Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

Mulla on 1 kaaso ja 2 aikuista morsiusneitoa. :-*

Miehellä 1 bestman.

Kaason ja bestamin valinta oli molemmille ihan itsestään selvä juttu, minä halusin kuitenin pyytää 2 rakasta ystävääni morsiusneidoiksi alttarille kanssani. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minulla on kolme kaasoa, joista vain kaksi kykenevät konkreettisesti auttamaan järjestelyissä.

Yksi lähti siis opintojen takia kolmeksi kuukaudeksi Jenkkeihin, mutta halusin kuitenkin hänet kaasoksi, koska meillä on pitkä yhteinen historia ja kaikki muutkin tärkeät asioita on koettu yhdessä. Hän palaa reissusta pari viikkoa ennen häitä, joten hän on enemmän vain hengessä mukana ja kahden muun kaason apuna - mitään vaativia tehtäviä hänellä ei ole, ellei hän välttämättä halua. Häntä pidetään internetin välityksellä kartalla kaikista järjestelyistä.

Toinen kaasoni on myös vanha ystäväni, joka oli tuon ensimmäisen tapaan ilmiselvä valinta, ja kolmas taas opiskelukaverini, johon tutustuin kuluneena, ekana opiskeluvuonna. Hänestä tuli kevään aikana mulle tosi tärkeä ja ajattelin pyytää hänet sitten kolmanneksi kaasoksi, jottei tuolla toisella ole ensikertalaisena liikaa stressiä kun se yksi on siellä Jenkeissä :D

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee 1 kaaso ja kaksi aikuista morsiusneitoa/avustajaa. Miehelle tulee 1 bestman ja 1 seremoniamestari, joka sitten hoitaa ohjelman läpiviennin yhdessä kaason kanssa. Päävastuu kaason tehtävistä on parhaalla ystävälläni, mutta nämä kaksi muuta ystävääni auttavat sitten tarpeen tullen. Tyytyväisiä ovat kaikki olleet "rooleihinsa" :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yksi kaaso riittää, haluan itse hoitaa hääjärjestelyt joten en periaatteessa olisi tarvinnut yhtään..

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa, koska tiedän miten raskasta on yksin koittaa hoitaa polttarit sekä muut järjestelyt, joten nyt kun kaasoja on kaksi puolittuu hyvin myös kaikki "hommat". Suurimman osan olen itse tai sulhasen kanssa tehnyt, mutta jossain asioissa olen tarvinnut myös apua. Tämä on mielestäni paras ratkaisu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä tulee olemaan kaksi kaasoa ja 1 bm. Vieraita tulee olemaan joku 150 tai vähän päälle. En kuitenkaan ajatellut vieras määrää ollenkaan kaasoja pyytäessäni.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on kaksi kaasoa ja miehelä kaksi bestmania ja vieraita meille tulee 150. Mutta uskon, että sama määrä meillä olisi noita pikkuapureita ollut, vaikka vieraita olis ollut 30. :)

Link to comment
Share on other sites

Kaasoja neljä ja vieraita 70. En ymmärrä kylläkään miten nämä kaksi ovat verrannollisia toisiinsa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Eihän se kaasojen määrä minustakaan ole kiinni vierasmäärästä. Minulle tulee neljä kaasoa ja vieraita kutsutaan 80 tai vähän päälle. En vaan voi valita noista neljästä ystävästäni yhtä tai kahta, siksi kaikki neljä :P

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee kaksi kaasoa (heitä ei tosin ole vielä pyydetty, mutta enpä usko että kieltäytyvät :P) ja vieraita kutsutaan n. 200. Miehellä 1 bestman.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee 2 kaasoa, ja vieraita kutsutaan joku 60-70.. En kyllä ajatellut häiden kokoa kaasoja pyytäessäni! Jotenkin se vain oli itsestäänselvyys..

Toinen kaasoista asuu kanssani samalla paikkakunnalla, toinen 80km päässä..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille vieraita tulee noin 100-120 (listaa vielä viilataan.. ;) ) ja kaasoja on minulla 2, samoin on bestmaneja 2.. Mutta en kyllä minäkään tuota vierasmäärää mitenkään ajatellut valintaa tehdessäni..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...