Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minulla on kolme kaasoa, koska minulla on kolme hyvin läheistä ystävää, enkä halunnut kenellekään heistä liian isoa tehtäväkuormaa. Kaikki ovat myös hyvin erilaisia ja tykkäävät erilaisista jutuista, joten saavat varmasti sulassa sovussa päätettyä, kuka avustaa minua missäkin asiassa :>

Link to comment
Share on other sites

Näillä näkymin yksi molempia. Apuja saadaan onneksi muiltakin, niin kovin suurelle rasitukselle kaaso ja bestman eivät joudu. :)

Muokattu: , käyttäjä: Onnen hanhi
Link to comment
Share on other sites

Itsellä on 3 kaasoa ja 2 bastmania. Kaasoille ei varmaankaan tule miään tehtäviä eikä myöskään bestmaneille. En halua, että kaasoni järjestävät mitään ohjelaa yms. Auttavat vain pakollisissa järjestelyissä lähempänä juhlapäivää. Olen niitä jotka haluaa tehdä kaikki itse ja kaasot eivät näe edes pukuani vasta kun lähempänä hääpäivää

Silti kaasoa tuli näin paljon koska joku loukkaantuu ja siskonikin halusi välttämättä olla kaaso. Mutta sama se ei näillä ole juuri merkitystä kun nimellisesti.

Muokattu: , käyttäjä: Hemera
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä piti alunperin olla vain yksi kaaso ja bm, mutta nyt on mulla kaksi kaasoa ja miehellä yksi bestman. Lisäksi miehen toinen ystävä toimii seremoniamestarina.

Voi tosin olla, että mies pyytää seremoniamestarikaveria toiseksi bestmaniksi. Kuultiinpa nimittäin tuossa yhdeltä tutulta, että ollaan oltu törkeitä kun ollaan pyydetty tätä esiintymistaitoista ystävää pelkäksi seremoniamestariksi, ja nyt meillä "bestman ei tee mitään mutta saa kaiken kunnian". Ei oltu ajateltu että asiassa olisi mitään loukkaavaa, mutta jos näin on niin ehkäpä miehelläkin tulee sitten olemaan kaksi bestmania. Ei sillä tittelillä ole meille niin väliä..

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee 1 kaaso, 1 bestman ja ehkä 1 seremoniamestari. Olen pyytänyt kaasokseni siskoani ja tiedän ettei hän mielellään ole ison porukan edessä äänessä. Hän ei myös tunne bestmania ollenkaan. Armahtaaksemme hänet juontamisesta ja saadaksemme vielä yhden hyvän kaverin mukaan hääseurueeseen, olemme kaavailleet pyytää seremoniamestariksi bestmanin tyttöystävää, joka on siis myös todella hyvä ystävä meille molemmille ja olisi passeli juontamaan illankulkua bestmanin kanssa, jolloin kaaso voisi keskittyä muiden juttujen hoitoon (niissäkin hommaa riittää!).

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee 3 kaasoa, koska me ollaan sellainen neljän kopla, etten mitenkään voinut valita vain yhtä ystävääni. Mitään suurensuuria tehtäviä en kaasoille kylläkään jaa, oon iha liikaa minäihanitse-persoona, mut jos mehevät polttarit vaikka sais :lol: Mies on arponut kaverin ja veljen välillä niin kysyin että miksei molemmat. Sitä se nyt jäi pohtimaan.

Link to comment
Share on other sites

Mulle tuli ihan yllätyksenä että kaasoja voi olla useampi. Olin ollut kokoajan siinä luulossa että kaasoja on vain yksi ja sitten lisänä voi olla morsiustyttöjä? Onko se sitten ollut Suomessa ennen näin, ja nykyään ei käytetä enää morsiusneitoja vaan kaikki on kaasoja ? Vai onkohan tuo morsiusneito käytöntäö sitten iskostunut jostain jenkkilästä mieleeni? :D

Link to comment
Share on other sites

Kaasoista mä oon aina kuullut puhuttavan. Morsiustytöistä tulee mieleen ne sellaiset hörhelömekkoihin puetut 5-vuotiaat, jotka on laitettu heittelemään ruusun terälehtiä morsiamen edelle käytävällä (ja joilla sitten loppujen lopuksi menee sisu kurkkuun ja kulkevat matkan äidin kanssa käsi kädessä) :lol:

Link to comment
Share on other sites

Okei :D Mä olen luullut että ne on sitten taas kukkaistyttöjä, heh. Kerkesin jo tuossa pyytämään siskon tyttöjä (18v, ja 16v.) mun morsiusneidoikseni ja ajattelin siihen vielä jonkun kaasoksi, mutta täytyy nyt sitten korjata siskontytöillekin että he ovat siis myöskin kaasoja eivätkä morsiustyttöjä :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...