Jump to content
Naimisiin.info

Recommended Posts

Aloitan ketjun Allure Bridalsin mekkoihin ihastuneille! Mallistoihin voi tutustua täällä: http://www.allurebridals.com. Allurea voi ostaa Zazabellasta ja Rosamorista Seinäjoelta. 

 

Oma suosikkini on numero 8950 joko valkoisena tai shampanjana (kuvassa keskellä). Menen talvella naimisiin, ja lumenvalkoinen mekko olisi siksi ihana:) Mekon sivu löytyy täältä: http://www.allurebridals.com/products/8950. Itselläni alkaa jo hiukan kiire, koska häät ovat kuuden kuukauden päästä, eli tilaus pitää tehdä tosi pian. Sovitin Zazabellassa yhtä Allurea mutten tätä suosikkiani, eli tilauksen teko sokkona hieman hirvittää...

 

8950_multi.jpg

Muokattu: , käyttäjä: ValentinaG
Link to comment
Share on other sites

oi, kiitos ValentinaG tämän aloittamisesta :) ! itselleni on olemassa vain yksi unelmapuku ja se on alluren 8966.

8966_multi.jpg

olen käsittänyt, etteivät nämä alluret irtoa kaupasta alle kahden tonnin. pystytkö kertomaan, missä hinnoissa alluret olivat zazabellassa? olen tuota unelmapukuani katsonut monilta käytettyjen pukujen myyntiforumeilta jenkeissä ja uk:ssa, ja pari morsianta on myynyt tuota n. 1000 dollarilla.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Zazabellassa tuo minun unelmani 8950 maksaa 1590 euroa ja Rosamorissa 2200 euroa. Rosamorin myyjä veikkasi syyksi hintaeroon sen, että Zazabella pystyy tilaamaan kerralla paljon mekkoja, mutta hänen pitäisi tilata yksittäin ja maksaa yhden rahti yms. Ja liikkeillä on erilaisia hintoja myös erilaisten sopimusten takia.

 

Aivan ihana tuo sinun mekko! Se on muuten tosi samanlainen kuin Maggie Sotteron Divina valkoisena ja hopealla vyöllä: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=V7153BR (Googlen kuvahaulla löytyy kuvia valkoisesta versiosta.)

Muokattu: , käyttäjä: ValentinaG
Link to comment
Share on other sites

kiitos tiedoista! hinnat ovat korkeat, kuten epäilinkin, eikä minulla ilman lottovoittoa olisi tuohon unelmapukuuni varaa, mutta haaveillahan aina saa :) . erikoista kyllä, että hintaeroa voi  kahden kaupan välillä olla noin paljon, mutta nuo rahtimaksut varmasti selittävät sen.

 

tuo maggien divina on kieltämättä todella samannäköinen, mutta on varmasti edelleen liian kallis budjettiini. tuskin kukaan möisi edes käytettynä tuollaista pukua 500 eurolla :girl_sigh: .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...