Jump to content
Naimisiin.info

Milloin aloititte hääsuunnittelut?


Diamondia

Recommended Posts

Meinaa iskeä paniikki kun lukee näitä.. ;)

Meillä lyötiin hääpäivä lukkoon marraskuussa 2013 ja maaliskuun alussa 2014 on juhlat. Tosin meillä ei juhlita kovin suurella joukolla, niin se ehkä helpottaa asiaa! Mitään kiirettä en ole kuitenkaan vielä havainnut, juuri ne paikat saimme mitä halusimme. Johtuu ehkä siitä, että maaliskuussa on vähemmän kyseisiä juhlia!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on jonkinlaista suunnittelua ollut ilmassa alusta asti. Siis sillä tavoin, että ollaan puhuttu omista näkemyksistämme ja toiveistamme... jo silloin kun ei vielä oltu edes kihloissa.

 

Kosinta tuli elokuussa, ja muutama päivä sitten lyötiin lukkoon meidän hääpäivä. Suunnittelun ja järjestelyn voi nyt ihan oikeasti sanoa alkaneen, ollaan muunmuassa tehty vieraslista ja oltu yhteydessä paikkaan, jossa hääjuhlaa olisi tarkoitus viettää ruuan, kahvittelun sun muun merkeissä. Hintoja ollaan selvitelty ja budjettia luonnosteltu.

 

Meidän häät on siis toukokuussa 2015, mutta tuo meidänkin tavoittelema juhlapaikka on sen verran suosittu, että varaukset yms. on tehtävä jo hyvissä ajoin. Siinä mielessä ei siis olla liian varhain liikkeellä... :)

Link to comment
Share on other sites

Ollaan todella todella aikaisin liikkeellä... Häihin on 1v ja 8kk aikaa! Mutta kosinta tuli, joka tarkoittaa mulla sitä että aletaan laittaa hommia kuntoon.

Ihan ekana mietittiin päivä, teema ja värit. Sitten alettiin kattella hiukan paikkoja. Kaasot ja bestman on pyydetty. Ei tässä mitään hössötetä, mutta rahaa aletaan säästään, kun itse maksetaan kaikki kuiteskin. Saadaan si semmoiset häät kuin oikeesti halutaan :)

Odotan innolla, että hääpäiväkirjat 2015 aukeaisivat ja pääsisi laittamaan ajatuksia ylös <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Suunniteltu ollaan jo enemmän ja vähemmän pidemmän aikaa, kihloissakin ollaan oltu jo useampi vuosi. 
Vällilä mietitty paljon kaikkea, välillä koko aihe on unohtunut pidemmäksi aikaa, ja kiva niin.

Pitkään myös ollaan jahkattu kesän 2014 ja 2015 välillä, mutta nyt kai sentään on vuosi päätettynä :D
Syksyllä ois aikaa kattella vähän paikkoja, niin voisi tarkemman päivänkin kai lyödä lukkoon. 

Alkuperäiseen kysymykseen siis kai vastaukseksi, että vuosia, mutta konkreettisempia asioita (paikan varaus, puvut yms) varmaan tulee tapahtumaan vasta vajaa vuosi ennen häitä - jos nyt ei jotain (esim tosi hieno puku) sattumalta putkahda käsiin, heh...

Link to comment
Share on other sites

Me päätettiin päivä vasta hetki sitten ja se ois 1.8.2015 :) Ajoissa ollaan siis :D Juhlapaikkoja oon jo kattellut ja kirkon saa vissii varattua vasta syksyllä. Seurakunnan sivuilla luki että vuosi ennen saa aikasintaan varata :/ Tänäpä kävin tiimaris loppualessa ja ostin pöytäkoriste tavaraa tooosi halvalla! Oon niin odottanut että pääsen järkkäämään omia häitäni.... <3

Link to comment
Share on other sites

Tuntuu että oon ihan kaheli ku päätettyyn päivään on aikaa lähes 1,5vuotta. (6.6.2015). :spruce_up: Meillä ei tule edes olemaan kirkkohäitä vaan menemme vihille edellisenä päivänä maistraatissa. Tuo 6.6. on sitten minun valmistujaispäivä. Kutsuihinkin naamioidaan juhlat vain valmistujaisiksi. Tosin olen miettinyt että kortteihin laitetaan pienellä alareunaan tieto siitä että juhlat sisältävät yllätyksen. :D:jere:

Kaasoja olen miettinyt, tai no... ei niissä mitään mietittävää ole. En vain vielä uskalla pyytää, menee pian koko yllätys pilalle. Ja kun on tuota aikaakin vielä noin paljon... Väriteema ollaan mietitty, ja jotain ohjelmaakin. MUTTA KUN TUO AIKA EI KULU! :D:hysteric:

Hääpäivähän ollaan päätetty vasta loppuvuodesta, ja nyt on jo aika paljon asioita selvillä.

Pitäis vaan päättää uskaltaako ne kaasot jo pyytää. :D :D Haluais kaikkee pipertää ja näpertää jo valmiiksi. :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

Ymmärrän sua TmR82 todella hyvin. Mua kosittiin vasta 1.12. ja häät on jo ens heinäkuussa mutta silti mun mielestä tää on liian pitkä aika. Tai siis haluisin vaan keskittyä hoitaan kaiken ja sitten nauttia. Nyt on vähän sellanen tyhmä olo kun ei mitään voi tehdä kunnolla. Oon suunnitellu meidän kutsukortit mutta ei voida vielä tulostaa kun pitää odottaa maistraatista vahvistusta vihkiajasta. Ja ei voi tehdä ruokalappuja kun ei ole pitopalvelua vahvistettu vielä. Eikä voi tehdä paikkakortteja kun ei ole tiedossa ketä tulee - kun ei ole lähetetty kutsuja  :girl_cray2:

 

Mulle olis sopinu joku kolmen kuukauden suunnitteluaika loistavasti!

 

Onneks voin sentään ommella noita viirinauhoja ja laihduttaa  :girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: kinuskimansikka
Link to comment
Share on other sites

Tarvii vissiin alkaa nettiä selaileen ja katteleen kaikkee askartelujuttua ni on jotain ajanvietettä. Ja tuo laihdutus... :hysteric: Ku sais jotain tuloksii ni vois innostuu paremmin ja sit jatkaaki mutta ku ei ni ei. :girl_cray2:

 

Kuinka te hyvät ihmiset ootte saanu ajan kulumaan??? :girl_impossible:

Notkumalla tällä foorumilla. :) Mulla oli lähes sama odotusaika kuin sulla. Sovittiin hääpäivä lokakuussa 2012 ja häät on kesäkuussa. Vielä 5 kuukautta...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Päätimme sulhon kanssa hääpäivämme (kesäkuu 2015) tammikuussa 2014, siitä se suunnittelu oikeastaan lähti. Tietenkin nyt se on vielä lähinnä sellaista pohdintaa, mutta kohtahan se jo onkin syksy ja kunnon suunnittelu täydessä vauhdissa :D Nyt tässä piakkoin kuitenkin varataan paikka, toivottavasti saataisiin varattua kirkkokin :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on hiljaista suunnittelua ollut jo viime heinäkuussa tapahtuneesta kosinnasta lähtien. Ja oikeesti mulla kyllä oli jo siinä vaiheessa omassa pikku päässäni kaikki hyvinkin selkeää jo ennen sitä. Hääpäivä meillä siis on heinäkuussa 2015, ja tällä hetkellä olis jo hääpaikka varattu, puku valittu, kuvaaja luultavasti varattu, ja laihdutus ja säästäminen hyvässä vauhdissa :)

Link to comment
Share on other sites

Onpas todellakin ihanaa kuulla, etten ole ainoa joka on "aikaisin" liikenteessä! Mies leimasi jo minut höpöksi kun vuosi aikaa häihin, ja tiedän jo melkein koristeista siihen illan kulkuun! Keksin hyvän idean paikkakorteillekin (tai no ryöstin idean netistä) ja tekisi mieli alkaa niitä jo väsäämään! Ihan sama vaikka en vielä osallistujamäärää tiedä kun vaan sen, että ei enempää kun 70 ihmistä.

Laihdutus on kyllä kanssa sellaista "valmistautumista". Oon ollut jo viikon ilman suklaata, joka on kova sana minulle. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä hääsuunnittelut alkoi tavallaan kihlauksen jälkeen, mutta ei tuolloin vielä päätettyä päivää. Tunnusteltiin ensin mitä halutaan meidän häiltä ja mikä olisi elämäntilanteeseemme sopiva ajankohta mennä naimisiin. Nyt suunnittelu on ollut käynnissä enemmän tai vähemmän puolitoista vuotta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse aloitin alustavat suunnittelut saman tien kun mentiin kihloihin eli jo 2 vuotta ennen tulevia häitä. Tykkään aina tietää asioista ja suunnitella etukäteen. Tarkotus olis että vuotta aikasemmin olis paikka varattuna ja sen jälkeen vois alkaa kunnon suunnittelut. Itseni tuntien mulla on kyllä siihen mennessä jo tarkat kuviot päässä kaikesta, mutta siinä vaiheessa vois ottaa sulhonkin vähän tiiviimmin suunnitteluun mukaan :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...