Jump to content
Naimisiin.info

Milloin aloititte hääsuunnittelut?


Diamondia

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hääsuunnittellu alkoi oikeastaan jo heti kihlautumisen jälkeen, eli silloin on ryhdytty selaamaan hääblogeja, lehtiä ja messuja :D Nyt lähempänä hääpäivää tietyst käynnistynyt vasta kunnolla, kun on päivä päätetty ja päässyt varailemaan asioita. Voisin siis sanoa että suunnitelmat on aloitettu 4 vuotta ennen hääpäivää :)

Link to comment
Share on other sites

Minä aloitin hääsuunittelun noin kaksi vuotta ennen kosintaa ;D Yhteisiä häitä alettiin suunnittelemaan n. 1v 8kk ennen häitä :)

Link to comment
Share on other sites

8 kuukautta ennen hääpäivää. Tuntuu, että olemme ilmeisesti sitten aika myöhässä, koska lähes kaikilla on täällä vähintään vuosi aiemmin, apua!

Link to comment
Share on other sites

Vihkimistä suunniteltiin muutama kuukausi, nyt siunaus ja hääjuhla päätettiin noin puolentoista vuoden päähän. Yleisluontoisesti varmaan mietitään nyt sellaiset asiat, jotka vaikuttaa kirkon ja juhlapaikan varaamiseen ja aktiivisemmin suunnittelut ja järjestelyt käynnistynevät vuoden kuluttua.

Tänne foorumille olen rekisteröitynyt jo 8 vuotta sitten :D kun tavattuani mieheni, olen naimisiinmenoomme asti potenut hääkuumetta joka kevät. Erityisempiä suunnitelmia en ole kyllä koskaan tehnyt, mutta tutkaillut vaihtoehtoja haaveillen. Nyt useamman vuoden tauon jälkeen päädyin taas tänne, tällä kertaa tositarkoituksella. :D

Link to comment
Share on other sites

Häihin 1,5 vuotta ja suunnittelu aloitettu nyt ollaan vaan mietitty teemaa minkälaista paikkaa koristeita jne. Yleisellä tasolla mutta suunitelma on että enne heinäkuuta oisi jo juhlapaikka varattu ja häämatka. Että sen jälkeen ruvettaisiin kunnolla suunnittelemaan ja varailemaan/ostelemaan tarvittavia asioita. Mutta 1,5 vuotta on hyvä aika meille sillä sulho on vähän hidas päättämään asioita kun haluaa punnita kaiken rauhassa ja minä olen stressaaja ja haluan että kaikki piuhat on omassa kädessä :) mutta jo kihloista saakka pientä mietintää on ollut omalta osaltani :D

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan juuri aloitettu hääsuunnittelut, ja aikaa vielä 1,5 vuotta. Mutta mä oon semmonen että tuppaan jättää kaiken viime tippaan, joten ehkä ihan hyvä aloittaa aikasin. Tarvisi vaan löytää juhlapaikka, niin saisi lyötyä hääpäivän lukkoon. Alustavasti ollaan ajateltu elokuuta 2016.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ryhdyttiin suunnitteluhommiin noin 2,5 vuotta ennen lopulliseksi muodostunutta hääpäivää. Tuolloin 2013 alkuvuodesta tutkittiin enimmäkseen meitä miellyttäviä hääpaikkoja, ja selvisi ettei niissä ollut vapaata ennen vuotta 2015. Päätimme odottaa ja säästää vuoden verran lisää rahaa, jotta saataisiin ne meidän näköiset häät järjestettyä mahdollisimman monelle läheiselle.  :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Me alotettiin paikkojen kanssa n.1,5 vuotta ennen häitä. Käytiin kattelemassa eri vaihtoehtoja, sekä kirkkoja että juhlapaikkoja. Juhlapaikka varattiin reilu vuos ennen hääpäivää ja oli aivan viimeisiä vapaita viikonloppuja! Täydet tohinat alko sitten pari kk ennen häitä - askartelua, ohjelman suunnittelua, ym. Hyvin oli kyllä aikaa, eikä missään vaiheessa tullut paniikkia :)

Link to comment
Share on other sites

Me alotettiin noin vuotta ennen. Häät pidettiin eri paikkakunnalla joten oli aika paljon säätöä noitten häätavaroiden yms. kuljetusten kanssa.

Link to comment
Share on other sites

Noin puoli vuotta ennen, aktiivisemmin vihkipäivän varauksen jälkeen eli noin 4 kk ennen. Homma etenee vähän ryppäissä, nyt en ole varmaan pariin viikkoon tehnyt asian eteen mitään.

Link to comment
Share on other sites

Meillä suunnittelut alkoi lähes heti kosinnan jälkeen eli viime viikolla. Häitä juhlitaan heinäkuussa! :) Eli suunnitteluaikaa jää sellainen vajaa viisi kuukautta.

Link to comment
Share on other sites

Häitä alettiin suunnitella noin vuotta ennen, hääpaikka varattiin melkein puolitoista vuotta ennen (ja silti oli vain yksi vapaa viikonloppu jäljellä heinä-elokuussa).

Link to comment
Share on other sites

Aloitimme hääsuunnittelut n. vuotta aikaisemmin. Varasimme ensimmäisenä juhlapaikan ja kirkon. Tämän jälkeen oli helppo lähteä suunnittelemaan itse häitä, kun ns. raamit olivat kunnossa. Olimme jo tovin aikaisemmin luonnostelleet häävieraslistaa. Sen laatiminen olikin vaikeaa, kun raja oli pakko vetää johonkin. Päätimme juhlia häitämme aikuisten kesken ja näin saimme vieraslistankin suppeammaksi. 

 

Aikataulu ei koskaan käynyt liian tiukaksi, vaan ehdimme suunnittelemaan ja toteuttamaan häät rauhassa ja mielemme mukaisesti. 

 

Paras päivä ikinä! <3

Link to comment
Share on other sites

Meillä aloitettiin suunnittelu n. vuotta ennen päätettyä päivää. Ensin varattiin kirkko ja juhlatila. Sen jälkeen ollaan rennosti saatu ihmetellä hääjuttuja ja miettiä rauhassa, millaiset häät haluamme. Vielä 5 kuukautta häihin ja asiat on jo aika mallillaan ❤️

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Häihin on aikaa vielä 1,5 vuotta, mutta suunnittelut aloitin jo ennen kosintaa viime vuonna  :girl_haha:  Vielä ei kuitenkaan mitään konkreettista olla lyöty lukkoon, ehkä myöhemmin kesällä alkaa se aktiivisempi suunnittelu..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

1 kk ja 3 päivää suunniteltiin/toteutettiin häitä. Meillä oli kilhat kesäkuussa ja hään heinäkuussa. Ja päivästä tuli täydellinen :)

Link to comment
Share on other sites

Me mennään naimisiin ensi vuoden heinäkuussa, eli vielä on häihin aikaa 1.5 vuotta. Aloitimme häiden suunnittelun jo viime vuonna etsimällä juhlapaikkoja, sillä tämän alueen parhaimmat paikat varataan jo todella aikaisin. Me varasimme juhlapaikkamme pari viikkoa sitten, ja silloin oli jäljellä enää yksi heinäkuun viikonloppu! Onneksi se oli juuri se, jota olimme jo valmiiksi suunnitelleet. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...