Jump to content
Naimisiin.info

Milloin aloititte hääsuunnittelut?


Diamondia

Recommended Posts

Me ollaan oltu kihloissa 7 vuotta.. Alunperin meinattiin että 2015 olis häät, mutta tuli vastaan kaikenlaista, koettiin elämän pahin menetys jne. Joten nyt siirrettiin häät vuoteen 2017 jolloin ollaan oltu jo yli 10 vuotta yhdessä.

Ollaan tehty nyt alustava budjetti, tarjouspyyntöjä pitopalveluihin, minä olen kysynyt jo kaasoa itselleni, paikka valittu, eivät vaan vielä ottaneet varauksia noin pitkälle, kutsu tarvikkeita tilattu ebaysta..

Haluan tehdä oikeastaan kaiken mahdollisimman ajoissa, vihaan kiirettä yms. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä suunnitteilla pienen budjetin häät kesälle 2016 ja suunnittelut jo aloitettu, paikka varattu ym.. Tykkään mieluummin, että on liian paljon aikaa ku liian vähän ja ite suunnitteluhan on kivaa :P  Ite käytän Juhlat.fi palvelua, sieltä saa ilmatteeks vinkkejä ja pääsee helposti alkuun. Itellä on ehkä vähän liikaakin ideoita ja tuntuu ettei tiedä mistä aloittaa  :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Oltiin alustavasti puhuttu jo ennen kihlausta, siitä millaiset häät halutaan (ja millaisia ei), mutta tosissaan alettiin suunnittelemaan aika pian kosinnan jälkeen. Ensin ajateltiin oottaa vielä 2v, mutta ei tarviikaan ihan niin kauan ootella! Yllättäen ne hääsuunnitelmat vei mukanaan  :kiss3:

Link to comment
Share on other sites

Suunnittelu alkoi kutakuinkin vuosi ennen hääpäivää. Kesällä 2014 varattiin juhlapaikka ja kirkko. Sen jälkeen pikku hiljaa tehty kaikenlaista ja suunnittelut edenneet. Heinäkuussa 2015 siis tarkoitus viettää häitä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Periaatteessa itse olin sellainen morsian, joka on suunnitellut jollain tasolla omia häitä jo pienestä asti ;) Mutta käytännössä meillä häiden suunnittelu aloitettiin heti kihlautumisen jälkeen ja aikaa oli vähän alle 8kk päätettyyn päivään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ekan kerran pari vuotta sitten, minun aloitteestani.. Kihlauksesta kun oli kulunut "jo" melkein kaksi vuotta.. Tein nimimerkin tänne foorumille ja selailin päivät sormuksia ja hääpukuja ja vaikka jo silloin puhuttiin että mennään vaan kaksistaan maistraatissa, niin onnistuin silti löytämään itsestäni kunnon Bridezillan jolle pitää olla sitä tätä ja tota.. Asiasta isommin riideltyämme päätin ottaa hieman takapakkia, että eihän tässä mikään kiire ole.

Viime syksynä sit Puolisko otti naimisiin menon taas puheeksi kun perintö- ja testamenttiasioista siinä puhuttiin.. ja toden teolla suunnitelmat aloitettiin reilu kuukausi sitten kun varattiin vihkiaika maistraatista.

Link to comment
Share on other sites

Aloitin kans heti kun kosinta tuli. Oon pienestä asti suunnitellu häitä, näistä ei kuitenkaan tule mitään sinne päinkään.

Kaasokutsut lähti postiin, kirkko on varattu, selvät sävelet häämekon suhteen juhlapaikka on melko varmasti tiedossa, värimaailma oli jo kerran ihan täysin varma, 

enään ei olekkaan. Teen tällä hetkellä asioita yksin, sulhasta ei juurikaan nappaa vielä. Onhan häihin kuitenkin vielä 2 vuotta aikaa.

En vain haluaisi unohtaa tai tyriä mitään.

Kirkkoherranvirastoon kun soitin ja varasin kirkkoa, sanoivat että olisihan niitä vielä tällekkin vuodelle, eikä ensivuonnakaan tunkua niinkään ole.

Harmi vaan että ollaan päivämäärä päätetty ja siinä pysytään!

Link to comment
Share on other sites

Onpas täällä ihmiset aikaisin aloittaneet suunnittelun :) Itse aloimme miettiä juhlapaikkaa ja päivää noin puoli vuotta kihlauksen jälkeen. Todenteolla hääsuunnittelu alkoi lokakuussa 2014 ja kiivaimmillaan minä surffasin netissä korusteiden yms vuoksi marraskuussa. Juhlapaikka ja päivä varmistuivat myös marraskuussa 2014 , kun häät ovat nyt kesäkuun lopussa. Tosin meillä ei ole kirkkovihkimistä, joka mahdollisti myöhäisen lähdön suunnitteluiden osalta. Kovasti tässä kevään aikana on kaikkea tehty ja nyt kun kuukausi häihin on aikaa, asiat ovat ihan hyvällä mallilla. Kiire saattaa tulla mutta kaikki isot asiat ovat jo hoidossa. Jos jokin koristehomma ei mene niin kuin piti niin ihan sama :) Välillä kieltämättä oli aika tuska kaiken kanssa mutta helpotti huomattavasti, kun delegoin hommia muillekin ja sain mieheltä, jankkaamisen jälkeen, kaivattua apua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hieman alle vuosi ennen häitä. Olen toki suunnitellut epäolennaisia yksityiskohtia omista häistäni jo vuosia pääni sisällä, mutta se ei liity tähän... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onneksi en ole ainut aikainen lintu hääsuunnittelujen kanssa. Itse olen häitä suunnitellut aika vapaamuotoisesti jo ennen kosintaa, mutta nyt kun se tapahtui, olen aloittanut suunnittelut paljon todellisemmin.

Naimisiin mennään syksyllä 2017, eli reilut kaksi vuotta tulee suunnittelua.

Itsekin olen juuri näitä ihmisiä, jotka mielellään varaavat liikaa aikaa, kun jättävät viime tippaan. Lisäksi stressaan hirveän helposti ja toivon että näin saisi stressin pidettyä kaukana. Ainakin vähän. :D

Link to comment
Share on other sites

Kihloihin mentiin tammikuussa ja kesäkuun lopussa alkoi varauksien teko :) Häät on ensi kesänä. Maistraatti on varattu, (yllätyin kun onnistui vuosi etukäteen, mutta hyvä :D) kuvaaja on valittu ja varattu, samoin juhlapaikka valittu ja varattu. Ruokatarjoilua meille ei tule, vaan kakkukahvipöytä. Pitopalvelun kautta otetaan voileipäkakut ja hääkakku, pienemmät tarjottavat tehdään itse. Pitopalvelun valinta on käynnissä tällä hetkellä :) Niin ja mekon muuten olen ostanut kesäkuussa. 

 Kunhan pitopalvelu on valittu ja varattu, voidaan jatkaa säästämistä ja ensi vuonna sitten palataan hoitamaan loput asiat, joita on paljon...  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häihin on n. 1,5 vuotta, eli hyvin on aikaa suunnitella ja kerätä rahaa :) Puhuimme tosin häistä ja mahdollisesta vuodenajasta jo ennen kihloihin menoakin, mutta nyt kihlautumisen jälkeen olemme aloittaneet kunnolla pohtimaan budjettia ja teemaa, vertailemaan juhlapaikkoja yms.

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitus juhli häitä ensi kesänä ja nyt ollaan hiljattain aloitettu suunnittelu. Juhlapaikka varausta vaille päätettynä ja kirkkovaihtoehtoja mietittynä :) tästä se lähtee pikkuhiljaa :) kihloissa oltu jo pari vuotta, mutta halusimme että kuopus vähän kasvaa ennen häitä :)

Link to comment
Share on other sites

 

2 vuotta ennen häitä, häät kesällä 2017

sama homma meillä :)

 

Ensimmäistä viestiä kirjoittelen - ihan tässä vastikään aloitettiin suunnittelu ja häät myös kesän lopulla 2017. :)

Link to comment
Share on other sites

No, tapasimme ensimmäisen kerran vähän reilut neljä kuukautta sitten. Ennen häitä suunnittelua ehtii tulla yhteensä pari kuukautta. Viuh!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...