heely

Nurmen Lava, Lempäälä

3 viestiä aiheessa

Moikka!

Onko kukaan käynyt? Googlen kuvissanäyttää ihanalta, mietin vaan että onko sielä mahdollista järjestää ruokailut, pöydät yms. vai pitääköhän ne hankkia muualta? Ja muutenkin tietenkin olisi kiva kuulla kokemuksia paikasta ja systeemeistä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuttavapariskunnan häitä juhlittiin Nurmen lavalla muutama vuosi sitten (itse en ollut juhlissa) ja muistelisin silloin kuulleeni, ettei Nurmen lava ollut juhlapaikkana se kaikista helpoin vaihtoehto. Mieleeni on jäänyt ainakin se, ettei tilaa päässyt koristelemaan vasta kun juhlapäivän aamuna ja juhlapaikalla ei ollut ilmeisesti ollenkaan vesivessoja (morsiankin joutui pukunsa kanssa käymään ulkovessassa). Heillä taisi olla tuoleina muovituolit (ne perinteiset valkoiset puutarha/parveketuolit), mutta en tiedä olivatko ne juhlapaikan puolesta vai heidän itse hankkimiaan. Mutta hyvät juhlat olivat siellä kuulemani mukaan viettäneet, joten kannattaa selvitellä asioita. En itseasiassa ole edes ihan varma, että vieläkö paikkaa vuokrataan juhlia varten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos! Vähän itsekin uskon, ettei tila ole käytännössä se helpoin. Harmillisen vähän vaan Lempäälän alueella tuntuu olevan tiloja missä olisi kaunis ympäristö ja avarat tilat ylipäätänsä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään