Jump to content
Naimisiin.info

Onko teillä hääpussukka?


teris

Recommended Posts

Kannatteko mukana jotain hääpussukkaa/laukkua missä tarvittavat jutut on? itse pohdin mihin sellasen laitan esim kirkon ajaksi en halua kuljettaa koko ajan sitä ja pitäskö olla isompi kassi jossa tuoksu, lakkapullo tms mitä tarvii.. ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mulle tulee pieni juhlakäsilaukku, joka mätsää kenkiin (omat vanhat). Sinne tulee puhelin, nenäliina, puuteripaperi, huulirasva ym. Voi kyllä olla aika turha, kun ei sitä alttarille/potrettikuviin oteta, vaan on sitten siinä ruokapöydällä pötköttelee, toivottavasti ei esim. puhelinta tarvitse rämpätä :D

 

Sitten lisäksi tulee sellainen hätäapukassi, jota kaaso raahaa, josta löytyy isompi arsenaali.. lakka, varasukat, enempi meikkejä, lääkkeitä, pinnejä sekä sitten hääyötä varten meikinpoistoaine, hammasharja, vaihtovaatteet jne. Vieraiden käytössä on sitten pienet wc-korit, mutta niissä ei ole esim. lääkkeitä, joten jos joku tarvii, niin tuosta minun kassista sitten.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Luultavasti delegoin kaiken kantamisen eteenpäin, kaaso tai muu vastuuhenkilö päättää sitten minkälaisessa kassissa kuljettaa tavaroita :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ei ole tulossa, joku muu saa kantaa tavaroitani enkä varmaan mitään tarvitsekaan - mitä teen esimerkiksi kännykällä häissäni? :D Äidilläni tai kaasoillani varmaan on mukanaan tavaroitani jossain naulakoissa varalta.

Link to comment
Share on other sites

Kannoin kännykän, huulikiillon ja korttilompakon clutch-mallisessa laukussa. Helpotti kummasti, kun oli tärkeimmät tavarat käden ulottuvilla, mutta tarpeeksi pienessä laukussa, jotta se ei ollut tiellä koko aikaa eikä myöskään tarvinnut kysellä tavaroiden perään aina kaasoilta.

Screen-Shot-2013-12-18-at-3.43.26-PM-300

Skull-Knuckleduster-Clutch-Bag_29339-l+I

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...