Jump to content
Naimisiin.info

Timanttien hinnat (0,05 ct, 0,1 ct) ?


Paapalo

Recommended Posts

Minun sormukseeni tulee 14x0.01ct kirkas timantti. Timantit.com sivuilla pienin mainittu timantti on 0.03ct, ovatko minun sormukseeni tulevat timantit siis minkä arvoiset kun ovat niin pikkuiset?

Toinen kysymys koskee mustien timanttien hintoja. Minkä hintaisia ovat 0.02ct mustat timantit, n. 14 kpl? Entä 7 kpl? Minkä verran mustia timantteja käytetään koruissa, ja millainen niiden saatavuus on? Verrattuna myös kirkkaisiin timantteihin mustien timanttien arvo kiinnostaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kukaan muu ei ole vastannut niin vastataan osittain.

Pienet timantit maksavat 5-9 e/kpl, riippuen kiven ja hionnan laadusta, sekä timantin väristä.

Niitten istuttaminen maksaakin sitten alkaen ~20e.

Mustista kivistä en osaa sanoa. Suosittelen valmistavaa kultasepänliikettä, joka saa tarkastettua päivän hinnan ja saatavuuden. Sekä hinta, että saatavuus saattavat vaihdella jopa ihan päivittäin. Periaatteessa musta, tai muu värillinen, timantti on halvempi kuin w/vs timantti. Myös ns princess-cutin tulisi olla halvempi kuin briljantin, mutta näin ei ikävä kyllä aina ole.

Onnea metsästykseen!

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Minua kiinnostaa myös tämä mustien timanttien hinta :) Haaveilen niitä omaan sormukseeni, joka mitä ilmeisemmin täytyy teettää...Olisi mielenkiintoista tietää onko mustilla timanteilla millainen arvo. Joten nostelen!!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

tosi hankala pähkäillä millaista sormusta lähtisi suunnittelemaan kun ei tiedä mitään materiaalien hinnoista. voisiko joku valaista suurinpiirtein hintoja kiville?

0,2 kivet varmaan ovat siinä 400euron tietämillä (kihlan kivestä muistelen maksaneeni jotain tuota luokkaa)

 tahtoisin pariksi EHKÄ rivisormuksen hiukan isommilla kivillä kuin 0.02ct kivet ovat, ne taas muistan olleen todella halpoja, noin 10-20eur kappaleelta.

puhtausluokalla ja sävyllä ei niin väliä minulle. todennäköisesti tahdon shamppanjan värisiä kiviä, eli ns. alkaen hinnat kiinnostaa jotta tietää miten monesta kivestä uskaltaa suunnittelemaan lähteä.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Minuakin tämä aihe kiinnostaisi koska aikomuksena lisätä kiviä. Sain vasta koruliikkeessä tarjouksen jossa 2 x 0,01 ct timanttia= 120e.

Enkä yhtään tiedä onko tämä paljon vai vähän. Kilpailuttaa pitäisi, mutta en kehtaisi ravata liikkeestä toiseen kun sitten tulee olo ettei viitsi vaivata jos ei osta :/

Meillä täällä Kajaanissa ei juuri kultasepät itseään mainostele. Ehkä niitä sitten on niin vähän? Lähialueet tai Oulun suunta voisi tulla kysymykseen vielä.

Link to comment
Share on other sites

Hei Sigli, googlettaminen tuottaa tulokseksi useammankin kultasepän yhteystiedot Kajaanista tai lähialueilta - kysele asiaa alustavasti vaikka sähköpostilla, hintatietojen ja sähköpostittelun tuoman fiiliksen mukaan voi sitten käydä näyttäytymässä vaikka vain parissa paikassa? :)

Link to comment
Share on other sites

itselläni maksoi 2x 0.02ct kivien lisääminen työn ohella sormukseen aika tarkkaan 100euroa. timantit taisivat olla noin 25-30e/kpl.

 

teetettiin sitten se rivisormus lopulta 0.04kivillä, 9 kpl ja 18k kultaan maksoi timantit ja kulta+työt kaikkineen vajaa 900euroa

Muokattu: , käyttäjä: mintcream
Link to comment
Share on other sites

Tuon vielä tähänkin ketjuun vähän osviittaa antavia taulukoita (eng) pelkille timanteille, esim. tästä1  ja  tästä2  (näihin täytyy tietysti huomioida välilliset kustannukset).

Tai esimerkkejä yksittäisten timanttien retail-hinnoista parilla firmalla tässä1   tai tässä2.   :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...