Guest Vieras_lilly_*

Ruoka myös bändille ja valokuvaajalle?

27 viestiä aiheessa

Hei, ollaan menossa heinäkuussa naimisiin ja tässä nyt laskettu ruokailijoiden määrää... Tulikin mieleen, että oletteko te jo naimisissa olevat tai te naimisiin menevät ajatelleet, että tarjoatte ruoan myös bändin jäsenille ja valokuvaajalle?

 

Valokuvaajahan nyt pyörii mukana koko illan ajan, eli sille kai olisi fiksua ruoka ainakin tarjota.. Mutta miten se huomioidaan istumajärjestyksessä? Pitäähän sillekkin ruokailupaikka järjestää :)

 

Yleisesti ottaen se kai on kohteliasta, mutta bändin suhteen en kyllä tiedä onko tarpeellista, kun bändi kuitenkin alkaa esiintymään meillä ainakin vasta illalla ja vaikka he tuovat soittokamat juhlapaikalle jo ennen juhlan alkua, niin en usko, että he siellä juhlapaikalla sitä aikaa hengailevat ja odottelevat... Eli eivät välttämättä ole silloin edes paikalla kun ruokailu on.

Bändi kun pitää taukoja soittojensa välissä, niin taukopaikkana he pitävät erillistä mökkiä juhlapaikan vieressä, niin olisiko ehkä sitten fiksua laittaa sinne jotain tarjolle bändiä varten?

 

Onpas hankalaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.