Hääasu perusvaatekaupasta


heinähame

Recommended Posts

Ja toinen niistä oli juuuri sitä mitä etsin! Kaupat tuli :) Oli enää yksi 38, loput oli tosi isoja ja tosi pieniä, eikä niitäkään montaa. Taisin olla kreivin aikaan liikkeellä!  Kokeilin yo-mekon alushameen kanssa, ja ehdottomasti täydellinen mekko kun laittaa vielä alushameen. Yo-mekon alushame on oikean pituinen mutta väärän värinen. Valkoinen alushame täytyy vielä hankkia myöhemmin :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mulla on myös haaveena ostaa häämekko tavallisesta vaatekaupasta, asoksen valikoima on tähän mennessä näyttänyt parhaalta. En osaisi käyttää niitä kermakakkuhäämekkoja ja haluan rennot ja mukavat häät :)

 

Toinen vaihtoehto olisi ostaa polvipituinen valkoinen tyllihame ja siihen mukaan joku juhlava valkoinen paita, ehkä pitsillä!

 

Onneksi on vielä aikaa, ajattelin että jos tämän syksyn aikana löytää niin hyvä. En jaksa hätiköidä, odottelen että mitä syksyllä vielä tulee :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Minäkin aion ostaa häämekon perusvaatekaupasta, en vaan pysty tuhlaamaan satoja-tuhansia euroja yhtenä päivänä käytettyyn "oikeaan" hääpukuun  :wacko: Ajatuksena on ollut valkoinen, mielellään pitsinen, noin polvipituinen mekko, ja googlen kautta satuin Zalandon sivuille josta löytyikin aikamoinen unelma! Tarkoitus oli Tipzillan vinkin mukaan odotella kevääseen asti mekon ostoa, valikoimaa on varmasti paljon enemmän, mutta tilasin nyt kuitenkin tuon Zalandon mekon sovitukseen ja toivon kovasti että se olisi sopiva, niin olisi mekkoasiakin jo hoidettu eikä tarvitsisi sitä enää miettiä  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Pidän nimenomaan yksinkertaisista, rennoista mekoista, joten harkitsin vakaasti hääpuvun tilaamista Zalandolta. Suosikeissani ei kuitenkaan ollut enää kokoja jäljellä ja aikataulu oli sen verran tiukka, etten halunnut ottaa riskejä korjausompelun ehtimisen suhteen. Loppujen lopuksi päädyin ostamaan mekkoni satasella juhlapukuliikkeen loppuunmyynnistä. Se on tosi samantyyppinen kuin puvut, joita netissä selailin, eli olen tosi tyytyväinen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...