Kuinka monta kaasoa/bestmania? (yhdistetty)


Guest angel_eyes-80

Recommended Posts

  • Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 months later...

mulla on kaksi, ihan vaan puhtaasti siitä syystä, että koen elämässäni olleen tavallaan kaksi jaksoa: toinen kaaso on paras ystäväni vuosien takaa, se jonka kanssa olen kasvanut ja jakanut ne nuoruuden ensimmäiset ihanstukset ja pettymysket, ja toinen sitten sellainen ystävä, jonka kanssa nykyään eletään iloja ja suruja... en osannut valita, joten tuo tuntui luonnollisimmalta ratkaisulta

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Syysmorsian05

Mulla on yksi kaaso, koska se tuntui jotenkin luontevimmalta. Oikeastaan valinta oli kahden rakkaan ystävän välillä niin vaikea, että olis ehkä pitäny pyytää kumpaakin kaasoksi. Vaikka voihan sitä tehdä muutenkin ystävien kanssa yhdessä valmisteluja jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Mulla sisko toimii ainokaisena kaasona mutta neljä parasta ystävää kuuluvat kaasotoimikuntaan ja toimivat häissä morstyttöinä :). Sulholla sama juttu, yksi bestman ja neljä bestmantoimikuntaan kuuluvaa parasta ystävää. Molemmilla meistä on paljon todella hyviä ystäviä ja halusimme, että he kaikki ovat jotenkin "erikoisosassa" häissämme! Koko porukka jeesaa ja suunnittelee häitä ja muita hurjuuksia kanssamme!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest hensku1974

Minulla tulee olemaan kunniatehtävissä kaksi kaasoa (toinen lapsuudensta saakka ollut ystävä ja toinen uudempi ystävä työelämästä), ja heidän tehtävinään on olla ainoastaan morsiamen tuki ja turva, eli ei mitään järjestelyvastuita tai huolehdittavaa juhlissa. Polttareiksi olen toivonut että mennään kaasojen kanssa kolmisteen jonnekin kylpylään tms hemmotteluiltaa viettämään.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...