Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin pyydätte kaason?


martina

Recommended Posts

Varasimme kirkon muutamia viikkoja sitten ja nyt vappuna (07) pyysin kaasoja tehtäviinsä. Häitä tanssitaan vasta heinäkuussa -08, eli vähän reilu vuosi ennen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kaasot pyydetty! virallisen pyyntö (kirje) toimitettu molemmille kaasoille. häät meillä 2.8.2008 eli ajoissa ollaan  ;D mutta samalla kun vanhemmat saivat tietää asiasta, niin oli minusta loogista kertoa myös kaasoille. bestmaneistä en tiiä, ne sulho saa itse päättää ja kertoa omalla tavallaan sitten kun siltä tuntuu. minua itseäni pyydettiin kaasoksi myös noin vuotta aikaisemmin ystäväni häitä ja asia oli minusta kiva niin.

Link to comment
Share on other sites

Mielestäni ei ole järkevää pyytää kaasoa/kaasoja n. 3 vuotta ennen häitä. Ensinnäkin mitä vain ehtii siinä ajassa tapahtua, myös sille ystävyydelle ja parisuhteelle, koska KUKAAN ei jaksa kuunnella kolmea vuotta häähössötystä, kun kyseessä ei ole omat häät. Tämä siitä huolimatta vaikka oltaisiin kuinka parhaita ystäviä.

Mielestäni on järkevää pyytää kaasoksi sitten kun on olemassa jotakin konkreettsia suunnitelmia ja päivämäärä on lyöty lukkoon. Silloin kaasonkin on helpompi asennoitua hommiin joita on tiedossa.

Muuten on ihan sama onko kaasoja yksi vai kymmenen, eiköhän tällaiset epäolennaiset yksityiskohdat ole jokaisen itse päätettävissä, niinkuin kaikki muutkin häiden yksityiskohdat.

On vain yksi oikea tapa järjestää teidän omat häänne, se teidän tapanne  :)

Link to comment
Share on other sites

Mä pyysin kaasoa muutama viikko sen jälkeen kun oltiin päivästä sovittu.

Pikkusenpäälle vuosihan niihin häihin vielä on, mutta kun suunnittelukin alkaa jo olemaan käynnissä niin enpä usko että siitä mitään haittaakaan oli.

Ja kun tää meidän ystävyyskin on jo kestäny 20 vuotta, niin en usko että se nyt enää tämän vuoden aikana mihinkään kaatuu.

Kaaso oli ja on mielissään asiasta ja onhan se kiva kun saa hössöttää häistä jonku kanssa, mieskun ei niinkään hössötä.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Pyysin ystävääni kaasoksi jo ennen kun tiesimme hääpäivää saati sitten vuotta (no, annoin vaihtoehdoiksi vuodet 2007,2008 ja 2009).  :D Ystäväni oli revetä riemusta. Muutama päivä sitten kerroin tarkan päivämäärän ja hän kirjoitti ylös kalenteriin päivän kohdalle "1 vuosi häihin!!!" ja ympyröi sen monta kertaa. Eli taitaapa tuo kaasoni olla jo aika innoissaan tulevista häistä.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä kirkko ja juhlapaikka on varattu jo vuodelle 2009 ja olen jo "tavallaan" kaasoiksi pyytänyt kahta ystävääni, mutta tarkoitus on antaa heille virallinen kaasokutsu kesän aikana.

Omat kaasoni on ainakin jo nyt innostuneita häistä ja ovat lupautuneet tekemään vaikka mitä, vaikka en heille ole pahemmin vielä puhunut häistä ja suunnitelmista.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Kuinka paljon ennen häitä olette kutsuneet kaasoksi? Kuinka pian siitä aloitte suunnittelemaan yhdessä häitä?

Link to comment
Share on other sites

Itse sain kutsun kaasoksi puoli vuotta ennen häitä. Valmistelut aloitettiin seuraavana päivänä.. :)

Link to comment
Share on other sites

Itse kutsuin ystäväni kaasoksi heti kun hääpäivä oli päätetty eli nyt reilu vuosi ennen häitä. En turhaan halunnut pitää jännityksessä ystävääni, joka ehkä on saattanut haaveilla joskus pääseväni kaasokseni (olemme olleet parhaat ystävät yli 15 vuotta). :)

Link to comment
Share on other sites

Tulevana viikonloppuna kysyn ja siis häät on syyskuussa 2009. :) Hääthän olen jo itsekseni ja miehen kanssa suunnitellut lähes kokonaan. :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä aikaa häihin n. vuosi..tarkkaa päivämäärää ei vielä tiedetä, kun ei kirkkoa ole saanut varattua ennenkuin syyskuussa. Mutta minun kaasoni on kyllä jo tiennyt siitä asti kun kavereita ollaan oltu, että kun toinen menee naimisiin niin toinen on kaaso..se on niinku selvä juttu ollu jo n.9 vuotta :) mut nyt ku selvis et naimisiin mennään niin kysyin kuitenkin ihan virallisesti kaasoksi..ja myöntyvä vastaushan se tuli :)

Eikun vaan nyt sitten homma käyntiin..ruetaan oikein urakalla miettimään yhessä hääpäiväjärjestelyjä, vaikka aikaa onkin reilusti. Parempi aikaisemmin kuin liian myöhään :)

Link to comment
Share on other sites

Itse pyysin kaasoa viime vuoden elokuussa eli reilu puolitoista vuotta ennen häitä. Tosin silloin aloitimme kunnolla häiden suunnittelun ja halusin kaasoni olevan siinä mukana :)

Link to comment
Share on other sites

Hömpöttelin hänen kanssaan ekaa kertaa jo, kun olimme sulhon kanssa päättäneet hääpäivän ja puhuneet alustavista vieraslistoista ja menuista. Se oli jo lähes 3 vuotta ennen häitä ja sen jälkeen menimme vasta sulhon kanssa kihloihinkin.

Link to comment
Share on other sites

Pyysin parasta ystävääni kaasoksi heti kihlautumisen jälkeen. Kaasoni kihlautui myös samassa kuussa miehensä kanssa ja pyysi vuorostaan minua kaasokseen. Nyt me molemmat saamme kahdet häät. :D Häitä alettiin suunnittelemaan noin puoli vuotta kihlautumisen jälkeen. Meidän häät on jo vietetty, mutta kaason häät on vielä tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Pyysin rakasta ystävääni kaasoksi muutama viikko kihlauksen jälkeen. Häiden noin-ajankohta oli jo tuolloin tiedossa eli runsas vuosi ennen häitä.

Hienot kutsut aadasofia! Kiva, kun toiset jaksavat askarrella.

Link to comment
Share on other sites

Me sovittiin joskus yläasteella, mun parhaan ystävän kanssa, että kaasoillaan toisillemme :) Ystävyys on säilynyt vuosien läpi ja heti kun hääpäivä päätettiin niin kaasolleni soitin ja asiaa tiedustelin, elikkäs noin vuotta ennen pyysin kaasoani.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kanssa ollut parhaan ystäväni kanssa "sopimus", että kun aika koittaa minä olen hänen kaasonsa ja hän minun.

Kihlauksen jälkeen kerroin siis asiasta tälle ystävälleni, ja pyysin kaasoksi vajaa 1,5 v ennen häitä. Ja toista kaasoa kysyin vajaa vuosi ennen h-hetkeä :)

Link to comment
Share on other sites

Heti kun olimme päättäneet mennä naimisiin :P Eli noin vuosi sitten. Otin ensimmäisen puhelun kaasolleni, ja siitä homma on jatkunut tähän päivään saakka B)

Muokattu: , käyttäjä: mila
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...