Jump to content
Naimisiin.info

Mikä pelottaa häitä suunnitellessa?


Syysmorsian 2013

Recommended Posts

Mua pelottaa se, etten vaan osaa järjestää häitä vaikka oon niistä pitkään jo haaveillu ja keräilly ideoita. Jos juhlatilasta tuleeki vaan yks värien, kukkien, koristeiden ja materiaalien sekamelska (vaikka tiedän, ettei se nyt ainakaan räikeimmällä mahdollisimmalla tavalla oo mahdollista kun teemavärit on hillityt). Kaikista suurin pelko on myös mulla tuo, että vieraat ei viihdy. Se, että vieraat tulee illansuussa vaivaantuneina kiittämään juhlista ja häipyy ja ollaan nukkumassa kahdeltatoista kun tarkoitus oli juhlia aamuun.. Sulin kommentista tuli mieleen myös muutamat henkilöt, jotka omalla "katsokaa, minäkin olen paikalla ja haluan kertoa vain itsestäni" -käyttäytymisellään voivat latistaa tunnelmaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eniten pelottaa se, että rahat ei riittäisikään tai että joko minä tai sulhanen (tai molemmat) ollaan juhlapäivänä sairaana. 

 

Stressaan myös sitä, että jos meille onkin varattu väärä vihkimisaika maistraatista. Hyvinkään maistraatti myös lopettaa toimintansa portaittain vuodesta 2015 alkaen, joten pelkään myös että sieltä ilmoitetaan ettei vihkiminen kyseisen vuoden tammikuussa onnistukaan  :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

-Että joku tärkeä henkilö sairastuu

-Että liian monet kutsutuista eivät pääse/tule

-Että vieraat eivät viihdy

-Että tulee jotain typeriä leikkejä yllätysohjelmana, vaikka tämä on nimenomaan kielletty ja kielto ilmaistu selvästi, tai muuten tulee vaivaantunut olo/tunnelma

-Että päivän aikataulu pettää pahasti

-Että itken koko päivän ja näytän kauhelta :girl_sad:

-Että ruoka ei riitä, on pahaa tms.

-Että sulhanen ei vaan ehdi oppia valssaamaan ja se näkyy

-Että alan bridezillaksi jossain vaiheessa :blush:

 

Näin tässä 3 kk ennen häitä siis.

 

Lisäys: että kampauksesta ja meikistä tulee huonot

Muokattu: , käyttäjä: -Margarita-
Link to comment
Share on other sites

Mua pelottaa että tulen kipeäksi. (olen ollut noin 5 kertaa sairaalassa kahden vuoden aikana) Toivon todella etten tule, koska yleensä se tarkoittaa osastolle olemista tai jopa tehoa.. :(

 

Sitten pelottaa RahaRahaRaha. Vaikka raha asiat ovat sovittu, niin silti ressaa.

Pelottaa myös se ettei vieraat sitten viihdykään.. Uskon että viihtyy, mutta isäpuolen suvussa on känniääliöitä.. Siksi meille ei tule boolia eikä väkeviä. Viiniä kylläkin, sekä siideriä, olutta, lonkeroa ja alkoholittomia paljon. :)

 

Muuten en stressaa mistään. Vaikka vettä sataa kuin aisaa, nou hätä. :)

 

Ai joo, ja pelottaa ettei ruoka maistukaan tai loppuu kesken. Tuo on se pahin. Onneksi pitopalvelu osaa asiansa :D

Muokattu: , käyttäjä: T.I
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Kunhan ei maailmanloppu tai mikään tuhoisa onnettomuus osuisi kenenkään kohdalle ennen hääpäivää! 

 

Todennäköisemmistä tapahtumista jännittää sairastuminen, meillä ollaan kipeenä melko usein. Tästäkin syystä oma unelma olisi astella vihille melko spontaanisti, ja sitten viettää hääjuhlaa niin että se on ennen kaikkea juhla meidän vieraille :) 

Link to comment
Share on other sites

Mua pelottaa kaikkein eniten että häiden jälkeen joku vieraista sekoittaa meidän häät ja miehen edelliset häät, eli puhuu että olipa kiva se ja se juttu ja mä tajuan että se puhuu miehen edellisistä häistä. Kerran jo aiemmin avioituneena ja toisaalta aika boheemina persoonana mua ei niinkään huoleta budjetti, sää tai vieraiden käytös mutta siitä olen tarkka että meidän häät olisi mahdollisimman erilaiset kuin mun tai tulevan mieheni edelliset häät. Tavallaan se tuo vähän mutkia matkaan mutta on kaiken vaivan arvoista ja saadaan ihania omanlaisia muistoja meidän tärkeästä päivästä <3

Link to comment
Share on other sites

Mua pelottaa oma stressiherkkyyteni, vaikka menemme naimisiin pienin menoin niin olen viimeiset viikot ollut todella stressaantunut. Pelkään että käy samoin kum viimekesäisten valmistujaisjuhlien kanssa, olin hermo niin kireällä etten osannut nauttinut juhlista sekuntiakaan ja seuraavana aamuna vain vitutti että oli edes mitään järjestänyt :/

Ja koska olen keskivertoa herkempi niin pelkään myös pahoittavani mieleni mikäli isoäitini edes puolikkaalla tavulla kuulostaa arvostelevalta hääpäivänämme. Hän on hieman vanhanaikainen eikä mm. ymmärrä sitä että meidät vihitään maistraatissa vaikka kuulumme kirkkoon, ja on viime viikkoina tuntunut arvostelevan kaikkia valintojani. Pari kertaa on käynyt mielessä perua hänen kutsunsa ettei tarvitse koko ajan pelätä hänen kommenttejaan mutta onneksi kaaso (siskoni) lupasi reagoida heti jos kuulee yhdenkin epäasiallisen kommentin.

Link to comment
Share on other sites

Itseltäni löytyy hieman ahdistusta olla suurten ihmisjoukkojen kanssa, varsinkin jos joutuu olemaan keskipisteenä. No onneksi ollaan miehen kanssa sovittu, että ihan jo tuon takia näistä tulee oikeasti maltilliset ja pienehköt häät.. Mutta mainitaan nyt, jos jollakin on samanlaista "julkisten paikkojen ahdistusta"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos Morsmemma! Sulho pääsi onneksi kotiin nyt iltapäivällä parin sairaalassa vietetyn yön jälkeen. Testituloksia odotellaan vielä ja toivotaan, että oireet (en viitsi täällä tarkemmin kertoa) alkaa helpottaa. Hääpäivä siis reilun kolmen viikon päästä. Toivottavasti sulho on silloin kunnossa, niin ei vain pääse paikalle häihin vaan pystytään oikeasti kunnolla nauttimaan päivästä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pelottaa että tulisi liian kalliita ja turhia juttuja hommattua häitä varten, että tärkeimmät ihmiset ei pääsisikään juhlimaan meitä, että saan jonkun hermoromahduksen näitä suunnitellessa :D. Pelottaa myös säiden puolesta (jos helmikuun häät ni onko lunta ja eihän liian kylmä, jos kesäkuun ni eihän satais ihan vaakatasossa vettä xD). Pelottaa myös etten osaa tarpeeks delegoida juttuja muille hääpäivän osalta vaa yritän liikaa pitää ite lankoja käsissä enkä osaiskaa rentoutua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä myös pelko siitä, mitä miehen puolen sukulaiset sanoo kun vieraslistalta ei löydy jokaista serkkua eikä myöskään serkkujen lapsia yms. Halutaan kuitenkin ne ketkä on elämässä muutenkin läsnä niin paikalle, jos ei pääse niin ei se maailmaa kaada. Suunnittelussa myös pelkään, että oon valinnu teemavärit yms. Tilannu tavaraa kyseisillä väreillä ja sit ne olisikin epämiellyttävät ja pahimmassa tapauksessa vaihtaisin koko väriteeman!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Paniikinkuningattarena ei saisi lukea tälläistä ketjua :girl_haha:

Huvin vuoksi olen pitänyt yllä listaa mitkä kaikki aiheuttaa stressiä, pelkoa ja sydämentykytyksiä. Tähän mennessä (häihin vielä 4kk) on kertynyt:

- Spotify ei toimikaan (meille ei tule bändiä eikä muutakaan musiikin lähdettä)
- Korko jää kiinni kirkon lattiaan (vanha kirkko, jossa reikiä lattiassa...)
- Hääpäivänä on mahatauti/kuume/migreeni/muu tauti
- Vieraat ei tule paikalle/ei viihdy
- hirveä rankkasade koko päivän
- puku ei istu/ahdistaa/kuristaa/en tunne oloani siinä hyväksi
- ylläriraskaus (!)
- lähipiiri aiheuttaa harmia
- päivä onkin helteinen tulee liian kuuma (oma moka..mitäs piti saada elokuuhäät :D)
- skumppa ja muut nousevat yhtäkkiä liia haipakasti päähän ja tuloksena on jännityksestä liian känninen morsian
- menkat iskee yllätikäynnille ja kaikki vuotaa mekon läpi

Siinähän niitä on muutamassa kuukaudessa kertynyt :lol: Katsotaan keksinkö lisää ressattavaa hääpäivään mennessä.

Link to comment
Share on other sites

-Koristelu näyttääkin kamalalta ja sekalaiselta

- Sairauteni alkaa oireilemaan = jäätävät vatsakivut

-Minä tai sulho sairastutaan

-joku muu tärkeä sairastuu

-Entä jos keli onkin aivan hirveä, vaikka jäätävä vesisade..

-Entä jos vieraat ei viihdy

 

Tässäpä tämän hetkinen paniikkilista.:D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pelkään isäni kuolevan. Hääpäivänäni hän olisi jo 78-vuotias.

Hääsuunnitteluihin liittyen olen vähän epävarma juhlapaikasta. Kyseinen paikka suljettiin jo vuosi sitten kannattamattomana, mutta uusi omistaja astui puikkoihin tänä keväänä ja koittaa puhaltaa uutta eloa hiipuvaan hiillokseen. Miljöö olisi aivan täydellinen häillemme! :tender:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...