Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka aikaisin pyydätte kaason?


martina

Recommended Posts

juhlat ovat kesällä 2013 ja haluan lähettää kaasokutsut, ehkäpä jo ensiviikolla tai sitä seuraavalla..kukaan ei siis tiedä että hääpäivä on jo sovittu :girl_wink: oisko hyviä ehdotuksia/runoja kaaso-kutsuun?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kihloihin mentyämme soitin ihan ensimmäiseksi tulevalle kaasolleni ja kysyin, voisiko hän olla kaasoni. Tajusi onneksi heti, että nyt ollaan sormukset sormissa!

Link to comment
Share on other sites

Minä kysyin parisen viikkoa sitten 2 kaasoa, kolmannen olen pyytänyt myös mutta hän saa vastata syksymmällä kun on saanut kaasoiltua yhdet häät ensin :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä 5 kk häihin ja nyt pyysin kaveriani kaasokseni. Kysyin ihan suoraan asiaa ollessamme siiderillä shoppailun lomassa. Oli ihanaa, kun toinen oli oikein innoissansa. Meillä kaaso on lähinnä apuna hääpäivää edeltävänä päivänä ja sitten mun tukenani hääpäivänä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä pyysin kolmea läheisintä ystävääni kaasoikseni heti seuraavana aamuna, kun olimme miehen kanssa kihlautuneet keskellä yötä. Esitin heille kysymyksen siis hyvissä ajoin, sillä häät ovat puolentoista vuoden päästä kihlautumisesta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ollaan oltu kihloissa jo vuodesta 2005, mutta nyt päätettiin mennä naimisiin. Häihin on vielä NIIIN pitkä aika, että.. Vielä ei olla puhuttu muille tästä päätöksestä, vaikka kutsutkin on jo tehty.. ;) Juhannuksena on miehen mummin ja ukin syntymäpäiväjuhlat (75 ja 80) niin ei ainakaan ennen sitä haluta kertoa, mutta kun mie en halua yksinäni näitä juttuja miettiä.. Mies ei oo hirveen innostunut ollut, ainakaan vielä.. ;) Kutsuun tulevaa runoa varten olin etsinyt pari sivua ihania runoja ja laulun pätkiä. Sanoin sitten, että puolet pitää vähintään raakata pois ja oli raakannut.. Vain viisi hyvää jäljellä..

Niin siis kaasoa (siskoani) en ole tehtäväänsä vielä pyytänyt, mutta kyllä sormia jo syyhyttäis päästä yhdessä höpöttelemään hääjuttuja..!

Link to comment
Share on other sites

Minä kysyin vaivihkaa yhdeltä kaasoistani, siskolta, vähän sen jälkeen kun kihloista oli päätetty. En vielä paljastanut kuitenkaan suunnitelmista, vaan maailmaa parantaessamme kysyin että "Jos joskus mennään J:n kanssa naimisiin, niin tuutko mun kaasoksi?" ja sisko suostui enempiä kyselemättä ;) Varsinaisesti sitte kysymyksen esitin kihloja seuraavana päivänä yhtäaikaa molemmille siskoilleni, kun käytiin pienellä porukalla skumpalla. Kolmatta kaasoa pyysin mukaan viikko kihlojen jälkeen, kun tavattiin kasvotusten (asutaan eri paikkakunnilla). Hääsuunnitelmat lähti heti täyttä höyryä etenemään, kun saatiin kihlat paljastettua ja kaasot nakitettua :D

Link to comment
Share on other sites

Pyysin läheistä (samalla paikkakunnalla asuvaa) ystävääni kaasoksi samana päivänä, kun päätimme hääpäivän. eli n. vuosi ennen hääpäivää.

Tosin, häistä ei olla kamalasti puhuttu sen jälkeen. Lähinnä olen itsekseni suunnitellut.

Muokattu: , käyttäjä: Maibrith
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt kun tuli juhlapaikka varattua ja samalla päivä päätettyä syyskuulle 2013, taidan pyytää ihan piakkoin. Mulle on ihan itsestään selvää ketkä hommaan valitaan, niin mitäs sitä pitkittämään.

Link to comment
Share on other sites

Pyysin ystävääni henkiseksi tueksi melkein heti, kun aloimme suunnittelemaan juhlia. En tiedä, voiko häntä virallisesti kaasoksi laskea, koska olemme juhlapäivänä jo naimisissa, mutta hän jokatapauksessa auttaa pukeutumisessa ja pitää kimppuani kirkossa. Pikkusiskoani pyysin avuksi siinä vaiheessa, kun kerroin suunnitelmista vanhemmilleni. Hänelle on tuskin mitään erityisiä tehtäviä tulossa, mutta on asiasta niin innoissaan, että pakkohan hänet oli ottaa touhuun mukaan ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on häät toukokuussa 2013 ja ajattelin, että tässä kuussa olisi hyvä aika tiedustella mahdollisilta kaasoilta kiinnostusta hommaan.

Kaasoiksi haluan lähinnä ne ihmiset, jotka ovat tukenani hääpäivänä ja ymmärtävät stressini, mitään työvoimaa en ole heistä etsimässä - tosin tiedän, että miettimäni tyttöset kyllä apuaan tarjoavat aivan pyytämättäkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Minulla on kaksi kaasoa ja pyysin keväällä molempia kaasokseni ja molemmat suostuivat :) häihin on pari vuotta aikaa, mutta koska olen aloittanut jo suunnittelun, niin halusin, että kaasot saavat olla alusta lähtien mukana kaikessa, missä vain itse haluavat.

Link to comment
Share on other sites

Toista pyysin tammi-helmikuussa ja toista keväällä. Molemmat suostuivat ilomielin ja olivat tyytyväisiä etteivät joudu olemaan yksin "vastuussa" esim. polttareista.

Itse aikalailla olen suunnitellut hääjuttuja ihan vaan sulhasen kanssa kaksin, kaasot olivat mukana pukua valitsemassa ja toinen kanssani morsiusliikkeen aleissa, josta hankin hunnun.

Link to comment
Share on other sites

Kihlautumisesta kaksi kuukautta ja häät kahden vuoden päästä. Tässä kahden kuukauden aikana ollaan päätetty hääpäivä, varattu juhlapaikka ja pyydetty kaasot (2kpl) ja bestmanit (2kpl). Saavat sitten olla mukana alusta asti tai miten haluavatkin :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 9 months later...

Olen jo pyytänyt kahta hyvää ystävääni kaasoikseni ja molemmat suostuivat ilomielin! Tuntui jotenkin luontevalta kysyä asiaa jo tässä vaiheessa, tulee kuitenkin höpöteltyä hääjuttuja säännöllisesti  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Pyysin kahta ystävääni kaasoiksi lähes heti kihlautumisen jälkeen, vaikka tuleviin häihin on vielä TODELLA runsaasti aikaa :) Kumpaakaan ei haitannut, että häihin on vielä pari vuotta ja suostuivat heti.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 08/2014 enkä ole vielä pyytänyt, ollaan aika lailla salaa vielä kihloissa mitä nyt vanhempamme suunnitelmista jo tietävät. Ajatuksissa olisi 3 kaasoa, joista yhtä pyydän nyt varmaan parin viikon sisään ja kahta muuta sitten vähän myöhemmin kun ollaan varsinaiset kihlajaiset jo pidetty. En vaan malta olla höpöttelemättä näitä juttuja enää kellekään :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...