Guest Myrttinä(Guest)

Kun ei ole ketään kaasoksi :'(

106 viestiä aiheessa

Me ei olla edes pyydetty kaasoa tai bestmania, koska emme ole katsoneet heidän rooliaan kovin tärkeäksi häissämme. Pyydämme paria ihmistä muuten tärkeisiin/ avustaviin tehtäviin.

Häistämme tulee muutenkin aika tavalliset ilman suurempia ohjelmanumeroita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Me ei olla edes pyydetty kaasoa tai bestmania, koska emme ole katsoneet heidän rooliaan kovin tärkeäksi häissämme.

Ei meilläkään ollut. Juhlat sujuivat hyvin ilmankin. Tosin meillä oli aika vapaamutoiset juhlat, joita ei etukäteen paljon suunniteltu. Varattiin juhlapaikka, pitopalvelu ja bändi. Edellisiltana käytiin parin ystävän kanssa laittamassa juhlapaikka kuntoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kans kaaso-ongelmia... Läheisiä ystäviä ei ole. Tuleva mieheni on paras ja ainoa ystäväni. Siskoja ei ole. Äiti on kuollut. Sulhasellani on erittäin hyvä miespuolinen ystävä jonka hän ehdottomasti haluaa bestmaniksi. Olen ollut varmaan säälittävä näky kierrellessäni yksin morsiuskauppoja... :'( Onneksi kuitenkin huomasin että en ole ainoa joka mietiskelee samoja asioita. Ongelma vaan on siinä että HALUAISIN kuollakseni kaason, koska bestmankin on jo "buukattu"!!

Voimia teille kuitenkin. Ja olkaa onnellisia kaasoistanne!!! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kaverini enimmäkseen miespuolisia, eikä naispuolisia kavereita ole tullut viime.aikoina montaa kertaa nähtyä.

Jossain toisessa keskustelussa nainen kertoi miespuolisesta "kaasosta". Miksei tämä voisi myös olla vaihtoehto? Turhan tarkkoja normeja jos kaason on pakko olla nainen...?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä pyysin kaasoksi kaverini, joka ymmärtää kauneuden päälle. Hän meikkaa mut ja

auttaa pukeutumisessa sekä on hääjuhlassa "henk.koht. avustajana". Ei siis ole bestikseni,

mutta sopii tuohon tehtävään kuin nakutettu. Yhteisestä sopimuksesta en vaivaa häntä millään

askarteluilla jne. Itse teen lähes kaiken ja kyselen apuja aina kulloisestakin asiasta eniten

tietävältä. Näin kenenkään urakka ei ole suuri ja kaikki ovat tyytyväisiä  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
sama asia vaivaa minua nyt, siis tuo välimatka. parhaat kaverini asuvat siis yli 300km päässä... :( en yhtään tiedä ketä voisin kaasokseni pyytää.... ehkä se vielä selviää tai sitten ollaan kokonaan ilman.

Minulla on vähän sama vaiva..  Ne vähäisetkin kaverit ovat kaikki kovin kaukana.. Olen yhtä erittäin hyvää ystävää pyytänyt, vaikkakin asuu eri maassa. Hän saa toimia makutuomarina ja henkisenä tukena sitten hääpäivänä. Toiseksi kaasoksi meinasin pyytää yhtä ystävää, jota en ole tuntenut kauaa tai ole kovin tiiviisti yhteydessä, mutta joka on jotenkin kuin pikkusisko minulle. Toivon, että hän tämän tehtävän ottaa ilolla silti vastaan. Ja yhäkin; hänkin asuu toisessa kaupungissa, mutta ei onneksi ihan niin kaukana..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kans ongelmia kaasojen kanssa. Oon ajatellu mun pikkusiskoa, mutta hän on häiden aikaan vielä alaikäinen niin tarvitsisin jonkun "aikuisen" avuksi. Monia olen miettiny, päätöksiä en ole vielä uskaltanu tehdä. Ehkä anna ajan kulua ja sitten lähempänä teen valintani. Miehelle oli heti selvää kenet hän ottaa bestmanikseen, ja vähän harmittaa kun itselle ei ole  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mun kaaso asuu tällä hetkellä yli 400km päässä (kohta melkein 600), ja sulhasen bm asuu yli 500km päässä. eipä oo meitä välimatka haitannut. kaason kaa sovittiin mm. yhteinen "loma" jolla matkustettiin helsinkiin sovittaan mulle pukuja jne. bm:n oon ollut yhteydessä s-postilla. eli kaikki onnistuu ihan hyvin näinkin! toivon molemmilta, että tulisivat paikkakunnalle vaikka paria päivää juhlapäivää ennen, jos vain heiltä onnistuu. jos ei, niin en ota ressiö;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

huoh..

Hyvä etten ole ollut ainoa, samojen pohdintojen tiimoilta.

Sama tilanne on kävässyt mielessä että jos ei olisi kaasoa ollenkaan tuossa muutaman kerran kun ei ole ketään niin läheistä ihmistä. Mutta tilannekin on tehnyt yllättävän käänteen omakohtaisesti..eli nyt niitä olisi 3vaihtoehtoa (eli en tiiä onko 3kaasoa jo liikaa), ainoa ongelma on että ketä sitten pyytäisi, kun yksi on hiukan ujon puoleinen mutta aivan mahtava kaveri muuten, toinen asuu n. 200km:n päässä ja kolmas on luultavammin vaihtarina ulkomailla silloin joten saa nähdä mitä tapahtuu...

Tämän kanssa ei kannata edetä liian nopeasti, antaa hetken asioden mennä omalla painollaan ja jos nyt tahtoo jonkun ottaa niin kysyy vain rohkeasti.

Kyllä varmasti sukulaiset olisi valmiita auttamaan jos lopulta päättää ettei otakkaan kaasoa ollenkaan.

Kaikilla on ollut mahtavia auttavia sanoja, eli kyllä täältä sitä tukea ja apua, sekä hössöttöjiä löytyy.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mulla on kans kaaso-ongelmia... Läheisiä ystäviä ei ole. Tuleva mieheni on paras ja ainoa ystäväni. Siskoja ei ole...Sulhasellani on erittäin hyvä miespuolinen ystävä jonka hän ehdottomasti haluaa bestmaniksi... :'( Onneksi kuitenkin huomasin että en ole ainoa joka mietiskelee samoja asioita. Ongelma vaan on siinä että HALUAISIN kuollakseni kaason..."!!

:'( Liitynpä kaasottomien (ainakin toistaiseksi...) kerhoon minäkin...Ei todellakaan ole sitä yhtä ja parasta ystävää...ystäviä muutenkin vähänlaisesti  :-/ Olen toiminut erään silloisen hyvän ystäväni häissä kaasona parisen vuotta sitten ja silloin kuului suunnitelmiimme, että hän olisi kaasonani sitten aikanaan...Nyt on elämä kuljettanut meidät totaalisen erilleen toisistamme, yhteydenpito ontuu puolin ja toisin, joten ei olisi jotenkin vaan luontevaa pyytää häntä kaasokseni...Uudet ystäväni olen saanut mieheni kautta, enkä oikein osaa arvioida millainen ystävä olen heille. Olenko tarpeeksi "merkittävä ystävä", jotta voisin heitä pyytää kaasokseni? ...hmmmm... :-? Kaason haluaisin kylläkin...tuntuu tosi yksinäiseltä juuri nyt...  :'( Olisipa helppoa jos olisi edes yksi oikein oikein hyvä ystävä  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehkä meidän kaasottomien yksinäisten pitäisi ryhtyä kaasoiksi toisillemme  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ehkä meidän kaasottomien yksinäisten pitäisi ryhtyä kaasoiksi toisillemme  ;)

Hih hauska idea  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä pyysin kaasoani, veljeni avovaimoa, hääpäivä-kaasoksi. Aluksi mietin, että en halua kaasoa lainkaan, kun tykkään itse järjestellä ja suunnitella. Mutta totesin sitten, että enhän minä yksin tuota pukua päälle saa ja on se kiva hääjuhlissa antaa kuitenkin ohjaksia vähän muillekin. Tuleva kaasoni ei todellakaan ole läheinen ystävä, mutta kun hän työkseen järjestelee tilaisuuksia, niin hääjuhlissa voin itse olla aika luottavaisin mielin, että kaikki hoituu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miekin olen lähes kaasoton, vaikka miulla onkin kaaso.

Miusta kun tuntuu et mie en mitään kaasoa tarvihe, hommat hoituu kyllä muutenkin. Joka tapauksessa mie pyysin miun ison siskon kaasoks, koska se on miulle varmaan kavereitten mittakaavassa se läheisin ja tiiän kuinka paljon se merkkaa sille itelleen. Mie siis lähinnä halusin kaason, koska haluan jakaa tuon päivän miun siskon kanssa ihan erityisellä tavalla.

Miun kaasolla ei tosin tuu olee muuta tekemistä kuin lieventää miun mahdollista stressiä ja kenties auttaa askartelussa jos niin haluaa (tarjoutui kyllä jo). Miun kaaso siis ei seiso miun takavasemmalla alttarilla, eikä poikkea muista vieraista itse tilaisuudessa. Mielellään mie antasin hänen olla seremoniamestari mutta on niin ujo joten en sitä häneltä vaadi. Miun kaaso ei tuu järjestämään miulle polttareita, koska voin kuvitella että ne ei ois miun näköset ollenkaan. Mie haluan viihtyä miun polttareissa. Kaasolla on kyllä sinällään vapaat kädet et jos haluaa enemmän vastuuta niin sitä toki saa, mutta luonteen tuntien niin tuskin tapahtuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on myös sama juttu. :( Vaikka häät eivät olekaan vielä aiheelliset, niin silti olen tätä asiaa miettinyt. Itselläni ei myöskään ole yhtään läheistä naispuolista ystävää, jonka haluaisin tähän tehtävään. Sisko löytyy, mutta hän asuu 200km päässä ja tällä hetkellä on Atlantin toisella puolella. Ja on siellä edelleen, jos häät pidetään sillon kun haluaisin.

Voisinhan minä pyytää vaikka äitiä tai kummitätiä, mutta jotenkin haluaisin erottaa nämä asiat toisistaan. Kuulostaa varmaan hullulta, mutta niin se on.

Elättelen tässä vielä toiveita, että löydän sopivan kaaso ehdokkaan. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kanssa ongelma, että kenet pyytää kaasoksi. Ainoa kaason tehtävä olisi auttaa pukeutumisessa ja olla tietenkin henkisenä tukena hääpäivänä aamun pyörinässä. Kaikki muu sitten riippuisi kaasosta. Pukuostoksille saa tulla, jos tahtoo ja suunnitteluun saa osallistua ihan juuri niin paljon, kun tahtoo. Pääasia olisi, että myös kaaso kerkeisi nauttimaan juhlista.

Sisko löytyy, mutta en tahdo häntä pyytää. Kavereita on muutama, mutta tuntuu, ettei kukaan ole semmoinen jota haluaisin pyytää. Sen takia olenkin miettinyt, että pyydän äitiäni. Meillä on tosi läheiset välit ja samanlainen maku, joten apua saisi suunnitteluun ja puvun valintaan. Tällä hetkellä se tuntuu parhaimmalta vaihtoehdolta, mutta saapi nähdä mihin päädyn.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin täällä pähkäilen samaisen ongelman kanssa. Mulla ei ketään erityisen läheistä ole, jota pyytäisin. Eräs varteenotettava kaveri on itsekin menossa naimisiin ensi vuonna, joten en oikein tiedä, pyytäisinkö häntä. Toinen vaihtoehto on siskoni, mutta tällä hetkellä ainakin tahtoisin hänen olevan paikalla nimenomaan siskonani. Kaason haluaisin lähinnä tuekseni sekä mahdollisesti pukukierrokselle mukaan ja tämän halutessa myös koristeita ym. miettimään ja väsäämään. En sitten tiedä, pitäisikö pyytää molempia. Jotenkin olen vain ajatellut, että mulla olisi vain yksi kaaso. Onneksi häihin on vielä se vuosi aikaa, niin ehdin vielä tätäkin asiaa miettimään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvä kuulla, että muillakin on samaa ongelmaa. Miten ihmeessä tämä avustajahomma tuntuu olevan miehille helpompaa? Mies soitteli samantien hääpäivän päätöksen jälkeen pari ystäväänsä Bestmaneiksi ja musta tuntuu, että mulla ei ole ketään kaasoksi. Mä en välttämättä halua etä-kaasoa, mutta olen vasta aika hiljattain muuttanut nykyiseen asuinpaikkaan, eikä mulla ole täällä vielä ketään kovin läheistä ystävää...

No, onhan tässä vielä aikaa pohtia ja kehittää kaverisuhteita ;-)  Voinhan pyytää jotain melko lähellä asuvaa kaveria hääpukuostoksille, kirkossa antaa kimpun jollekin etupenkkiläiselle, vaikka äitiä avustamaan pukemisessa ja itse kutsua kamut vaikka rymyristeillylle polttareihin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin vieraana häissä, joihin oli palkattu seremoniamestari (eli ei ollut sukua tai tuttu hääparille). Hän juonsi tilaisuuden ja juhlat olivat oikein mukavat. Kaasoja, bestmaneja tai muita nimettyjä ei ollut. Rikkokaa rohkeasti rajoja, koska ei kaiken tarvitse mennä niin kuin elokuvissa. Itse arvostan persoonallisia ratkaisuja, juhlat ovat ikimuistoisia ilman kaasoja ja bestmanejakin! Jaksamisia kaikille asian kanssa painiville!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mun kaaso ilmoitti just että hän sai työpaikan eikä hänellä varmaan ole vapaata silloin kun meillä on häät ettei todennäköisesti tule edes häihin. kiva juttu vielä kun mulla ei ole paikkakunnalla kerennyt karttua tuo kaveripiiri kovin kun en ole asunut täällä vasta kun pari vuotta. mun uusi kaaso on sitten mun n. vuoden vanha ystävä ja hänen kaverina kakkos kaasona on hänen hyvä ystävä jota en kummemmin tunne mut nythän meillä on aikaa tässä tutustua jne. mietin kyllä sitäkin et kuinka mä pärjäisin ilman kaasoa mut eiköhän tämä järjestely ole sitten ihan jees. mut petyin kyllä kamalasti lapsuudenystävääni joka ei voi sen vertaa että järjestäisi edes sen yhden viikonlopun vapaaksi milloin meillä on häät kun ei hän ole vielä edes aloittanut uudessa työpaikassaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ma olen kylla ollut haissa joissa morsiamella ei ole ollut kaasoa, vaikka sulhasella oli kolmekin bestmania muistaakseni. Toisissa haissa ei ollut kaasoa eika bestmania. Eli ei semmoisia valttamatta tarvitse eika kukaan ajattele ettei morsiusparilla ole kavereita - tasta asiasta ei mielestani kannata stressata. Jokainen tekee tyylinsa mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei minullakaan ketään kaasoksi ollut. JOten jouduin pyytämään omaa pikkusiskoa ja sit sen poika kaveri tuli bestmanniksi:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koska varsinainen bestis "puuttuu", pyysin hyvää ystävääni kaasokseni tarkoituksenani pyytää myös toista vanhaa ystävääni. Kuitenkin kävi niin, että ensimmäinen ystäväni kieltäytyi kunniasta vedoten henkilökohtaisesta hankalaan tilanteeseen (miesrintamalla epäonnea), huonoihin kokemuksiin lähipiirin kaasoiluista ja haluttomuuteensa vetää hääleikkejä tms. Nyt en "uskalla" pyytää toistakaan ystävääni kaasokseni, sillä mitä jos hänkään ei halua :o Tiedän, hölmö tilanne, varsinkin kun aluksi en aikonut edes pyytää kaasoa. Nyt vaan tämä kaasottomuus tuntuu jotenkin nololta, enkä edes tiedä miksi. Kuitenkin kaikki ystäväni ovat kiinnostuneita häistäni, yksi lupautunut lukemaan kirkossa, toinen käynyt katsomassa hääpukuja kanssani. Miehellä on yksi itsestäänselvä bestman.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tein niin, etten valinnut kaasoksi siskoani tai lapsuuden ystävää. Vaan kun kerroin naimisiinmenosta yhdelle ystävälleni, ja näin hänen silmistään vilpittömän ilon puolestani, pyysin häntä. Olin alunperin suunnitellut toista, juuri etten nolaisi itseäni pyytämällä sellaista, joka ei oikeasti halua. :)

Kuitenkin ennakkoluuloni oli turha, joten kannatta kokeilla rohkeasti, vaikka vaan tunnustella, miten kaasoehdokas saattaisi reagoida, jos kysyisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä itse valitsin kaasoksi yhden kaverini. Varsinainen paras ystäväni on oma sulkkini, enkä voisi kuvitella luottavani muihin yhtä syvästi.

Mutta muistakaa te, joilla ei ole kaasoa tai bestmania, että teillä on oltava siellä mahdollisessa sakastissa kaksi todistajaa mukana, jotka allekirjoittavat todistukset, että olette menossa naimisiin. ;) Sopii kai siihen tehtävään kuka tahansa, mutta katsokaa että ne joku kirjoittaa.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään