Ragazza

Kaason/bestmanin lahjat?

683 viestiä aiheessa

Mä löysin koneeltani tämmöisen idealistan:

-lahjakortti hoitokamapussukassa

-korulipas jossa koru tai pienehkö istuttamaton timantti tai muu kivi, jonka voi sitten makunsa mukaan istututtaa

-koru (kaason maun mukaan)

-puku ja kampaus

-maljakko pohjakaiverruksella

-kalvosinnapit

-solmioneula

-viskiä ja kaiverrettu viskilasi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut tilata avustajille PartyLiteltä kynttilät ja sitten jokaisen makuun sopivat somisteet kynttilöille. Sen lisäksi kaaso saa vielä jotain erityistä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin kaasoille/ bestmanille lahjaksi mm. jotain kaunista pakettia kynttilöistä, hemmottelupakettia omaan kylppäriin (pyyhkeitä, aromaterapeuttisia suihkusaippuoita, hyväntuoksuisia saippuapaloja ym), saunatarvikkeita (laudeliinoja, saunatuoksuja, löylykauhaa tms), joitain vähän erikoisempia (esim. punaisia) kuoharilaseja/shamppanjalaseja, Iittalan snapsilaseja... puvut ja kampaukset hoitavat itse sitten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin ainakin kaasolle lahjakorttia kylpylään, luultavasti sellaista, jonka saa sitten makunsa mukaan käyttää joko kylpylän puolelle tai johonkin hoitoon. Lisäksi maksan hänen kampauksensa.

Bestmanin lahjaa ei olla vielä mietitty, ja se jääkin varmaan enemmän sulhon harteille, hän kun miehen paremmin tuntee  :D

:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut antaa kaasoilleni lahjaksi jotain aineetonta (lahjakortin hierontaan tai jotain sellaista). Ongelmani vain on, että toinen kaasoni (isosiskoni) on mahtava ja auttaa minua paljon, kun toista (paras kaverini) ei voisi juurikaan vähempää kiinnostaa. Hänelle vasta viime viikolla selvisi oikea hääpäivämme, vaikka olin sen monta kertaa sanonut.  En todellakaan halua kiittää häntä yhtä suurieleisesti kuin siskoani. Pitää varmaan antaa nämä kiitoslahjat häiden jälkeen, jolloin niiden ei tarvitse olla samanlaiset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ostanut kaasolle ja bestmanille tuoksut eli sellainen pakkaus jossa 5 pientä pulloa eri tuoksuja, kaasolle Kenzoa ja bestmanille muistaakseni Calvin Kleinia tai Dioria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa, joille ajattelin hankkia lahjaksi sellaiset samanlaiset pitkät huivit. He käyttävät häissä omia vaatteitaan, joten se voisi sitten olla semmoinen yhdistävä tekijä. Ja jos valitsee mieluisat, niin kaipa niille olisi käyttöä myöhemminkin.

En itse saanut mitään lahjaa, pukuja tai kampauksia, kun olin kaasona pari vuotta sitten. Hääpari järjesti kuitenkin apujoukoille illallisen, jonne en tosin päässyt, koska olin töissä. Eihän se lahja mikään välttämättömyys ole, mutta toisaalta olin joutunut laittamaan aikaa ja vaivaa heidän juhliinsa. Lisäksi minulta kului jonkin verran myös omia rahojani hääparin hotellihuoneen koristeluun.

Vähän siitä jäi semmoinen maku, että ehkä he eivät olleet oikein tyytyväisiä minuun...

???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mitä muuta bestmanille voisi antaa kuin viinaa, taskumatin tai sikareita? Meidän bestman ei tuollaisista juuri perusta, emmekä mekään halua tuon tyyppistä lahjaa antaa. Miksi miehille on niin vaikeaa keksiä lahjoja?  ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ostetaan varmasti bestmanille taskumatti ja tänään keksin että kaasolle voisi ostaa Kaleva Korun uudelta mallistolta korvakorut, nyt en muista minkä nimisiä ne olivatkaan....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ostettiin toiselle kaasolle ihanat peitot ja tyynyt Jyskistä, ja toiselle kaasolle risteily Pietariin. Lahjat valittiin sillä perusteella, kun toinen kaasoni halusi samanlaiset peitteet kun meillä (olivat kuulemma niin muhkeat) ja toisella kaasolla on aivan kaikkea ja minulla sattui olemaan pisteitä Siljalla niin paljon,että matka oli meille ilmainen. Bm:n lahja onkin sit onkkelma...Puku hänelle jo ostettiin,joten eiköhän siinä ole ihan hyvä lahja. Taskumatin voisi vielä antaa kaiverrettuna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä sain hääparilta tuliaisen häämatkalta, mikä oli tosi ainutlaatuinen muisto, ja lämmitti näin ollen mieltä kovin :)

Viime kesänä sain kerrassaan upean kalevalaisen kaulakorun - huoh. Ihan liikaa. Tai siis tositosi upeeta, kiitos antajilla ihan miljoonasti  :-*

Yks muuten mikä lämmittää ehkä eniten on sana: "kiitos"  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me maksetaan bm:n ja kaason lennot hääpaikalle, matka on kuitenkin pitkä. Kampausta kaaso ei anna mun maksaa, joten se juttu jää sitten hänelle itselleen, samaten pukujen valinta. Mietin kovasti että jos kaaso ja bestman sais lahjaksi risteilyt, mut hiukkasen arveluttaa vielä, kun nuo risteilyt tahtoo olla sellaisia juoppojunia. Bestmanille ei lähdetä ostamaan taskumattia ja kaasokin on aika nirso korujen suhteen, joten ideoita tarvitaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kaikki eri paikkakunnilla eli me asutaan yhdessä, kaaso toisessa, bestman kolmannessa ja häät neljännessä paikkakunnassa. Välimatkaa siis kertyy. Mennään nyt kesäkuussa suunnittelemaan häitä mökille ja samalla viettämään viikonloppua. Me maksamme mökin. Maksamme myös kaason ja bestmanin avecceineen yöpymiset hääpäivänä. Lisäksi olemme ajatelleet jotain pientä lahjaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olin muutama kuukausi takaperin kaasona ja sain morsmaikulta lahjaksi tosi kauniin kaulakoru+korvis setin. Nämä pääsevät arvoiseensa käyttöön omissa häissäni ensi vuonna  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse sain kaasona ollessani lahjaksi hajuveden ja vielä 80 euron lahjakortin Stockalle. Oli mielestäni ihan liikaa, mutta kiitollisuudella tietysti otin vastaan. Muistaa mielestäni ehdottomasti täytyy, koko höskän budjetissa ei ole iso asia. Ja voihan lahjoja tehdä itsekin tai keksiä jotain edullista. Jokainen oman tyylinsä mukaisesti. Meillä avustajia on paljon ja englantilaiseen tyyliin lahjat hankitaan myös vanhemmille. Kaasoille ostin eilen hajuvedet, best maneille + seremoniamestarille haen tänään taskumatit ja äideille ostetaan jotkut Kalevala-korut ja kirjon heille myös nenäliinat nimikirjaimin. Isät on ehkä ne hankalat tässä, emme ole vielä keksineet mitään.

Sulhoni on saanut best manina ollessaan mm. sikarinleikkurin ja retkigrillin. Ei tosiaan aina tarvitse mennä sillä taskumattilinjalla, voihan lahja olla mitä vaan mikä yhdistää best manin ja sulhon, tai vastaavasti kaason ja morsiamen. Ystäväni (miespuolinen:)) suursyömärinä sai mm. paellasetin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tarjoan kaasolleni manikyyrin hääviikolla ja lisäksi aion ostaa hänelle Kalevala Korun Vanamo-nilkkaketjun.

Bestmanin lahja on vielä mietinnässä..  ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasolle ja seremoniamestarille ostetaan Kalevala-korun rintaneulat ja bestmanille Parkerin kynäsetti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bestman ja seremoniamestari saavat lahjaksi Porvoon mitat kaiverrettuina, kaaso saa lahjaksi naisten zippon samaten kaiverrettuna. Miehille vuokrataan puvut ja kaasolle teetetään mekko.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kukaan muu koskaan kuullut, että jonkin perinteen mukaisesti kaasolle tulisi antaa sulhasen vuolema kannu ja bestmanille morsiamen tekemä paita? Eli tietäisikö kukaan, mistä tällainen perinne juontaa juurensa Joka tapauksessa, kivoja lahjojahan nuo olivat, oli kyseessä perinne tai ei :D

Jossain, olisiko ollut ihan Kalevalassa, oli muistaakseni runo, jossa jo mainitaan että "puhemies saa paidan". Eikä kyseessä ollut ihan mikä tahansa paita vaan seitsentaskuinen ja joka taskussa piti oleman "miestä väkevämpää".

Me ajattelimme noudattaa tätä perinnettä tosin soveltaen. Sulhaseni ei ole mitään käsityömiehiä, joten ei ihan itse vuoltua kannua tule  :). Sitä paitsi minä ostan kaasojen lahjat ja sulho puhemiehen lahjan. Kaasoille aion ostaa keramiikka-taiteilija Jatta Lavin "maitokannut". Ovat aivan ihania valkoisesta massasta (tai mitä se nyt on) tehtyjä tavallisen maitokannun jäljitelmiä pienoiskoossa. Herttaisia ja oivaltavia koriste- ja käyttöesineitä. Näiden lisäksi vielä joku hemmottelu-lahja, lahjakortti kasvohoitoon tms.

Puhemiehelle tulee luultavasti Marimekon tasaraita-paita, vaikka voisi minun käsissäni se seitsentaskuinen syntyäkin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvin hankalaa. Varsinkin kun rahaa ei kovin paljon enää jää kaiken pitopalvelun yms jälkeen. Teidän osan lahjat kuulostaa kovin kalliilta... itse ajateltiin korulinjaa, toisaalta lahjakortitkin hyvä vaihtoehto. Tuo Marimekko oli aika hyvä idea!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kylläpä te laitatte rahaa palamaan...

me ei kustanneta vaatteita eikä meikkejä yms.

mutta tottakai jotenkin muistetaan bm ja kaasoja.

Olen kerran itse ollut kaasona ja maksoin itse kampaukset, vaatteet yms...

ööh sain kyllä rannekellon lahjaksi joten kallistun joko illanviettoon tai koruun...

höh onpas tää nyt vaikeeta...jos olis rahaa.... :(

Taidan lahjat kuitenkin antaa häiden jälkeen niin ei tuu näistä ainakaan stressiä ja ehtii paneutuun kunnolla jotta lahja olisi sitten mieluinen  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En muista olenko vastannut, johonkin tällaiseen olen, mutta en löytänyt sitä.

Kaasolle emme maksa pukua, emme kampausta emmekä meikkiä, koska sanoin kaasolle, että häissämme ei tarvitse hienostella tai olla jonkin tietyn näköinen, kunhan on puhtaat vaatteet päällä ja käynyt suihkussa ;D ja itseollessani kaasona kahdelle morsiammelle, en saanut heiltäkään näitä palveluita (kyse ei ole vahinko kiertämään tapauksesta, vaan siitä että rahalla ja sen kulutuksella on prioriteettijärjestyksensä, varsinkin jos sitä on tietty rajallinen määrä)

Mutta kaason ja hänen puolisonsa kuljetukset ja matkat sekä yöpymiset maksamme.

Kaasolle olen hänen pyynnöstään maalannut taulun, koska muuta hän ei halunut ja BM saa sulhaselta luultavasti käsin käärityn sikari sekä sikarisytyttminen, -kotelon ja leikkurin, koska kumpikin on sikarin intohimoinen ystävä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä molemmat best manit saavat taskumatit ja avaimenperät kaiverruksilla. Toinen kaasoista saa pyyhe setin sekä tuoksuvaa suihkusaippuaa. Toiselle kaasoista ajattelin tehdä tuollaisen lahjakorin johon viinipullo ym. Kaasoista jälkimmäinen tehnyt varmasti suurimman työn häimme eteen. Hän on myös lähdössä miehensä kanssa mukaamme häämatkalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä bestmanit (sulhon veljet) saivat hienot taskumatit kaiverruksineen, joissa oli vielä Suomi leijonan kuva edessä valmiina. Kovin olivat pojat tyytyväisiä. Kaaso sai Rakkaudella ystävälle mietelmäkirjan ja kultaisen kissa riipuksen ilman ketjua (oli kallis).Kaaso oli todella tyytyväinen ja kissa ihmisenä piti lahjastaan kovasti.  :D Kaason lahja maksoi hieman enemmän kuin bestmanien, mutta siitä viis, ei lahjoja aina voi hinnoitela ja vertailla.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No huh,

olipa kiva kuulla ettei kaikki kustanna kaikkea. Meilläkin ajateltiin, että meikit ja kampaukset tulisivat omista pusseista. Lahjat sitten kaasoille ja bestmanille. Muuten budjetti venyy ja paukkuu...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään