Kaason/bestmanin lahjat?


Ragazza

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Molemmille lahjakortit suht kunnollisiin ravintoloihin asuinpaikkakunnallaan.  Sen suuruiset että kaksi ihmistä syö koko menun (viinit voivat maksaa itse halutessaan). Ei tuntunut häämenojen lisänä juuri missään nuo summat...

Halusimme antaa jotain kiitokseksi, emme niinkään muistoksi. Luulisin, että nämä ovat mieleen, kaasoni kun on kahden pienen lapsen äiti ja bm puolisoineen taas muuten aika tavalla työn ja opiskelun rasittama.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse olen pohtinut myös sitä, että mitäs kummaa sitä keksisi kaasolle ja bestmanille lahjaksi  ???  Olemme ajatelleet, että ne lahjat voisi antaa siinä häätilaisuudessa, jossa saisi samalla kiittää kaikkia häiden järjestelyihin osallistuneita.

Link to comment
Share on other sites

Itsekin mietin pääni puhki kaason lahjaa, hänellä kun on aika originelli maku. Onneksi tuli käytyä kultasepällä, sieltä löytyi just sopiva lahja: perinteinen mutta silti moderni. Kalevalakoru, talonsydän-sarjasta pronssinen nilkkaketju. Just oikeanlainen! Bestmanin lahja on hakusessa kun ei koko bestmaniakaan vielä ole, vaikka kait toi sulhonen on sitä miettiny. MIettikööt sitte lahjanki  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest December_Bride

Meillä kaasot tulevat varmaankin saamaan kelttiläiset ystävyyden korut ja kenties jotain pientä hemmottelu systeemiä siihen kylkeen. Bestman kun on todellinen kahviaddikti, niin hänelle kerätään herkkukori erilaisista kahveista.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me lähdetään tulevan mieheni kanssa häiden jälkeen harjoitushäämätkalle eli Tukholman risteilylle. (Oikea häämatka on sitten pari kuukautta myöhemmin) ja otamme sinne kaason ja bestmanin mukaan.. (Ja morsiamen vanhemmat ovat lupautuneet lähtemään mukaan lapsen vahdiksi, sillä vietämme yhtäaikaa häitä ja ristiäisiä  :-X :-X :-X )

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Miten suhtaudutte kaasojen kampausten ja/tai pukujen maksamiseen? Kun maksaa kaikki hääjutut itse (ei vanhemmat) on budjetti aika tiukka.... :-/

Kun olin itse kaasona viime kesänä maksoin itse kampaajan & itse valitsemani puvun. Musta se oli ihan OK, mutta en ole varma kuinka omat kaasoni suhtautuvat. Voiko tälläistä kysyä ihan suoraan? Vaikka ovatkin kaksi parasta kaveriani, on raha-asioista puhuminen joskus vähän tahmeeta. ???

Lahjaksi sain kaason tehtävistä kaksi aivan ihanaa Marimekon teekuppia, joka oli mielestäni oikein hyvä lahja!  :)

Link to comment
Share on other sites

Ruusu -05: Mietin ihan samaa tuossa sen jälkeen kun olin alustavasti sopinut järjestelystä kaasoni kanssa. Meidän tapauksessa kaasolla on rahat tiukalla, ja tiedän että kaikki, mitä hän joutuu hankkimaan häitteni takia, tekee ison loven kukkaroon. Siksi tämä järjestely. En ainakaan vielä näe tarvetta millekään lahjaesineelle tai korulle (hän kun ei itsekään arvosta sellaisia..).

Meillä on aika pieni budjetti, ja lahja tulisi halvemmaksi, se on ihan varmaa, mutta minusta näin on järkevää. Kaaso saa valita ihan sellaisen puvun kuin itse haluaa, eli en aio puuttua siihen mitenkään. Ja hääpäivänä me valmistaudutaan pitkän kaavan mukaan ;D joten se tulee olemaan (toivottavasti) sellainen elämys että siitä jää kivat yhteiset muistot, paremmat kuin mitkään kaiverrukset...  :-X

Lisäys vielä, että kaasoni järkinaisena hankkii ihan taatusti puvun, jota haluaa pitää muuallakin kuin vain näissä häissä. Eli en ole huolissani siitä, että kaaso tuntisi jäävän ilman lahjaa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...