Milloin aloititte hääsuunnittelut?


Diamondia

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Me kihlauduimme muutama viikko sitten ja heti aloitin suunnitelemisen :D  Häät on tosin tarkoitus tanssia vasta 2017, mutta onpahan hyvin aikaa. Olen luonteeltani sellainen, joka tykkää suunnitella ja hioa kaikkia pieniä yksityiskohtiakin, joten pitkä suunnitteluaika sopii minulle hyvin. Sen verran innoissani olen tulevista häistä, että melko pitkältä tuntuu odotus kun sitä oikein ajattelee.. Melkein kaksi vuotta vielä :rolleyes: ,

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hääsuunnittelut alkavat nyt. Kirkko ja paikka on varattu 2/2016. Stressiä en aijo ottaa.. Kenellekkään ei ole vielä kerrottu, kerrotaan kun ehditään. Koristeluista ja ruoista ei tarvitse ottaa stressiä, kun ne tulevat juhlapaikasta suoraan. Mies pyörähtää Virossa kun ehtii. Pukua on tullut hieman katseltua netistä, mutta ensin pitäisi kokeilla vaihtoehtoja ennekuin tiedän mitä oikeasti haluan. Vieraita kutsutaan n.80, muutamia oli pakko jättää listasta pois, tilan takia. Lapsia häihin tulee (kummilapset ja sisarusten lapset ja tietty omat) yhteensä 13. Kovasti odotan häitä, vaikka en olekaan ehkä mikään perinteinen häähullu ;)

Muokattu: , käyttäjä: Mimia
Link to comment
Share on other sites

Häitä suunniteltu (eli haaveiltu) jo vuoden verran. :D Oikea suunnittelu alkoi heti kosinnasta, eli 1,5v ennen häitä. Nyt paikka ja bändi varattu, samoin tietysti kaasot ja bestmanit. vihkipaikkaa kattellaan, ja varataan viimeistään vuotta ennen, jotta saadaan varmasti vihkijä paikalle. Ensi vuoden alussa olisi tarkoitus pitää bestmanien ja kaasojen kesken eka suunnittelu- ja tehtävienjakoilta. Sitten alkaakin se oikea suunnittelu. :) Häät siis 4.2.2017. <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kihloihin mentiin pari päivää sitten ja nyt on aloitettu hääsuunnittelut :) Häät on kesäkuussa 2016. Tarkoitus on pitää aika pienimuotoiset häät maistraattivihkimisineen, joten uskoisin että vajaa 9 kk riittää ihan hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Mua kosittiin heinäkuussa 2015, ja häät on tulossa maaliskuussa 2016. Lähes päivälleen kahdeksan kuukautta on valmisteluaikaa, mutta uskon, että riittää hyvin. Tähän mennessä on jo kirkko, juhlapaikka, valokuvaaja ja bändi varattu, puvut molemmille ostettu (asusteet ja alusvaatteet osittain puuttuu), sormus ostettu ja askartelut aloitettu. :) Ensin ajattelin kosinnan jälkeen, että talvi 2016 ois liian nopeasti, mutta kyllä sitä ehtii alle vuodessakin, kun laittaa vaan tuulemaan! ;) Plus talvihäihin on helpompi tehdä varauksia, kun kirkot jne. ei oo niin varattuja kuin kesäisin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Me aloitettiin suunnitteleminen jo kauan ennen kihlautumista... :) Mutta oltiin sillä tavalla varmoja asiastamme jo pitkään, kihlautuminen sit vaan virallisti asian. Unelmahääpaikka meillä on ollut jo tiedossa kohta vuoden vaikka häätkään ei oo vielä kahteen vuoteen... mutta ehkä budjettisyistä joudutaan vielä katselemaan jotain muuta paikkaa, että onneksi on aikaa! 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...