Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

Mulla kaasojen valinta meni vähän hassusti. Aluksi pyysin yhtä, parin kuukauden päästä toista, ja siitä noin puolen vuoden päästä pyysin vielä kolmannen kaason. Toivottavasti viimeiseksi pyydetty ei tunne itseään vähempi arvoiseksi. Kaikki ovat yhtä rakkaita ystäviä, mutta niistä oli vaikea valita. Varsinkin kun aluksi ajattelin, että haluan vain yhden kaason :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1 kaaso. En edes miettinyt pitäisikö pyytää vielä joku toinenkin kun tiedän että saamme kaasoni kanssa hommat hoidettua, aivan varmasti! Miehelläni on 2 bestmaniä, mutta pohtii vielä pyytääkö kolmannenkin. :girl_haha: Voin kyllä sanoa, että minun yksi kaasoni saa paljon enemmän asioita aikaan kuin mieheni kolme bestmäniä.. :D :D Niin tomera neiti on kyseessä... :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Minulle tulee toivottavasti kolme kaasoa, en ole vielä ehtinyt kaikkia pyytää... Pikkusiskoni sekä kaksi ystävääni, jotka olen tuntenut eri tahoilta lähes kymmenen vuoden ajan ja joita kumpaakin pidän käytännössä siskoinani. Kaikki kaasot ovat tavanneet toisensa useita kertoja vaikkeivät periaatteessa tunnekaan kuin minun kauttani. Hauska nähdä mitä tällä porukalla saadaan aikaiseksi - etenkin polttareista voi kehkeytyä todella mielenkiintoiset kun nämä neidit pääsevät kolmestaan järjestämään! :girl_haha:

Bestmaneja tulee näillä näkymin vain yksi. :)

Kaikki kaasot suostuivat tehtäväänsä, ja bestmanien joukkokin kasvoi yhdestä kolmeen. Eli nyt meillä on tasaparit, kolme kaasoa ja kolme bestmania, ja olemme kovin tyytyväisiä. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...