Servettien painatus?!


Timanttiko?

Recommended Posts

Missähän päin Tamperetta voisi painattaa servettejä? Ruokaservetteihin emme ole painatusta suunnitelleet, mutta kahviservetteihin kylläkin. Sekä ruoka- että kahviservetit hankimme tukusta, joten onnistuukohan painaminen myös omiin servetteihin (eli ettei servetit tule servettejä painavasta liikkeestä)?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Cherry83

Meille tuli servetit calligraphenilta (now&forever). Etukäteen pelkäsin, että miten ne onnistuu kun niistä mokista on saanut kuulla, mutta servetit oli upeat ja ihan halutunlaiset. Ja onhan siinä kuluttajansuojalaki turvana jos niissä jotain vikaa olisi ollut...  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillekin on tulossa Now and Foreverilta painetut servetit. Jänskättää jo valmiiksi, että onkohan ne sellaiset kuin pitäis olla ja oikein kirjoitettuna. Tilasin paljon muutakin häätavaraa samaisesta firmasta ja ainakin kirjeensulkijoita oottelin kauan ja lopulta kutsut lähti postiin ilman niitä.. Soitin kyllä sinne firmaan ja asiasta valitin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ei haluta hääkarkkeja ja ollaan pohdittu päämme puhki mitä ihmettä vieraille voisi hääkarkkien sijasta antaa, kunnes lamppu päässäni syttyi ja sain kuningasidean  ;D; kirkkoon mentäessä jokaiselle vieraalle annetaan (tai kirkkohjelmaan liitetään jotenkin tms.) kankainen nenäliina, johon painettu meidän nimet! Ideana siis olisi, että kirkossa voisi pyyhkäistä liikutuksen kyyneliään meidän nimikoidulla nenäliinalla!  Ongelma vaan on, että missä saisi painatettua noita kankaisia liinoja, kun ei itse millään jaksaisi alkaa askartelee  ::)?? Any ideas??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Aika kalliilta vaikuttaa tuo kissanvintti. Itse ajattelin tilata häihin www.nowandforever.fi (ällöttävä nimi firmalla) servetit. Maksaa vain 0,15e/kpl jos tilaa yli 100 tai 150 (en nyt muista) ja lisäksi joku 12e kuluja. 150 servettiä tulee maksamaan vain n. 30e.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Vieras_cinderella_*

Mekin tilattiin Now and Foreveriltä omat servietit. Meillä oli ihan oma kuvio ja loistavasti sen painaminen onnistui. Sulhasen sanoi, kun mietin että tuleekohan kaikki oikein, että tekeehän kaikki virheitä myös omassa työssään ja niitä korjailllaan, että miten näm hääfirmojen työtekijät nyt mitään yli-ihmisiä olisi eikä niillä KOSKAAN kävis virheitä :girl_haha: .Ja ainahan kaikki varmasti saadaan selvitettyä, kuten omillakin työpaikoilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 8 months later...

:girl_sigh:

Minä tilasin täältä servetit:

http://www.lapintaikapaino.fi/

Olivat mielestäni erittäin hyvät, ei kovia kuten muutamassa muussa firmassa. Loistava yhteydenpito myyjän puolelta! Lasku oli edullinen, kannattaa kysyä tarjous. Meillä 70+70 kpl ruoka- ja kahviservetit n.55€ posteineen ja painatuksineen. Suosittelen lämpimästi! :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

^ Samaa ajattelin minäkin :D Siel oli niin ihanan värinen laventelin lila, että pakko painattaa kahviservetit sieltä. Ruokailuservetit onkin sitten varmaan vain valkoiset juhlapaikan toimesta, mutta ei niillä olekaan niin väliä. Luulen että ihmiset katsovat enemmän silloin kahvitteluhetkellä servettejä, kun ruokailun aikana on katsellut pöytäkoristeita ;) Hirmu kallistahan tuo painatus on, mutta ei ainakaan vielä ole tullut vastaan edullisempaa. Saa vinkata jos tiedätte paremman :)

Link to comment
Share on other sites

Me tilaamme painetut servetit täältä http://www.kynttilakamari.com/servetit/servetit.asp

Kynttiläkamarissa saa painettuja kuituservettejä ja painokuvia on vaikka kuinka paljon. Kuvan sijaan voi painattaa myös tekstin (esim. runo). Painokuvia ei ole laitettu nettisivuille, koska niitä alettiin kopioida. Kannattaa siis kysyä suoraan liikkeestä. Ainakin meille lähettivät sähköpostiin. Tarkkoja hintoja en muista. Olisiko ollut joku 0.90€/ruokaservetti (kuituliina).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tilattiin ruoka ja kahviservetit Nowandforeveriltä, johon sinfulin linkkikin oli. Laatu ja jälki hyvä ja hintakin oli ihan siedettävä. Plussaa tosiaan kun pystyy tilaamaan malliservettejä etukäteen, osa väreistä vähän erilaisia luonnossa... Harmaa oli lähempänä armeijan harmaata, kuin hopeaa...

Link to comment
Share on other sites

Eikö näihin vain uppoa turhaa rahaa? Naisvieraat ehkä huomaavat ja kehuskelevat, mutta kukaan ei muista liinoja joihin suunsa pyyhkii. Tämän takia minä ja mieheni emme ole näihin panostaneet. Sen sijaan pyrimme askartelemaan jotain luonnon antimista :) Ne ovat ekologinen valinta.

Mielestäni aika aiheeton kommentti, sillä täällähän keskustellaan nimenomaan serveteistä eikä muista somisteista. Servettien väri on sitä paitsi tärkeä kattausta ajatellessa. Jos teemaväreinä on punainen ja pöydässä onkin siniset servetit niin kyllähän siihen kiinnittää huomiota jopa miehetkin. :girl_haha:

Niin ja mitähän ne mainitsemasi "luonnon antimet" mahtavat olla joihin pyyhkiä suunpielet? :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

Komppaan Katria. Tuollaisen kommentinhan voisi heittää melkeinpä jokaiseen ketjuun täällä. Suuri osa koristeistahan on sellaisia, että niitä ei kukaan (paitsi hääpari) muista muutaman vuoden päästä. Ne kaikki kuitenkin vaikuttavat häiden tunnelmaan, joka taas säilyy muistoissa pidempään. En todellakaan oleta, että kaikki huomaisivat jokaisen yksityiskohdan koristelussa vaan pointtina onkin se, että muutamat huomaavat ja loput aistivat ainakin niiden luoman yleisen tunnelman.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...