Ragazza

Kaason/bestmanin lahjat?

683 viestiä aiheessa

nämä kaason ja bestmanin lahjat on mulle se häiden suurin murheenkryyni tällä hetkellä...tuntuu ettei mikään idea oikeen tunnu omalta siis ajatellen tietenkin sekä antajaa että vastaanottajaa. onneks häihin on aikaa ja ehdin vielä vaivihkaa kalastella ideoita lahjojen vastaanottajilta. en tahdo turhaan panostaa jos lahja ei sitten olekaan mieleinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin. Luovuttiin taskumatti-ideasta, ihan vaan sen takia, että eikö todella ole Bestmanillekaan muuta ideaa kuin taskumatti. Se on niin perinteinen juttu.. JOTEN:

Kaasot saa kaikki samanlaiset korut, jotka kuvaa meidän ystävyyttä. (Hankin itselleni sellaisen samanlaisen ihan varmasti!) Bestmanille löytyi konjakkilasi, johon on kiinnitetty tinalaatat, joissa lukee Bestman ja sitten kaiverruksella bm:n nimi ja häiden päivämäärä. Tyylikäs ja kiva lahja. Eikä niin tavallinen kuitenkaan. Tai ehkä jo yleistymässä, mutta kuitenkin.

Kaasoille samanlaiset korut siksi, kun en osaa lokeroida heitä. Kaikki ovat tietysti erilaisia persoonia, mutta minulle ystävinä jokainen heistä aina ollut yhtä tärkeä. Ja vaikka toisten kanssa en pidä yhtä tiiviisti yhteyttä kuin toisten, mutta tiedän, että sydämissämme olemme kuitenkin edelleen parhaita ystäviä. :)

Muita lahjoja en aio hankkia, luulen tosin, että bestmanille tarjotaan ravintolaillallinen vielä lisäksi, hän on tehnyt niiiiiiin paljon esim. miehen polttareiden eteen.. Soittelee mulle jatkuvasti ja kertoo mitä taas on suunnitellut lisää. :) Ja hän on suunnitellut häihin ohjelmaakin enemmän kuin esim. kaasot. Ainakaan en siis kaasojen suunnitteluinnosta ole saanut minkäänlaista vihiä. Tietysti en myöskään ole kaasoiltani pyytänyt muuta kuin hääpäivän apua ja edellisenä iltana juhlapaikan laittoon apukäsiä. :) Ja sen ovat luvanneet. Mutta lähes kaiken muun olen hoitanut itse. Eri paikkakunnilla asuminen toki vaikeuttaa yhteistyötä aika rajusti, mutta näin olen valintani tehnyt.. :) Ja hyvin on pärjätty kun on aikaisin aloitettu! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ostettiin bestmanille se perinteinen taskumatti kaiverruksella. Toiselle kaasolle lymfatyrapia + muumimuki (jota on toivottu). Toiselle kaasolle vyöhyketerapia, johon kuuluu niska-hartiaseudun ja päänhieronta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasolle annettiin lahjaksi Kalevala Korun kaulakoru ja toista sarjaa oleva rannekoru. Bestmanille taskumatti kaiverruksella ja harvinaista numeroitua viskiä.

Molemmat pitivät lahjoistaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko etiketin vastaista, mutta ajattelin jos kaasojen ja best manin lahjat ostettaisiin vasta häämatkalta. Pitäisikö juhlassa mainita asiasta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on vähän ideapula näiden lahjojen kanssa. Mitään kauheen kallista se ei vois olla, koska kaasojakin on kolme. Miehellä kai vähän niin kuin kaksi bestmania (en oo nyt ihan varma siitä toisesta). Kaikille ois kuitenkin kiva olla jotain samanarvoista, joten oon miettinyt että oisko aivan typerä idea antaa ravintolalahjakortti vaikka parinkympin arvoinen jokaiselle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

vmh: Itekkin oon pihi, mutta ravintolasta ei saa kyllä mitään parilla kympillä. Pitäisin parempana summana 50€. Sillä summalla ollaan ostettu lahjat kaasoille ja bestmanille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ideapula se täälläkin on. Miehen bestman ei kauheesti ole autellu häitten suhteen, juhlapäivänäkään ei tällä hetkellä muuta tee kuin varmista että boolia riittää. Mutta jotain olisi kiva antaa, on vain vaikeaa keksiä mitä iki sinkkulle antaisi jolla taskumatti ja kaiken maailman kaiverretut tuopit ym on turhaa krääsää :girl_sigh:

Omalle kaasolleni olen luvannut jonkun kasvo/jalkahoidon ja meinasin ostaa sellaiseen lahjakortin jonka annan sitten häiden jälkeen tai häissä jo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on yksi virallinen kaaso ja yksi epävirallinen "kaaso", joista jälkimmäinen asuu samassa kaupungissa niin pystyy auttamaan huomattavasti enemmän häävalmisteluissa. Viralliselle kaasolle maksettiin puku (haluttiin tietyn värinen, mutta hän sai itse päättää mallin ja sävyn) ja "kaasolle" ajattelin ostaa lahjakortin kasvohoitoon. Ja jos ja kun juomia jää yli, tarjoan myös illanistujaiset myöhemmin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mentiin perinteisellä linjalla ja Bestmanille ostin taskumatin.

Lahjakassiin lisättiin vielä pullo Jägermaisteria, jonka tiedettiin parhaalle miehelle maistuvan.

Lahja annettiin häitä edeltävänä päivänä ja Bestmani kiitteli kovasti lahjasta. Ilmeni ettei hänellä taskumattia ollutkaan ja oli kovin mielissään lahjasta.

Kaaso sai lahjaksi ompelurasian jonne kasasin kaikkea ompelutarviketta.

Ei siis mikään ihan perusmalli vaan iso rasia mustaa valkopilkullista kangasta, pallojalat ja helmistä tehty kahva. Oikein ihana retro-henkinen rasia siis.

En tiedä vielä miten mieluinen lahja oli, mutta tiedän että Kaaso kuitenkin tekee paljon käsitöitä.

Ainakin erikoinen lahja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät vasta tulossa, mutta ajateltiin viedä 2 kaasoa ja 1 bestman laivalle. Päästään reuntoutumaan koko porukka häävalmistelujen jälkeen. Kaasot ja bestman ovat tyytyväisiä tähän ratkaisuun :girl_smile: Ajattelin toki vielä muistaa jollain pienellä muistoesineellä koko laumaa :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen pikkuhiljaa alkanut myös miettimään, mitä kaasoille antais lahjaksi. He eivät ole vielä osoittaneet hirveesti kiinnostusta häitä kohtaan ja olen tehnyt melkein kaiken yksin. Siksi en aio mitään kovin hintavaa lahjaa antaa heille. Ehkä annan sellaset koristeelliset hiuskoristeet/pannat, joita toivon heidän sitten käyttävän häissä. Tai sitten ihan vain vitsillä ne pinkit taskumatit :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me hommattiin kaasoille ja bestmaneille lasit.. Kaasoille kuoharilasit, jossa laatta "kaaso" ja lasin jalassa kaason nimi. Bestmanit saavat konjakki lasit, joissa laatta "bestman" ja jalassa nimi :) Itse vain aloin miettiä, että mitä voisin hommata ystävälleni, joka ottaa hääkuvan + kuvaa koko päivän?? Hän ei veloita meiltä mitään ja nuo kuvaajat ovat aikast arvokkaita.. Lisäksi hän auttaa paikan koristelussa ja on muutenkin tukenani kaasojen lisäksi! Kiva kun tuli vasta nyt mieleen tämmönen, kun häät ovat lauantaina!! Ideoita!?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hankin kaasoille samanlaiset nilkkaketjut, joihin teetätin kultasepällä pienet riipukset. :) Itse ihastuin noihin todella paljon ja toivottavasti kaasotkin pitävät niistä. Ne ovat todella minun (ja tietenkin myös kaasojen!) tyyliset ja uniikit, joten niistä jää hyvä muisto meidän häistä :)

Bestman saa zipon kaiverruksella.

Lisäksi on tarkoitus teettää häiden jälkeen pienet kuvakirjat meidän häistä muistoksi tavallisen kiitoskortin sijaan. Avustajilla kun tuskin on paljon aikaa napsia omia kuvia meidän häistämme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoni on serkkuni, jonka kaaso olin itse muutamia vuosia sitten. Itse en saanut häneltä lahjaa tai ylipäänsä mitään (kaasoilin silloin alaikäisenä vähän haparoiden, olin kakkoskaaso mutta ykkönen ei tehnyt mitään ja kaikki hommat kaadettiin niskaani), en ajatellut hänellekään mitään suurta antaa, viedä kahville, kynttilä tms. Omia kaasojani ei orjuuteta ennen kuin päivänä kun vahtivat että ulkonäkö ei romahda :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajateltiin viedä kaasot (2kpl) ja bm:t (2kpl) sekä avecit (2kpl) häiden jälkeen mökille.

Mökki siis ei ole mikään varsinainen mökki vaan mukavasti varusteltu hirsitalo, ihanassa paikassa niemen nokassa, järven rannalla!

Siellä sitten kuitenkin oma-juoma periaatteella muut illat, mutta yhtenä iltana tarjoamme ruoat ja juomat ja istumme kunnolla porukalla iltaa.

Jokainen pääsee siinä rentoutumaan ja "puretaan" yhdessä hääjuhlaa.

Sitten avustajille olen lisäksi ajatellut kehystää kauniisiin kehyksiin valokuvan, jossa olemme me (hääpari) ja kaikki neljä avustajaa. Jokainen saa siitä sitten itselleen muistokuvan.

Kaasoille maksan kampaukset ja meikin. Jos haluavat. Tosin toisen kaasoni tytär on kampaaja, joten hinta tuskin tulee kovin suureksi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan ostanut kaasoille lahjaksi Spinning Jewelry- koruja. Ovat siis tanskalaisia koruja, jotka voi itse suunnitella haluamansa laisiksi hieman samaan tyyliin kuin Nomination-korut. Vaihtoehtoina sormus, kaulakoru ja korvikset. Kokemuksia?

Spinning Jewelry

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ajateltiin antaa leffaliput. Molemmat bestmanit ja toinen kaaso ovat parillisia, niin heille kaksi leffalippua, mutta toinen kaaso on sinkku niin vielä mietitään, annetaanko hänellekin kaksi lippua vai yksi lippu ja lisäksi jotain muuta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos hyvistä vinkeistä! :) Harkintaan laitetaan kaasolle koru ja bestmanille leffaliput tai ehkä jokin kiva pullo...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kulutin rahaa kaasojen lahjontaan suht. paljon, koska halusin kustantaa 3 kaasolleni yöpymisen morsiamen kanssa hotellissa häitä edeltävänä yönä (200€ 2 x 2hh, yhteisellä väliovella) ja kahden kaason yöpymisen hääpaikalla juhlapäivänä (90€ 1 x 2hh) ettei tartte sumplia yöpaikkoja ja miettiä millä pääsee kulkemaan.

Ostin vielä lahjaksi kaikille tällaiset feikkihelminauhat (swarowski kristalleihin tehdyt feikit, jotka ovat oikeiden helmien painoiset ja pitäis kestää kulutusta enemmän ku oikeiden) Hyvät perustelut... :D jotka kustansivat yhteensä n. 50 € kolmelle kaasolle tilattuna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä anoppini tarjosi kahdelle kaasolleni kampaukset ja meikit hääpäivänä, nuo maksoivat 85€/kaaso. Lisäksi minä annoin varsinaisina kiitoslahjoina kaasoille 50€:n lahjakortit Stockalle, mistä saavat sitten itse valita, mitä haluavat. En halunnut ostaa koruja tms., koska en tiedä ihan tarkkaan, minkälaisista kaasoni tykkäävät. Mies tarjosi toiselle bestmanilleen (ja tämän perheelle) ravintolaillallisen, toiselle ei vielä ole antanut mitään, mutta suunnitelmissa on tarjota hänellekin (+vaimollensa) ravintolaillallinen.

Yhteensä kiitoslahjoihin meni siis aika paljon rahaa, mutta mielestämme jokainen käytetty euro oli sen arvoista, sen verran hyvin kaasot+bestmanit hoitivat hommansa ja olivat apunamme ennen häitä ja tietysti itse hääpäivänä. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bestman on viä hakusessa, joten ei olla lahjaakaan mietitty. Kaasoni vien katsomaan Bon Jovia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bm:ä. Toinen kaaso ja toinen bm ovat aviopari, joten mitään leffalippuja tai lahjakortteja emme viitsi heille hankkia.. Siispä kaasoille on tulossa Fossil:n rannekorut ja bm:lle zipot kaiverruksilla.. Ehkä. Ellen keksi tässä kuukauden sisään jotain muuta..Ehdotuksia???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bestman sai bestman kaiverruksella olevan taskumatin ja toiselle kaasolle ostin 100 euron lahjakortin ravintolaan ja pari hänen keräämää kahvikuppia ja toinen kaaso sai lahjakortin jalkahierontaan, paketin muumi-laseja ja muumi-kattilan =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään