Guest angel_eyes-80

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)

855 viestiä aiheessa

Tällä hetkellä yksi...Olemme tunteneet toisemme ala-asteelta asti ja olleet parhaat ystävät. Viime vuosina kuitenkin opiskelut yms ajaneet erilleen, mutta tahdoin pyytää häntä silti kaasokseni. Tietenkin suostui, mutta nyt kun olemme keskustelleet ideoista, joita minulla on ja mitä haluaisin, olemme täysin eri aaltopituuksilla. Minä&sulhaseni tahtoisimme suurimmaksi osaksi melko perinteiset häät ja koristelut yms..mutta hänellä hieman erilainen visio...Tietenkin meidän juhlamme kyseessä, joten me päätämme,mutta tuntuu että tein väärän valinnan pyytäessäni hänet kaasokseni. Olemme tosiaan muuttuneet täysin erilaisiksi. Olen nyt siis suunnitellut pyytäväni sulhasen siskoa kaasokseni myös tämän toisen lisäksi. Sulhasen siskon harteilla lepää jo pukuni valmistus, mutta hän on niin energinen ja ajattelee asioista hyvin pitkälti samalla tavalla kuin minä, niin uskon että hän suoriutuu tehtävästä hyvin.

Ei aivan ollut ehkä tähän ketjuun kuuluvaa, mutta tulipa sanottua..Löytyneeköhän muilta samankaltaisia onkelmia...?  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mikä ero kaasolla ja morsiusneidolla? Minulla tulee olemaan ainakin yksi kaaso. Paras ystäväni, jonka olen tuntenut 6-vuotiaasta lähtien. Sittemmin olemme eläneet kaukana toisistamme, eikä yhteydenpito ole ollut mitenkään erittäin säännöllistä. Silti hän tuntuu minulle läheisimmältä ystävältä. Kai koska olemme tunteneet toisemme niin pitkän ajan. Mutta hänellä on nyt sellainen elämänvaihe, että vaikka hän suostuukin kaasokseni, tiedän ettei hän pysty järjestämään ja organisoimaan asioita. Niinpä pyysin parasta opiskeluaikaista ystävääni "toast masteriksi". Toisin sanoin ohjelmavastaavaksi. Minulla ei ole paljon kokemusta häistä ja mieheni on ruotsalainen. Heidän häissään on ainakin aina ohjelmavastaavat, toas masterit..sittemmin mietin, pitäisikö tätä toista ystävääni kuitenkin kutsua kaasoksi? Vai morsiusneidoksi? Auttakaa!

:-? :-? :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi kaaso. Paras ja ihanin. Oma siskoni. Miehellä yksi bm, paras kaverinsa. Vieraita n 100.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin totta. Morsiusneidot yleensä (vaikkakin vanhempia tyttöjä), eivät hoida mitään "virkaa" kai häissä. Esim. jotkut ottavat isomman kaveriporukkansa morsiusneidoiksi, lähinnä sille alttarille seisomaan tueksi, vielä kaason/kaasojen lisäksi (joille sitten annetaan ehkä ohjelmavastuutakin).

Ajattelin, että vanhin ystäväni olkoon kaaso, henkinen tukipilarini tärkeänä päivänä, toivottavasti aamusta iltaan vierelläni, toinen tämä toast master, host, etc (u name it) auttaisi sitten best manin kanssa ohjelman järkkäyksestä ja kiireisenä päivänä pitäisi ohjat käsissä.  Mutta mutta..ehkä pitäisi kutsua häntäkin siis kaasoksi...kun meillä tuota nimikettä ei taida olla..oli hän hiukan ihmeissään miksi minä häntä oikein pyydän? Ymmärsi tietysti kun selitin..

Edelleen neuvoja otetaan vastaan.. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulle tulee kanssa näillä näkymin kolme kaasoa. itekki oon sitä pähkäilly että onkohan se liikaa... mutta eipä näköjään taida olla. :) mulle tulee sisko ja kaksi ystävää. siskon oon vasta pyytäny, kun meijän häihinkin on vielä rutkasti aikaa... :P mut oon myös miettiny sitä, mikä on kyllä aikaa tyhmää, et toivottavasti yks mun ystävä, jota en aio pyytää kaasoksi, ja joka on kumminkin ihan yhtä tärkeä kun nää kaks jotka aion vielä pyytää kaasoksi, ei loukkaannu siitä, ettn häntä pyydäkkään....? en kumminkaan viiti neljää kaasoa ottaa, ku kolmekin mun mielestä on jo paljon. ja sitten tulee vielä kaks bestmania, ni alttarilla tulee olemaan hiukan ruuhkaa... :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kaksi kaasoa, molemmat siskoni... mielenkiintoista, koska ovat täysin erilaisia keskenään ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolme hyvää ystävää. Toivottavasti, kaikkia en ole ehtinyt vielä kysymäänkään:)

Ja kuinka kävikään.. ;D Neljä on lopputulos. Päättämisen vaikeus iski ja kaikki rakkaita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi kaaso, paras ystäväni ja innostunut asiasta  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi kaasoa, joista vasta kylläkin toista olen pyytänyt. Haluan jo tässä vaiheessa jakaa vastuuta ja yhdessä on mukavampi suunnitella. Toinen oli helppo päätös, toinen hankalampi. Pitäisi olla vain onnellinen siitä, että on niin monta hyvää ystävää jotka varmasti joitaisivat tehtävänsä mallikkaasti että on vaikeuksia valita  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vain yksi kaaso, muista jos olisi pitänyt valita, olisi kaasoja tullut sitten 6 kpl, ja se on vähän liikaa mielestäni se.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
3 kaasoa. Ei kaadu sitten kenenkään harteille liikaa huolehdittavaa, kun on monta apuria.

Mulla on neljä kaasoa ja koska järjestelyaikaa oli puoli vuotta niin on tuntunut tosi hyvältä tuo ratkaisu. Kellekään ei ole tullut liikaa huolehdittavaa. :) kaksi kaasoista on siskojani ja kaksi hyvää  ystävääni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaksi - siskoni ja sulhon veljen vaimo.

Olisin varmaan yhdelläkin pärjännyt, mutta kaasoillani ainakin oli hauskaa puuhata yhdessä kaikkea pientä jäynää minun kiusaksi...  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla yksi kaaso, tosin ajattelin ensin että voisi hyvä olla joku ns. kaason apulainen, mutta eiköhän niitä apulaisia löydy ilman kaasoksi nimeämistäkin  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi kaaso --tosin jos kaasoni haluaa apulaisen toisesta hyvästä ystävästäni, niin sopii mulle :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään