Kuinka aikaisin pyydätte kaason?


martina

Recommended Posts

  • Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä kysyin molempia kaasojani päivä pari sen jälkeen, kun oltiin miehen kanssa päätetty päivä. Häihin on aikaa vielä yli vuosi, mutta molemmat ystäväni ovat hurjan innoissaan ja on ihana hössöttää näitä hääjuttuja tyttöjen kanssa samalla kun koittaa päättää, mitä haluaa. Toki miehelläkin on sanansa sanottavana silti melkein kaikkeen ;) Sitä paitsi olisin haljennut, jollen olisi saanut jakaa tätä ilouutista!

Rakastan suunnittelua ja haaveilua ja yritän, etten ylikuormita häsläämiselläni miestä :D Siksi on hyvä hössöttää kaasojen kanssa välillä <3 Toisen kaasoni kanssa olen jo vähän jutellut aiheesta ja toisen kanssa juttelen tulevana viikonloppuna alkuun asioita. Hän kun asuu eri paikkakunnalla.

Muokattu: , käyttäjä: Vanillac
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Ohhoh! Ollaanpä täällä oltu ajoissa liikkeellä! Täytyis varmaan itsekin alkaa kysellä kaasoja... :)

Mulla ei oikeestaan oo yhtä tiettyä parasta kaveria, joten joudun valitsemaan tasaväkisestä joukosta hienoja ja hyviä ihmisiä :-X Pari nimeä on kyllä mielessä, mutta koska ystäväni ovat aika liikkuvaista tyyppiä, täytynee ensin varmistaa että ovat varmasti maassa ja samalla mantereella häiden aikaan... :D

Itse hääpäivää ei kyllä ole vielä lyöty lukkoon, mutta noin vuoden tai viimeistään puolentoista vuoden päästä ne ovat!

Link to comment
Share on other sites

Minä ja ystäväni aloitellaan suunnittelemaan molempien häitä ja ollaan toistemme kaasoja. Tiedettiin jo kaaauuuuaan sitten, että kaasoina ollaan toistemme häissä. Määräys tehtävään tuli heti seuraavana päivänä, kun meitä oli kosittu (meitä kosittiin molempia uutena vuotena tosin eri vuosien puolella). :flirt:

Link to comment
Share on other sites

Minä olen kaasojeni (2 kpl) sopinut kaasoudesta nimellisesti jo kauan ennenkuin minulla oli edes miestä, hihiii, mutta nyt kun minua kosittiin, niin toki kysyin kauniin runon muodossa tekstarilla molemmilta, että vieläkö on voimassa lupaus kaasoudesta. Ja oli, molemmat suurella innolla mukana edelleen! :-X:)

Link to comment
Share on other sites

Minä pyysin siskoani kaasokseni heti kihlauksesta kertomisen yhteydessä. Se oli 9 kuukautta ennen häitä. Osa kihlautumisen julkistamisesta siskoni perheelle oli ilmoitus siitä, että nyt tarvittaisiin hyvää kaasoa. Samoin mieheni soitti parhaalle ystävälleen kertoakseen kihlauksesta ja aloitti asiansa pyytämällä häntä luottamustehtävään.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En ole liioin minäkään vielä kaasoa pyytänyt. Häät on tosin vasta ensi vuonna, joten nou hätä. :girl_wink:

Lähinnä mietityttää se, että kenet aion kaasoksi pyytää. Olen kallistunut siihen, että aion pyytää ainakin seremoniamestariksi erään esiintymistaitoisen ja luotettavan kaverini.

Joskus aikoinaan sovin erään ystäväni kanssa, että olemme toistemme kaasoja, ja hän pyysikin minua kaasokseen, mihin tietysti mielihyvin suostuin. Hänen tapansa järjestää omia häitään ja pitää lupauksiaan on kuitenkin vakuuttanut minut siitä, etten todellakaan aio häntä pyytää kaasokseni. :girl_mad: Hän ei esimerkiksi voinut vaivautua siippoineen edes kihlajaisiimme - huonoon säähän vedoten! Äidilleen hän oli kuitenkin myöntänyt, ettei JAKSA lähteä kihlajaisiimme.. hän ei tuntunut olevan asiasta edes pahoillaan. Asia vaivaa minua kieltämättä edelleen. Eikä tämä ole ainoa kerta, kun hän on tehnyt näitä ohareita. Tämä oli ikään kuin piste iin päälle. :girl_sad: Toki ystäviä olemme edelleen, mutta itse olen alkanut olla hieman varuillani, enkä valitettavasti pysty enää koko ihmiseen luottamaan. Toki oman kaason hommani hoidan kunnialla ja iloitsen ja juhlin heidän kanssaan. Ja mitä tulee hänen omiin häihinsä, ei hän ole vaivautunut tekemään edes istumajärjestystä ja vaikka kuinka olen yrittänyt häneltä udella, että mitä hän haluaa minun häissään tekevän ja minkälaiset häistä tulee, en edelleenkään ole aivan perillä tehtävistäni, eikä hän ole ollut mielestäni kovin innokas missään järjestelyissä. No, kaikki eivät tietenkään ole yhtä touhukkaita, sehän on ymmärrettävää... mutta jos ei edes omissa häissään halua järjestellä, haluaako kaverinkaan häissä? Vähän epäilen...

Nojoo, ehkä meni vähän sivuraiteille, mutta kuitenkin. Kaason valinta ei ole helppoa. Itse ainakin aion tarkkaan miettiä kenet pyydän, sillä ei ole kiva sitten, jos kaaso paljastuu sellaiseksi, jota ei kiinnostakaan koko touhu ja joka saattaa jopa perua osallistumisensa edellisenä päivänä.. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Me kun ollaan siskoni kanssa myös parhaat ystävykset on tavallaan ollut ihan selvää aikojen alusta asti että meistä tulee toistemme kaasoja. Joten saman tien kun siskoni kihlauksesta kuuli, hän alkoi mielessään jo "varautumaan". Meillä meni kihlautumisesta sellainen 2 viikkoa että saatiin päivä lyötyä lukkoon, ja sitten kun sekin oli varmistettu, vein rakkaan siskoni ulos syömään ja pyysin häntä aivan virallisesti vielä. :girl_haha: Tämä tapahtui sitten lopulta 10kk ennen häitä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Viikko, pari kihlauksen jälkeen eli melkein 2,5 vuotta ennen häitä :girl_haha:

Yhdelle heistä esitin asiani kyllä jo aiemmin. Olen hänen kaasonsa ensi lokakuussa ja hääsuunnittelujen lomassa tuli mainittua että jos miä tästä joskus naimisiin menen niin haluaisin hänet vuorostaan yhdeksi kaasoistani. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Minä en varsinaisesti siskoa kaasokseni pyytänyt. Oli sanomattakin selvää, että kunniatehtävä kuuluu hänelle. Ilmoitin kyllä hänelle hääpäivän (1v10kk ennen häitä) ja sanoin, että sinähän olet mun kaasoni. :)

Muokattu: , käyttäjä: Cressie
Link to comment
Share on other sites

Me ollaan serkkuni kanssa oltu koko ikämme niin läheisiä, että oli itsestään selvyys, että hän tulee olemaan kaasoni ja minä sitten tulevaisuudessa hänen. Kyllä tietysti vielä varmistin asian kun menimme kihloihin mieheni kanssa. :)

Ja olimme itseasiassa suunnitelleet meidän häät jo puolisen vuotta ennen kihlausta... :girl_haha: Ja mieshän ei tästä tiennyt mitään.. :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest OutiKaisa

Häihin on vielä melkein kolme kuukautta ja askartelukaupan myyjää lukuunottamatta kukaan ei tiedä että olemme menossa naimisiin. Kutsut lähtevät ihan kohta postiin ja kunhan sisareni ihmeissään ja iloisena soittaa minulle saman tien kun avaa kirjekuoren, niin pyydän hänet kaasoksi. Tosin en tiedä tarvitko varsinaisesti mitään muuta apua kuin jonkun sitomaan mekon päälleni ja kantamaan hääpäivänä kamojani.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...