Syysmorsian 2013

Mikä pelottaa häitä suunnitellessa?

148 viestiä aiheessa

Tällä viikolla varattiin viimein kirkko ja juhlapaikka, ja nyt ahdistaa. Onko juhlapaikka sittenkään hyvä? Mitä jos tuleekin liian ahdasta istua? Onko se ruma ja tyhmä jne. Argh, pää hajoo. Mä tahtoisin niin kovasti et tulee kivat juhlat ja en oo ennen yksin järjestänyt isoja juhlia. Ahdistaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä pieni pelko esim. raha-asioihin verrattuna, mutta pelkään ihan tosissani sitä, että sotken pukuni ruualla, punkulla ja kaikilla muulla mahdollisella. En ymmärrä miten on mahdollista, mutta minä tiputan ruokaa vaatteilleni tai kaadan juomaa paidan kauluksesta sisään neljänä kertana viidestä  :girl_cray2: Ja minä yritän aina syödä siististi ja tosi varovasti, mutta silti paidasta löytyy tahra!! (tästä onkin tullut meidän parisuhteessa jo kunnon sisäpiirivitsi)

Pikkutahroja hääpukuun varmasti tulee, mutta ajatella, että rintamuksessa olisi 20cm pitkä vana punaviinikastiketta  :skilletgirl:

Muokattu: , käyttäjä: Tinkaliina

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hauska lukea näitä :)

 

Pakko sanoa, että nyt kun kumpikin menee toista kertaa naimisiin, niin kaiken maailman stressin aiheuttajat n on voinut onnekkaasti rajata pois.

 

Alun perin mietin millainen kälätys ja esitys valtaa hääjuhlamme, kun molempien sisarukset puolisoineen  on paikalla. Kaikki yksilöinä mukavia, mutta yhdessä ollessaan  alkavat jotenkin esiintymään ja se latistaa kyllä  tunnelman sekunneissa. Niinpä juhlamme ovat nyt kaksiosaiset. Vihkimisessä vanhemmat ja lapset joiden kanssa syömme hääaterian ja that´s it. Myöhemmin illansuussa hääjuhla perinteisin menoin ystäviemme ja lastemme kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulla on tää perus raha pelko, saadaanko tarpeeks säästettyä varsinkin kun autokin imas tässä kuusssa semmoset 500 e   :girl_cray3:  Ja toinen pelko on että saadaanko kaikki järjesteltyä ajoissa. Joo meillä on kyllä kaikki isot jo varattuna, mutta entä jos en kerkee löytämään kivoja kenkiä vaan joudun laittamaan jotkut vanhat ja ne kaikki on tummia  :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva kuulla, etten oo ainoo joka panikoi kaikkee mahollista  :girl_smile:  Ehkä eniten pelottaa juurikin se, että vierailla on tylsää ja kaikki istuu vaan hiljaa paikallaan! Onko ohjelmaa liikaa/liian vähän. Tai vaihtoehtoisesti joku kännipäissään alkaa riehumaan, ym.. Ja myöskin se, että itse hädissäni juon liikaa, enkä muista puoliakaan koko hääpäivästä  :girl_impossible: Mitä jos hukkaan sormuksen? Tai vedän lipat kävellessäni alttarille... mitä tahansa voi tapahtua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 Tai vedän lipat kävellessäni alttarille... mitä tahansa voi tapahtua!

 

Joo, tää tulee tapahtumaan mulle. Oon suorastaan legendaarinen kaatuilija. Siis ihan selvin päin! :)

 

Mutta kyllä, vähän kaikki on oikeasti tosi jännää häiden suhteen. Onneksi suurin osa on hyvällä tavalla. Höperöin jännäys taitaa nyt olla, että onkohan mun puku sittenkin liian prinsessainen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua pelottaa häätanssi - tai tanssiminen yleensäkin. Aion mennä naimisiin paljain varpain ja koska muilla ihmisillä on otaksuttavasti kengät niin tanssiminen voi olla vähän kivuliasta :D

Sanoin jo sulholle että mein häätanssi merkitään ohjelmaan nimellä "häänojailu" ettei se tallo mun varpaita.. Ja muutenkin ilmoitetaan vieraille että morsianta saa tanssittaa kaikki halukkaat niin kauan kun varpaat ei ole murtuneet  :girl_dance:

 

Muuten ehkä jännittää se, että miten ihmiset ottaa meidän häät kun ovat vähän erilaiset. Ja etteivät luule että mä olen jotenkin päsmäröinyt tahtoni läpi eikä sulholla ole ollut sananvaltaa. Kyllä, valittu paikka on mulle tärkeä ja mun unelma on mennä paljain varpain naimisiin rantakalliolla mutta mies on kyllä ihan yhtä tyytyväinen tähän ajatukseen. Kerroin jo kesällä kun naimisiin menosta ei ollut ollut vielä edes puhetta että tuo on mun unelma johon hän vastasi että "ai kun hyvä, saako hän sitten laittaa jalkaan ne erikois adidaksen tennarit joita hän ei raaski käyttää koskaan" :) Nyt niitä on jo pitkään kutsuttu hääkengiksi :D

 

Ja vähän mua pelottaa että kompastun mun helmaan ja tipun mereen :D

 

Edit. mä olen kyllä sellanen stressi-petteri että eiköhän tässä ala miljoona muuta asiaa hermostuttamaan kunhan mennään valmisteluissa eteenpäin  :girl_cray2:

Muokattu: , käyttäjä: kinuskimansikka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on järjetön pelko jos toinenkin:

 

- Pelkään että jompikumpi vanhemmistani pilaa hääni. Enemmän pelkään että isäni ei saavu paikalle ja että sitten menee silkaksi itkuksi koko homma. En osaa yhtään sanoa kuinka realistinen tämä pelkoni on. Toinen vanhempiini liittyvä pelko on että jompikumpi tai molemmat valittavat valitsemastani marssijärjestyksestä eivätkä taivu siihen (he ovat eronneet eikä heitä voi laittaa yhtäaikaa samaan tilaan, joten he vierailevat häissäni vuorotellen). Järjellä ajatellen luulisi että vaikka he kaikin tavoin haluavat toisilleen tehdä kiusaa niin sitä ei toteutettaisi lasten kautta, mutta tämä on ikävä kyllä jo nähty perhetapahtumissa monta kertaa aiemmin. Tämä on peloistani kaikkein realistisin.

 

- Pelkään että vieraat pettyvät, juhlat eivät tule olemaan perinteiset vaan hyvin epämuodolliset. Moni ajattelee häistä heti että ilmaista ruokaa ja juomaa, mutta meidän häämme tulevat olemaan enemmän coctail- tilaisuuden tyyppistä joten voi olla että tarjoilumme kaikista ennakkovaroituksista huolimatta ovat joidenkin mielestä liian köykäisiä.

 

- Pelkään yleensäkin että ihmisiä ei kiinnosta häämme.

 

- Pelkään että emme pääse yhteisymmärrykseen vieraslistasta mieheni kanssa.

 

- Kaikkein eniten pelkään että ahdistun juhlien järjestelyn monimutkaisuudesta siinä määrin että perun kaiken ja menemme naimisiin vain maistraatissa ilman sen kummempia juhlallisuuksia, jota sitten kadun myöhemmin.

Muokattu: , käyttäjä: Puff

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puff - helpotat oloasi, kun puhut peloistasi ennakkoon ystäviesi ja vanhempiesi kanssa. Kerrot miten tärkeä päivä on sinulle  ja kerrot samalla myös peloistasi. Kaikki kyllä ymmärtävät ja kunnioittavat  toiveistasi, koska kuitenkin haluat lähimmät ihmiset jakamaan päivää kanssasi. Pohjimmiltaan ihmiset kyllä osaavat käyttäytyä.

 

Juhlien luonteesta olet siis ilmeisesimmin puhunut jo vieraidesi kanssa, lisäksi kutsusta tullee tilaisuuden sisältö ilmi. Eli jos joku ei ymmärrä coctail-tyyppisen tilaisuuden luonnetta, vika ei ole sinun. Nykyään on niin monenlaisia tialisuuksia ja juhlia, että todennäköisesti vieraasi ovat ilahtuneita, kun on jotain muuta kuin perinteistä pönötystä ja jonostusta.

 

Onnea hääpäivällenne ja avioliitollenne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua stressaa se että olen syntyny ja kastettu Italiassa ja olen katolinen. Jostain kumman syystä maistraatissa lukee että kuulun suomen kirkkoon (miten se on mahdollista en tiedä) ja tottakai erosin lomakkeella ku oli ainoa keino. Pelkään että ei hyväksytä kirkkohäitä. Muutenkin tää kirkon varaaminen Helsingissä on vaikeaa jopa talvella. Häät tulossa tammikuussa 2015 jos kaikki menee hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua pelottaa eniten, että rakas siskoni ei pääse häihimme. Hänen laskettuaikansa on viikko ennen häitämme. Minusta tuntuu tosi pahalle, että pelkään ettei hän pääse häihimme, kun kyse on niin iloisesta asiasta, kuin perheenlisäys! Olenkin ajatellut, että voisimme tehdä jotain todella speciaalia siskon sekä hänen miehensä kanssa ja juhlia häitämme neljästään sitten myöhemmin, jos niin kävisi, että vauva päättäisi syntyä juuri hääpäivämme aikoihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua pelottaa se, ettei vieraat viihdy tai hääjuhla on heidän mielestään laimea..


 


Ja me kun pystytetään pihapellolle teltta ja mahdollisesti siihen joku lattiakin laitetaan, niin pelottaa se, ettei jostain syystä saada lattiaa(tai maksaa hurjan paljon) ja sitten sataa kauheesti ennen häitä ja pelto on pelkkää velliä :S


Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua pelottaa että me ei saada vihkijää sinne saareen. Tää on nyt ihan akuutti ja iso pelko!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua pelottaa että me ei saada vihkijää sinne saareen. Tää on nyt ihan akuutti ja iso pelko!

 

 

Kinuski, jos noin ikävästi käy, niin kannattaa jo valmistella varasuunnitelma, jotta asiaa voi pehmentää..... Mielestäni "pelkosi" on ihan aiheellinen. On mahdollista ja inhimillistä,  että kesä viikonloppuna "virka-ajalla" normaalisti työskentelevä ei ole halukas lähtemään saareen vihkimään. Tunteisiin vetoavia pyyntöjä on varmasti ainakin kesällä joka viikonloppu, joten oikeasti on todella hyvä flaksi, kun saa maistraatin vihkijän paikalle.

 

Toivottavasti ette joudu tyytymään varasuunnitelmaan, mutta jos niin käy niin todennäköisesti teidän on käytävä maistraatissa jo pe ja varsinaisena juhlapäivänänne jonkinlaisen vakuuttavan seremonian voisi pitää "Laivan kapteeni", "Merirosvopäällikkö", "Ahti" tms. joka sitten pitäisi kauniin puheen ja todistaisi rakkauttanne jne. Hmm...  Tuota ajatusta täytyisi vielä jalostaa, mutta kannattaa miettiä varasuunnitelmaksi, jottei ole ihan tyhjän päällä ellei suunnitelmanne onnistu (tosin kun olette saaressa, se varmasti on innostava ja erilainen paikka myös virkailijalle)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Suli tsemppauksesta. Ehdittiin miettimään jo  tätä miehen kanssa ja päädyttiin siihen että jos näin käy, niin mennään yhden kaason ja yhden best manin kanssa (todistajat) käymään maistraatissa HETI kun saadaan esteet tutkittua (me kovasti halutaan naimisiin)  :girl_haha:

 

Mutta. Nyt on siis päästy siihen että meillä on vihkijä. Eli yhdestä maistraatista lupasi tulla nainen meidät vihkimään, mutta se on todella aikaisin, jo klo 13 :( Se on hankala sekä vieraille että minulle (olimme siis ajatelleet että vihkiminen olisi klo 15 tai peräti klo 16). Nyt on vielä toisesta maistraatista tilaus sisällä ja se selviää kuukauden päästä. Eli meillä on vielä mahdollisuus että saadaan parempaan aikaan, mutta oli miten oli, me päästään nyt naimisiin sinä päivänä kun haluamme, ystävien ja perheenjäsenten ympäröimänä. Se on kuitenkin tärkeintä. Kellonaikojen kanssa sitten vaan täytyy elää ja soveltaa - järjestää ylimääräistä snäckiä vieraille (ettei täydy alkaa kolmelta syömään illallista) yms. mutta kyllä se järjestyy!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se pelottaa että mitä jos vieraat ei viihdykään. Jos kaikki pönöttääkin vaan paikoillaan odottaen äksöniä, eikä meillä olekaan tarpeeksi ohjelmaa.

 

Mä haluan että mulla on kaikki tiukasti kontrollissa. Pelottaa jos tuleekin joku yllättävä takapakki. Tyyliin joku seurakuntaihminen olisi ryssinyt meidän kirkkovarauksen.

 

Pelottaa, että jos mun sisäinen kontrollifriikki ei osaa rentoutua hääpäivänä. Jos huomaankin illalla koko päivän kuluneen siten, että kyttään kelloa, että kaikki suunniteltu tapahtuisi varmasti oikealla minuutilla.

 

Pelottaa, että jos ollaankin sairaana hääpäivänä! Onkohan kukaan astellut alttarille oksennusämpäri kukkakimpun tilalla? :ph34r:

Muokattu: , käyttäjä: hansQ

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluan että mulla on kaikki tiukasti kontrollissa. Pelottaa jos tuleekin joku yllättävä takapakki. Tyyliin joku seurakuntaihminen olisi ryssinyt meidän kirkkovarauksen.

 

Näinkin voi valitettavasti oikeasti käydä. Tutulleni oli käynyt niin, kutsut oli jo lähetetty ja jossain vaiheessa oli tullut ilmi, että samaan kellon aikaan oli kirkossa päällekkäiset vihkimisajat. Onneksi kylä oli niin pieni, että järjestyi samana päivänä, kun muita vihittäviä ei ollut varauksessa.

 

Itsellemme kävi niin, että sekä juhlapaikka että kirkko oli jo varauksessa. Yllättäen tulikin ilmi, että juhlapaikassa oli kahdet häävaraukset! :girl_cray2: Meille tarjottiin toista viikonloppua roimalla alennuksella ja onneksi kirkossakin oli silloin vapaita aikoja. Arvatkaa moneenko kertaan olen sähköpostitse varmistellut kirkkoherranvirastoonkin, että onhan varaukset nyt kunnossa, ettei käy toista kertaa samalla tavalla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua pelottaa se etten muista joitain yksityiskohtia lainkaan (liittyen lähinnä koristeluihin)! Tai etten osaa päättää mitä haluan ja mitä kannattaa käyttää tai etten vain osaa tehdä kauniita koristeluita.. Kaikki kukat, paikkakortit, lippulaput, tavarat hääpaikalla, nenäliina, korjausmeikit, valokuvausasiat, maljakot pyörii päässä! x(

 

Ja varmaan juuri tuo että jos oikeesti sairastuu vaikka vatsatautiin tai pitkään kuumeeseen hääpäiväksi!?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muakin pelottaa, että jos vieraat eivät viihdy, tai eivät edes pääse paikalle! Täytyy lähettää kutsut hyvissä ajoin :) Mietityttää myös, että onko ruoka varmasti hyvää ja sellaista, että kaikki tykkäisivät. Toisaalta jännittää, paukkuuko budjetti pahasti yli.  :girl_sigh: No, pitää vain muistuttaa itselleen, että pääasia on, että minä ja sulhanen ollaan päivän lopussa naimisissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suurin pelkoni on, että lähes 130:stä kutsuvieraasta ei pääse paikalle kuin tyyliin puolet :( Myös viihtyvyys ressaa, ja se, että viihtyvyyden takia lähtevät aikaisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huoh! 

 

Minua pelottaa ja ahdistaa myös aivan liian moni asia. 

 

- Että viihtyväthän ihmiset, koska emme halua perinteistä hääohjelmaa ollenkaan, ja meillä on pääruoaksi varattuna hampurilaisia 

- Että en osaa tehdä koristelusta hienoa ja sellaista, miksi sen kuvittelen. Etten osaa valita, vaan koko hommasta tulee epämääräinen sähellys. Oon ihan sekaisin kaikista kuoseista, pulloista, pilleistä ja pompomeista...

- Pelottaa, ettei tunnelma ole rento, vaan kaikesta huolimatta jäykkä. 

- Etten saa ajoissa hääpukua! Haluan lyhyen, ihanan pitsiunelman, joita en ole vielä päässyt sovittamaan. Aargh... entä jos sitä ei saa tilattua ollenkaan.. Apua  :girl_impossible:

 

Ja lopulta. Kyllä kaikki varmasti järjestyy, ja ei minun yksin näitä häitä tarvitse järjestää. Ja pääasia, että on ruokaa ja juomaa, ja pääsen naimisiin maailman ihanimman miekkosen kanssa :) Ja niinhän joka tapauksessa käy.  :girl_pinkglassesf:

 

Helpotti jo asioiden listaaminen. 

--

Luettuani läpi pari sivua muiden stressinaiheista kierin melkein lattioilla :D Pientä hermostumista ilmassa kenties  :girl_dance:

Muokattu: , käyttäjä: hosulipusuli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jes, eka kirjoitus. Heti avautumaan.

Kaikki pelottaa. Arvasin, että tässä käy näin. Olen hirveä perfektionisti-kontrollifriikki-natsi ja siitä tuli heti ongelma, kun tässä on nyt häitä suunniteltu jopa huikeat kaksi päivää. Olen naimisiin menoa aina vähän jänskättänyt mm. juuri tämän takia, koska tiedän, että pilaan omat hääni kuitenkin, olen niin hemmetin rajoittunut ihminen.

Ensinnäkin paikat kusee. Suomessa juhlapaikat on lähtökohtaisesti tosi ankeita. Ei nappaa nuorisotalot tai vastaavat, pahiten nillitän kaikesta visuaalisesta ja ajatuskin jostain 70-luvulla rakennetusta muovilattiahirvityksestä ahdistaa. Hääpaikat, jotka kiinnostavat, maksavat omaisuuden, koska tähän mennessä olen vain löytänyt vaihtoehtoja, joissa paikan oma pitopalvelu on pakko ottaa ja se tekee hinnasta vähintäänkin eeppisen. Keski-Uusimaa alueena.

Vieraslista. Ihanat kamalat sukulaiset. En aio kutsua omasta suvustani muita kuin kummit, miehen suvusta tulevat sitten kaikki. Joku vetää herneen nenään satavarmasti ja pelkään myös, että vanhempani loukkaantuvat tästä.

Haluan rennot, epämuodolliset häät, jossa heitetään hyvää läppää, nauretaan, soitetaan hyvää musiikkia ja ollaan pienessä hiprakassa. Pelkään, että vieraat eivät ymmärrä tätä ja tulevat paikalle ykköset päällä seiväs persiissä. Sitten muodostetaan joku onnittelujono ja joku pitää vaivaannuttan puheen, joka pitää lukea paperista... Joku keksii omaa ohjelmaa. Laulaa jonkun typerän biisin, jota vihaa tai lausuu runoja. Joku tuo lahjaksi ruman koriste-esineen, jota en missään tapauksessa halua ja minun pitää teeskennellä olevani kiitollinen.

Ja mitä vielä. Listaahan jatkaisi vaikka kuinka pitkälle. Pahinta on se, että tiedän kaiken olevan omasta asenteesta kiinni ja tunnen olevani sen vuoksi todella paha ja kamala ja itsekäs ihminen. Mutta miten sitä yhtäkkiä muuttuisi, rentoutuisi ja viittaisi kintaalla? Olen aina ollut pilkuntarkka ja tunnollinen ihan kaikessa mitä teen. Huoh. Perutaan häät?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Äkkiä heitettynä seuraavaa :) 

 

Pitäkää mökkihäät. Kutsussa (ja pitopaikalla) voi viitata pukukoodiin ja juhlan tyyliin. Kutsukaa vain ne ihmiset, jotka osaavat olla rennosti teidän kanssa. Tehkää lahjalista/kieltäkää lahjat. Järjestäkää itse se hyvä musiikki ja alkomahooli. Seremoniamestari/kaaso/bm/hääinfo pitää huolen siitä, ettei onnittelujonoa ole, tai runonlausuntaa jne. Ihan turhaa stressata siitä, että joku vieraista keksii omaa ohjelmaa, harvemmin suomalaiset spontaanisti esiintyvät eikä ole mitään lakia, joka sanoisi, että häissä pitää olla puheita tai runonlausuntaa. Ja hääparihan sen päivän tyylin, kulun & ohjelmarungon luo ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minua pelottaa, jos kaikki vieraat eivät pääse paikalle, tokihan aina se muutama peruu tulonsa. Pelkään myös, että unohdan jotain hankkia jotain tärkeää tai sitten juhlien aikana menee jotain pieleen. Pyritään kuitenkin järjestämään rennon rempseät juhlat, jossa kaikilla olisi hauskaa eikä kenelläkään olisi ahdistava tunne juhlien aikana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- vieraat ei viihdy

- häistä tulee sellaiset viralliset pönöttämisjuhlat, joissa kaikki odottaa seuraavan ohjelmanumeron alkua, kun tosissaan halutaan sellaiset rennot, enemmän mökkitunnelmaiset juhlat joissa kaikilla on hauskaa ja saa olla rennosti hyvien ystävien kanssa. Onneksi pidetään kaverihäät, niin todennäköisesti osaavat rentoutua kun suuri osa vieraista on muutenkin toisilleen ennalta tuttuja

- alkoholi tai ruoka loppuu kesken

- että isäni loukkaantuu, kun häntä ei tulla pyytämään näihin kaverijuhliin. Me mennään maistraatissa viikkoa ennen bileitä naimisiin, ja sinne tulee mun ja sulhon vanhemmat ja lähin suku (mummo, sisarukset), ja mennään yhdessä syömään ja siten juhlistamaan naimsiinmenoa. Kaverihäät on tästä täysin irrallinen bilejuttu. Koska tehdään kaikki ruuat itse, tulee mun ja sulhasen äiti auttamaan niiden kanssa, ja koska sulhasen isän kautta ollaan saatu bändi, niin sulhon isäkin tulee. Mun isä on hirveän tiukkapipoinen esim. alkoholin käytön suhteen (ei käytä itse olleenkaan, ja melko avoimesti halveksuu niitä jotka käyttää), ja on muutenkin vaikea ihminen mitä tulee sosiaalisiin tilanteisiin, ei siis sopisi lainkaan sinne kaverihäihin sen alkoholimäärän ja remuporukan keskelle, tuntisi itsensä varmasti ulkopuoliseksi, pettyisi siihen että mä juon ja alkoholia on tarjolla niin paljon, arvostelisi kaikkea jne jne. Sulhon isä on taas ihan eri maata, ja on ennenkin ollut meidän kavereiden kanssa mukana jossain illanistujaisissa. En halua isääni juhliin, alunperin en olisi halunnut kummankaan porukoita, mutta pienen pakon sanelemana asia menee nyt näin.

- että sulho juo liikaa

- että joku satuttaa itsensä. Meillä on siis sauna ja ranta ja laituri käytössä illalla, siellä on tarkoitus rentoutua, grillailla ja viettää iltaa ns. virallisten osuuksien jälkeen. Jostain syystä mua pelottaa että joku esim. taittaa nilkkansa saunan rappusissa, liukastuu laiturilta veteen ja taittaa niskansa, kaatuu saunan kiukaaseen ja saa hirveät palovammat ja mitä näitä nyt on. Kuulostaa ihan absurdeilta peloilta, mutta en tosiaan halua että kenellekään käy mitään :/

- että ketään ei tulekaan tai ketään ei kiinostakaan. Että vieraat on yhdeksältä illalla lähtömeiningeissä, vaikka tarkoitus olis bilettää pitkälle yöhön

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään