Ragazza

Kaason/bestmanin lahjat?

683 viestiä aiheessa

Ostin kaasoilleni kiitokseksi molemmille Kalevala-korut sarjasta jota heillä jo on, mies taisi lahjoa bestmaninsa pullolla tms. Lisäksi vietimme avustajien+puolisoidensa kanssa mukavan illan helmikuussa, jolloin tein kolmen ruokalajin illallisen ja tietysti juhlailtaan kuului myös hieman paremmat viinit sekä kuohuviinimaljat. Ymmärtääkseni arvostivat erityisesti tuota kiitosillallista. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on 3 kaasoa, joille en ole vielä kyllä lahjoja keksinyt (häät 2012). Tarkoituksena on kuitenkin muistaa heitä jollakin itselle jäävällä (koru, astia), koska itsestäni (olen nyt neljättä kertaa kaasona) mukavimpia lahjoja ovat olleet esim. mariskooli :) Ensimmäinen morsian, jolle olin kaasona, vei minut keikalle. Bestmaneja ei ole vielä päätetty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi kiva tarjota yhteinen illallinen tai mökkireissu. Bestmaneja ja kaasoja on yhteensä kuusi, joten mitään kovin arvokkaita lahjoja emme voi heille tällä hääbudjetilla tarjota.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ostimme lahjaksi kaasoille (3 kpl) haamekot, hopeiset taskupeilit, kampaukset ja shampanjapullot. Rahaa meni n. 400 euroa per kaaso. Kallista mutta haat olivat ulkomailla ja halusin kiittaa heita siita etta paasivat tulemaan ja ovat olleet niin ihania ystavia. Taman lisaksi kutsuin heidat meille syomaan ja tein hyvaa ruokaa, viinit ja shampanjat paalle. Ajatus on tarkein eika se kuinka paljon rahaa kayttaa! Kannattaa edes jotenkin muistaa kaasoja!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maksan kaasojen kampaukset ja meikit. Häiden jälkeen ajattelin antaa kuoharipullot ja lahjakortit jalkahoitoihin. Mies saa hoitaa bestmanin muistamisen (eiköhän sieltä jotain niinkin mielikuvituksellista kuin viski- tai konjakkipullo irtoa :grin: )

Muokattu: , käyttäjä: Elca

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kaks kaasoa ja bestman ja bestwoman. Oon aatellu kaasoille järjestää häiden jälkeen "yllärinä" jalkahoidot ja illanistujaista siihen päälle. Ajattelin häiden jälkeen pyytää heitä varaamaan yhden lauantain kiitoskorttien askarteluun (ne on kyllä jo nyt valmiina :D ) ja sitten kun tulevat tänne nii annan omat kiitoskortit heille pienellä runolla varistettuna ja siinä lukis kans että tästä sitten jatketaan jalkahoitoon ja sit ravinteliin. Tietenkin pitää sitten häiden lähestyessä katsoa että minkä verran on budjetissa viä tilaa, että mitä pystyy heille sitten kustantaan (:

Nyt vaan vähän mietityttää että ottaisinkohan tän bestwomanin mukaan kun kaasoja kiittelen...? Itse tunnen kaikki näistä tosi hyvin, mutta kaasot ja bestwoman eivät ainakaan viä tunne toisiaan. Sulho saa hoitaa bestmanin kiittämisen kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me maksettiim kaasojen mekot ja bestmanien kravatit häihin. Tammikuussa tarjosimme illanvieton/saunaillan ruokineen ja juomineen, jossa hiukan käytiin läpi tulevia häitä. Kiitoslahjoiksi ostimme kaasoille kaulakorut ja bestmanit saivat viskipullot, joissa etiketissä heidän nimet painettuna. Pullot ostettu Irlannista viskitehtaalta ja siellä etiketit painettu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me annoimme hääjuhlassa kaasoille (3 kpl) Snö of Swedenin kaulakorut ja bestmaneille (2 kpl) sikarit ja sikarileikkurit. Tarkoituksena on myös järkätä kiitoskekkerit myöhemmin kesällä meidän kotona. Laitamme hyvää ruokaa ja drinksuja Karibia-teemalla (häämatkaan liittyen).

Kaasot tuntuivat tykkääväm kaulakoruistaan todella paljon. Snön korut kun ovat kaikkien heidän mieleen. Mietimme kuitenkin todella pitkään mitä antaisimme ja päätös oli vaikea.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Emme osanneet ostaa varmasti mieleisiä koruja ja bestmanillakin on taskumatteja jo kaappi täynnä. Ostimme siis (keskenään naimisissa oleville) kaasolle ja bestmanille liput Cirque Draculaan ja lahjakortin ravintolaan. Dracula-näytökseen tuppaudutaan kyllä itsekin mukaan :girl_wink:

Muille avustajille meni esim. lahjakortti korukauppaan (huilua soittanut ystävä), kaiverrettu tuoppi (seremoniamestari), kaivertamaton olutlasi (videokuvaa ottanut serkku), bodyshopin tuotteita (lahjapöytää vahtineelle, leikkihuonetta silmällä pitäneelle ja melkein ex tempore -pianoesityksen pitäneelle). Pienille morsiustytöille ostettiin (varvas)sormukset. Pienet muistamiset vain mutta toivottavasti ainakin kaikille jäi tunne että kiitimme avusta ja arvostimme sitä! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana lukea, että olette muistaneet ystäviänne!

Omissa häissäni annoimme kaaso-, bestman- ja seremoniamestarilahjat häitä edeltävänä iltana, ettei häihin tule sellasta "palkintogaalamaista" tunnelmaa missään vaiheessa. Kaasolle meni koru ja bestmännille, sekä seremoniamestarille solmiot. Sanottiin vielä, että häissä näitä ei tarvitse käyttää, vaan ovat työkäyttöön (kyllä, ovat sellaisilla aloilla), jotta muistaisivat välillä miten päteviä ihmisiä ovat.

Kun olin talvella itse seremoniamestarina silloiselle kaasolleni ja bestmannille, en saanut itseasiassa palkinnoksi mitään. Onneksi äidilleni olivat todenneet, että aivan loistavat ohjelmat olin luonut, sillä kiitostakaan eivät muistaneet antaa suoraan. Mökkiviikonloppua lupailivat ennen Joulua, mutta ainakaan vielä ei ole näkynyt ja oikeastaan ihan hyväkin niin, sillä en ole mökki-ihmisiä :girl_haha: Olemme edelleen yhteydessä viikottain.

Siis väittäisin, että kaikki muistoksi annetut jutut ovat saajilleen varmasti mieluisia. Itsekin olisin odottanut, että edes halaus olisi kiitokseksi annettu... ottaen huomioon että järjestin polttarit ja maksoin paaaaljon omasta taskusta ohjelmarekvisiittaa ja polttareiden tasauksia. Noh, onneksi ovat aviossa ja päivä oli mukava!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen miettinyt kahdelle kaasolleni tuliaisia häämatkalta. Ostin heille puvut, mutta haluavat itse kustantaa kenkänsä ja laukkunsa. Hiuksista ei ole vielä päästy neuvottelemaan :)

Toinen kaasoni on luvannut tehdä meille häihin korut, joten niitä ei mielestäni kannata antaa. Ehkä molemmat saavat taas kerran minulta rantaläpsyttimet, olen heille jo monet tuonut. Toisaalta, toinen kaasoni sai edellisissä häissä (painettuaan niskalimassa puolivuotta ja kestettyään todellisen bridezillan oikkuilut) nakkipaketin, joten luulen, että olen jo nytkin voiton puolella :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Annoin molemmille kaasoille elokuvalippuja. Vaikuttivat oikein iloisilta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sen kestäville kaasoille samppanjaa sekä suklaata, niitä inhoavalle Pentikin Vanilja-sarjan kulhon ajattelin hankkia. Bestmanista ei mitään käsitystä. Ei varmaan edes odota mitään. Eikä itse asiassa kyllä minun kaasotkaaan.. Silti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lahjakassiin lisättiin vielä pullo Jägermaisteria, jonka tiedettiin parhaalle miehelle maistuvan.

Kaaso sai lahjaksi ompelurasian jonne kasasin kaikkea ompelutarviketta.

Ei siis mikään ihan perusmalli vaan iso rasia mustaa valkopilkullista kangasta, pallojalat ja helmistä tehty kahva. Oikein ihana retro-henkinen rasia siis.

En tiedä vielä miten mieluinen lahja oli, mutta tiedän että Kaaso kuitenkin tekee paljon käsitöitä.

Ainakin erikoinen lahja.

Hei tuo ompelurasia on todella hyvä idea! Varsinkin, kun toinen kaasoni ei ole YHTÄÄN käsityöihminen, kesällä tunnusti ettei hänellä ole edes neulaa ja lankaa, kun ehdotin, että ommella-hujauttaa mekkoonsa olkalenkit, jotta se pysyisi hengarissa :girl_haha:

Toiselle pitää sitten keksiä jotain muuta.. Molemmille ajattelin antaa myös lasihelmistä (yksittäiskappaleet tekijältä) tehdyt kaulakorut, tämmöiset helmet annan myös meikin ja kampauksen tekijälle sekä kirkossa soittavalle ystävälleni.

Bestmanit varmaan lahjotaan pullolinjalla, jekku maistuu varmasti ainakin toiselle ja miksei toisellekin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häihin aikaa vielä 10 kk, mutta koska valmistumiseni on keväällä hieman ennen häitä niin hääjärjestylyt pitää hoitaa mahdollisimman hyvin jo pitkin vuotta. (En halua, että minulla on hirveä stressi ja kiire juuri siinä koulun lopputyötä tehdessä jne).

Olemme siis nyt jo miettineet kaasojen (2kpl) ja bestmanien (2kpl) lahjoja...

Kaasot ja bestamanit ovat pariskuntia keskenään, joten ajatteimme että voisimme antaa jotain heille siis pariskuntina.

1. Vaihtoehto:

Lahjakorit. Sisältäen skumppaa, servettejä, kynttilän, käsipyyhkeet (esim. Pentik, Gant), käsisaippuaa, jne... Hintaa saisi tulla koreille n. 80e/kpl.

2. Vaihtoehto:

Kaasoille lahjakortit kultasepän liikkeeseen (arvo 50e)

Bestmaneille jotkut aika arvokkaat pullot Alkosta.

3. Vaihtoehto:

Menisimme kaikki syömään porukalla ja me tietysti tarjoisimme tämän illan.

Viimeisin vaihtoehdoista tuntuu vaan hieman tylsältä, koska olemme kaikki ystäviä keskenämme ja käymme muutenkin vähän väliä syömässä... :)

Olisko jollain muita ehdotuksia? Mikä noista vaihtoehdoistani olisi kivoin?

Kaasoille maksan kampaukset häihin, en muuta. Bestmaneille ostamme krakat ja vieheet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä meneekö vähän OT (ja ei ihan vielä ajankohtainenkaan, mutta budjettia rakentaessa haluan kuulla kokemuksianne :))..

Eli oletteko kaasojen ja bestmanien lahjojen lisäksi kustantaneet heille puvut, kampaukset, meikit ym? Osan niistä? Vai onko lahjanne ollut esim. joku edellä mainituista? Kuinka yleistä on nykyään maksaa avustajille koko "hoito"? Laskeskelen vain, että siinä vaiheessa noihin saa äkkiä kulumaan paljon rahaa. Pukujen haluaisin olevan saman värisiä (musta, koska kaikki kaasoni pitävät väristä.. jaa joo tiedän että etiketin mukaan mustaa ei pueta häihin! :D) mutta jos en "vaadi" tiettyä pukua niin muista ketjuista olen lukenut, että pukujen kustantaminen ei tällöin ole "välttämätöntä"..

Eli sekä morsiot, rouvat ja kaasot, mitä mieltä olette?

Oho. Huomasinpas että asiaa oli jo tiedusteltu aiemmin ketjussa.. No tulipahan kirjoitettua, joten kertokaapa vaikkapa tuoreita kokemuksia :)

Muokattu: , käyttäjä: diadem

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

oletteko kaasojen ja bestmanien lahjojen lisäksi kustantaneet heille puvut, kampaukset, meikit ym? Osan niistä? Vai onko lahjanne ollut esim. joku edellä mainituista?

Minusta kaason / bestmanin lahja kuuluu ostaa erikseen pyyteettömänä kiitoksena korvaamattomasta ja mittaamattomasta hääjärjestelyavusta. Kampauksen, meikin tai puvun maksaminen ei ole sama asia. Toki kaasona ilahtuisin, jos morsian sponssaisi opiskelijatyttöä myös ehostautumisen saralla, mutta se ei ole välttämätöntä, jos kaaso saa päättää omasta laittautumisestaan itse. Mutta jos hääpari odottaa tiettyä pukua tai tietyntyyppistä kampausta, minusta ne kuuluu maksaa kaasolle ja vielä lisäksi muistaa lahjalla. Hinta ei siinä ole olennaista vaan se ajatuksella valitseminen, millä hääpari haluaa kiittää parhaita ystäviään. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aiomme kustantaa kahden kaasoni meikit ja kampaukset sekä hääjuhlaan tulevat kukkavieheet. Bestmanille maksetaan puvun vuokraus ja viehe. Onkohan riittävä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei tule olemaan mitään pukeutumisvaatimuksia kaasoille tai bestmaneille, eli mitään sellaisia ei kustanneta, paitti ehkä jos bestmanilla ei ole mitään ees järkevän näköistä solmiota (kauhee tyylitaju tyypillä) niin sen voisimme hänelle hankkia. Kaasojen tukat varmaan laittaa anoppi siinä missä minunkin ja toinen kaaso on itse kosmetologi ja meikkaa itsensä ja toivottavasti minutkin ja toisen kaason.

Kaasoille olen haaveillut hankkivani Thomas Sabon charm braceletin heidän omilla syntymäkivillään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jahhaa, empäs ollut ollenkaan tietoinen tämmöisestä tavasta, että kaasoille ja bestmaneille ostetaan lahjat :D

Hyvä tietää, täytyy pistää korvan taakse. Onhan se mukava heitä ilahduttaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon miettiny pojille, neidoille, kaasolle ja bestmanille (kaikki täysi-ikäisiä) mm. leffalippuja, pikku-viinapulloja, taskumatteja, lahjakortteja, koruja. Siis noista jotain valitsen, pääasia että jokainen saa jotain itselleen sopivaa, eikä kaikille tule samaa lahjaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Keksinpäs ! Bm:lle tilasin Snapsilasin, jossa siis tinanappi jossa lukee bestman ja ylös kaiverrutetaan nimi ja päiväys plus sitten viskipullo, ja kaasoilleni kaiverrutan shamppanjalaseihin ainakin että "kaaso ja pvm" ja heille varmaan pullot fresitaa :) Meillä budjetti ei anna niin kamalan paljoa laittaa näihin vaikka mieli tekisikin, niin nuo oli musta hyvä idea :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen miettinyt kahdelle kaasolleni tuliaisia häämatkalta. Ostin heille puvut, mutta haluavat itse kustantaa kenkänsä ja laukkunsa. Hiuksista ei ole vielä päästy neuvottelemaan smile.gif

Toinen kaasoni on luvannut tehdä meille häihin korut, joten niitä ei mielestäni kannata antaa. Ehkä molemmat saavat taas kerran minulta rantaläpsyttimet, olen heille jo monet tuonut. Toisaalta, toinen kaasoni sai edellisissä häissä (painettuaan niskalimassa puolivuotta ja kestettyään todellisen bridezillan oikkuilut) nakkipaketin, joten luulen, että olen jo nytkin voiton puolella :girl_haha:

Kustansin kaasoille kaikki hääjutut ja lahjaksi annoin lahjakortit S-ryhmän liikkeisiin (kun sattui olemaan teemaväriin sopivia lahjakortteja). Häämatkalta ostin heille vielä teemavärin mukaiset käsilaukut, kun niissä oli vielä sydän-logotkin :D

Bestman sai sulholta vyön, jonka soljessa oli taskumatti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla sama ongelma mitä hankkia kaasolle ja 3 muulle morsiusneidolle.

Olen jo hankkinut meille häitä edeltäväksi yöksi huoneen jossa minä ja kaasot ollaan, minä maksan. Mutta sitten miettisin sitä lahjaa pääkaasolle joku hemmotteluhoito ja koru ja muille sitten pelkkä korut. Nominaatiokoru (ranneke) kävi mielessä, mutta joku muukin vaihtoehto olis kiva. Bestmanille kalvosinnapit ja jotain muuta lisäksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään