Kaason/bestmanin lahjat?


Ragazza

Recommended Posts

Onko teillä kaason kanssa kuinka pitkä yhteinen historia?

Minä voisin yhtenä osana tuon kuvan antaa, mutta pienellä twistillä, eli jemmaisin sinne sen pääkuvan kuvan taakse jonkun vielä paremman muiston sinusta ja kaasosta. Mikä tahansa hulluin hetki, päivä, tai ajatus ja siitä kuva sekä ehkä sen kuvan taakse kirjoitettuna tarina mitä muistelet usein itseksesi tai jossa "tiesit tämän olevan ikuista ystävyyttä" tms. Tai vaikkapa pelkkä kirje.. Tämä ihan tarkoituksella piiloon, että kun jonain päivänä kaaso toivottavasti avaa kehykset ja löytää sieltä jotain korvaamatonta :)

Lisäksi tietysti laittaisin jotain pientä muuten samaan pakettiin, koska minustakin pelkän valokuvan antaminen (vaikka kuinka kauniissa kehyksissäkin) on jotenkin todella tylsää. En ikinä haluaisi itse edes lapsenlapsien valokuvia lahjoina, koska minusta niitä kuuluisi saada ilman syytäkin :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tulin siihen tulokseen etten osta kaasolle mitään. Otti aluksi "pestin" ilomielin vastaan mutta ei ole ollut halukas auttamaan missään asiassa eikä järjestänyt polttareitakaan kun "unohtui".. Saa nähdä, saapuuko edes häihin. Todennäköisesti, saahan sieltä ilmaista ruokaa ja juomaa.

 

Bestmanille (ja hänen tyttöystävälleen) kustannetaan risteily ruokineen ja juomineen Viking Grace laivalla. On jo kauan halunnut lähteä edes jollekin lyhyemmälle reissulle mutta taloudelliset huolet painaa päälle. Varmasti maailman paras bestman, on auttanut enemmän mitä on pyydetty ja ollut aidosti iloinen meidän puolestamme :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania.

 

Lahjaksi ajateltiin kaikille laittaa jotkut pienet pullot Alkon valikoimista, ja kustannetaan koko porukalle ruoat jossain ravintolassa häiden jälkeen. :)

 

Lisäksi kaasoille ostin helmirannekorut, jotka laittavat hääpäivänä ranteeseen, heille kun ei tule mitään kukkia, ja bestmaneille tulee kuitenkin vieheet.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä ostin mun kaasoille molemmille Thomas Sabon rannekorut ja niihin molempien omien syntymäkuukausien onnenkivet.

Kiitos tasta vinkista; tuolla Thomas Sabolla nayttaa olevan vaikka mita ihania koruja! Itse ainakin loysin useamman, jotka sopisivat kaasolleni. Nyt vain pahkailen muutaman valilla, etta minka otan. Huh, olen pitkaan etsinyt ja pahkaillyt asian kanssa, helpottavaa loytaa jotakin oikeasti potentiaalista viimein!  :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Korut kaasoille, eli siis charmsit Thomas Sabolta. Häihin liittyvällä teemalla mutta kuitenkin niin henkilökohtaiset, ettei estä jokapäiväistä käyttöä. Lisäksi kirjoitin kaasoille kirjeet.

Bestmanit lahjottiin Kuusamon tämän vuoden vuosiuistimilla, joihin kaiverrutettiin nimi ja alle "BESTMAN". Pakettikortissa toivotettiin mm. "Kireitä siimoja" tai "Kalaonnea elämään". :-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meile tulee kaason ja bestmanin lisäks todennäkösesti 2 morsiusneitoa ja 2 sulhaspoikaa. Ollaa aateltu, et annetaa jokaisele personoidut lahjakassit. Kaasolle ja bestmanille tulee jotai "spesiaalia" niihin, koska heilä on eniten hommaaki :)

Kassin sisältö näiltä näkymin tulee pitämää sisällää alkoholia, koruja, lahjakorttia, koristeita (esim. valokuvakehys), jotain inside-läppä tilpehööriä yms.

Link to comment
Share on other sites

Tää oli niin vaikea keksiä.

Mun kaasot näkivät paljon vaivaa häiden suhteen ja käyttivät paljon aikaa myös. Joten sitten keksin, että teen lahjat itse ja käytän niihin myös aikaa ja näen vaivaa.

Joten minä kudoin kaasoille villasukat. Kaiken lisäksi vielä elämäni ensimmäiset pitsisukat. :)

Tiesin että kaasoni arvostaisivat juuri tällaista vaivannäköä enemmän kuin jotain kallista lahjaa. Ja niin he arvostivatkin ja ilahtuivat selvästi aidosti sukistaan, jotka näin syksyllä olivat vielä käytännöllinenkin lahja. Lisäksi niistä jää sitten kiva muisto. :)

Tämän lisäksi tarjosin kaasoille viimeisessä hääpalaverissa ruuat ravintolassa.

Link to comment
Share on other sites

Minä ostin kaasoille kaikkia ihonhoito ym. tuotteita, saavat sitten hemmotella itseään kun ovat meidän eteen niin paljon tehneet töitä :) Toinen kaasoista nauroikin, että "kuinka hajalla sä ajattelit mun olevan häiden jälkeen" kun näki paketin :D Lisäksi kaverini on korutaiteilija, joten hän teki kummallekin korvis+rannekorusetit, on ainakin uniikit lahjat :) Mies hankki bestmanille kiitoslahjaksi saunajuttuja, kun heillä on uudehko kämppä ja löylykiuluna toiminut tähän asti soppakattila. Lisäksi kustannettiin häissä bestmanin vuokrapuku.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itse ostin kaikille kaasoille (3kpl) mekot hääpäiväksi. Tämän lisäksi kustansin heille kampauksen tai meikin, heidän oman valinnan mukaan. Uskon, että olivat mieluisat ja riittävät lahjat :)

 

Kävimme myös koko porukan kanssa (minä, mies, kaasot ja bestmanit) ulkona syömässä hääparin piikkiin muutama viikko häiden jälkeen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Olen ajatellut, että maksan itselleni ja kaasolle matkan Tallinnaan (kaaso ei ole koskaan ollut Tallinnassa, vaikka muuten matkusteleekin ahkerasti). Siellä sitten mennään yhdessä johonkin hoitoon ja syömään. Minä kustannan hoidon, syömisen ja matkan. Vielä en ole päättänyt, että olisiko se ihan päivämatka vaan vai jäädäänkö yöksi. Toki joku pysyvämpi lahja olisi kiva (koru tmv.), mutta ihan hulluna ei ole rahaa laittaa. Toki voisin ostaa jonkun "halvan" korun, esim. ei mikään Kalevala koru, joka olisi se pysyvämpi muisto, mutta enemmän satsaan tuohon matkaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Seppelpää

Ajattelin viedä kaasoni pitkäksi viikonlopuksi Amsterdamiin. :girl_smile: Hän auttaa meitä aivan valtavasti, ja olemme sulhon kanssa yhtä mieltä siitä, että pieni lomamatka kaiken jälkeen on enemmän kuin ansaittu.

Link to comment
Share on other sites

Me annettiin kaasoille ja bestmanille lahjat häiden loppupuolella ja kiitimme heitä avusta pienellä puheella. Minä annoin kaasoilleni makeisilla täytetyt korit, joissa oli kaksi pakettia. Lahjapaketteihin olin hankkinut kaikille hopeiset kaulakorut ja Willow Treen ihanat enkelipatsaat. Kaasot tykkäsivät oikein kovasti ^_^ Mies antoi bestmanilleen pullollisen koskenkorvaa, mikä oli mielestäni ihan sopiva kiitos, sillä kaasot olivat hoitaneet kanssamme lähes kaikki hääjärjestelyt ja bestman lähinnä hoiti hääjuhlan juontamisen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ihania lahjoja olette keksineet ! Me maksamme kaasoille häitä edeltävän yön poreammeellisessa ja saunallisessa sviitissä, jossa siis itsekin vietän häitä edeltävän yön. Lisäksi päädyin lopulta maksamaan molempien kampauksen hääpäivänä.

 

Lisäksi olen ostanut kaasoille samanlaiset rannekorut ja  lahjakortit kauneushoitolaan.

 

 

Bestmanien lahjoista minulla ei ole hajuakaan.. Mies saa päättää niistä.. :)

Muokattu: , käyttäjä: kukkamaaria2014
Link to comment
Share on other sites

Täällä on kyllä aivan ihania lahjoja, kelpaisi itsellenikin... 

 

Täytyy myöntää, ettei tämäkään asia ole tullut aiemmin mieleen ennen kuin täältä luen enkä siksi ole vielä mitään ehtinyt edes ajatella. Täytyykin lukea ihan koko ketju huolella läpi ja tuumata, mikä kaasolle olisi kaikkein mieluisinta... Tai kaasoille, minulle kun heitä on valikoitunut kaksi kipaletta. Sulho saa keksiä jotain bestmanille, tuntevat kuitenkin toisensa jo lapsuudesta saakka joten luulisi olevan selvää, mikä bestmania eniten miellyttäisi. 

 

Mutta kyllä joku lahja täytyy tietysti heille kaikille olla, kuitenkin ovat kunniavieraitamme ja tärkeässä tehtävässä muutenkin. 

 

Mitä te ETTE antaisi kaasolle/bestmanille lahjaksi ja miksi? (Yleisesti ottaen). 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

En ole koskaan ennen kuullut että kaasoille/bestmaneille annettaisiin lahjoja, mutta kaikkea sitä näemmä naikkareista löytää :) Ihan mukava idea kyllä antaa jokin muisto, mutta en ainakaan itse osaisi sellaista kaivata. Tai no, morsiamen kanssa on ollut puhetta että hääpari kustantaa myös minun (eli siis kaason) kampauksen hääpäivänä jos koen että sellaista tarvitsen ja mielestäni tuo on varsin riittävä lahja tai korvaus kaasoilusta. Mielestäni kuitenkin siis pelkkä sanallinen kiitos riittää, mutta sen myös haluan kuulla. Ylipäätään pidän tärkeänä että (hyvin) tehdystä työstä saa myös kiitosta ja tämä pätee niin työpaikoilla, vapaa-ajalla kuin hääjutuissakin.

 

Christabel-, vastaan nyt kaason näkökulmasta, että mitä en haluaisi vastaanottaa. Lahjahevosen suuhun ei saisi katsoa, mutta mieluummin olen ilman lahjaa kuin vastaanotan jotain sellaista mitä en halua/tarvitse. En selannut koko ketjua läpi että mitä kaikkea täällä on ehdotettu, mutta ainakaan itse en haluaisi saada mitään ns. turhaa koriste-esinettä. Valokuvat, taulut, pienet patsaat, kynttilät yms. jäisivät vain kaappiin lojumaan. Sama koskee myös suurinta osaa koruja ja muita asusteita. Mieluummin sitten vaikka pullo hyvää viiniä :)

Link to comment
Share on other sites

Kun itse olin pikkulikka, sain kunnian toimia serkkuni morsiusneitona. Tästä erittäin mieluisasta tehtävästä sain "Palkkioksi" pronssisen Kalevalaripuksen: Euran sydän. Aivan ihana ja itseasiassa kaulassa nytkin :D Ajattelin jatkaa tätä "perinnettä"; eli kaasoilleni (3) olen ajatellut antaa Euran sydän -kaulakorut. Ja toki kertoa heille tämän tarinan, että tämä on perinne. Ehkäpä he ottavat omiksi perinteikseen myös :D Koska korut ovat pronssiset, eivät ole hirmu kalliit, mutta kuitenkin "arvostettua" brändiä, eli Kalevalaa.

Link to comment
Share on other sites

Mä oon Uppan kanssa samalla linjalla. Mä en haluaisi ostaa mun kaasoille mitään turhaa tavaraa koska inhoan itse sitä kun saan jotain mitä en halua & tarvitse. Ja toisen korumaku & sisustusmaku on aika hankala asia aina - etenkin jos meinaa ostaa kaasoille samanlaiset (siis jos on useampi kaaso) lahjat.

 

Itse ajattelin että kiittelen kaasoja häissä vuolain sanoin (kuten Uppa sanoi, sanalliset kiitokset ovat parasta, etenkin julkiset kiitokset) ja sen lisäksi sitten syksymmällä veisin kaasot vielä esim. Flamingon Spahan rentoutumaan ja sieltä meille missä tarjoan ruuat ja viinit. Mun mielestä aika ja elämykset on aina kivampia kuin tavara. Jos jostain syystä tuo ei onnistu niin sitten ostaisin hyvät shampanjapullot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...