Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin pyydätte kaason?


martina

Recommended Posts

Me ollaan päätetty mennä naimisiin ilman vieraita saati juhlia. Vihkiminen kuitenkin kirkossa. Todistajana toimivat minun kaksi kaasoa ja sulhasen bestman. Vihkiminen on jouluaattona 2011. Mietin kuinka aikaisin heitä tulisi tehtävään pyytää. Päivähän on hieman hankala, mutta sitten on vielä tämä salaisuus aspekti. Emme halua kenenkään muun tietävän.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kaasoni ovat tienneet sen jo lukiosta lähtien tulevaisuuden roolinsa. :D Siitä on puhuttu jo kauan keskenään toisillemme: "Sitten kun menen naimisiin, niin saat olla kaasoni".

Link to comment
Share on other sites

Aika pian sen jälkeen, kun hääpäiväkin oli päätetty..runsas 2 vuotta aiemmin :girl_haha: Tosin, kaaso on pikkusiskoni, joka varmasti osasi tehtävää odottaakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Soitin eilen ensimmäiselle... HUi että hän meni aivan sanattomaksi mutta hihkui kyllä kysymisen jälkeen innosta =)

Eli aikaa The Päivään on nyt n. 1,5vuotta.

Oli pakko soittaa, kun on oltava joku jonka kanssa hömpöttää näistä asioista, en malttaisi pitää suutani kiinni julkisissa paikoissa, niin on kaaso puhelimen päässä jos alkaa salailu ahdistamaan :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ensimmäisen pyysin kaasokseni melko pian kihlautumisemme jälkeen. Tarkka hääpäivämäärä ei ollut selvillä, ainoastaan aikahaarukka "mihin mennessä" naimisiin eli max. 3 vuotta. Onneksi lapsuuden ystävä suostui ilomielin, ja nyt on yksi joka mielellään "hössöttää" kanssani asioista (tai tarvittaessa hieman toppuutteleekin minua) :girl_smile: , vaikka virallinen päivä on vielä päättämättä. Mielessä on vielä pyytää paria muuta ystävää/serkkua kaasoiksi (vai onko ne sitten morsiusneitoja...?), jahka saamme päivämäärän päätettyä.

Eli erittäin hyvissä ajoin olen tainut olla liikenteessä asian suhteen... :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Mä en itse asiassa tainnut edes kysyä. Kun ilmoitimme kihlauksesta ja naimisiinmenoaikeista totesin samalla siskolleni, että hän on sitten kaasoni. :D Ja tämä siis tapahtui hieman yli 6 kk ennen suunniteltua hääpäivää.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Vahan samaan tapaan, kuin edellinen...Kihlauduttuamme kysyin parhaalta ystavaltani, etta kai tiedat olevasi kaasoni? :grin: Han vastasi nain olettaneen:)

Link to comment
Share on other sites

Itse kysyin hieman vahingossa samalla, kun kaasoni sai tietää kihlauksestani ja tästä häihin on noin 1 vuosi ja 5 kk. Tarkoitus oli kysyä ensi syksynä kun häihin on lähemmäs vuosi aikaa, mutta nyt meni näin :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ihanaa lueskella teidän kokemuksia ja miten kukakin on tämän tärkeän kaaso asian hoitanut.. Varmasti riippuu paljon tilanteesta miten/milloin kaasoa pyytää.. Mulla on esimerkiksi kaasoksi tulossa ihana sydänystäväni, jonka kanssa ollaan juteltu ja suunniteltu jo häitä, jotka ovat siis vasta kahden vuoden kuluttua. Tämän tilanteen huomioiden kirjoittelinkin hänelle pienen runon, jonka laitoin askartelemaani korttiin.. eli tavallaan kun olemme jo jutelleet häistä ja siihen liittyvistä jutuista sillä "asenteella" että hän on mun kaaso, niin virallisenkin pyynnön voi näin ajoissa varmaan laittaa? ;) ja hän tuntee mun tyylin, olen aina hyvissä ajoin kaikissa jutuissa :D ja voi kuinka tärkeää ja ihanaa on hyvissä ajoin suunnitella ja valmistella ja panikoida ihanan ystävän kanssa.. <3

Link to comment
Share on other sites

Kaaso on epävirallisesti pyydetty kun häistä ollaan keskusteltu ;) Mutta kun kirkko varattu, niin tarkoitus antaa siinä vaiheessa kaasolle pieni "puuhapussi", jossa kynää yms muistiinpanoja varten kun polttairt suunnittelee jne ;) ja siinä ohessa runo, jossa hänet pyydän kaasokseni. Tiedän kaason tykkäävän tästä puuhapussista kun on osittain toimistopuolella töissä normaalissa työssään ja nauraakin aina kun käydään shoppailemassa, että taas pitää näitä kyniä itelle kattoa :)

Link to comment
Share on other sites

Pyysin hyvää ystävääni kaasoksi n.3kk ennen kosintaa :girl_haha:

Kysyin kahvipöydässä (siinä samaisessa, jossa minua kosittiin 3kk myöhemmin :flirt: ) kahvin ääressä, että jos me menemme poikaystäväni kanssa naimisiin, haluaisiko hän kaasokseni. Hän oli erittäin otettu pyynnöstäni. Kun kihloihin mentiin, kerroin hänelle ensimmäisten joukossa, ilmoitin kihlauksestani että ajattelin kaasolleni heti kertoa, että kosittiin ja vastasin kyllä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Kysyin kolmea kaasoani ehkä toukokuussa, häät ovat seuraavan vuoden helmikuussa. Tosin kaikki kaasoni tiesivät seurustelun alusta asti (kaksi jo ennen seurustelua) että tulevat olemaan miun kaasoja joskus. :)

Link to comment
Share on other sites

Kaasoiltani (2) en tavallaan edes kysynyt :grin: eli jotenkin vain sulautin kaasoni mukaan suunnitteluun. Toisaalta olemme tunteneet muutaman vuoden ikäisistä asti, joten ehkä se oli kaikilla jo pienestä pitäen mielessä ja hyvä näin :-X

Link to comment
Share on other sites

Vuosi ja 5 kuukautta ennen häitä kysyin ystävääni kaasokseni. Olin suunnitellut kysyväni myöhemmin, mutta kihlausuutista kertoessani tuli kaasoilu puheeksi ja kerroin suunnitelleeni kysyväni häntä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 months later...

Ihanaa, että joku muukin on ajoissa liikkeellä! :grin: Me menemme kihloihin vuosipäivänämme parin viikon päästä, mutta häät ovat vasta kesällä 2014. Olen kuitenkin jo miettinyt, koska kaasoani pyytäisin tehtäväänsä. Tuleva kaasoni (mikäli tehtävän ottaa vastaan ;)) on opiskelukaverini, jonka olen tuntenut vasta noin 2½ vuotta, mutta olemme selkeästi jonkinlaisia sielunsiskoja, meillä on aika samanlainen maku. "Vanhemmissa" kavereissani ei vaan ole (itseäni parempaa :P) organisoijaa jolle voisin kuvitella antavani niin paljon vastuuta, vaan luultavasti tahtoisin hoitaa kaiken itse. :D Tämän kaverini kanssa olemme jo hiukan häistä puhuneetkin, ja hän on innoissaan lähdössä kanssani niin pukua metsästämään kuin häämessuillekin siinä vaiheessa kun sulhanen kyllästyy niitä kiertämään... :rolleyes: Ehkäpä otan asian puheeksi kihlaushumun laskettua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...