Ragazza

Kaason/bestmanin lahjat?

683 viestiä aiheessa

Minä tilasin sekä kaasolle että bm:lle häiden teemaväriset kaiverretut taskumatit, joka täytetään meidän 'nimikkojuomalla' eli vaalealla rommilla. Tiedän siis hyvin ystäväni, ja varmasti kaaso tulee olemaan ilahtunut taskumatista eikä mistään naisellisestä härpäkkeestä. 

Pää pitkään pyöritti tyhjää että mitä heille sitten vielä muuta keksitään, niin sitten iski se ajatus, että tekee heille juhlapäivän 'selviytymispaketin', mihin tulee nuo taskumatit, BM:lle teemaväriset sukat, kaasolle sukkahousut ja lisäksi sitten vielä jotain kurkkupastilleja tms, kuitenkin he illan mittaan äänessä olevat, niin jos sattuu kurkkua kuristamaan jossain vaiheessa  :girl_haha: Noille muille pakettiin tuleviin kehittelen vielä omat 'etiketit' ja pakataan sitten samanlaisiin laatikoihin. 

Itseasiassa pitäisi nyt kehitellä ne etiketit tulostusvalmiiksi, niin saisi alkuviikosta jo paketit kasattua ennen kun kaaso tulee tänne meille ettei pääse näkemään  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elämyslahja tai ravintolalahjakortti on varmasti aina toimiva vaihtoehto. Oma mies on ollut bestmanina useampaan otteeseen, ja niistä reissuista kaapin perälle kertynyt kolme taskumattia ja useampi nimikoitunu lasi/tuoppi. Vaikka ovat sinänsä hienoja, niin eipä niitä tule arkena käytettyä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ostin kaasoilleni lahjakortit kampaamoon, johon menemme aamulla meikin ja kampauksen ottamaan, sekä pullot oikeaa shampanjaa. Lahjakortti ei kata koko summaa kampauksesta ja meikistä, enkä ole luvannutkaan niitä maksaa, mutta ajattelin jättää nuo lahjakortit yllätykseksi hotellin yöpöydälle, kun lähden sieltä aamulla tuntia ennen kaasoja kampaajalle. Shampanjapullot laitan lahjapakettiin ja annan kortin kanssa hääpäivän jälkeisen päivän brunssilla.

 

Bestmanille pitäisi keksiä jotain muuta. Hän kun ei käytä alkoholia ollenkaan, niin pullo tai taskumatti menisivät hukkaan. Teemaväreihin sopivan kravatinkin oli mennyt jo itse ostamaan, vaikka sulho aikoi sen hänelle ostaa. Oisko kanssasisarilla hyviä ideoita?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät vuoden päästä, mutta tämä mietityttää jo nyt! Mitään koruja en voi kaasoille ostaa, sillä toinen heistä on kultaseppä (ja se, jolta kaikki muut ystäväpiirimme morsiamet ovat tilanneet omille kaasoilleen korut...) ja tuntuisi hassulta antaa hänelle koruja kun hän niitä itse valmistaa. Molemmat ovat myös aika luonnonlapsia, joten hoidot ja kampaaja-lahjakortit eivät välttämättä innosta. Mietin sitten, veisinkö heidät katsomaan esimerkiksi stand-uppia tai antaisin jotain muuta aineetonta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aineeton lahja kuulostaa tosi hyvältä! Juuri vaikka stand-uppia, tai jotain yhteistä tekemistä! Voihan sitä vaikka tarjota illanistujaiset ihan vaan kotona, laittaa hyvät tarjoilut ja olla vaan. Tai ravintolailtaa, leffaan, vaikka festareille tai konserttiin.

Sylvi likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Bestman arvostaisi varmasti jotain erittäin laadukasta ravintolaillallista, kaaso taas kenties jotain aineetonta kokemusta. Niillä varmaan mennään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti jokin aineellinen lahja muistuttamaan henkisesti raskaasta tehtävästä. :P Tarvitsee kaason tapauksessa tehdä hieman tutkimustyötä, jotta vältytään turhalta rihkamalta. Bestmanille luulisin miehen kehittävän jotain nestemäistä. :grin: Pelkään, että lahjakortit, jotka tulisi käyttää tiettyn päivään mennessä unohtuvat kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ollut mitään lahjoja, mutta tarjottiin kaikille majoitus häiden ajaksi ja kaasoille kampaukset ja meikit. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään