Jump to content
Naimisiin.info

Kaason/bestmanin lahjat?


Ragazza

Recommended Posts

Mä kulutin rahaa kaasojen lahjontaan suht. paljon, koska halusin kustantaa 3 kaasolleni yöpymisen morsiamen kanssa hotellissa häitä edeltävänä yönä (200€ 2 x 2hh, yhteisellä väliovella) ja kahden kaason yöpymisen hääpaikalla juhlapäivänä (90€ 1 x 2hh) ettei tartte sumplia yöpaikkoja ja miettiä millä pääsee kulkemaan.

Ostin vielä lahjaksi kaikille tällaiset feikkihelminauhat (swarowski kristalleihin tehdyt feikit, jotka ovat oikeiden helmien painoiset ja pitäis kestää kulutusta enemmän ku oikeiden) Hyvät perustelut... biggrin.gif jotka kustansivat yhteensä n. 50 € kolmelle kaasolle tilattuna.

Mistä tilasit/ostit nuo feikkinauhat?

Link to comment
Share on other sites

Mulla on 3 kaasoa, joille en ole vielä kyllä lahjoja keksinyt (häät 2012). Tarkoituksena on kuitenkin muistaa heitä jollakin itselle jäävällä (koru, astia), koska itsestäni (olen nyt neljättä kertaa kaasona) mukavimpia lahjoja ovat olleet esim. mariskooli smile.gif Ensimmäinen morsian, jolle olin kaasona, vei minut keikalle. Bestmaneja ei ole vielä päätetty.

Ja tähän lisäksi kahdelle bestmanille ja kolmelle kaasolle jokaiselle 60e vaaterahaa :) Eli kyllä, maksamme lahjojen lisäksi osan vaatetuksesta (60e on kuitenkin pieni summa). Itse kun tosiaan olen ollut kaasona sen verran monesti, niin tuntuu, että häiden suunnitteluun nähdystä vaivasta voi apujoukkoja palkita :-X ja luotan kyllä kaikkiin apujoukkoihin, mahtavia tyyppejä ovat!

Muokattu: , käyttäjä: nipsis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on Bm ja kaason lahjojen anto ainakin osa ohjelmaa. Otetaan heti onnittelumaljojen jälkeen. Humoristisesti koitetaan heti keventää tunnelmaa. Kaasoni on raskaana ja parin kuukauden päästä hällä on laskettu aika. Molemmat ovat humoristisia. Kaasolle: vesipullo, nenäliinapaketti, suklaapatukka, mammakalsarit, dödö ja lahjakortti. Bm:lla vesipullo,suklaapatukka,Jekkupullo pieni, bokserit ja lahjakortti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse olen kaksi kertaa ollut kaasona. Ensimmäisellä kerralla pääsin tosi vähällä, tehtäviin ei kuulunut paljon muuta kuin askartelua ja kukkien laittoa, sekä morsiamen tukena oleminen kampaajalla ja meikissä(+pukeminen) sekä juonnot hääjuhlassa. Nämä jutut olivat kaikki ihanaa yhdessäoloaikaa hyvän ystävän kanssa. Häiden jälkeen morsian muisti minua viemällä minut syksyllä Helsinki International Horse Showhun, jossa olimme ennenkin välillä olleet, mutta jonka lippuihin minulla ei tuona syksynä olisi mitenkään ollut varaa... Tykkäsin ihan hirmuisesti tuosta muistamisesta!

Toisella kerralla morsian oli varsinainen bridezilla, ja jouduin raatamaan kuin hullu. Järjestin polttarit(joista oli kovat määräykset mitä ei saa olla ja mitä ehdottomasti pitää olla), ostin mekon jonka hän määräsi(maksoi 150e eikä morsian osallistunut kuluihin yhtään!), leivoin 400 kaksipuolista täytettyä ja kuorrutettua pikkuleipää häihin, tein kyltit ja kyltitykset kirkosta hääpaikalle, luin raamattua kirkossa, järjestin heille aivan ihanan hääyöpaikan koristeluineen ja ruokineen ja hääpari jätti ruuat koskematta"koska ei halunnut olla vaivaksi" jne(olisivat sitten sanoneet etukäteen etteivät halua syödä siellä, koska vaivan olin jo nähnyt ja oli loukkaavaan ettei sitä arvostettu!). Tuo oli lähinnä morsiamen palvelijana toimimista eikä sisältänyt juuri yhtään yhteistä aikaa. En halua kenellekään samoja kauhukokemuksia mitä tämä morsian minulle antoi, joten itselleni ei tule kaasoa. Muistamisena(ja korvauksena vaivannäöstä ja niistä 400 pikkuleivästä) sain yhden hopeariipuksen. Kiva muuten, mutta morsiamella oli kaulassaan niistä yhteen liittämällä muodostettu nauha ja tukassaankin vielä kolme samanlaista koristeena. Eniten harmittaa kuitenkin kun tuntui ettei morsian _yhtään_ tajunnut kuinka sairaasti tein töitä hänen päivänsä eteen, ja poltin useita satoja omaa rahaani. Euroakaan en häneltä takaisinpäin saanut, enkä muuta kiitosta kuin tuon yhden riipuksen...

Link to comment
Share on other sites

Kyllä itse olisi ihan suoraan kysynyt, jos s-a-t-o-ja euroja olisin laittanut omaa rahaani kaasona ollessa... Itse ainakin olen ollut kaasona parhaille ystävilleni ja he taas tulevat olemaan sitä minulle.

Olisin aina ollut täysin tyytyväinen kiitokseen ja kuten Lapanen mainitsi, eniten sydäntä lämmittää se, että morsian tietää kaasojensa laittaneen aikaa, vaivaa ja ajatusta hänen häihinsä. Mitenkään

siis oma vaivannäköä korostamatta. Onneksi ei ole ollut tuollaista tilannetta, etteikö morsian olisi tätä tajunnut. Lahjat ovat olleet ihan pieniä, toisesta jopa ajattelin, oliko lahja vain kaivettu jostain kaapin

perältä eli "kiertolahja".

Omat kolme kaasoani saavat kaikki omasta mielestäni arvokkaan (70e) maksan riipuksen. Bestmanille on saman hintainen solmioneula. Tuo on ihan sopiva summa ja vaikka riipuksia hintalappujen

kanssa annetakaan, toivon että joka tapauksessa kaasoille välittyy tunne, että olen heidän lahjojaan miettinyt ja halunnut "kunnon" lahjat antaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ostin 4 Kaasolleni tällaiset korut (Kulta Jousi) hintaa 50€ + hotelli yöpyminen/aamupalalla häitä edeltävänä päivänä. Myös kukkaistytölle ostan jonkun pienen kivan korun. Ajattelin nämä antaa ennen juhlaa koska haluaisin että jokaisella olisi nämä jo päällä kun H-hetki on käsillä :)

Kokeilin kaulakorua ja voi että nämä ovat kauniita. Korut on hopeaa ja kun kaikki kaasot käyttää hopeeta niin nämä sopis hyvin.

10127522.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Migu84
Link to comment
Share on other sites

Itse ajattelin 2 kaasolleni antaa ihan lahjakortin heidän lempiliikkeeseen, saavat itse valita miten sen käyttävät :)

Bestmania ei tule, niin valokuvaajamme, joka on todella hyvä ystäväni, hänelle tarjoan ruoat ja oman mansikkatäytekakun (muuta hän ei halunnut eikä suostu ottamaan vastaankaan!) :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minulla on kans kauhee stressi näistä lahjoista! Meillä nimittäin kaasoja 4 ja BM 4!! Eli ei ole varaa kustantaa kovin kallista lahjaa yhdelle henkilölle. Myös ärsyttää se että miehen bestmäneistä kukaan muu kuin yksi ei ole milläänlailla osallistunut häävalmisteluihin, no okei olivat he järjestäneet miehelle upeat polttarit ja sehän se BM päätehtävä taitaakin ollat et juu...mut ärsyttää silti kun BM (muut kuin tämä yksi) eivät viitsi edes vastata minulle mitään kun olen heiltä kysellyt onko tehtävät ok ym ym...niin ei mitään vastausta!! Kysyin myös BM mielipidettä heille valitsemiimme kravatteihin (maksoivat itse) niin yksi BM ei ole kuunapäivänä kommentoinut mitään kravaattiin liittyen ja kun muut ovat ne sentään minulle maksaneet, niin tämä yksi ei ole edes maksanut. Osta sitten tällaisille jokin lahja!!? Mielestäni tällähetkellä heistä vain yksi on jonkin muistamisen ansainnut! Häissäkään heillä ei oikeastaan ole muuta tehtävää kuin iltapalan grillaaminen.

Kaasot onkin sitten toinen juttu, haluaisin ostaa heille jonkin kauniin korun, joka olisi kaikille samanlainen, mutta en ole löytänyt mitään mieleistä....

APUA

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me ostettiin kaasolleni todella kaunis riipus, maksoi alta 40e. Ja miehen kahdelle bestmanille ostettiin taskumatti-setti, jossa oli taskumatti, kaksi snapsilasia ja tratti. Olivat saman arvoisia kuin kaasoni riipus. Elikkä kaikille "avustajille" tuli saman arvoinen lahja :) Annetaan varmaan hääjuhlassa ne :)

Link to comment
Share on other sites

meillä häät vast ens vuoden elokuussa mut ajateltiin antaa kaasolle sekä bm:lle kummallekkin taskumatit(kaasolle joku tyttömäinen) ja jotain muuta pientä siihen lisäks esim.joku koru tms..tiedän että kumpikin tulee panostamaan meidän häihin sen verran hyvin että ovat kyllä varmasti lahjojensa arvoisia :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Meillä vain yksi kaaso ja yksi bestman, joiden rooli on häissä pieni (allekirjoittavat vihkitodistuksen ja auttavat pikkusen hääpäivän aikana). Silti halusimme heitä muistaa, ja päädyimme koruihin. Kaasolle tulee tälläinen kaulakoru (alla) morsiammen valitsemalla tekstillä ja bestmanille miehinen rannekoru sulhasen valitsemalla tekstillä (ei valitettavasti kuvaa). Molemmat korut on tilattu täältä. Käytetään lahjoihin yhteensä alle 70e.

il_570xN.323014241.jpg

Kuva

täältä.

Myös tämä kaulakoru sopisi ihanasti kaasoille! Harmi, että vasta nyt tuli mieleen!

:)

il_570xN.353652995_d9zd.jpg

Kuva

täältä.

il_570xN.319394888.jpg

Kuva

täältä.

P.S. Etsy kaupoista mulla on kokemusta Sarah of Sweden nimisestä kaupasta (itse tilasin alla näkyvän korun kahdella kirjaimella, ihana!), josta löytyy myös kivoja lahjaideoita. Suosittelen kauppaa sydämellisesti!

il_570xN.245873953.jpg

Kuva

täältä.

Muokattu: , käyttäjä: mari010
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me annetaan kaasoille skumppaa ja riippuvat, vähän laadukkaammat helmikorvakorut. Bestmanille lahjoitetaan venäläistä vodkaa ja taskumatti. Vanhemmat saavat kiitoksiksi hääkuvat kehyksissä ja mahdollisesti myös kuva-albumin häistä. Eiköhän näillä pärjätä ^_^

Link to comment
Share on other sites

Meillä bestmaneille annettiin kuohuviinipullot. Myös sulhasen vanhemmille annettiin kuohuvaa.

Kaasoille taas annoin hieman "räätälöidymmät" lahjat, eli tyyliin yhdelle korvikset, toiselle lahjakortti tee-liikkeeseen jne.

Annoin korulahjat myös äidille ja tädilleni, jotka paljon auttoivat järjestelyissä.

muoks. Niin ja lahjat annettiin vasta häiden jälkeen, kun jokaista tapasi ilman häähulinaa.

Muokattu: , käyttäjä: iialiia
Link to comment
Share on other sites

Oon ajatellu kaasoille lahjakorttia johonkin.. Mutta bestmanille onkin sitten hankalampi keksiä, kun on ollut jo ennenkin bestmanina.. Noh katotaan, mitä keksitään, ei viittikään täälä kauheesti huudella, kun ei tiedä, mitkä silmäparit tätä lukee... ;)

Muokattu: , käyttäjä: Vintage13
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...