vaikeuksia sitten miettiä pöytäkoristeitakaan. Kun pöydät on tosi pieniä, että miten niitä sitten yhdistelisi, ja tuleeko yhteen pöytään 1 vai 5 kynttilää :D

Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikkaa katsoessa kannattaa ottaa mukaan lista, johon kirjaa ylös kaikki asiat, mitkä pitää tsekata. Listalle mukaan pöytien koko ja samalla valokuvaa myös ne pöydät etc. Kun on mitat tallessa ja valokuvia kattavasti mestasta (jos vaan saa rauhassa kuvata!) niin kotona pystyy aika hyvin mallailemaan kaikkea. Esim rajata lattialle tai ruokapöydälle sen pöydän kokoisen alueen ja asettelee siihen, miten koristukset tulee. Samoin huoneiden mitat voi olla ihan näppäriä, voi tehdä mittakaavaan koneelle tai paperille pohjapiirrustuksen ja mallailla siihen sitten pöytien sijainteja yms.

 

Ei tietty ihan kaikkeen auta, värien hahmottaminen voi olla hankalaa ja kokonaisuutta ei tietenkään näe.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on vähän sama juttu kuin ansculla, koko ajan tulee "parempia" ideoita siitä ,mitä kaikkea tarvitsee. En uskalla ostaa mitään koristeita yms, koska jos tulee parempia vastaan. Mulla on kokonaiskuvakin koristeista yms päässä, mutta en vaan osaa päättää yksityiskohdista. Teema ja värit on meilläkin jo päätetty, mutta kaikki niiden rajojen sisällä onkin auki. Juhlapaikkaa olen menossa katsomaan ja olenkin jo kerännyt listaa tarkastettavista ja mitattavista asioista. Valokuvausta en tullut edes ajatelleeksi, kiitos ideasta Mänty! :)

 

Olen suunitellut myös käyttää pilttipurkkeja samalla tavalla kuin tuppura84, laitan jokaseille vieraalle omat karkit niihin ja koristelen purkit teemaan sopivasti.

Muokattu: , käyttäjä: heili
Link to comment
Share on other sites

Kiitos Marikukka!  :tender:

En oo vieläkään saanu aikaseks laittaa koneelle kuvia tosta päällä, ku oon aivan vainoharhanen siitä näkeekö toi mies vai ei!! :D Vaikka hillittömästi tekiskin kyllä mieli jo näyttää se sille, mutta se haluaa kuulemma nähdä vasta alttarilla...

Link to comment
Share on other sites

Itsellä on pääpiirteittäin koristeet hankittu, suurinosa täältä :-X mutta paikkakortit ja muut ehkä selviää keväällä. Nyt mulla alkaa askarteluillat, sillä sain varattua maistraattiin ajan ja

kortithan mulla oli jo valmiina, vain  aika puuttui :give_heart:

Link to comment
Share on other sites

Mullakin on DIY vkl käynnissä kun mies on työmatkalla ulkomailla. Saan siis rauhassa sotkea ja levitellä askartelujuttuja pitkiinsä  :girl_haha:  Keräsin oksia joita oon maalannut kultasprayllä ja nyt pitäisi kerätä lisää. Laskin että menee kolme oksaa aina yhteen maljakkoon ja maljakoita mulla on 44kpl. Ihan ei riittänyt mun keräämät oksat joten metsää kohti käy tieni.. :D Kokeilin ruokapöydällä miltä mun asetelmat tulisi näyttämään, oikeastihan alle tulee valkoinen pöytäliina mutta onneksi meidän pöytä on valkoinen niin ajaa saman asian. Sitten tein niitä sukkanauhoja. Niitä tuli nyt niin monta versiota että laitan osan myyntiin (jos jotakuta kiinnostaa niin yv:llä voin niitä kaupitella ;) ). Pistetäänpä teille näytille vähän mitä oon puuhaillut :) (koristekuvasta ei tarvitse tuijottaa jo nuukahtaneita ruusuja :D )

 

10706619_10204832023304651_419920663_n.j

 

Onpa huonolaatuinen :o Se on puhelimella otettu ja muokattu joten ei nyt ihan priimaa..  :girl_cray3:

 

10711344_10204832019544557_972910686_n.j

 

10711576_10204832019264550_1927979944_n.

 

10695041_10204832018224524_1885471817_n.

 

10570965_10204832017504506_103653510_n.j

 

972658_10204832016864490_203706402_n.jpg

 

Hups, vähän ehkä innostuin  :wub:

Link to comment
Share on other sites

Eipä tullut juhlapaikasta nro 7 mitään.

Mutta jotain kivaa sentään, huomasin että miehen muistilistassa sisääntulomusiikin kohdalla on Ok.

Nyt tietysti haluaisin ihan hirveesti tietää minkä se on valinnut :D Mutta yritän pitää pääni, koska ihan oikeasti haluaisin yllättyä edelleenkin, mutta ainahan sitä lopulta on hirrrrveen utelias kuitenkin :P

Link to comment
Share on other sites

Ah ihanuutta :-X Juuri pamahti mittariin alle vuosi hääpäivään jäljellä. :wub:

Tänään olis tarkoitus noutaa iso kasa askartelutarvikkeita ja korttipohjia ja alkaa kehittelemään save the date kortti vaihtoehtoja ja niihin sopivia varsinaisia kutsuja. Menee varmaan monta settiä hahmotteluun ja kokeiluun ennen kuin oikea versio muodostuu. Yllättäen mieskin oli aivan innoissaan tästä projektista. Tosin vaan seuraajan kantilta, ei taida omata ihan niin taiteellisia piirteitä että lähtisi tähän leikkaa-liimaa projektiin varsinaisesti mukaan. :D

 

Eipä tullut juhlapaikasta nro 7 mitään.

Mutta jotain kivaa sentään, huomasin että miehen muistilistassa sisääntulomusiikin kohdalla on Ok.

 

Eli siis; teillä mies päättää sun sisääntulomusiikin ja se pysyy salaisuutena sinulle itse THE hetkeen saakka? Aika ihana idea! :)

Ja olette seitsemässä paikassa käyneet? :o Itse en ikinä varmaan jaksaisi! Mikä niissä on ollut vialla? Usein nimittäin olen kuullut että lopulta hääpari on päätynyt johonkin ensimmäisistä vaihtoehdoista kuitenkin. Tavallaan on haluttu ehkä jotain vielä muuta/lisää ja sitten lopulta todettu että kaikki mitä haluttiin olikin jo siinä ekassa tms..

Link to comment
Share on other sites

Ei olla päästy edes katsomaan kun kaikki on kariutuneet jo ennen sitäkin. Sähköpostien ja puhelujen perusteella. Me kun ei ihan heti tonne (toistaiseksi) 200km päähän muuten vaan mennä juoksee paikkoja läpi jos niissä ei mitään potentiaalia tai muuta oikeaa mahdollisuutta meidän juhliin ole.

Tässä on ollut 4 All-in-one paikkaa. 1 (tai no 2) vähän molemmin puolin olevaa paikkaa ja 2 seurantaloa.

Ja kyllä. Meillä miehen homma on ollut valita meidän tanssi. Ei valssia tai mitään sellaista vaan joku kunnollinen biisi mikä vaan huojutaan todennäköisesti läpi. Tämän tiedän jo ja olen ihan rakastus :) <3

Samoin miehen tehtävä on ollut päättää mun sisääntulomusiikki. Ainoa toive oli että ei sitä ärrrrrsyttävää örinä huuto heviä :) Muuten mulle on ihan sama soiko siellä Cheek (miehen inhokki) vaiko Ensiferum. Kunhan se on miehen ajatuksella valitsema :) Musta on vaan huikean jännä ajatus yllättyä itsekin jostain ja toivottavasti "laulaa" mukana (ainakin ajatuksissaan) matkalla "alttarille" :)

Toivon salaa että se biisin tunnelma on kiva tai sanat on kivat tai biisi muuten jotenkin, mutta en ole kertonut niistä edes miehelle mitään :)

Mies kyllä meinasi ottaa stressiä että mitä jos hän valitsee väärin. Yritin lohduttaa että niin kauan kun sitä yhtä ainoaa ohjetta noudattaa niin kaikki on hyvin. Kerroin myös että mua ei haittaa vaikka kävelisin "maailman loppu on tulossa" lyriikoiden kera koska sitten ottaisin sen huumorilla. Pääasia on se tunnelma. Joku mahtipontinen biisi esimerkiksi riittää jo..

Link to comment
Share on other sites

Me saimme aloitettua hääsuunnitelmat. Päätimme kolme mahdollista päivämäärää, lopullinen päivä riippuu tietysti siitä, että mille päivälle löydämme tilan. Tästä eteenpäin suunnitelmien teko on hankalaa, sillä emme osaa päättää millaiset häät haluamme viettää. Itse haluaisin ihan pienen pienet häät ja mennä vain porukalla syömään tai varata jonkun tilan ja tilata sinne pitsat... Mieheni taas on perinteisempää lajia.

Link to comment
Share on other sites

Haha apua mitkä paineet tulee kun lukee näitä! Omat häät vuoden (ja neljän päivän) päästä eikä olla edes juhlapaikan varausta vahvistettu, saati ehditty mitään värejä, sormuksia tai pukuja katselemaan. Tarjouspyynnöt sentään pistin pitopalveluihin, mutta hukkateko sekin kun todennäköisessä paikassamme pitää ottaa tietty catering :girl_haha: No avustajat sentään ollaan valittu!

Link to comment
Share on other sites

 

 

No niin, pikkuhiljaa edistyy :)

 

meillä nyt siis suunnitelma seuraava:

 

vihkiminen 1.8.2015 aamupäivällä (jos suinkin saadaan pappi aamupäivällä :girl_haha:  )

vihkipaikka varattu

kaaso pyydetty

häämeikki varattu

hääpukuja tiirailtu netissä ja todettu että menee vaan sekasin pää :P eli päätin, että menen sinne morsiusgalleriaan sitten kun siellä kai kevään alet, eli maaliskuussa?

 

päädytty häälounaaseen lähiperheen kanssa (noin 20-25 henkeä) - tämä toki saattaa muuttua :P ;D

häälounaspaikkoja etsitty ja kahdessa alustava varaus, jotta voidaan mennä katsomaan paikanpäälle

 

lähdemme siis häämatkalle joko heti 1.8.2015 illalla jonnekin lämpimään, tai sitten yöksi hotelliin ja seuraavana aamuna aamulennolla sama juttu :)

 

kaason kanssa ei ole juuri suuremmin aiheesta höpötetty, eli olen onnellinen ja innoissani vain yksinäni ja sulholle :P

kaason lisäksi toinen läheinen ystävä tietää, mutta käytännössä aina kun selitän häistä edes vähän jotain, niin hän ei kommentoi lainkaan.... o.O :-X olkoot.

 

Nyt myös hääkampaus varattu :) <3 !

Ja ruokapaikka varmistuu kellonaikoineen ensi viikolla.

 

Mä olen hetkittäin ihan hääkuumeissani :P

 

 

Ja nyt on häämatka varattu <3 Oikeastaan enää siis näistä "varaa aika/paikka/ihminen" jutuista on enää tekemättä papin varaaminen. Mutta hänenkin kanssaa on alustavasti sovittu. Papit vaan saa kesän aikataulunsa vasta keväällä niin on pakko odotella sinne :)

 

 

Ruokapaikka varmistunut kunnolla ja kuvaaja tavattu :) ja tykättiin :)

 

Vaatteet ja sormusjutut ja sellaset meneekin sitten keväälle tai jopa ensi kesän korville, eli niiden suhteen ei kiirettä

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös häät tulossa 8.8.15  ^_^  Nyt sitten tein tunnukset tännekin, kun on tullut niin paljon kaikkea täällä luettua! 

Meillä on ainakin mielestäni suht hyvällä mallilla suunnittelut:
-Kirkko varattu
-Juhlapaikka varattu
-Pitopalvelu varattu
-Hääpukuni ostettu, vaikkakin joudun sitä nyt puoli vuotta odottamaan
-Osa koristeista ostettu
-Sormukset sepällä teetätyksessä :-X 
-Hääauto varmistettu

mutta silti on vielä paaaljon hommia edessä  :D Ei sillä, mukavaahan tää on! :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä koristelujen suhteen ei juuri tarvi päätä vaivata. Kukkaset kun itse hommataan niin se riittää. Paikka sellainen ettei koristeluja kaipaa. On itsessään koristeellinen ja paikan päällä on satoja kynttilöitä talon puolesta. Me päätettiin mennä suoraan hääpaikalta naantalin kylpylään kahdeksi yöksi. Häämatkalle lähdetään varmaan vasta puol vuotta häistä. Hetikin olisi hienoa, mutta kesällä ei tehdä haluammaamme paikkaan matkoja ja en saisi kyllä järkättyä vapaatakaan töistä. Kaikkia koristeita ja ideioitahan on niin pilvin pimein että ymmärrän jos jollakin menee pää pyörälle.. meillä kävi niin että tiesin heti minkä hääpaikan haluan ja sitten voikin sanoa, että siitä se ajatus sitten lähti. Mielestäni paikkaan sopii ainoastaan maalaisromanttinen, vanhahko, maanläheinen tunnelma. Siitä oli helppo alkaa rakentaa asiaa. Hääpuku mihin päädyin ei ollut alkuunkaan sellainen mitä olin etukäteen netissä ihastellut. Se yllätti itsenikin. Olen kuullut monelta että se eka ihastus on ollut se lopullinen puku. Päädyin pukuun joka edelleenkin "ei näytä miltään" mielestäni netissä mallin päällä, mutta sehän ei olekaan se tarkoitus. Itselläni se on juuri niin kaunis ja sopiva kuin pitääkin. Kävin jo keväällä sovittamassa pukuja ja nyt syksyllä tilasin kun morsiusgallerialla oli tullaripäivät. Kannattaa kyllä malttaa mielensä ja tehdä hankintoja tullareiden aikaan, keväällä tai syksyllä. On sen verran hyvät alet.

Link to comment
Share on other sites

Mennään tänään katsomaan juhlapaikkaa mitä olen alustavasti ajatellut!  Nyt on listalla asioita mitä pitää muistaa mitata, kuvata ja kysyä. Nyt tuli pieniä kapuloita rattaisiin kun oltiin ajateltu hääpäiväksi 23.5.15. No, rakas ystäväni kertoi saavansa ensimmäisen lapsensa toukokuussa. Eli voi olla ettei hän pääse juhliin ollenkaan.. :( Toinen asia, mies palasi eilen työmatkalta ja hänen pitää mennä uudestaan samaan kohteeseen keväällä. Nyt hän saa tänään töissä tarkistaa että kerkeääkö toukokuuksi kotiin vai pitääkö meidän keksiä joku toinen hääpäivä. Jaiks :S

Link to comment
Share on other sites

Ouu, Isthlelle peukkuja pidetään pystyssä, että kaik käy parhain päin!

Meillä taas mulle iskenyt turhautuminen, kun tekis mieli jo kaikki tehdä valmiiksi, mut kun häät toukokuussa, niin tässä on aikaa vielä :lol:  paljon kaikkea pientä tulee vastaan. Esim. Täältä foorumilta luin hääinfosta ja hei, kappas, se olikin itselle myös asia, mikä piti tehdä ja laittaa kutsun mukaan. Pää kohta pyörällä kaikista ideoista :rolleyes:  Kunhan vain kaason kanssa sopisi nuo työajat yhteen silleen, että molemmille sattuis vapaata töistä, niin saisin hänen kanssaan varmistettua kaikenlaista. Ehtiihän tässä vielä...

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 14.2.2015 ja ei olla tehty vielä muuta kuin vihkipaikka varattu ja kutsut tilattu! Toki tulee aika pienimuotoiset ja rennot häät (K-18 max 50hlö), että eipä tässä nyt ihan hirveesti tuu stressattua. Safkakin ja juomat on tilan kautta, menua pääsee sitten viilaamaan tammikuussa rauhassa kun joulut ja muut on ohi. Aikalailla oon jo mielessäni suunnitellu kaiken valmiiksi ;)  Katotaan meneekö mikään sinne päinkään :girl_impossible:  :girl_cray2:  :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...