117 viestiä aiheessa

Minä kävin tänään varaamassa korsetin Changesta (tilataan toisesta liikkeestä, jossa on kokoja, koko 65F löytyi ja se kuulemma vastaa kokoa 65G tässä mallissa). kehuivat, että on tosi hyvä korsetti, mutta poistuu mallistosta (ja tämä on ainoa korsetti mitä tällä hetkellä heillä saatavilla). Nyt siellä vieläpä tarjous näissä, kaksi settiä yhden hinnalla, voi sitten ottaa toiseksi setiksi jonkun muun alusvaatesetin. Olisipa korsetti hyvä, ensi viikolla pääsee sovittelemaan...! Sitten olisikin vaateasiat kunnossa ja enää puuttuu häälaukku. =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tilasin, ja samoin ystäväni puvun netistä omilla mitoillani, aliexpress sivustolta ja moelmmat olimme erittäin tyytyväisiä pukuihimme!! Koko oli just ikä melkein ja puku muutenkin. Hinta oli todella halpa ja puku kannettiin ovelle asti! Helppoa hommaa! Olemme myös tilanneet nyt tyttärillemme juhlamekkoja samasta paikasta ja yksi tulut, joka oli myäs erittäin hyvä. Suosittelen!!

Morsian elokuu-12

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en käynyt yhdessäkään liikkeessä pukuja sovittamassa. Selvä visio oli minkälaisen haluan ja netistä sen löysin. Sivuilla oli annettu joka koolle mitat ja niiden perusteella tilasin. Puku istuu hyvin, en usko, että sivu saumoille tarttee tehdä mitään, helmaa vaan lyhennetään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tullut Changen korsetista minun hääkorsettiani. Kaunis se oli, mutta ei tuntunut tarpeeksi tukevalta. Varmaan olisi hääpuvun kanssa sitä ollutkin, mutta haluan korsetin, jota voin käyttää muutenkin esim. tuubitoppien alla. Todella tukevan ja kohottavankin, kiitos!

Susumu, paljonko maksoi mittojen mukaan tilattu korsetti? Vai tarkoititko siis, että tilasit alusasukorsetin mittojesi mukaan (ei siis hääpuvun korsettiyläosaa)?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Korsetistani tulee alusasukorsetti, päälle tulee pitsiä. Alusasukorsetin hinta olisi lähtenyt 500 eurosta, mutta haluan, että se tehdään niin, että voin jatkossa käyttää sitä myös juhlapukeutumisen osana. Silkillä päällystetty korsetti tulee maksamaan 700 euroa.

Olen kuullut, että jostakin saisi korsetin mittojen mukaan jopa 300 eurolla. Googleta mittatilauskorsetti ja oma paikkakuntasi ja kun löydät tekijän, tiedustele hintoja.

Minullekaan nuo valmiskorsetit eivät sovi. Ihan yhtä tyhjän kanssa, eivät istu lainkaan eivätkä tue kunnolla. Ajattelin satsata tuohon korsettiin, koska se oli niin mahtava päällä, että aion käyttää sitä jatkossakin. Paljon parempi ja mukavampi, kuin rintaliivit!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä ja hintatiedosta, Susumu! Taidan yrittää etsiä mittatilauskorsetin tekijän minäkin. On hullua laittaa 100€ korsettiin, jota käyttää vain kerran, mielummin laitan 300€ sellaiseen, jota voin hyödyntää myös jatkossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä olis tiedossa häät ensi vuoden elokuussa ja olen tässä hiljalleen alkanu miettiä minkälaisen hääpuvun haluaisin. Muutamassa liikkeessä olen käynyt jo ihan paikan päällä, siellä ei sopivia. Netistä oon tutkinu ja tullu siihen tulokseen, että ainakaan mistään ulkomailta en sitä uskalla tilata. Niin paljon on saanu lukea negatiivista palautetta pukujen laadusta yms. En välttämättä haluaisi omaa pukua, vuokraus siis kelpaisi mutta mutta...

Ongelmaksi on siis muodostunut, että oon niin kamalan pieni. 150 cm pitkä tai tässä tapauksessa varmaan lyhyt ;) Koko täytyisi siis ehdottomasti olla XS. Tuonkin koon puvut ovat auttamattomasti liian pitkiä, että niitä täytys muokata aika paljonkin... Mitenkähän se onnistuu jos puvun vuokrais?

Pieniä pukujahan varmasti on tarjolla, jos ei ole niin teettää. Ongelma on tässä vaan se että tuo hinta tuntuu sitten nousevan aika korkealle. Eikä tarkoituksena ole maksaa itseään kipeäksi puvusta.

Eli vinkkejä kaipaisin mistä ootte löytäny pieniä hääpukuja suht halvalla? Vai onko se ihan sula mahdottomuus...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä about 150 senttinen morsian osti lyhyen puvun. :P Pitkät puvut eivät vaan tuntuneet yhtään mun jutulta, johtunee osittain myös siitä, etteivät ne sovituskappaleet oikein istuneet mun päälle. :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lytyttä hääpukuakin tässä olen miettiny, mutta lopulta tullu siihen tulokseen etten sellaista halua :) Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa etsiskellä sopivaa ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ainakin hämmästyin, kuinka helppo pieniä pukuja oli löytää. Tietysti riippuu, mikä on mielestäsi halpaa. Itse ilmoitin hääliikkeissä budjetikseni max. 500 euroa, enkä sen kalliimpia pukuja sitten kokeillutkaan. Hyvin löytyi vaihtoehtoja pienikokoiselle, sillä moni esim. alepuvuista oli juuri näitä jäljelle jääneitä pieniä tai sitten vastaavasti xl-kokoisia. Itse ostin pitkän puvun, jota tullaan lyhentämään, mutta en koe mallin siitä kärsivän. Kannattaa vain valita malli, jossa koristelu ei ole keskittynyt alaosaan ja myyjätkin osaavat varmasti kertoa, voiko pukua turvallisesti lyhentää. Huomasin, että yllättävän hyvältä näyttää pitkäkin puku 150-senttisen päällä:) Helsingistä ainakin siis löytyi ihan runsaasti pieniä ja edullisia hääpukuja. Alepukuja oli tosi kattavasti, vaikka ei ollut mikään alesesonki ja monissa liikkeissä oli vielä oma edullisempi ei-ale mallistonsa. Näistä monia pystyi tilaamaan omillakin mitoilla teetettynä, eikä hinta silti olisi kivunnut 500 euroa kalliimmaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Teettämällähän saa just sellaisen kuin itse haluaa.

Itse teetin oulaisella ompelijalla. Tuli aivan ihana puku ja juuri sellainen kun halusin ja toiveita esitin!

Sarin yhteystiedot löydät Eurokankaan sivujen foorumista! Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mittatilauskorsetti tilattu Belle Modestesta. Aivan mahtava palvelu ja jo kokeilukorsetti (joka ei täysin kokoani vastannut) tuntui ja näytti NIIIN hyvältä..! Ehdottomasti suosittelen kaikille. Hintaa korsetille tulee rouheat 450€, mutta käsityö maksaa ja korsetin elinkikä on useita vuosia. Päädyin tähän, kun ajattelin, kuinka paljon voinkaan sitä hyödyntää jatkossa. Enää ei ole rintaliivipulmia minkäänlaisten olkaimettomien pukujen ja toppien kanssa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pienirintaisille pukua hakeville: Muistakaa kysyä myyjältä tarkka kysymys "Voiko tätä pukua muokata, jotta se sopii myös minun pienille rinnoilleni, ilman, että sinne täytyy tunkea kahden kuppikooon verran täytettä?" Pyytäkää mielellänne vielä kirjallisena. Pienirintaiset ymmärtävät kyllä, että on noloa/epämukavaa, jos hääpäivänä kuppikoko onkin yhtäkkiä kasvanut AA:sta B/C:hen. Eikä puku istu yhtään päällä, vaikka sinne kuinka tunkee täytettä. Odotin juuri puoli vuotta 1500 € arvoista pukua, jota ei voi yläosasta muokata. Ilmaisin jokaisella käyntikerralla huoleni ja kerran soitin kauppaan ja kysyin, että istuuko se varmasti myös rintojen kohdalta. Vastaus oli aina, että istuu varmasti. En lähde kertomaan liikettä, sitä on turha pyytää, koska meilläkin asia vielä kesken. Halusin vain antaa neuvoa, että pahin, mitä puvun kanssa voi tapahtua, voi ihan oikeasti tapahtua. Nyt muutama kuukausi aikaa häihin ja pitäisi ehkä löytää uusi puku (normivaatteet koko xxs-xs, joten helppo homma edessä :girl_cray3: ). Ihan turha tulla myöskään sanomaan, että mitäs ostit niin kalliin puvun. Sitä itsekin pähkäilen juuri nyt, kun mietin, että kuukauden palkka meni suoraan roskikseen. Puvusta kaiken lisäksi leikattiin laahus pois, joten ei käy enää myyntiin.

Ja sitten itkemiseltäni muistin alle 30-kymppisen kaverini, joka taistelee syöpää vastaan ja muistin, mikä on tärkeintä elämässä. Silti pukuasia tietysti tuntuu pahalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oonko väärässä, vai onko hääpuvut nykyään tosi usein olkaimettomia? En oo vielä sovittanut mitään, mutta kun oon kuvia katsellut ja miettinyt, on tullut sellanen fiilis, että näin olisi. Ongelmani on, että tuntuu että leveiden hartioiden kanssa sellanen ei mulle sovi. (Mitat on 102-89-76-90). Näytän joltain amazon-mimmiltä muutenkin, enkä mielelläni näitä enää tästä korostaisi ;).

 

Onko kellään näppärää mielipidettä, millasta pääntietä kannattaisi katsella? Halterneck on ehdoton nou-nou, mutta paidoissa mulle yleensä sopii kuitenkin suht avara pääntie, v-aukko yleensä taas ei (vaikka jotkut naistenlehden artikkelit väittää, että se kävis just tälle vartalotyypille). Pitäis varmaan olla olkain tai olkaimet? Hihat? Mitenhän off-shoulder? Käsivarret sinänsä saa näkyä, jos pikkusen ehdin treenata ennen kesää. Toivon että muutenkin pudotan pari kiloa.

 

Jep, täytyy käydä sovittelemassa, niin varmaan selviää sitten, mikä sopii parhaiten :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yleisesti ottaen leveäharteiselle sopii parhaiten kapea pääntie (v- tai pyöreä-, mutta mielellään aika syvä) tai halterneck.

 

Leveä venepääntie tai off-shoulder vain leventävät entisestään. Ja jos vielä olet rintava, niin ongelma korostuu entisestään (saa näyttämään siltä, että rinnat roikkuvat todella alhaalla)

 

Olkaimet voivat olla joko leveät tai kapeat, kunhan ne ovat keskellä olkaa tai lähempänä kaulaa.. Mielestäni myös olkaimeton puku käy, mutta kannattaa siinäkin katsoa mekon yläreunan muotoa, onko parempi suora vai sydämen mallinen..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen huomannut, että melkein kaikki puvut on nykymuodissa on olkaimettomia ja sitten niihin yritetään myydä (minun kaltaisilleni olkaimet haluavalle) erikseen kiinnitettävä halterneck --ei ei ei!

(täällä on muuten gallup aiheeseen - kun itseki olkaimettomuusasiaa kummastelin :D )

 

Itse henk.koht. siis vähän leveäharteisena en käytä ollenkaan olkaimettomia toppeja/mekkoja muutenkaan (ei vaan näytä tai tunne muutenkaan hyvältä), halterneckiä en myöskään, (molemmissa hartioiden lisäksi korostuu "tuplatissi") saati sitten isoa venekaulusta. V-aukko sopii todella hyvin (sekä muutenkin olkaimelliset) ja sellaista pukua olen kaavaillutkin. Kaverini, jolla on todella lihaksikkaat kädet ja hartioitakin, käyttää paljon yksiolkaimisia, mutta välttelee myös olkaimettomia.

 

Mutta juu, sovittamalla selviää.. kyllähän siihen puvun sopivuuteen vaikuttaa puvun muut ominaisuudet (malli, leikkaukset, koristeet, vyötärönkohta, värien käyttö jne jne..), mutta myös rintavarustus ja peba :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista, täällä on kivaa porukkaa kun kaikkiin kysymyksiin tulee kivoja vastauksia eikä sellasta "kuin et tällastakaan tiedä" tai "miks mietit noin tyhmää juttua"! :)

 

Sovittelin tänään monta pukua, ja totesin, että olkaimeton näyttää parhaalta, kun yläosa on oikeen kokoinen. :P Ainakaan tällä kertaa en löytänyt yhtään olkaimellista, josta olisin tykännyt (siis nimenomaan yläosasta en tykännyt, vaikka helma oliskin ollut hyvä).

 

Hääpuku on niin eri asia kuin jokin H&M:n tuubitoppi - kun katse muutenkin kiinnittyy eri kohtaan kuin siihen ihoon puvun yläpuolella, niin se olikin musta ihan ok. Ja huomaa, että laadukkaat puvut on oikeesti vähän eri juttu.

 

Mutta kiitos, ja Tipzillallekin onnea etsinnöissä :) (jos siis olit etsimässä, jos ymmärsin oikein)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh, tää juttu ois voinu olla mun kirjoittama. Mä kans olin etukäteen varma, ettei olkaimeton käy koska oli just kokemusta tuubitopeista mitkä näyttää ihan kaameelle päälläni. Mutta tosiaan niin siinä kävi, että tukeva ja sopiva olkaimeton näyttää oikeen ryhdikkäälle päälläni, enkä kans tykänny mistään muista yläosista. Muutama hieno pitsiyläosa oli mielessä, mitä oon netissä nähnyt, mutta sellaisia ei ollut kokeiltavaksi liikkeessä ja en sit kauheesti jäänyt kaipaamaankaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen nyt alkanut katselemaan hääpukua ja olen ihan hukassa! Olen vain n. 155cm pitkä ja minulla on sellainen tiimalasi-vartalo. Lantio löytyy ja rinnatkin on liiankin isot :D Minkä mallista pukua kannattaisi lähteä katselemaan? A-linjaiset miellyttävät ehkä eniten silmää. Olkaimettomista pelkään, että käsivarret korostuvat liikaa, ne kun on mielestäni aika paksut. 

 

Mutta lähinnä tätä pohdin, kun lyhyt olen, että mikä se näyttäisi parhaimmalta. Pitkän puvun kuitenkin ehdottomasti haluan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Viime syksynä olin häissä, joissa ystävälläni oli päällään oli A-linjainen puku. Pituuttaa morsiamella on 150 cm ja rintavarustusta löytyy runsaamminkin, vaikka muuten ei mikään isokokoinen olekaan. 

Puku oli olkaimeton, mutta päällään morsiamella oli lyhythihainen bolero, joka peitti tarvittaessa kädet.

A-linjaisessa puvussa on se hyvä puoli, että se häivyttää lantiota ja kaventaa vyötäröä. En näe syytä miksei A-linjainen puku siis olisi kaunis sinun päälläsi.  :) 

Voisit myös kokeilla miltä merenneito-mallinen puku päälläsi näyttää. Tiimalasivartalolle se varmasti on melko ihanteellinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nilmenlwen, kiitos vastauksesta! Ehkä aloitan tuolla A-linjaisten katselemisella.Merenneito-malliset ovat ihania, mutta tuntuvat, että ne sopivat vain jos on pitkä.  :girl_mad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä taas suosittelisin tiimalasivartalolle muuta kuin ihan sitä perinteistä a-linjaa, joka tosiaan on hyvä myös piilottamaan esim. keskivartalotukevuutta. Tietysti asiaan vaikuttaa pituuden lisäksi kokokin. Jos on tiimalasi eli kapea vyötärö myös, niin kokeile a-linjaa, jossa on pudotettu vyötärö (helma voi olla tällöin vaikka kuinka runsas, mutta kurvit näkyy); tai jotain kevyttä kapealinjaista; tai sitten puolimerenneitoa. Itse olen aika tiimalasi ja 162cm ja sain etsimällä etsiä oikeaa merenneitomallia (myyjät tyrkyttivät kapeaa a-linjaa, siis sellaista, joka lähtee levenemään jo pepun yläpuolelta). Merenneitomalliakin on aika paljon, usein tuntuu menevän samaan kategoriaan selästä, pyllyn alta, reidestä, polvesta ja pohkeesta levenemään lähtevät. Kenenkään mielestä en muuten näytä lyhyeltä puvussani, kun suhteet on puvussa oikein, siis selän pituus, levenemiskohta ja leikkaus.

Hihallinen puku voisi olla myös vaihtoehto, jos kädet vaivaavat :) Nythän varsinkin pitsihihoja näkee. Pienetkin hihat ja nätti kaula-aukko voivat myös tasapainottaa, varsinkin jos sitä rintamusta on paljon eikä halua ns iskeä tissejä tiskiin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Puolimerenneito eli dropped waist on jees, jos on kurveja näytä ne. A-linjainen käy kyllä, mutta tosiaan piilottaa kurvit. Sun mittaiselle merenneito on melkein poissuljettu vaihtoehto, kun valmispuvut on tehty niin pitkillä että niissä lähtee helmat liian alhaalta. Toisaalta puolimerenneito saattais olla aika lähellä merenneitoa sulla :) 

Puvut ei oikeastaan muuten korosta sitä pituutta, paitsi jos mittasuhteet on pyllyllään, kuten Tipsis jo sanoikin ^^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia hyvistä vinkeistä! :) Katselin tuota puolimerenneitoa ja se ei välttämättä olisi ollenkaan huono.. Tuntuukohan tuollaisessa sitten, että koko ajan pitäisi mahaa vetää sisään, ettei pömpötä :D 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään