Jump to content
Naimisiin.info

Kaason/bestmanin lahjat?


Ragazza

Recommended Posts

Mez: Voiko kukaan sanoa oikeasti noin rumasti? :-? Kmalaa...

Meillä on myös kaksi kaasoa ja yksi best man. Olen ostanut kaasoilleni Kalevalan talonsydän nilkkakorut, shampoota ja hoitoainetta lisäksi maksan heidän kampaukset sinä päivänä.

Best man onkin taas se vaikea osapuoli. Olemme jo ostaneet hänelle kauluspaidan ja kravaatin, mutta jotain haluaisimme ostaa vielä lisäksi. Hänellä kun on jo kaikki taskumatit ja tinatuopit ja pottuja ollaan ostettu jo ties kuinka monta kertaa.

Jos vaan jollain on jotain aivan erilaista mielessä niin laittakaa ajatuksia tänne.

Link to comment
Share on other sites

Minä annoin omille kaasoilleni käsin virkatut hartiahuivit sekä kokoan heille valokuva-albumit hääpäivästä jotka saavat siis jälkikäteen, Laika antoi omille kaasoilleen pullot punaviiniä ja saavat myös ne albumit jälkikäteen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me ei olla edes ehditty miettiä asiaa sen tarkemmin, kuin että jotenkin muistetaan.

Mutta meillähän kyllä onkin aikaa miettiä vielä...  ;)

Sen verran tiedän kuitenkin, että tod näk äitini, joka tekee hääpukuni, tekee puvut myös kaasoille, ja bestmanille vuokrataan puku.

Eli vaatetuksesta ei heidän tarvitse itse huolehtia.

Meikistä ja kampauksista en kaasojen osalta tiedä vielä, mutta ihana olisi viettää esim. häitä edeltävä ilta ja yö jossain hotellissa, vähän hierontaa jne, hyvää ruokaa, ja yhdessä jännitämistä...

Mutta saa nyt nähdä.

Jokatapauksessa, olipa hotelliöitä eli ei, niin jonkun pienen lahjan ja/tai illallisen tms. haluan kaasoille ja bestmanille muistoksi antaa.

Ainakin mulle kaasot ovat niin rakkaita, ja kun he minua tässä elämäni tärkeimmässä päivässä tulevat auttamaan, ei se ole millään rahalla laskettavissa, eli en halua varsinaisesti miettiä montako sataa tai kymppiä kaasoihin uhrataan.

Ja kun täällä on tullut vastaan muutama maininta tosi kurjista kaasoista, niin oikeasti rupesi tuntumaan pahalta morsianparkojen puolesta.

Ei tämmöiseen tilanteeseen sovi tökeröt kommentit, v***uilut, lannistamiset tai mollaamiset.

Ihan kauheata!

Koittakaa jaksaa kaasojenne ja sukulaistenne kanssa, voimia kaikille!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Minä sain morsiamelta kiitoslahjaksi Nanson t-paidan, jonka rintamukseen on painettu aakkosjärjestyksessä kivoja adjektiiveja. Alkaa siis: ainutlaatuinen, aito, aurinkoinen, erinomainen, etevä, fantastinen... voittamaton, WAU!!! Olin oikein otettu! Toiselta morsiamelta yhtä mieluisa lahja oli kaksi juomalasia, joissa komeilee itse Elvis (harrastan 50-lukua ja rock´n rollia)!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei!

Itsekin mietin tätä asiaa ja koska budjetti ei meilläkää ole kovin iso päädyimme seuraavaan ratkaisuun: kutsumme kaasot puolisoineen ja bestmanin luoksemme saunomaan ja tarjoamme myös pientä purtavaa. Siis ihan yleistä muistelointia yms. Minusta ei ole edes järkevää ostaa mitään kalliita lahjoja, koska ei kukaan lähde kaasoksi tai bestmaniksi siksi, että saa lahjan.

Tämä minun ajatukseni.

T: Kaisa

Link to comment
Share on other sites

Kultani oli viime kesänä BM:nä ja sai lahjan tuliaismuodossa parin häämatkalta; ilalialaista likööriä ja värillistä pastaa (söpöjä pastellin sävuisiä, v.pun yms. :) ).

Mielestäni se oli ihan kiva lahja, omasta mielestäni kun kaasolle ja BM:lle ei tarvitse mitään kallista hankkia. Illanistujaiset muistelun merkeissä kuulostaa muutenkin paljon kivemmalta  :D

Link to comment
Share on other sites

Häistä on nyt muutama kuukausi. Olin kaasona ja mieheni oli bestman. Meitä molempia kiiteltiin kovasti, mutta lahjoja emme ole saaneet. Pukuja tai kampauksia ei meille myöskään maksettu. En osaa loukkaantua tuosta lahjattomuudesta, luulen että se johtuu siitä että pari ei tiedä tämän kaltaisesta käytännöstä. Kumpikaan ei ole ollut kaasona tai bestmanina. He ovat olleet monissa häissä vieraina, mutta tuo kiitoslahja ei ole tullut varmaankaan esille. Rahasta heillä ei ole puutetta, enkä usko että "lahjattomuus" olisi tarkoituksellista esim. emme saa lahjaa kun emme hoitaneet hommia kunnolla tms. Itse olen omalla kaasolleni ostanut lahjan ja toiselta kaasoiltavalta saanut lahjan. Pikkuisen ihmettelin, mutta tosiaan en osaa suuttua asiasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Oon myös sitä mieltä, et ei lahjojen tarvitse kalliita olla, kaason/bestmanin tehtävä on kunniatehtävä. Mutta oma kaasoni joutui kyllä aika koville ja teki paljon hommia, joten halusin antaa hänelle kunnon lahjan. Se oli rannekoru, sellaista merkkiä josta tiesin hänen pitävän. Bestmanille annoimme "perinteisesti" taskumatin kaiverruksilla. Lahjat annoimme aamupäivällä ennen häitä, kun istuimme kaikki neljä keittiössämme ihan hermona ja söimme pizzaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä sain kaasona ollessani rannekellon ja hotelliyön. Lisäksi kampauksen ja meikin morsiamen piikkiin.

Itse ollaan ajateltu antaa kahdelle kaasolleni ja bestmanille lahjakortit kylpylään. Lisäksi kaasojen meikit tarjoan minä  ;)

Ai niin ja tosi ikävältä tuntui yhden morsiamen kertomukset kaasojen kiittämättömyydestä, vaikka oli niin paljon kustantanut kaikkea. Ei pysty ymmärtään... :-?

Link to comment
Share on other sites

kaasolle on vaikea keksiä mitään.  Ollaan vähän mietitty, että josko hälle ostaisimme kultasepänliikkeestä yhden timantin!! Miltä kuullostaa? Siitä saisi sitten itse teettää jotain, jos haluaisi. KERTOKAA kaasot ja morsiamet, onko idea aivan hölmö???

Minusta olisi ihanaa saada lahjaksi timantti :) Joko säästäisin sen johonkin kalliimpaan koruun tai sitten upottaisin sormukseen tai riipukseen. Riippuen siitäkin minkä kokoinen kivi on.

Timantti on kyllä vähän vaikea lahja siinä mielessä, että kovin moni ei siitä välttämättä yhtä paljon innostu. Jos ei vaikka ole kiinnostunut koruista, saati sitten teettämisestä ja sen maksamisesta. Mutta jos tietää kaason tykkäävän timanteista niin sitten hyvä idea!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

kaasolle suunnitteilla koru, Bm:n lahjan järjestää sulhanen, mutta hän suunnittelee ilmeisesti taskumattia ihan paremmalla täytteellä (ilmeisesti konjakkia?).

korua en osta halvimmasta päästä, koska tuleva kaasoni on minulle todella tärkeä ihminen ja haluan hänelle kertoa samalla, että hän on hyvä ystäväni myös häiden jälkeen.... ;D

kaason kanssa menen myöskin kylpylään ennen häitä, rentoutumaan ja nauttimaan rauhasta... :)

Link to comment
Share on other sites

Itse mietin pääni puhki tuota samaa juttua. Häistä on jo tovi, ja nyt kaaso ja bestman on kutsuttu meille syömään ja viettämään pikkujoulua. Molemmilla on tavaraa riittämiin, ja kuitenkin korun tms ostaminen vieraalle on vaikeaa. Siispä teen heille "joulukorit", eli pullo viiniä, suklaata ym herkkuja, tietysti heidän omat lemppariherkut huomioidaan! Helppoa, eikä luulisi jäävän kaappiin pölyttymään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Juksujaana

Heissulivei!

Me pidetään ihan kahden keskiset häät. Eli mennään kahdestaan naimisiin, eikä juhlita niitä muuta kuin kahdenkeskisellä häämatkalla, ehkä myös kesällä pippalot kavereille. Mutta silti pyysin hyvää ystävääni "kaasoksi". On ihanaa kun voi purkaa jännitystä jollekin, ja kysellä minkä väriset sukkahousut sopii pukuni kanssa  ;D....ja hän järjestää minulle vielä "polttaritkin", siis ihan kahdenkeskiset (koska kukaan muu ei tiedä asiasta). Aion kyllä muistaa kaasoani jotenkin. Turussa on ihana liike, Outolintu, joka myy erilaisia käsitöitä (keramiikkaa, lasia, huiveja jne.), onpahan ainakin uniikkilahja.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...