Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulla oli vain yksi kaaso (paras ystäväni), joka otti liian rennosti häävalmistelut. Ei halunnut oikeastaan ottaa vastuuta kannettavakseen mistään tai hän ei ottanut vastuuta kannettavakseen mistään, vaikka pyysin apua. Joten... Kunpa olisin älynnyt ottaa myös toisen kaason! Onneksi oli kuitenkin apua kälystä ja monista ystävättäristä. Ei päässyt pahoja kriisejä syntymään.  :)

Että kannattaa oikeasti harkita sitä toista kaasoa siinä vaiheessa, kun alkaa näyttämään siltä, että yksi kaaso ei riitä. Oikeasti!

No, häät oli ja meni onneksi ihan nappiin. Itsellä oli vain niin kova stressi kaikesta, että tuli hääjuhlassa sitten todella huono olo ja melkein migreenikohtaus... Mut selvisin migreenilääkkeiden, ihanan sulhon ja happihyppelyn avulla!  :-X  ::)

Link to comment
Share on other sites

Ei yhtään kaasoa!  8-) Ja miehellä ei ole bestmania...

Koska emme halunneet alkaa laittaamaan ihmisiä

tärkeysjärjestykseen, koska totesimme että joku

tulisi kumminkin pahoittamaan mielensä jos häntä tai

häntä ei olisi valittu kaasoksi/bestmaniksi, joten

päätimme olla ilman..  :P Tosin seremoniamestari

meille on valittu...  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Minulla on tällä hetkellä kaksi kaasoa pyydettynä (tätini ja hyvä ystäväni nuoruusvuosilta lähtien), mutta nyt haluaisin vielä kolmannen. Olen tutustunut häneen vasta pari-kolme vuotta sitten, mutta hänen kanssaan olemme keskustelleet kaikesta mahdollisesta ja hänen on jakanut kanssani kokemuksia ja ajatuksia viimeisten vuosien aikana.

Olen myös näyttänyt hänelle päikkysuunnitelmiani ja hän on aktiivisesti ollut mukana kertomassa omista kokemuksistaan. Voinko siis vielä näin jälkikäteen pyytää hänet kaasokseni? Ja onko kolme liikaa? Toisaalta annan mielelläni kaikille näille kolmelle kunniapaikan häissäni, sitä kaasot minulle enemmän ovat, ennemmin kuin tekemässä asioita. Sulhasella ei ole bestmania, mutta hääjuhlassa on erikseen molempien pikkuveljet (yht. 2 kpl) seremoniamestareina.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yksi tulee. Oli helppo valita, sillä ollaan oltu ystäviä kaikkein pisimpään ja asuttu koko elämämme ( lukuunottamatta viimeistä 1,5vuotta) 1,5km säteellä toisistamme.

Mun kaasolla ei pahemmin tehtäviä ole, kun ite tykkään tehdä kaikki. Mutta pientä apua tarvitsen pukeutumisessa, mielipiteissä jne.. Ja onhan se kunnianosoitus ystävyydestä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla on nyt 4 kaasoa, läheisimmät ystävättäreni! :lol:

Miehelläni on 1 bestman, yksi läheisimmistä ystävistään. Mietti kyllä toisenkin bestmanin ottoa, mikä olis ollut minusta jännää ja erikoista :) , mutta tekee nyt näin miten haluaa. :)

Minä en laske kaasoille mitään hommia paljoakaan, jotain ohjelmien jakoa ja sellaista. Ja onhan heillä "hauskaa" kuunnella höpinöitäni tässä n. vuoden ajan! :lol:

Kaasot järjestävät mulle kyllä polttarit ja häihin jotkut hauskat puheet. He myös esiintyvät muiden esiintyjien (jotka myös ovat vieraina, kuten esim. bändi) lomassa hääjuhlassa ja kirkossa. :grin:

Mieheni ei niinkään ole polttareista omalla kohdallaan kiinnostunut, mutta kaippa hekin sitten menevät jonnekin iltaa istumaan, saa nähdä! B)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Hattu, ota vain kolme kaasoa, ei kai se ole hassun näköstä. Mullekin tulee kolme kaasoa. Paras ja pitkäaikaisin ystäväni sekä molemmat siskoni.

Eipähän yhdelle kaasolle aiheutu paineita, kun on muitakin apuna ja voi yhdessä suunnitella.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla tulee olemaan kolme kaasoa, pääasiassa en yksinkertaisesti osannut valita heidän kesken ja ratkaisin asian sillä että mulla tulee olemaan kolme kaasoa. Ja jääpähän kaikille sitten aikaa rentoutua ja juhliakin kun ei yksinään tarvitse vastata kaikesta :)

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee kolme kaasoa ja miehelle yksi bestman. Kaasojen lukumäärään vaikuttaa ihan käytännön syyistä sekä tunne syistä. Olin itse kaasona viime kesänä ja olisin kyllä toivonut siihen hommaan apua. Bestman ei kuitenkaa ihan kaikessa morsiammen avustamisessa voinut olla läsnä ;)

Kaasoikseni olen pyytänyt kaksi kaveria ja siskoni. Yritän itse järjestellä mahdollisimman paljon, mutta askarteluun ym. tarvitsen kuitenkin apua. Ja hääpäivänä on kaikenlaista hienosäätöä joita itse en ehdi hoitaa. Haluan uskoa sellaiset asiat niiden käsiin joiden arvostelukykyyn luotan 100%.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...