103 viestiä aiheessa

Meillä oli kaason ja bestmanin ehdotus tuollaiset korit, ja minusta oli ihan loistava idea! Sovittiinkin sitten että he saavat ne järjestää, me tietenkin kustansimme. Sisältö jotakuinkin samaa sarjaa kuin aiemmissakin. Eniten huvitti ystävän kommentti jälkikäteen, kun olivat menneet porukalla samaan aikaan vessaan: Kaikki muut oli ollut että "Jee, siistii!! Viinaa (pari pikkupulloa) ja suklaata!" ja yksi tytöistä oli ollut että "Ihanaa, särkylääkettä ja rakkolaastareita!". :D Tämä hyvä osoitus siitä että vieraat ovat erilaisia, ja kaikille on tärkeitä eri jutut! Särkylääkkeitä oli ainakin mennyt aika monta, ja laastareitakin pari. Viinat ja suklaat tietysti myös. :)

Helppo juttu korin tavaroiden keräämiseen on myös ottaa kotoa osa tuotteista, ei haittaa jos lakka on puolillaan tai vanupuikkorasia vajaa. Näin ainakin säästää rahaa. Käyttämättömät tavarat saa myös vietyä juhlan päätteeksi kotiin, niin ei ne hukkaan mene. Meille esimerkiksi tuli varahammasharjoja 2 kpl, loput särkylääkkeet ja muuta tavaraa.

Ja tosiaan, viinaa oli 2 pikkupulloa molempien vessoissa, ja musta oli hauska ja keskustelua herättävä juttu! Tyttöjen vessan pullon juoneet selvisi ainakin nopeasti. ;) Kortsuja oli myös, ja enpä usko että niistä kukaan pahastui. Enkä usko että kukaan seksiäkään harrasti, mutta kummasti kortsut jonnekin silti katosi! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieraan kannalta vessakorit on mielestäni loistojuttu.  :) Sisällönkään ei tarvitse olla kovin ihmeellinen, hiuslakka, varasukkikset, siteet ja laastarit yms. Toki muutakin saa olla, en tosin ole vielä törmännyt paheksuntaa herättävään vessakoriin missään häissä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli joskus puhetta jonkun kaverin kanssa näistä vessakoreista. Hän vähän naureskeli, että mihin niitäkin tarvitsee. No, minä ainakin olin hyvin kiitollinen yksissä häissä varasukkahousuista, kun omissa sukkiksissa ollut pieni silmäpako repesi reidestä nilkkaan asti ja leveni samalla 5 senttiseksi heti juhlien alkupuolella. :girl_hide: Jos meille tulee juhlat, niin ehdottomasti vessakorit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään