xx

kaason kampaus

102 viestiä aiheessa

Varmaan aika tapauskohtaista senkin mukaan, millainen elämätilanne kaasolla on, itse olen opiskelija joten ei minulla kaasona olisikaan varaa maksaa maltaita kaikesta, mutta eihän morsina voi kaasoa tietysti pakottaa ostamaan uutta pukua, käymään kampaajalla ja meikissä mikäli kaaso maksaa itse. Ja jos morsian haluaa vaikuttaa kaason kampaukseen eikä kaaso itse osaa sellaisia tehdä, niin pakkohan siinä on kampaajalle mennä. En kyllä itse olettanut lähtökohtaisesti että koska olen kaaso niin minun ei tarvitse maksaa sitä ja tätä, vaan ihan sen mukaan mikä morsiamelle sopii, jos joskus toiste olen kaaso niin saattaa olla ihan erilailla hommat ja jos silloin olettaisin että maksetaan samat asiat kuin nyt, voisi tulla turhia pettymyksiä jne :) Olen myös yhtä mieltä siitä että kaasona oleminen on kunniatehtävä, mutta kyllä siitä huolimatta (hyvin) tehdystä työstä jotain kiitosta on mukava saada ja se voi olla vaikkapa sitten se juhlakampaus ja/tai meikki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä haluaisin kustantaa kaasoille (2 kpl) mekot ja kampaukset, mutta budjetti ei välttämättä anna periksi. Saas nähdä! Toinein kaasoista on niin tarkka meikistään, että hänelle ei edes kannata tarjota meikkauspalveluja.

Olen tulevana syksynä toisen kaasoni kaaso ja en usko, että hän kustantaa minulle mekkoa tai kampausta. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Tosin minua ei haittaa vaikka joutuisinkin maksamaan itse, ainon kuitenkin mennä samalle kampaajalle hänen kanssaan, jotta saamme olla yhdessä heti aamusta asti. :-X

Äitini mekon, meikkauksen ja kampauksen olen päättänyt maksaa, koska hän aina hermoilee meikistään ja hiuksistaan. Pieni lahja mamukalle. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kolme kaasoa, jokainen maksaa omat kampaukset ja meikit ym kaunistautumiset. Ymmärtävät oikein hyvin low budget häätouhuilun ja laittautuvat itse :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me maksamme kaasojen kampaukset (ja puvut) :) Uskoisin, että molemmat kaasot haluavat meikata itse, eivätkä edes harkitse meikkaajalle menemistä. Myös minä meikkaan pääosin itseni. Mukavaa päästä yhdessä kampaajalle rentoutumaan heti aamusta, ottaa siinä vaikka lasit kuohuvaa ja virittäytyä tunnelmaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen varannut kampaajan / meikkaajan koko päiväksi minun, kaasojeni ja äidin käyttöön, mutta maksan vain oman kampaukseni ja meikin. Asiasta juteltiin ja kaikille oli ok, että itse maksavat. En myöskään maksa kaasojen pukuja. Näinkin sovimme yhdessä.

Mun mielestä se on ihan hyvä sääntö, että jos morsian päättää miten kaaso pukeutuu ja millaisen kampauksen kaasolle vaatii, niin silloin pitää olla myös maksumiehenä! Itse annoin kaasoille vain "säännöt", että pitää olla mekko ja ei saa olla täysmustaa tai -valkoista mekkoa. Kaikkien vastaus oli " tietenkin".. että olivat kai olleet samaa mieltä asiasta ilman että edes kerroin siitä :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: millamilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En maksa kaasoille kampauksia tai meikkauksia, koska itse saavat päättää haluavatko sellaista vai kampaavatko ja meikkaavatko itse, ja budjettikin on aika pieni. Ja toinen kaaso tietysti saa meikin ilmaiseksi, koska hänen äitinsä on kosmetologi. Mennään sinne yhtä aikaa meikattavaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tarvitseeko hääparin kustantaa kaason kampaus?? mikä on yleensä käytäntö, olen varaamassa kampaaja aikaa joten pitääkö minun varata se myös kaasolle?

Mielestäni, jos hääpari "vaatii" kaasolta tietynlaista meikkiä/kampausta, silloin myös hääpari sen maksaa. Toki eri asia, jos pyytää kaasoa meikkaamaan/laittamaan hiuksensa siististi, osaa hän sen tehdä varmaan itsekin... Sama juttu mielestäni vaatetuksessa. Jos kaasolle vaaditaan tietynlainen/värinen puku, hääpari maksaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä ainakin maksan omat kampaukseni yms. koska saan itse niistä päättää :grin: En ole missään vaiheessa ajatellut, että hääpari ne maksaisi. Oma kaasoni maksoi myös itse silloin kun oli minun kaasoni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juuri tuossa ystäväni kanssa keskustelimme kaason ja morsiusneitojen puvuista.. itse kaasona oletan että itse kustannan pukuni, hiukset ja meikin :) On tarpeeksi kiitosta olla paikalla kun pari vihitään.. siihen tarvita muuta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en maksa kaasolle meikkausta, pukua tai hiustenlaittoa. Kaasoni on sen verran taitava meikkaaja ja hiustenlaittaja, että osaa hoitaa ne itse. Mitään toiveita en oo esittänyt minkään suhteen.

Olisihan se kiva maksaa, mutta sen verran pieni budjetti ettei pysty, ja toisaalta tiiän että jos kaasoni joskus menee naimisiin, ei sekään mulle mitään kustanna. Ja eipähän toi kaaso nyt paljon mitään joudu tekemään. Melkein kaikki hääjutut hoidan ihan itse miehen kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse maksan kaasojen kampaukset ja meikit. En edes miettinyt muuta. Vaatteita en maksa, ei oo myöskään mitään vaatimuksia/toiveita pukeutumisen suhteen. Ja bestmanille maksetaan puvun vuokraus.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kävi niin että kaaso hoiti kampauksen ja meikin varauksen. Varasi meille molemmille ja kyllä hän (ainakin minun tietääkseni) maksaa ihan itse oman osuutensa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse maksan kaasojen pukeutumisen ja kampauksen, sillä haluan niiden olevan yhtenäiset. Olisi törkeää "vaatia" jotain ja laittaa heidät maksamaan. Meikkauksen saavat hoitaa kustantaa itse tai meikata vaikka toisensa. Luulen että kaikki omat kaasoni ovat tyytyväisiä tähän järjestelyyn :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä kaaso maksoi itse pukunsa,meikkinsä ja kampauksensa,samoin kuin morsiammen meikit ja kampauksen :) Tosin morsian oli oma sisar jolla kaksi pientä lasta ja pieni budjetti häihin.. Olisihan tuo itse nuo maksanut mutta sovittiin se osaksi häälahjaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kaikille kaasoille annetaan "mekkorahaa" tietty summa, on sitten oma asia käyttääkö sen mekkoon vai kampaukseen/meikkiin :) Itse olen kaasoillessani ekalla kerralla maksanut kaikki muut itse paitsi anoppini maksoi kampaukseni (olin siis miehen veljenvaimon kaasona), tokalla kerralla hääpari maksoi minulle kampauksen ja käytin samaa mekkoa kuin ekallakin kerralla, kolmannella kerralla sain "mekkorahaa" :)

muoks. Ja olen Kaleyn kanssa samaa mieltä, että olisi törkeää vaatia esim. yhtenäisyyttä kaasojen yms. pukeutumisessa, jos ei ole itse valmis siihen rahallisesti panostamaan. Meillä on annettu jotain suuntaviivoja värin suhteen, mutta mekon mallin saa valita kyllä aivan itse ja ostaa semmoisen mekon antamillamme rahoilla kuin itse haluaa (voi myös laittaa lisää rahaa omasta pussista, jos siltä tuntuu) :)

Muokattu: , käyttäjä: nipsis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alustavana suunnitelmana on maksaa kaasojen kampaukset ja meikit. Ennen kaikkea siksi, että koen kampaanja/kosmetologiajan olevan tyttöjen yhteistä kivaa pienen naposteltavan parissa ja siksi, että meidän kaasoilla on sen verran hommaa itse hääpäivänä, etten halua kenenkään joutuvan stressaamaan itsensä laittamisesta. Plus haluan nauttia heidän seurastaan laittautuessa eikä kaikkien meidän taidot riitä juhlakampausten & -meikkien tekoon :girl_haha: Viittaan siis tietenkin lähinnä itseeni :girl_wink:

Kaasoillani on omasta takaa häihimme sopivat puvut ja jos haluavat ostaa uudet omalla rahalla, niin se toki sopii. Väristä ja etiketin mukaisuudesta olen antanut ohjeet. Koska meillä on talvihäät, niin harkitsemme sopivan ulkovaatteen hankkimista/avustamista siinä... Tämä on kuitenkin budjettikysymys :( Lisäksi annamme kiitoslahjat.

Tällaisesta järjestelystä on sovittu alustavasti kaasojen kanssa, mutta toki suunnitelmia voidaan vielä muuttaa jos tarvetta tulee.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin, että maksaisimme kaasoille kampaukset. En vaadi mitään tietynlaista, mutta haluaisin hääpäivän aamuun yhteisen hemmotteluhetken meille kaikille. On hauskempaa, että morsian ei ole ainoa joka laitetaan nätiksi! Itselleni tulee myös meikki, mutta kaasot saavat itse kustantaa meikkinsä mikäli sellaisen haluavat. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta myös on kohteliasta maksaa kaason vaatteet, mikäli vaatii tiettyä väriä tms. käytettäväksi :girl_smile:

Me maksamme kaasoille kampaukset. Meikin ja vaatteet saavat maksaa(ja valita) itse.

Molemmat tuntuivat olevan kovin iloisesti yllättyneitä kun kerroin tämän heille.

Bestmanit saivat sitten vastaavasti uudet kravatit jotka sopii sulhon vaatteiden väreihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä haluan ehdottomasti maksaa kaasolle kampauksen ja meikin. Se on sitä ihanaa hemmottelua, jolloin toivottavasti jännitys vähän helpottaa meillä molemmilla. Vaatteet kaaso saa itse valita ja myös maksaa. Bestmanille maksamme pukuvuokran.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itse kampaajana ajattelin aluksi että laitan kaasonkin hiukset (morsiustytön lisäksi), mutta tulin siihen tulokseen että ENPÄ JAKSA! :D Ja varaan hänellekki kampaajan ja maksan sen toki itse. Morsiustytön, 7v, kampauksen teen itse. Hänelle tulee kiharat ja muutamalla koristeella kiharat kiinni niin ei vie kauaa aikaa! :girl_witch:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee kaasoksi siskoni, jolle teen yleensä itse kampauksen, jos hän on menossa johonkin juhliin esim. häihin. Hääpäivänäni en ymmärrettävästi ehdi hänen hiuksiaan laittamaan, enkä vaadi häntä menemään kampaajalle, joten todennäköisesti hän laittaa hiuksensa itse. Hän osaa ne myös itse laittaa todella kauniisti. Ajattelin maksaa kampauksen ja meikin sijaan hänen mekkonsa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

itse kampaajana ajattelin aluksi että laitan kaasonkin hiukset (morsiustytön lisäksi), mutta tulin siihen tulokseen että ENPÄ JAKSA! :D Ja varaan hänellekki kampaajan ja maksan sen toki itse. Morsiustytön, 7v, kampauksen teen itse. Hänelle tulee kiharat ja muutamalla koristeella kiharat kiinni niin ei vie kauaa aikaa! :girl_witch:

Täällä kanssa yksi kampaajamorsian joka pohti samaa. Käännyn pikkuhiljaa kanssa sen puoleen että maksan hänelle kampauksen (juuri sillä kun en sitä itse tee). Kampaaja on varattu jo molemmille.

Sulhon tukan aion laittaa itse. Luultavasti myös morsiusneidon/-pojan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En maksa kaasoille kampauksia / meikkejä, mutta kampaustaitoisen ihmisen hommaan paikalle oman kampaajani lisäksi, joten hän laittaa ainakin yhden kaason hiukset.

Toisesta en tiedä laitattaako ja kolmannelle laittaa hänen sisko.

Maksavat tälle henkilölle mitä maksavat.

Mekoista vaadin sen verran että samaa väriä ( Musta ) pitää olla ja heillä kaikilla sellaiset on jo olemassaan, mutta kaikki tahtovat ostaa uudet.

Olemme katselleet netistä yhtenäisiä pukuja, tykkäävät että se olisi kuitenkin kiva.

Olen sanonut että jos mekot maksavat yli 40€ - 50€ niin maksan osan. Tuskin ottavat kyllä rahaa vastaan, mekot tulevat olemaan monikäyttöiset eli jälkikäteenkin voivat niitä käyttää missä vain.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä kaasot maksoivat itse meikit ja kampaukset. Saivat tietenkin itse päättää ottavatko meikkaajan / kampaajan vai tekevätkö itse, molemmat kaasot päätyivät meikkaukseen + kampaukseen vaikka itse maksoivatkin. Kaasojen mekot maksoimme heille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään