Diamondia

Milloin aloititte hääsuunnittelut?

457 viestiä aiheessa

Me päätettiin viikonloppuna että naimisiin mennään n.1-2 vuoden kuluttua ja alettiin nyt suunnittelemaan. Ei osata päättää mihin vuodenaikaa häät halutaan joten se pitää nyt pikaisesti miettiä ja päättää. Juhlapaikkoja on jo mietitty, teemavärit, koristeluja ja menuja myöskin suunniteltu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me alotettiin suunnittelu vuos ja kaks kuukautta ennen ja nyt kun on vielä vuos aikaa niin on kirkko ja juhlapaikka varattu pitopalvelukin varmistuu ens viikon alussa kunhan saadaan päätettyä kumpi tarjouksista hyväksytään :) ja lähes kaikki suunnitelmat päässä ja koneella valmiina..nyt vaan pitäis odottaa et aikaa kuluis vähän ja pääsis askartelee kutsuja yms <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

poistettu

Muokattu: , käyttäjä: m_my

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika pian kihlauduttuamme, tosissaan vähän alle vuosi ennen häitä. Kokonaisuudessaan noin vuosi ja kaksi kuukautta. Kihlajaisten jälkeinen pari kuukautta meni aika nopeasti ohitse, sillä työskenneltiin eri paikkakunnilla sinä kesänä, joten suunnitteleminen jäi toissijaiseksi asiaksi silloin kun oltiin yhdessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä päivän päätti mies,n.kuukausi kihlauksen jälkeen.Kihloihin mentiin siis 31.3.12 ja häät tulossa 30.3.13.

Aika pian päätöksen jälkeen alkoi varailut ja suunnittelu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helmikuulla jo hiukan jotain varauksia tehtiin ja nyt kesällä enemmän panostettu suunnitteluun.. häät heinäkuulla 2013

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä suunnittelu alkoi oikeastaan heti kihlautumisen jälkeen, eli n. vuotta aiemmin. Kihloihin mentiin nyt heinäkuussa ja häät on heinäkuussa 2013. Varattuna on kirkko ja juhlapaikka sekä pitopalvelu, hääyö sekä mun meikki + kampaus. Vieraslistaa ja budjettia on myös toki alustavasti suunniteltu ja kaasot mulla on pyydettynä.

Tällä hetkellä tuntuu, että häihin on niiiin pitkä aika, mutta kyllä se ensi kesä tulee niin nopeesti, ja varsinkin, kun hommia on vielä vaikka kuinka paljon tehtäväksi. :) Mulla ainakin innostus tuntuu lisääntyvän ajan myötä. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on nyt reilu vuosi aikaa häihin, ovat siis syyskuun 2013 loppupuolella.

Mä vaan en ole koskaan ollut mikään "hääihminen" (ei edes niitä prinsessaleikkejä lapsena...), joten yksien bileiden suunnittelu yli vuotta etukäteen tuntuu jotenkin hassulta. Hahmotan kyllä sen, että saadakseni jotain haluamaani olis jo hyvä olla liikkeellä, mutta tuntuu vaan niin turhamaiselta varailla jo nyt juhlapaikkaa ja kampaajaa jne.

No, olen mä valokuvaajan jo buukannut alustavasti, kaason superlahjakas serkkupoika saa kohtuullista korvausta vastaan suorittaa hääkuvauksen.

Pitäis varmaan kaivella jostain vähän jotain inspiraatiota järjestelyiden aloittamiseen... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin jo kirkko ja juhlapaikkaan on alustava varaus. Kihlauduttiin siis pari viikkoa sitten ja häät syyskuussa 2013. Pukuja vähän olen katsellut ja koristeluja sun muita miettinyt, vieraslistaakin vähän mietitty, että osaa budjettia suunnitella. Siinäpä ne, nyt lähinnä täällä lueskellut vinkkejä jne. Alkuinto laantunut, eikä tässä nyt jaksa höösätä kamalasti ennakkoon. Mutta en myöskään halua viime tippaan mitään jättää, joten eiköhän keväällä ala täysi pähkäily.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aloitimme suunnittelun heti kihlautumisen jälkeen. Mies tosin alkaa olemaan tässä vaiheessa jo sitä mieltä että ei niitä kaikkia asioita tarvitse vielä päättää. Tässä eräskin päivä hän totesi, että hänelle on aivan sama minkälaiset servietit meille tulee, mutta ei niitä tarvitse vuotta aikaisemmin päättää. Itse taas haluaisin tehdä mahdollisimman paljon etukäteen ja kaikkea mahdollisimman valmiiksi, sillä nyt on aikaa. Viimeinen puoli vuotta ennen häitä saattaa olla tilanne aivan toinen, enkä halua paniikissa väsätä kutsuja tai jättää esimerkiksi koristeita tekemättä, kun ei ole aikaa.

Muokattu: , käyttäjä: Psaijai

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aloitimme hääsuunnittelut oikeastaan vastaan pari viikkoa sitten, mutta häihin on kuitenkin aikaa vielä reilu vuosi. Sulhokin on ajoittain ihan mukana suunnittelussa, välillä ihmettelee minkä takia jo nyt täytyy suunnitella..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli kyllä molemmilla kirkkaana tiedossa, että 'sitten joskus' mennään naimisiin, kun kihlat vaihdettiin. Mutta ei siinä kihlauksessa mitään sen tarkempaa suunniteltu. Nyt vasta, noin vuosi kihlauksen jälkeen ruvettiin puhumaan häistä, jotka ovat myös noin vuoden päästä kesällä 2013.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihloihin mentiin viimevuonna ja päätettiin silloin, ettei aleta näin nopealla aikataululla järjestämään häitä (siis tälle vuodelle). Pitkin alkuvuotta utelin puolisolta, että kohta pitäisi tietää, mennäänkö ensivuonnakaan. Ei oikein tainnut käsittää, että paikat menee täällä nopeasti. Pari paikkaa, mitä sitten kesällä soittelin, oli buukattu jo 2015 vuodelle asti. Itku meinasi päästä, mutta onneksi löytyi toiselta paikkakunnalta vieläkin parempi paikka, eli häitä vietetään ensivuonna.

Häiden suunnittelu ollaan aloitettu tässä hissukseen. Tarkoitus oli, että tämän vuoden puolella saadaan lyötyä lukkoon tärkeimmät asiat. Loput sitten aina sitä mukaa, kun mieleen tulee jotain. En halua kiireellä vaan rauhassa, vähän silloin tällöin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oon häät reilu vuoden päästä ja ollaan jo aloitettu isoista asioista, eli kirkko ja pappi varattu ja tällä ja ensi viikolla käyn kiertelemässä eri juhlapaikkoja :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät kahden vuoden päästä ja nyt jo kovasti yritän suunnitella. Kihloihin mentiin kuukausi sitten ja päätettiin päiväkin siinä samassa :) Mutta melkein koko yhdessä oloaika ollaan puhuttu mimmoiset häät meille tulee, nyt enemmänkin jo sit toteutusta :D Paikka on jo varattu ja kaipa pitäis kirkkookin varailla. Enemmänkin mielessä koristelut ja muut mitä pystyy "helposti" tekeen itse jo ajoissa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varsinaisesti häitä alettiin suunnitella n. 1v 1 kk ennen häitä. Ja häät siis 7/13. Aika vaan tuntuu menevän niin hitaasti.. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä innoissani suunnittelin ja hösäsin heti kun mentiin kihloihin, mutta nyt kun hääpäivä on todella sovittu, niin tuntuu että kaikki suunnitelmat voisi laittaa uusiksi. :rolleyes: Ennen se oli sellaista haaveilua, mutta nyt kun pitäisi tehdä ihan oikeita Päätöksiä, niin voi apua... Miestä ei aiemmin kiinnostanut hääjutut tippaakaan, mutta on nyt esittänyt aikalailla omia toiveitaan. Eli ihan alusta asti voidaan alkaa suunnittelemaan ja sumplimaan toiveita yhteen.

Miehen kanssa ollaan puhuttu että joulun jälkeen (häät siis elokuussa 2012) aletaan tosissaan suunnittelemaan ja tekemään päätöksiä, ja häämessuilta koitetaan sitten hankkia sormukset yms., mutta tuosta häät 2013-ketjusta sain itselleni aikamoisen paniikin päälle kaikenlaisten catering- ja meikkijuttujen varailujen kanssa... Kun niin monella tuntui olevan kovin selvät sävelet jo! Katsellaan nyt. Kai häihin liittyviä juttuja (teemavärit, alustava vieraslista) voisi pikkuhiljaa alkaa pohtia ja suunnitella, ettei kaikki jää sitten viime tippaan (kauhistus!)....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin kihloihin keväällä, ja häät on ensi vuoden keväällä, eli vuoden päästä kihlauksesta. Melkein heti kihlojen jälkeen aloitettiinkin jo suunnittelu.

Tuo häät2013-ketju on kyllä vähän semmoinen stressitason nostaja, on tullut itsekin huomattua :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Mä aloitin jo, vaikka ei olla päätetty edes hääpäivää.Ainoastaan,että 2014 kesällä pidetään :) Jotenkin tuntuu todella aikaiselta alkaa suunnittelemaan,mutta jotenkin intoa on vaan nyt tosi paljon. Mentiin juuri kihloihin.Ensiksi olin sillee,että kun kyseltiin,että koska meette naimisiin,että en tiedä, ei vielä aikoihin,mutta sitten jotenkin sitä innostukin asiasta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tammikuussa päätettiin että naimisiin mennään kesällä 2013, silloin alettiin samantien "suunnittelemaan". Pikkuhiljaa hyvä tulee :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin aloitettiin hääsuunnittelu "vasta" 8 viikkoa ennen häitä :girl_haha: . Kun mies kosi, päätettiin, että turha venyttää asiaa sen enempää. Tuo kahdeksan viikkoakin on ihan reilusti, kun pienet häät on kyseessä. Hyvä kuitenkin, että saatiin heti ekalla viikolla juhlapaikka ja maistraatin henkikirjoittaja varattua. Toisella viikolla löytyi hääpuku ja valokuvaaja ja kukkahommat kävin sopimassa. Nyt puuttuu oikeastaan vain musiikki. Lähes kaikki vieraatkin ovat jo ilmoittautuneet.

Miten jaksan odottaa vielä 5 viikkoa?!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kihloihin mentiin 19.7 2012 ja päätettiin, että naimisiin mennään kahden vuoden päästä eli 19.7 2014. Eli suunnittelu alkanut jo 2 vuotta aiemmin. Kirkko ja juhlapaikka varattu! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heti kihlauksen jälkeen. Eli vuosi ja kuukausi ennen häitä :girl_haha: Kyllä pitäs keretä! Josko sais teemaa ja värejä päätettyjä ni voisin ruveta askartelemaan kutsukortteja :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään