Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

Minulla myös kolme kaasoa, kaikki siskojani. En osannut minäkään valita, eikä ole tarvettakaan. Saan ainakin paljon tukea ja apua!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulla vaikeuksia päättää että ottaisikos kaksi kaveriani vaiko isosiskoni?Kiva vaihtoehto olisi että ottaisi toisen kavereista ja siskon mutta pelkään että toinen kaveri suuttuu jos ei pääse...Vaikiaa!!!

Link to comment
Share on other sites

Itse ajattelin pyytää kahta parasta kaveriani ja siskoani joka on häiden aikaa 17v.

Toinen pikkusiskoni on silloin 12v. Olisiko ideoita mitä hän voisi tehdä? Haluaisin hänet mukaan tärkeään päivääni, mutta kaasoksi taitaa olla liian nuori.

Link to comment
Share on other sites

Yks on tällähetkellä. Mutta mietin vielä että tarvisinkohan toisenkin.

Kun kaaso asuu Tampereella ja häät pidetään täällä pk-seudulla. Joten joku avustaja täällä päässäkin olis hyvä olla.

Kaveri kun ei Treltä ihan joka käänteessä voi lähtee meille. ;D Vaikka lupas kyllä yrittää ahkerasti käydä meidän luona että saadaan "palaveerata" kunnolla ja jakaa vastuuta. :)

Link to comment
Share on other sites

Olen kovasti pähkäillyt tämän asian kanssa, ja tänään tein päätöksen (yhden monien joukossa  ;))! Minulle tulee kaksi kaasoa (mikäli suostuvat), toisen ystävän kaasona olin itse ja olen jo hänelle asiasta aikaisemmin maininnutkin, toinen on mieheni sisko ja erittäinen hyvä ystäväni. Kolmas ehdokas olisi ollut ihan tasavahvoilla, mutta häidemme alla hänellä on todennäköisesti kädet täynnä muita hommia, ja luulen että on ihan iloinen päästessään häihimme "vain juhlimaan". Muutenkaan en halua sysätä hirveää urakkaa kenenkään harteille, haluan että kaikki voivat nauttia juhlistamme  :) Kutsukortti- ym. askarteluihin varmasti kutsun kaasot mukaan, mutta eiköhän se punaviinilasin ääressä ole enemmänkin mukavaa ajanviettoa  :-X

Link to comment
Share on other sites

3 kaasoa mulle, kaikki rakkaita ystäviäni (yhdelle heistä kaasoilen itse ens viikon la) 2 heistä asuu ulkomailla joten tämän kotikaupungissani asuvan kanssa varmasti eniten käytännön juttuja puuhataan.

meille tulee myös 3 bestmania :)

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee 1 kaaso (isosisko) ja miehelle 1 bestman. N. 100 hengen häät. En kyllä ole vielä keksinyt kaasolle muuta tekemistä kuin hääaamuna mun kaverina oleminen, kirkossa laulaminen ehkä, ja hääjuhlassa toimia mun apuna vessa- ym. asioissa puvun kanssa.. Askarteluja jos tulee, niin mukaan kuvioihin työntäytyy varmasti äiti, anoppi ja isän vaimo..  :)

Link to comment
Share on other sites

Yksi kaaso tulee vain. Uskon, että kaasoni selviää hyvin hommistaan yksinäänkin. Eikä tullut edes mieleen pyytää kahta ystävää kaasoksi.

Link to comment
Share on other sites

Kaaso on parasystäväni ja ajattelimme pyytää veljeä ja siskoa toimimaan sulhaspoikana ja morsiustyttönä. Molemmat ovat jo vanhempia, mutta tällä tavalla saamme heidät virallisesti mukaan hääjärjestelyihin.

Link to comment
Share on other sites

Olenkohan mä jo vastannut tänne ::) Elikkä siis, mulle tulee kolme kaasoa.Kaikki kaasot ovat erittäin rakkaita ystäviäni.Mun piti alunperin pitäytyä kahdessa kaasossa, mutta koska kaikki kolme ovat minulle yhtä tärkeitä ja läheisiä, päädyin kaikkiin kolmeen.Toisaalta määrä tuntuu isolta, mutta eipähän kukaan rasitu liikaa häitteni vuoksi  ;)

Link to comment
Share on other sites

Yksi tulee luultavasti en vaan tiedä vielä kuka. En ole siis pyytänyt vielä. Vaihtoehtona on oma paras kaveri tai sitten sulhasen sisko. Tai tiukassa tilanteessa molemmat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...