Jump to content
Naimisiin.info

Paljonko teille tulee häävieraita?


mm8

Recommended Posts

  • Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me mietittiin eilen kynän ja paperin kanssa kutsuttavia ja saatiin tulokseksi 64. Luku elänee +-10 ihmisellä, riippuen sinkkujen pariutumisesta tai nykyisten parien eroamisesta meidän häihin mennessä.

 

Kauheen pieni luku tuli, henkisesti olin valmistautunut vähintään 120 vieraaseen, mutta puoliväliin jäätiin :) Noo, mamma ja pappa varmaan ovat tyytyväisiä, koska hehän tämän lystin maksavat. Juhlapaikkaan mahtuisi 120 vierasta ja tosiaan tähän saakka ajattelin että voi harmi, se tulee tosi täyteen ja ahtaaksi. Eipä nyt sitten tule :) Sulho oli sitä mieltä, että kun nyt pohtimaan aletaan, niin todennäköisesti morsiamensa tuntien lista venähtää yllättävän pitkäksi.

Link to comment
Share on other sites

Miellä on listalla tällä hetkellä 96 vierasta. Luku kasvaisi helposti yli 130, mutta ollaan karsittu aika reilulla kädellä. Luku elänee vielä, mutta jää toivottavasti johonkin sadan vieraan kieppeille. Meidän juhlatilaan mahtuu 150 henkeä, joten tilaa toivottavasti jää tanssille ja lasten puuhanurkkaukselle.

Link to comment
Share on other sites

Sukulaiset ja ystävät mukaanlukien luku kasvaisi helposti noin yhdeksäänkymmeneen. Tämänhetkinen lempparimme juhlapaikaksi vetää max. 75 ja tällä määrällä ruokailu ja loppuillan tanssit lienee siis jo aika ahdasta menoa, joten pyrimme rajaamaan kutsuttavat n. seitsemäänkymmeneenviiteen, joista sitten realistisesti ajatellen paikalle tullee 60-70 vierasta.

Karsinta tapahtuu toivottavasti jotenkuten sujuvasti niistä sukulaisista, joiden nimeä/naamaa kumpikaan ei ihan tarkalleenottaen muista :D

Muokattu: , käyttäjä: wedsy
Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsutaan noin 70 hlöä.. Max. määrä juhlatilaan, katsotaan pääseekö kaikki paikalle :)

Link to comment
Share on other sites

Nyt, kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja häihin saapuvien määrä on tiedossa, voidaan todeta, että 144 aikuista ja 36 lasta lopulta kutsuttiin, joista häihin on saapumassa 100 aikuista ja 15 lasta.

Link to comment
Share on other sites

Kutsut on suunniteltu lähteväksi n. 50 hengelle. Tärkeintä on, että paikalla on meille läheiset ja tärkeät ihmiset. Henk.koht. en aio enkä tahdo mitään koko suvun kokoontumisajoja järjestää, mutta ainakin yksi täti on jo itseitsensä häihimme kutsunut ja kuulemma mekonkin ostanut, että liekkö tuota nyt uskaltaa jättää kutsumatta. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsut lähti maanantaina 103:lle vieraalle :) Alaikäisiä heistä taitaa olla n. 15. Sukuni asuu kaukana, joten odotettavissa on että vierasmäärä valitettavasti tippuu.. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee vieraita noin 90 :) Alussa 115 oli kutsuttu, mutta koska häät pidetään Hangossa ja moni vieras on kotoisin pohjoisesta, kaikki ei päässyt. 90 on sinänsä jo aivan loistava luku, ja tulihan kekkeritkin ainakin hitusen halvemmaksi kun 25 vierasta jäi pois :)

Muokattu: , käyttäjä: Jaffa85
Link to comment
Share on other sites

En tiedä olenko vastannut tähän mutta 140 kutsutusta vieraasta yli 120 on tulossa, muutama on vielä vähän epävarmaa ja odottelussa. Aika normaali tulos luulisin, olen ihan positivisesti yllättynyt tulijoiden määrästä. Mutta en tiedä mitä muut morsiot ovat tehneet näiden epävarmojen haihattelijoiden kanssa; lasketaanko pitopalvelun laskuun ketkä ja ketkä ei. Ruuan nyt ei soisi tietenkään loppuvan kesken.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsut lähtivät 100 hengelle ja osallistujia on 88.
Pidetään siis osallistumisprosenttia hyvänä ja aivan riittävänä :) Ja suurimman osan poisjääneistä tiesimmekin jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

meillä häitä juhlitaan  vasta 2 vuoden kuluttua taloprojektin vuoksi, mutta vieraita tulee arviolta noin 300 hlö joista jokunen lapsia :)

Link to comment
Share on other sites

Vieraita tulee 9, joista yksi on alaikäinen. Virallisia kutsuja emme ole vielä lähettäneet, mutta kaikki vieraat kyllä tietävät juhlista ja ovat tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä kokonaismäärä näyttää 154  :girl_impossible: Supistamme listan kyllä 120 hujakoille, 140 on ehdoton maksimi. Lapsia ja alaikäisiäkin tuossa on jo aika hyvä rypäs, tarkkaa määrää en muista mutta pyörisiköhän siinä n. 30 paikkeilla :)

Link to comment
Share on other sites

Alustava vierasmäärä meillä on 60. mutta saas nähdä kun aikaslailla vuoden päästä vasta kutsut lähetetään että mikä se lopullinen määrä on  :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Meillä alustava vierasmäärä on 85, joista n. 15 on lapsia. Voipi vielä muuttua, toivottavasti pienempään suuntaan ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...