maaritti76

"Mustalaisen päiväkirja"

5 viestiä aiheessa

Onko kellään tai löytyykö netistä jotain pohjia tuohon ns, mustalaisen päiväkirjaan, jossa kirjoitetaan etukäteen hääparin rakkaustarina jättäen adjektiiveille aukkoja "_______ sulhanen tapasi ____________ morsiamen jne… Adjektiiveja pyydetään vierailta joko huutamalla, tai antamalla vieraille lappuja, joihin adjektiiveja voi kirjata. Kun adjektiivit ovat kasassa, tarina luetaan vieraille kokonaisuudessaan adjektiiveilla höystettynä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi on tässä:

 

Puhe morsiamelle tai sulhaselle

Morsianta tai sulhasta pyydetään luettelemaan adjektiiveja (ei kuitenkaan värejä) esimerkiksi onnellinen, vihainen, komea, uskomaton ja niin edelleen. Adjektiivit sijoitetaan järjestyksessä valmiiksi laaditun puheen tyhjille viivoille. Kun kaikki kohdat on täytetty, sulhanen tai morsian lukee puheen puolisolleen.

______ (Mattini/Maijani)

Vihdoin _____ hääpäivämme on koittanut. Et voi uskoa, miten _____ olen. Muistatko ensitapaamisemme sinä tiettynä _____ iltana? Sinä näytit niin _____ ja kun katseemme kohtasivat, tunsin sydämessäni _____ tunteita. Siitä alkoi ystävyytemme, joka on muuttunut _____ rakkaudeksi. Joskus harvoin meillä on ollut _____ erimielisyyksiä, mutta yleensä suhteemme on ollut pelkkiä _____ onnen hetkiä.

Tämä päivä on meidän. Sinä näytät niin tavattoman _____ ja minä taas _____. _____ vanhempamme, _____ sukulaiset ja _____ ystävät ovat juhlimassa kanssamme tätä _____ päivää. Pöydän antimet ovat olleet todella _____, hääkakku _____ ja tunnelma on _____.

Vihkitilaisuudessa pappi puhui meille _____ sanoja rakkaudesta. Matti/Maija, haluan jakaa kanssasi koko _____ tulevaisuuden ja kaikki mitä se tuo tullessaan. Pitäkäämme huumorin kukka kukkimassa, kuten tässä _____ puheessani sinulle. Lupaan rakastaa sinua koko _____ sydämestäni nyt ja aina.

_____ Mattisi/Maijasi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muuten hyvä, mutta tarvisin lähinnä sellaisen "tarinan", joka kertoisi molemmista ja josta voisi muokkailla omanlaista, kun päässä ei kerran ole tällä hetkellä yhtään hyvää ideaa millä lähteä liikkeelle.. =) Kiitos sulle silti tuostakin =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Googlella löytyi tällainen versio  sekä:

 

 "Kun _____ Liisa tapasi _____ Pekan, se oli kaikkien mielestä aika _____ tilanne. Liisahan oli sitä ennen ollut aina niin _____. Pekan sukukin oli _____ yllättynyt. Sittemmin on osoittautunut, että pariskunnan suhde on uskomattoman _____. Heistä tulee kyllä _____ aviopari. Pekka tosin haluaisi Liisan olevan välillä enemmän _____ ja Liisa kaipaisi Pekalta enemmän _____ ominaisuuksia." Lähde

 

Tällä sivulla on tosi paljon leikkejä, mukaanlukien myös tuon ykköslinkin tyyppinen neuvo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään