Jump to content
Naimisiin.info

Kukkaseppeleet


BohoChicBride

Recommended Posts

Mitä mieltä porukka on kukkaseppeleistä? Siis niistä, joita morsiammilla näkyy välillä päässä. Haaveilisin sellaista itselleni sitten kun aika koittaa, mutta pohdin kovasti sitä, miten kukat pysyvät hyvinä päivän mittaan. Mitä kukkia/kasveja niihin kannattaisi käyttää ja miten käsitellä ennen seppeleen tekoa ja säilöä valmista seppelettä. Ajattelin tuommoisen siis itse kasata... Netin ohjeissa tunnutaan käyttävän vaan muovikukkia, mutta en pidä niiden ulkonäöstä yhtään, joten oikeilla pitäisi toteuttaa :D Osaan kyllä voikukista sitoa jonkin sortin seppeleen, mutta nyt pitäisi saada neuvoja vähän parempaan ja kestävämpään. Eikä se keltainen oikein sovi meidän väreihinkään...  :girl_haha:

 

aroha_derrick_70$!400x.jpg

 

flower-crown-for-wedding-veil.jpg

 

20064-flower-crown-feed-preview.jpg

Link to comment
Share on other sites

Noi seppeleet on tod.näk. sidottu rankatekniikalla. Onko sinulla kokemusta kyseisestä sidontatekniikasta? Kannattaa varmaan jokusen kerran harjotella, ennen varsinaista lopputulosta. :)

Link to comment
Share on other sites

Ei sano kyllä rankatekniikka yhtikäs mitään :D Ajattelin tänä kesänä tota harjotella ja testailla, että mitkä kukat kestää parhaiten ja miten sitä tulisi säilyttää yön yli, koska samana päivänä sitä on ihan mahdotonta tehdä.

Link to comment
Share on other sites

No siis rankatekniikalla tuo tulee tehä, jos siitä kauniin haluat. :girl_dance:  Mutta se ei oo tekniikkana helpoimmasta päästä, vaatii harjoittelua. Varsinkin se langoittaminen. Ja  osa pienistä ja hennoista matskuista kannattaa ehkö suosiolla unohtaa, varsinkaan jos ei oo sidonta ennestään tuttua. 

Link to comment
Share on other sites

Oisko sulla jotain linkkivinkkiä siihen, mitä tarkotat tolla rankatekniikalla? Onneks mulla on tässä aikaa harjotella, kun häät ei ole tänä kesänä. Jonkun lyhyen tutoriaalin näin netissä, en vaan tiedä tarkotatko sitä tekniikkaa. Siinä kyllä kukat laitettiin rautalangoilla valmiiksi väännettyyn rautalankaympyrään kiinni. Ensin ns. täytekukat, joissa oli ainakin harsokukkanippuja ja jotain muuta pienempää. Seuraavat kukat oli aina isompia ku edelliset ja niitä laitettiin harvempaan.

Link to comment
Share on other sites

No nekin kelpaa :D Kaikki ohjeet otan ilolla vastaa! Pääsen sit kans harjottelemaan, kun alkaa puskea noita luonnonkukkia kohtapuoliin niin paljon, että sais tehtyä nättiä seppelettä ja kokeiltua niillä mitä ite on miettiny käyttävän :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mäkin haluaisin seppeleen, ainakin sukujuhlaosuuteen häitä (vihkipäivän mekkoon sopii paremmin hiuskukka). Ajattelin, että se voisi olla rento luonnonkukkaseppele. Toisaalta olen haaveillut, että kavereille järjestettäviin kemuihin ostaisin nipun reilun kaupan neilikoita ja tekisin niistä pannan tai seppelemäisen hiuskoristeen. Vaan enpä tiedä onnistuuko se kovin helposti.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...