Jump to content
Naimisiin.info

Uudenmaan pitopalveut


maibrit

Recommended Posts

Heippa,

 

Näitä ketjuja lueskeltuani totesin, että kovin päivittynyttä tietoa ei ole uudenmaan pitopalveluista. Me asutaan Järvenpäässä ja oikein mistään ei löydy tietoa pitomer:sta tai muista lähialueen palveluista.

Olisin kiinnostunut kuulemaan eripaikoista kokemuksia teiltä kenellä sitä on ihan lähivuosilta :)

 

Pito-piioista on puhuttu pitkä ketju, mutta se on aika vanha. Uusia kokemuksia heistä?

 

Pitopalvelujen kotisivuilla on menun hinta per. henkilö, mutta sitten ei kerrota, että mitä hintaan kuuluu. Pelkkä ruoka vai jotain muuta esim. työntekijät jne.

 

Kirjoitelkaa vastauksia jooko, kiitos! :)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli Gourmande Helsingissä 2013 järjestetyissä häissä. Ilmeisesti he toimivat koko Uudenmaan alueella. Ruoka oli erittäin hyvää ja siitä tuli vierailta kiitosta. Ruokaa riitti myös mukaanotettavaksi vaikka vieraat söivät todella paljon. Palvelu oli erinomaista eli osasivat kyllä hommansa / hyvin koulutettu. Kyselivät juhlan edetessä toiveita ja toimivat sen mukaan eli eivät juuttuneet alkuperäisiin aikatauluihin. Meillä oli omat juomat (skumpat, viinit ja avecit) jotka pitopalvelu myös tarjoili. Myös muiden härpäkkeiden ja kukkien kanssa olisivat auttaneet mutta hoidettiin ne itse eli juhlan saa räätälöityä itselle mukavaksi. 

 

Hintojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota siihen miten monta tarjoilijaa ja tarjoilijatuntia tarjoukseen on laskettu ja muuntaa ne vastaamaan toisiaan (tuntihinta / tarjoilija). Loppujen lopuksi tarjoilijoita tarvitsee saman verran oli pitopalvelu mikä hyvänsä ja useat pitopalvelut laittavat nämä arviot alakanttiin jotta tarjous näyttäisi houkuttelevalta.

 

Monet pitopalvelut varmaan ajelee pk-seudulla minne vaan eli ei kannata lukkiutua siihen oman kaupungin pitopalveluun ellei sitten satu olemaan todella kehuttu.

Muokattu: , käyttäjä: epu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...