Jump to content
Naimisiin.info

Kaason/bestmanin lahjat?


Ragazza

Recommended Posts

jäiks... meillä ei ole oikeastaan minkäänlaista kuvaa siitä että mitä me bestmaneille ja kaasoille (molempia 2) hommataan kiitokseksi... mahtaisikohan ihan pelkkä illallinen kelvata kiitokseksi... :unsure:

Kyllä minun mielestäni illallinen on oikein kiva ja riittävä kiitos. Siinähän voi sitten yhdessä muistella hääpäivää ja katsella kuvia ym. Minä ainakin olisin tyytyväinen jos sanallisesti kiietään ja ollaan yhdessä syömässä ja viettämässä aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Olis kyllä ihanaa voida kustantaa kaasoille meikit ja hiukset ym.. mut valitettavasti budjetti on tiukka eikä anna periksi..:/ Ansaitsisivat kyllä vain parasta, mutta ymmärtävät varmasti meidän budjettitilanteen eivätkä edes odota mitään ihmeitä.. Harmi kyllä. Etenkin, kun ovat oikeasti niin upeita kaasoja, että vautsi. :-X Mutta suuren budjetin häissä eri meininki, pienemmän budjetin häissä oma meininkinsä.

Link to comment
Share on other sites

...tottakai heitä jotenkin muistetaan.. pitää vaan päättää, miten.. Ehdottomasti pitää keksiä joku kiva tapa miten kiittää heitä.

Link to comment
Share on other sites

Kellään ideoita esim runoon lahjan seuraksi? :rolleyes:

Esimerkiksi Kantelettaressa on paljon kaasoa (kaasea) ylistäviä runoja. Kannattaa muutenkin kurkistaa sitä kirjaa häiden tiimoilta. :)

Jos päädyn kaasolleni hankkimaan jotain, mihin tulisi kaiverrus, niin ehdottomasti teksti:

kaunis kaase

. Tämä muistaakseni on peräisin juuri Kantelettaresta.

Muokattu: , käyttäjä: Ethlinn
Link to comment
Share on other sites

me ajateltiin antaa sekä kaasoille että bestmaneille jonkun näkönen hieronta. intialainen päähieronta ois kyllä kiva, mut avustajia on yhteensä 6... joten se on hieman kallis (jostain katoin ni 50€) mut jos ihan perus kokovartalohieronta 60min... ni onko tyhmää ostaa se TYA:lta eli opiskelijoilta. onko mautonta antaa tollanen lahja...? että ei oo siis viel valmis hieroja? mitä mieltä ootte? entä onko kokemusta näistä turun opiskelijoista? ei täällä olis ketään ketä on siellä? :) soitan sinne kyl varmaan piakkoin.

tän hieronnan lisäks kehitetään heille valokuvia tai tehdään sellaset kirjat ku saa esim. extrafilmiltä tai ifolorilta.

niin joo annatteko lahjoja "maksumiehille"? siis ku äiti ja sen mies maksaa pitopalvelun, ei olla keltään mitään pyydetty mut he ite halus näin... ni haluisin kyl jotenki muistaa... mut miten???

Muokattu: , käyttäjä: Hunna84
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

meillä ei oo hajuakaan bestmanin lahjasta :huh: , ei ole oikein viinaan meneväinen niin kaikki taskumatit ja tuopit sun muut tuntuu ihan typeriltä... <_< ei oikein ole ideoita.... :unsure:

kaasolle ostin häämatkalta kultaisen kaulariipuksen jossa on granaatti, sen annan sydämen muotoisessa tinakorurasiassa joka myöskin ostettiin häämatkalta, sen sisus on sopivasti meidän teemavärinen (viininpunainen) ja siinä on kaiverrettuna elefantteja (ne tuo onnea ;) )

muoks... ja maksan kaasolleni vielä kampauksen ja meikin hääpäivälle... B)

Muokattu: , käyttäjä: Lap-81
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania. Me tiedetään että toinen kaaso sekä toinen bestman on nähnyt todella paljon vaivaa häiden ym. järjestelyissä, joten ajateltiin, että ostetaan heille hieman "arvokkaammat" lahjat.

Ykkös bestman saa kultasepän liikkeestä ostetun viini setin mikä sisältää kauniin puurasian, hopeiset pullonavaajan, tippa kaulurin, kaatonokan.. ym

Toinen bestman joka on kala miehiä saa vuoden 2008 vuosi uistimen, mikä on myös nätissä rasiassa.

Ykkös kaaso saa hopeisen sydän riipuksen vitjalla, mikä on paketoitu nättiin isoon sametti rasiaan.

Toinen kaaso saa Maisan ja Kaarinan sarjakuva kirjan. Nämä hahmot on kaason lempi sarjakuva hahmoja ja meidän kahden yhteinen juttu.

Luulisin, että lahjat ovat tykättyjä... ei mitään suurta, mutta jotain kuitenkin.

Muokattu: , käyttäjä: Eloliina
Link to comment
Share on other sites

Älkää antako kaasoille korua johon on kaiverrettu TEIDÄN hääpäivä, se päivä kun ei välttämättä ole kaasoille mitenkään tärkeä, en ainakaan itse käyttäisi korua jossa on jonkun toisen hääpäivä.... ;) Paras kiitos olisi julkinen ja sydämestä lausuttu kiitos hääjuhlassa, ja jos sitä ette halua antaa niin hommatkaa ainakin ne kiitoslahjat ajoiss jotta voitte antaa ne vaikka sitten vaivihkaa itse juhlassa, viikko jälkeenpäin annettuna tulee sellainen olo että on ensin katsottu kuinka avustajat hoitaa hommansa ja sen mukaisesti palkitaan... :P Kampauksen ja meikin maksaminen olisi varmaan ihan mieluisa kiitos kaasoille, koska heillä rahaa uppoaa niin polttareihin kuin hääjärjestelyihin ja asuihin + kulkemiseen jne ihan riittävästi ja kaikilla on kaikennäköistä krääsää kaapit pullollaan...

Link to comment
Share on other sites

Me maksettiin BM:lle vuokrapuku, ja toiselle, vähemmän osallistuneelle kaasolle kampaus, mutta "ykköskaasolle" on vielä lahja hankkimatta. Hän ei halua tulla hiuslaatunsa takia kampaajalle, joten täytyy kehitellä jotain muuta. Tuli mieleen joku kiva Kalevala koru tms. Mitään ihan turhaa krääsää ei viittis enää muiden riesaksi kerryttää.

Jos ideoita, niin heitelkää! :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän avustajillemme tällaiset viinisetit (rasian kanteen voi kaivertaa kiitoksen + nimen + päivämäärän):

winegistsetper-m.jpg

Muokattu: , käyttäjä: tammikuu09
Link to comment
Share on other sites

Kaaso saa KK:n Talonsydän kaulakorun hopeisena.

Ja hääjuhlassa annetaan jossain sopivassa välissä kiitosrunon kera, tosin ilman mitään hirmuisia seremonioita :D

post-14769-1216887027_thumb.jpg

Muokattu: , käyttäjä: m.a.n.z.i.c.c.a
Link to comment
Share on other sites

Niin. Itse olen jo tässä vaiheessa miettinyt sitä, että mitä kaasolle sitten antaisi kiitoslahjaksi. Kaasona toimii siskoni, jolla on jo kaikkea, eikä se perusta juuri koruistakaan. Tää on vaikee juttu... Olen miettinyt, että josko joku lahjakortti jonnekin, mutta onkos se sittenkään hyvä idea? Toisaalta, sais kyllä mitä haluais, mutta en tiedä. Kertokaahan mielipiteitä...

Link to comment
Share on other sites

Meidän bm:t saa pienen sikarilaatikon, jossa sisällä hyvä sigge ja leikkurit. Päälle laatta jossa kaiverrukset. Hintaa n.parikymppiä per boxi. Tupakkakaupoista saa ilmaiseksi tyhjiä puulaatikoita,joissa sikarit tulleet liikkeeseen. Kaasoille myös pienet boxit ( ei tupakkakaupasta ), jossa sisällä "lahjakortti", joka oikeuttaa yhteiseen ravintola-/koti-iltaan morsion kanssa ja näiden boxien päällä myös laatat joissa kaiverrukset.

Näillä mennään, bm:t saavat kuitenkin puvut meidän piikkiin ja kaasot kampauksen ja meikin. Meidän mielestä löydettiin juuri oikeanlaiset lahjat meidän avustajille...

Link to comment
Share on other sites

Ostan kaiketi kahdelle kaasolleni webbikamerat :D Olenhan muuttamassa vuodeksi ulkomaille heti häiden jälkeen ja kaasot (sisko ja bestis) miettivät jo nyt että miten saattavat mut päästää silmistään :rolleyes:

Kolmas kaaso on ollut harkinnassa Bulgariasta, mutta nyt näyttää siltä, että hänen rahatilanteensa ei anna myöden lähteä Suomeen.. Mietin että olisiko sen verran rahaa investoida että voisi lahjana maksaa hänen matkoistaan ainakin suuren osan. Siskokaaso on varautunut hänet majoittamaan, että siitä ei tule kustannuksia.

Link to comment
Share on other sites

Minä annoin kaasolla lahjan jo hieman ennen häitä, eli ostin hänelle juhlapuvun jota voi pitää häidemme lisäksi muissakin juhlatilaisuuksissa. Kai tämä on riittävä lahja, mitä mieltä olette? Löytyi ainakin sellaisen puku josta kaaso tykkäsi :)

Häämatkalta ehkä sitten vielä joku ihan pieni tuliainen ostetaan.

Link to comment
Share on other sites

Itse annoin kolmelle kaasolleni Kalevalan Kuutar-kaulariipukset, omat kopiot polttarivideosta (koristelluin kansin) sekä valokuvan kaasoistani (ja okei, "Stay alive"- heijastimet vielä). Bestmanit saivat konjakein täytetyt, kaiverretut taskumatit.

Link to comment
Share on other sites

Minä annan lahjan joko häissä tai heti häiden jälkeen... täytyy miettiä kumpi olisi kaasolle mieluisempi ratkaisu...

Muokattu: , käyttäjä: BrideChilla
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me kustannettiin kaasoille x 2 iltapuvut omaksi sekä kampaaja ja meikkaaja. Bestmanin frakki me maksettiin myös. Nämä ihanat ihmiset tekivät kyllä valtavan työn ja annoimme häidemme iltana heille laadukkaat kellot, joihin oli kaiverrettu Kaaso/ Bestman ja pvm. Pitivät lahjoistaan kovasti ja olen hurjan iloinen kun näen, että jopa vielä pitävät kellojaan. Muille apuna olleille annoimme ravintolalahjakortit.

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni oli mukava antaa jotain muistoksi/lahjaksi kaasoille ja bestmaneille.. minä hankin kaasojen lahjat ja ukko bestmanien..

Kaasoille:

Sellofaanilla päällystetty herkkukori, johon laitoin suklaalevyn, salmiakkia, kahvia, punaviinipullon, sydäntaskumatin sekä rakkaudella väkerretyn kortin :-X Molempien kaasojen korit olivat samanlaiset ja tuntuivat tykänneen kovasti :) Mielestäni parempi kuin lahjakortti yms..

Bestmaneille:

Sikarikotelo, paksu sikari sekä taskumatti

Link to comment
Share on other sites

Alustavasti ajattelimme yhteistä viikonloppua, joka sisältäisi teatteriliput ja ruokailun. He kun ovat teatterin ystäviä ja harvoin pääsevät nauttimaan sellaisesta. Siitä en tiedä, onko viikonloppu kanssamme lahja, mutta olettaisin niin :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ajateltiin ukon kanssa laittaa bestmanille ja kaasolle jotku hienot zippo-sytkärit ja kaiverruttaa niihin jotain kivaa, esim. kaaso/bestman ja päivämäärä. Luulen, että pitävät lahjoista koska molemman tupakoivat ja varsinkin bestmanilla tuntuu aina olevan tuli hukassa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tässähän tulee ihan huono omatunto, kun lukee mitä kaikkea muut ovat osatamassa kaasoilleen. Meillä suht isot häät, mutta minun vanhemmat maksavat ruokailun (=isoin menoerä) ja muuten mennään mahdollisimman pienellä budjetilla.. Tuollainen yhteinen illan vietto vois kyllä olla mukava ja edullinen vaihtoehto. Omasta mielestäni olisi kuitenkin mukavaa antaa jotain, mikä säilyisi muistona pidempään, mutta on vielä mietinnässä mitä se voisi olla =)

Joku oli tuolla aiemmin kirjoittanut, että ei haluaisi saada korua, jossa kaiverrettuna jonkun toisen hääpäivä (kaiverruksena esim: kaaso + pvm) . Onko se muidenkin mielestä mautonta? Eikö muisto kuitenkin ole kyseisestä päivästä, joka on meidän hääpäivä, mutta kaasolle varmasti omalla tavallaan ikimuistoinen, koska ollut kaasona..vai?

Link to comment
Share on other sites

No minä olen ainakin pienillä aivoillani järkeillyt että se on ihan tapana lahjoihin kaivertaa se kaaso/bestman ja pvm sikäli mikäli ne kaiverrettavissa ovat :girl_smile: Itse ainakin olisin mielissäni sellaisesta ja ajattelin kyllä kaasoillenikin jotain mihin päivän ja 'tittelin' voisi muistoksi kaivertaa :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Olen itse myynyt monia kaason ja bestmanin lahjoja ja mielestäni hääpäivän kaiverrus kuuluu näihin lahjoihin. Silloin sitä muistaa, mistä koru on saatu ja sille tulee enemmän merkitystä. Joku sanoi, ettei halua toisen hääpäivää kaiverretuksi kaasonlahjaansa. Omansako sitten?

Itse olin kaasona kesällä ja nyt tätä ketjua lukiessani mietin hieman harmissani, etten tosiaan saanut mitään hääparilta. Ehkä en sitten nähnyt tarpeeksi vaivaa. Tyhmää sinänsä, että pyydän todennäköisesti tätä kaveriani omaksi kaasokseni, ja todellakin haluaisin kiittää lahjalla, mutta toisaalta ärsyttää ostaa sellaiselle, joka ei muistanut minua mitenkään. Ja polttareiden ja häiden järjestämiseen + lahjaan meni minulta (opiskelijalta) omaa rahaa yli 200e, puvun ja vaivannäön jne lisäksi. Edes joitakin ohjelmarekvisiitaksi ostamiani tavaroita ei pari maksanut jälkikäteen minulle.

Taidan olla kiittämätön ja ymmärtänyt häiden idean ihan väärin?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...