Ragazza

Kaason/bestmanin lahjat?

683 viestiä aiheessa

Minun kaaso saa lahjaksi yön hotellissa häiden jälkeisenä yönä. Eipähän tarvi lähtee suoraan juhlasta kotiin ajelemaan. BM:stä en tiiä, ku sillä ei oo muuta roolia ku antaa sormus...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ajattelin kaasolleni kiitokseksi neuloa villapaidan.  Sellaisen, josta tiedän hänen tykkäävän.

-tyty-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulin tänne kurkkailemaan, koska onhna minunkii muistettava kaasojani. Molemmille ajattelin Kalevalakorun nilkkaketjua tms. Täytynee vielä katsella valikoimaa. Korut meinaanostaa sieltä, mistä olen hääkorunikin hankkinut. Kaiverrukset ovat hyvä idea. Onneksi milemmat kaasot käyttävät valkokulta ja hopeaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoille tarjotaan ainakin muisteloillalliset erittäin hyvän peurapaistin ja punaviinin kera, BM:stä en tiedä, koska ei halua tehdä muuta kuin seistä sulhin rinnalla kirkossa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli alun perin tarkoitus järjestää jonkinlainen kiitosjuhla mökillä kaikille niille jotka jotenkin vähän "isommin" oli mukana järjelstelyissä (kaaso, bm, seremonaimestarit, muusikot...). Aikatauluja ei vaan millään saatu sopimaan, niin jäi kiittäminen sitten tällaisten materialististen lahjuksien varaan. Näille erikoisavustajille jaettiin sitten juhlasta jääneitä oluita ja siidereitä. Kaasolle ja bestmanille tuotiin lisäksi häämatkalta pieniä muistoja (likööriä, herkkuja) ja lisäksi aiotaan teettää heille suurennokset sellaisesta valokuvaajan otamasta kuvasta, missä me ollaan neljästään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

BM ei ollut muutoin apuna kuin itse hääpäivänä. Maksoimme hänen frakin vuokran, joten annoimme hänelle kiitokseksi ainoastaan häistä yli jääneen vodka-pullon.

Kaasolle toimme paljon tuliaisia häämatkalta ja teetämme hänelle suurennoksen jostain hääkuvastamme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin itse alkukesästä kaasona ystäväni häissä. Kaikkiaan meitä kaasoja oli kolme ja se yksi bm. Me tytöt saimme kukin mieleiset korut hieman myöhemmin ja bestman sai erämiehenä Marttiinin puukkoparin kaiverruksilla. Kahden viikon päästä meillä on vielä tiedossa viikonloppu mökillä koko järjestelytoimikunnan kesken, sekin eräänlainen kiitos meille :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kaaso sai taulun johon hopealaatta jossa kaiverrus "maailman paras kaaso 14.6.2003". Bm sai Kalevanlan Korun Hirvenpää-riipuksen (jollaista oli kuulemma toivonut). Morsiusneidon lahja oli mittatilaustyönä teetetty juhlamekko jonka hän sai sitten itselleen. Kaikille näille kolmelle teetettiin lisäksi suurennos kuvaamosssa otetusta kuvasta jossa kaikki me viisi olemme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasolle Calligraphenilta Cinderella-peili, johon tulle kaiverrus K ja Bestmanille Tuoppi, johon kaiverrus Maailman paras bestman, Ville.

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

te, jotka aiotte kaiverruttaa taskumatteihin 'bestman' ja päivämäärän: kaiverrutatteko sen pohjaan ts. näkymättömään paikkaan vaiko ihan siihen taskumatin kylkeen?

me käsinkaiverrutamme bestmanin taskumattiin hänen nimikirjaimensa, joka personoi lahjan juuri hänelle. kyllähän hän muistaa mistä syystä hän on lahjan saanut, ja varmaan tykkää siitä että kaiverrus on hänen nimikirjaimensa. Sattuvat vielä olemaan samat kuin pojallaan. Ties vaikka pienestä muistoeleestämme tulisi joskus perintökappale...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kaiverrutettiin ihan siihen eteen. Siinä oli valmiiksi sellainen "lätkä" kaiverrukselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en saanut oikeastaan mitään sen kummempaa lahjaa. Häitä edeltävänä päivänä kävimme pikaruokalassa, hääaamuna söimme morsiamen kotona (kummastakaan en siis maksanut) ja kiitostekstiviestin sain häitä seuraavana päivänä ja ilmeisesti saan pari valokuvaa häistä. (rivien välistä saattaisi lukea että olen hieman pettynyt.. En oikeasti kaipaa mitään isoa, mahtavaa kiitosta ja lahjaa, mutta morsian on vaan sen tyyppinen ihminen, että olisin häneltä odottanut edes parin euron hopeakorua tai itse tehtyä kiitoskorttia, siis perinteisen kaikille lähetettävän valokuvakortin lisäksi. Olin mielelläni kaasona, enkä sen takia että saisin kaiverretun taskumatin tai muuta, mutta silti..  Jos morsian tunnistat mut tästä, älä ole mulle kiukkuinen, että odotin jotain PIENTÄ muistoa..)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lahjan (koriste-esine, joka ei ollut kovin arvokas, mutta kaason tyylinen) ja tavallisen kiitoskortin lisäksi annoin kaasolle suuremman studiokuvan ja kiitoskirjeen, jossa yritin muistaa kiittää erikseen kaikesta missä oli nähnyt vaivaa. Häiden jälkeen kutsuimme hänet perheineen myös meille katsomaan mm. hääkuvia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaaso sai hopeiset Kalevalakorun Talon sydän-riipuksen ja sormuksen. Sormukseen kaiverrettiin kiitos ja pvm.

Bestman puolisoineen viedään teatterireissulle, me hoidetaan siis liput ja hotellimajoitus. Sekä bestman, että kaaso saivat lahjansa hääpäivänä (oikeammin yönä). Bestmanille oltiin tehty "kutsukortti" josta kävi ilmi tapahtuman luonne ym. Sekä bestman että kaaso hoitivat hommansa todella hyvin ja olisivat isommatkin kiitokset ansainneet!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen ollu useamman kerran jo kaasona, joten lahjojakin on sitten siunaantunut erilaisia...

Tosin voin näin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että mieleenpainuvin lahja on kyllä ollut (ei niinkään materiaa) kylpyläpäivä morsiamen kanssa. Eli ihan peruskasvohoito (ei siis mitään lottovoitto-hinnastoa) ja hieronta ja sitten armotonta saunomista ja illallinen. Tämä jäi siksi erittäin hyvin mieleeni, sillä korviksia saa ja voi ostaa itsekin mutta harvemmin tulee järjestettyä tämmöistä tilaisuutta itselleen. Päivä oli todellakin ikimuistoinen.  :)

Myös ihan morsiamen kotona järjestetty saunailta on ollut mieleinen. Tietty morsian oli ostanut kuohuviinipullonkin, mutta itse pidän tätä illan ideaa tärkeämpänä kuin konkreettiset lahjat.

Eli tässäpä tämmöistä näkemystä...Aina sen "lahjan" ei tarvitse olla konkreettinen paketti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyypä tässä julkisesti myöntää, et itse kuulin ekan kerran kaason/bestmanin lahjasta täällä keskusteluissa...  Musta se kuulostaakin hieman oudolta... En minä ainakaan odota saavani mitään "palkkaa" kaasoilustani (tämä H:llekkin tiedoksi, jos satut lukemaan). Eihän kaasoksi ole pakko suostua jos ei ystävää halua auttaa ihan auttamisen halusta... Ja mulle ainakin paras lahja on tieto siitä, että ystävä luottaa niin paljon, että haluaa mut rinnalleen elämänsä tärkeimpänä päivänä...

p.s. tällä viestillä ei siis ollut mitenkään tarkoitus mollata ketään tai lahjojen antamista, sanonpahan vaan, että ei sellasesta tarvitse ottaa mitään stressiä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

nyt kun  tuli puheeksi, niin ehkä rääppiäisissä olisi hyvä antaa ne lahjat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme hiljattain ystäviemme häissä, joissa yksi kaasoista on myös minun tuleva kaasoni. "Pääsin" sivusta seuraamaan hänen valtavaa etukäteispanosta juhlan valmisteluissa ja hieman kyllä harmitti hänen puolestaan, että kiitoksen sanaa ei juhlassa julkisesti kuultu. Varsinkin, kun kaasoja oli neljä ja juontaja-kaaso tuli ikäänkuin valmiiseen pöytään ja hän pelkästään sai juhlaväen huomion ("miksei kukaan muu tee mitään...").

Itse aion kaasoni kyllä huomioida, pienellä lahjalla tai ainakin muutamalla kauniilla sanalla hääjuhlassa. Ovat sen varmasti (toivottavasti) ansainneet!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me annetaan Kalevala-korut molemmille. Kaasolle kaulakoru ja bestmanille solmioneula.  Lisäksi lahjakortit vielä joihinkin sopiviin paikkoihin molemmille, esim. kauneushoitola, ravintola tms. Annetaan jo hääpäivän aamuna, että saavat jo etukäteen tietää että heidän tukeansa arvostetaan, ja saavat ottaa korut halutessaan jo käyttöön sinä päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain kaason lahjaksi kampauksen; oltiin yhdessä morsiammen kanssa hääpäivän aamuna kampaajalla, joka loihti meille molemmille kampaukset. Tämä oli mielestäni todellakin riittävä lahja, vaikka kaaso paljon työtä hääparin päivän eteen tekeekin, niin eikö se ole ennemmin kunnia asia kuin hyötytarkoitus...? Älkää ihmeessä ostako niitä Kalevala-koruja, ellette ole varmoja että kaasokin pitää niistä. Makuja on monenlaisia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kaasoja muistetaan heille sopivilla lahjoilla, toiselle ajattelin ostaa jonkun sievän, hyper naisellisen korun ja toisella , jolla isompi osa kaasona olossa, lahjakortin kampaamoon, hierojalle tms. ja vielä lisäksi jonkun pysyvän muiston.

Bestmanit saavat sitten varmaan perinteiset taskumatit kaiverruksella  ;D Toisalta mielenkiinto heräsi myös tuohon pullonavaaja sormukseen, varsinkin kun toinen heistä on eritääin suuri oluen ystävä..Oli jo niin otettu joululahjastamme , puisesta kuuden kaljan kantotelineestä  ;D Myssyssä hautuu ideoita........  8)

-Nana-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Älkää ihmeessä ostako niitä Kalevala-koruja, ellette ole varmoja että kaasokin pitää niistä. Makuja on monenlaisia!

Eiköhän me kaason ja bestmanin maku tiedetä kun on koko ikämme tunnettu  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tätäpä olen minäkin miettinyt. Meillä on kaaso, bestman, wedding planneri (tai seremoniamestari tai siis sisko... ;D), morsiusneito (siis ihan aikuinen, 18v.!) ja sitten vielä yleishääränä veljen vaimo. Onhan vielä sulhaspojat, mutta niille tuskin tarvitsee mitään hankkia... Mutta kun noita isoja apuja tarjonneita on noin monta, niin millä ihmeellä ne muistamiset kuittaisi? Ylimääräistä egeä ei todellakaan ole.. ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasolle ja bestmanille jotain heitä erityisesti ilahduttavaa ja mielellään häiden jälkeen kaikessa rauhassa, jottei tarvitse kaiken kiireen keskellä hätäillä. Ravintolaillallinen kuullostaa erittäin hyvältä idealta, kuten myös joku kylpylähoitopaketti tms, etenkin jos ei vielä polttareissa oltu...Korut ja muut "käyttöesineet" olisi tietty hyvä antaa ennen juhlaa, jotta niitä voisi sitten mahd.käyttää. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Bestmanit saavat sitten varmaan perinteiset taskumatit kaiverruksella  ;D

Meikäläisen kaasokin olisi varmaan tyytyväinen taskumattiin..  ;D ;D

Nunnis, joka tietää kaasonsa lukevan tätä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään