Jump to content
Naimisiin.info

Paljonko teille tulee häävieraita?


mm8

Recommended Posts

  • Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

70 henkilöä kutsutaan mutta saa nähdä tuleeko niin moni :) häät 11.10.2014

Ootteko Suvi miettiny save the date - tyyppisiä kortteja? Meille tulee suunnilleen saman verran vieraita ja ajattelin että sillä tavalla vois varmistaa että mahdollisimman moni vieras tulisi paikalle :) (kun tietäisi jo n. 6kk etukäteen päivämäärän)

Link to comment
Share on other sites

Täällä hahmotellaan alustavaa vieraslistaa, että päästäisiin paremmin käsitykseen budjetista...

 

Hääjuhla on tarkoitus pitää kotitilallani maalla..sinne mahtuu n.100 henkeä. Testattua tuli viime kesänä kun siellä pidettiin sukujuhlat, joissa oli noin 70 sukulaista.

Mitäs kun alustavassa listassa on ~180 hlö! :wacko: Molemmilla isot suvut, kavereita tällä listalla ei ole kuin 20. Täytyy vaan alkaa pikkuhiljaa karsimaan. Minä haluaisin kutsua kaikki. :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Herraisä! Mä en edes tunne varmaan 180 ihmistä  :girl_haha:

 

Teillä on vähän työsarkaa, tsemppiä!

Olen karsinut listaa isolla kädellä. Nyt siellä on 120 hlö, eli oletan että silloin tulemaan pääsee oikeasti se 100 henkeä?

Osan serkuistakin karsin..tuntui aluksi aika karulta, mutta johonkin se raja vaan on vedettävä. :girl_sad: Ne saavat kutsun, joiden kanssa on tullut oltua tekemisissä. Ehkä tulee lämminhenkisemmät juhlat, kun ei kutsu niitä, joita ei muutenkaan koskaan näe/sellaisia joista on mututuntuma, ettei meidän elämä ehkä heitä niin kiinnosta.

Pääasia että molempien lähiperhe pääsee paikalle. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli aluksi listalla reilut 80 henkeä, mutta haluamme pienet häät joten karsintaa täytyi tehdä. Viimeisimmässä listauksessa oli 55 henkeä. Sukulaisiakin on pudoteltu pois, eli kaikkia tätejä ja setiä + serkkuja ei kutsuta. Mieluummin ne sukulaiset, keitä tavataan ja kavereita enempi :) 

Link to comment
Share on other sites

Meillä on nyt alustavalla listalla noin 120 nimeä, mutta siitä on varaa karsia. Tarkoituksena olisi lähettää kutsuja noin sadalle koska juhlapaikkamme ruokailutilaan mahtuu vain 100 vierasta syömään. Tosin ei hankalia järjestelyjä tuota vaikka tulisi vähän yli tuon 100. Itse en haluaisi kutsua esim. serkkuja joiden kanssa en ole tekemisissä joten sellaiset saattaa listalta vielä pudota pois. Ja tosiaan vuoden aikana ehtii tuo lista elää vielä paljon :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olemme ottaneet rajaksi max. 90 hengen häät.

 

Rajaamme kutsuttujen listalta pois:

* avecit, joita emme ole tavanneet (en halua viettää hääpäivääni tutustumalla uusiin ihmisiin, vaan juhlia rakkaiden ja tärkeiden ihmisten kanssa)

* kaikki alle 18-vuotiaat 

* serkkuja kaukaisemmat sukulaiset

* ystävistä ne, joiden kanssa emme ole muutenkaan paljon tekemisissä (tulee aiheuttamaan itkua ja hampaiden kiristelyä ystäväpiirissä, mutta raja täytyy vetää johonkin)

 

Kutsuttujen listalta 80% tulee minun puoleltani ja loput sulhasen puolelta, mikä aiheuttaa hieman hämmennystä. Sulhasella on pieni suku ja vain muutamia kavereita, joita haluaa kutsua, kun taas itselläni on suuri, laajennettu perhe ja ystäväpiiri, joista haluan tietyt ihmiset kutsua.

Muokattu: , käyttäjä: radio_gaga
Link to comment
Share on other sites

Ikävintä näissä on aina ne "jos kutsun tämän henkilön, joudun kutsumaan tämän toisenkin" -keissit...

 

Tää on niin totta, ja niiin ärsyttävää!! Varsinkin, kun meillä molempien vanhemmat ovat ilmoittaneet halukkuutensa osallistua kuluihin = täytyy kuunnella myös heidän toiveet vieraslistan suhteen. Ja molempien äidit ovat just sellaisia "jos kutsut edes yhden serkun JOUDUT kutsumaan ne kaikki" (vaikka et olisi ollut missään tekemisissä viimeiseen 10 vuoteen). Tai "Jenni ja Mika kutsuivat sinut häihinsä joten MYÖS SINUN ON KUTSUTTAVA HEIDÄT"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest pactasuntservanda

21 vierasta varsinaiseen hääjuhlaan, jonka järjestämme vihkitilaisuuden jälkeen. 

Seuraavana päivänä olisi tarjoitus juhlia häitä kaveriporukan kesken ja sinne tulee kutsuttua varmaan n.50 hkl.

Muokattu: , käyttäjä: pactasuntservanda
Link to comment
Share on other sites

Meille on tällä hetkellä tulossa n.85henkeä. Häät tosin vasta ensi vuoden alussa :girl_in_love:

 

Vieraslista on mietitty niin, että saamme meille tärkeään päivään mukaan ihmiset jotka ovat elämässämme mukana muutenkin ja ovat meille tärkeitä ja rakkaita :give_heart: 

 

Sukulaisista en pyydä kuin ne joiden kanssa olen tekemisissä ollut viimeisen puolen vuoden aikana, koska muuten häistä tulisi todella isot. Minulla serkkuja reiluu 20 ja melkein kaikilla on jo perhettä ja tähän sitten tädit,enot ja  sedät puolisoineen (heitäkin on se 13) :blink:

 

En myöskään pyydä kaikkia niitä joiden häissä olen itse ollut, koska en ole heidän kanssaan enää juurikaan tekemissä tai sitten he ovat lasteni isän sukulaisia

 

Voi kun aika kuluisi nopeasti ja pääsisi jo kutsuja jne muita askartelemaan :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...