Chocoliini

Millainen huntu pukuni kanssa?

8 viestiä aiheessa

Mitäs olette mieltä?

Pukuni kun ei ole joka paikassa mukana (eikä edes päällä, harmi, se on nimittäin aika kaunis), niin hunnun värin valitseminen tuottaa vaikeuksia.

Pitääkö niiden olla keskenään aivan samanväriset?

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
Yhdistetty Roslinin ketjuun pari vanhaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tarvitse olla saman väriset, kunhan sopivat yhteen. Todennäköisesti itselleni tulee täysin eri väriset :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juuri tänään opin Morsmaikussa käydessäni, että luonnonvalkoisen puvun kanssa kerman värinen huntu näyttää likaiselta ja taas vitivalkoinen huntu saa puvun näyttämään likaiselta.. Heillä oli huippualennukset tammikuun loppuun asti käynnissä ja iiiisot huntuvalikoimat, kaikki hunnut 20€! Ostin samalla 90% alennuksella pukuni, joten puku oli mukana huntua valittaessakin, mutta suosittelen käymään siellä, jos ei ole varma väristä, voi ottaa vaikka kaikki kolme eri valkoisen sävyä, kun niin halvalla saa :) nyt kun olen sieltä löytänyt itselleni koko hääasustevaraston niin voin suositella sitä kaikille muillekkin! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oih pitääpäs suunnata Morsmaikkuun vaikka sitten heti huomenna! Harmi vain, että en edelleenkään muista, minkä värinen puku mulla on kerma vai luonnovalkoinen. Krääh :D.

Kiitti vinkistä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aion käyttää äitini huntua, joka on puhdas valkoinen. Pukuni on ivory. Väri ei ole täysin sama, mutta ero lähes huomaamaton. Haluan ehdottomasti käyttää äidin huntua "kosmeettisen virheen" uhallakin. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Ostin alabasterin värisen Jason Alexanderin hääpuvun ja olen pohtinut hunnun väriä joka sopisi alabasterin kanssa hyvin. Täysin valkoinen huntu näyttää mielestäni aika halvalta alabasterin kanssa mutta meneekö ivory liian keltaiseksi? Toimisiko ehkä off-white vai meneekö sekin liian kirkkaaksi? Hunnun aion teettää silkkityllistä. Olisiko teillä ehdotuksia väriin liittyen? Puvussa on alabasterin lisäksi vakoista pitsikirjailua ja pitkät pitsiset hihat mutta haluaisin että huntu on kuitenkin lähemmäs tuota alabasterin väriä ehkä.

Kiitoksia avustanne,

t. Minttu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ainakaan loytanyt tallaista aihetta ennestaan... Itse pahkailin aika pitkaan sen kanssa, etta millainen huntu olisi paras pukuni kanssa. Ajattelin, etta tannne voi tuoda kuvan tai linkin kuvaan omasta morsiuspuvusta, tai kysella muuten vain neuvoa tai vahvistusta omille mielipiteilleen, etta minkalainen huntu sopisi pukuun  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Linkkivinkkejä:

Eri huntu"pituudet" selitetty kuvin   sama toisessa paikkaa

How to choose a veil (12 steps)

How to choose your wedding veil  (sis. esittelyn jälkeen kohdan "Perfect with…")

What kind of veil should I choose (mietitty pareja erilaisille puvuille)

 

Ja tässä pari kuvaa erilaisista hunnuista merenneitomallisen puvun kanssa. Ja samalta sivustolta löytyy kokonainen armeija ketjuja "millainen huntu pukuuni". Löytyy vaihtelevasti kuvia ja ideoita :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään