Jump to content
Naimisiin.info

Villa Marjaniemi, Turku


Annok

Recommended Posts

Kyseessä on vielä melko uusi paikka, mutta kyselisin olisko täällä jollain jo kokemuksia kerrottavaksi? 2014 kesälle ollaan tehty varaus, sen verran hyvä ensivaikutelma saatiin, ettei paljon muualta edes katseltu.

 

http://www.villamarjaniemi.fi/

 

Erityisesti kiinnostaisi kuulla miten olette hoitaneet ruokapuolen (meille tulossa pitopalvelu heidän kauttaan), ja aiheutuiko sisällä olevista portaista ongelmia?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei Annok!

Minkä kokoiset häät teille on tulossa? Miettisin noita pohjapiirroksia, että kuinka piilossa osa vieraista on, kun joutuu istumaan eri huoneissa. Entä oliko pitopalvelu kallis? Entä onko siellä mahdollisuus tuoda omat juotavat vai onko paikassa a-oikeudet? Osaatko kertoa paikasta jotain muuta ensivaikutelman perusteella? Meillä myös tarkoitusena ensi kesän juhlia häitä :)

Link to comment
Share on other sites

Moi Clavel!

 

Meillä on alustavalla listalla 70 henkeä, sisältäen myös meidät itsemme, ja vaikka lista eläisi niin tuskin ainakaan tuon enempää tulee vieraita. Sinne isoimpaan huoneeseen käsittääkseni mahtuu 80 pitkien pöytien ääreen, eli meillä ei tule ongelmaa eri huoneissa istumisesta (ellei sitten tarvi laittaa riitaisia sukulaisia hajalleen...), mutta meille kovasti kehuttiin äänentoistoa joka toimii kaikkiin huoneisiin. Ja jos ei sinne aivan kauimmaisiin huoneisiin tarvitse ketään laittaa niin ei varmaan tule ongelmaa muutenkaan.

 

Omat juomat saa viedä, siellä on isot jääkaapit ja jääpalakone. Hieno astiastokin näytti olevan, ja oman pitopalvelun saa halutessaan viedä. Me otetaan tosiaan heidän kauttaan sekin, vielä ei lyöty lukkoon lopullista menua, mutta 35 euroa/hlö oli halvin vaihtoehto joka ainakin omaan makuun vaikutti ehkä jopa houkuttelevimmalta. Heidän suuntaansa ei pitäisi sitten muita kuluja tulla, kun lupasivat kaiken sisältyvän tilavuokraan :) 

 

Ollaan menossa äitienpäivänä lounastamaan Marjaniemeen, vähän ehkä vakoilumielessä. Kiva nähdä paikka vähän kesäisempänä ja täynnä ihmisiä, vaikka talvinenkin esittelykierros oli varsin vakuuttava.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...